‘Wat Cristiano tegen me zei? ’Mama, ik kan geen wonderen verrichten‘’

Woensdag, 17 april 2019 om

Juventus werd dinsdagavond uitgeschakeld in de kwartfinales van de Champions League, doordat Ajax met 1-2 te sterk bleek voor de Italiaanse topclub. Cristiano Ronaldo wist in zowel de heenwedstrijd als de return te scoren, maar kon niet voorkomen dat de grootmacht geen kans meer maakt op de eindwinst. Moeder Dolores Aveiro erkent dat haar zoon zeer teleurgesteld is.

“Hij was teleurgesteld. Hij wilde graag de finale halen”, vertelt Dolores, geciteerd door diverse Portugese media. “Maar er komt nog een kans. Wat hij tegen me zei? Mama, ik kan geen wonderen verrichten.” Ronaldo zei dat het in Italië goed gaat, maar dat in de Champions League 'het geluk ontbrak’. “Maar daar kunnen we niets meer aan doen. Het leven gaat verder.”

Juventus gaat fier aan kop in de Serie A en kon in de afgelopen competitieduels al kampioen van Italië worden. la Vecchia Signora liet echter na om het kampioenschap al definitief binnen te hengelen. Komende zaterdag tegen Fiorentina, de huidige nummer tien van de Serie A, krijgt Juvenus weer een poging om de titel binnen te slepen.

Ronaldo werd vorig jaar zomer voor circa 117 miljoen euro overgenomen van Real Madrid. De Italiaanse topclub heeft de ambitie om de komende jaren een of meerdere keren het miljardenbal winnen en onder anderen Ronaldo moest hiervoor zorgen. De 34-jarige aanvaller, die de Champions League reeds vijf keer heeft gewonnen, ligt nog tot medio 2022 vast in Turijn.


Poll

Verwacht jij dat Cristiano Ronaldo met Juventus een keer de Champions League gaat winnen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

104 reacties (laatste reactie door feye88)

Klopt. Valt me wel op dat hij niks belooft aan de juve fans. Want na de verloren halve finale tegen bayern zei hij dat hij het voor real madrid zou winnen. En we weten hoe dat afliep...

17 april 2019 om 17:05

Zoals in dit artikel beschreven staat geeft hij toch juist aan “ik kan geen wonderen verrichten”, dan ga je ook niet zulke beloftes doen....

17 april 2019 om 19:11

En dat is wat ik ook zeg.

Onzin onzin onzin, Het geluk ontbreekt helemaal niet in Europa, je kan in een matige Serie A presteren met dit vertoonde spel, maar in Europa tegen een jong hongerig getalenteerd Ajax is dat echt een heel ander verhaal, zo blijkt maar weer. Jammer maar dit Juve verdient helemaal niks, al die prutsers zonder emotie en inzet verkopen en heropbouwen met jonge Italiaanse toppers in spe. Zoals die Pjanic weer haspelde... heb je daarvoor onze Marchisio verkocht? Ga een eind fietsen man, echt om ziek van te worden.

17 april 2019 om 17:07

Ik snap dat je gefrustreerd bent, maar Juve speelde wel fenomenaal tegen Atletico. Daar konden ze wel een comeback afdwingen aan de hand van Ronaldo. Dat ze voetballend niet allemaal even sterk zijn, is waar. Maar ik denk dat op dit moment vrijwel ieder team kapot gespeeld kan worden door Ajax. Ik denk dat het, hoe gek het ook klinkt, zodoende geen enorme schande is dat Juve net tekort kwam. Juve heeft met een paar gerichte aankopen echt weer een geweldig team hoor.

17 april 2019 om 17:16

Omdat Atletico ze die kans ook gaf. Atletico is net als Juventus; enorm resultaat gericht qua speelstijl, terwijl Juventus toch veel meer zou moeten domineren op bepaalde momenten. Normaliter hebben ze een ijzersterke organisatie en vertrouwen ze op 1/2 goals die zo goed als altijd vallen. Ajax daarentegen bleef, zelfs bij een voorsprong, Juventus op de huid zitten en gaf Juventus die kans niet. Ik ga er ook vanuit dat Ajax, mochten ze de finale halen, het enorm hard gaan afleggen. Dan kom je tegen Liverpool of Barcelona, twee teams die je de kans niet geven om te voetballen. Liverpool met gegenpressing en Barcelona dat het Ajax spelletje speelt alleen met spelers die een X aantal klassen beter zijn. Verder wel eens dat Juventus met een X aantal gerichte aankopen volgend seizoen alsnog de CL kan winnen.

17 april 2019 om 17:48

Dat werd ook gezegd over Bayern - Real - Juventus maar het lijkt erop dat het allemaal wel meevalt. Stel Ajax haalt de finale dan kunnen ze hem winnen ook. Verwacht sowieso geen afslachting zoals je suggereert.

17 april 2019 om 19:47

@romanempire010

"het enorm hard gaan afleggen"

Dat heb ik de laatste maanden te vaak gehoord over Ajax, en zie.. ze zitten er nog steeds in.

Ook tegen nog sterkere tegenstanders geef ik Ajax gewoon een goede kans. Ze hebben toch inmiddels laten zien, dat ze dat verdienen.
Het is gewoon een hele goede ploeg.

Ik laat me graag verassen (als "neutrale" kijker)!

17 april 2019 om 17:12

Als de Ligt bij ons niet mee had gedaan, dan waren we klaar. Juve kan dat beter opvangen, maar is organisatorisch erg kwetsbaar zonder Chiellini. Dat is toch zeker wel een aderlating geweest, maar mag gezien het budgetverschil normaal gesproken geen probleem zijn tegen een "financiële dwerg"als Ajax.

17 april 2019 om 17:13

Perez maakte laatst een slimme opmerking. Hij zei dat die 1-1 in Amsterdam in het voordeel van Ajax zou kunnen gaan werken. Juve weet daardoor niet of het vollebak moet aanvallen of op de 0 moest spelen. Bij Atl was het vanaf minuut 1 duidelijk wat er moest gebeuren en dat gebeurde. Het is puur de instelling. Natuurlijk miste Juve belangrijke spelers, maar Ajax moest het ook doen met Veltman en Sinkgraven. Verder is Schone ook geen geweldige voetballer. Maar als spelers zoals Bernadeschi, Pjanic, Dybala het af laten weten dan kan Ronaldo ook niet veel doen. Het is uiteindelijk ook de verdienste van Ajax, wat een voetbal hebben ze soms gespeeld!!

17 april 2019 om 19:15

Perez is een verademing als analist en dit klopt helemaal. Ajax schrok ook niet echt van de 1-0 want ze wisten dat ze er toch minimaal 1 moesten maken. Juventus schrok wel van de 1-2 want toen beseften ze opeens dat ze er minimaal 2 moesten maken en konden ze niet meer omschakelen.

17 april 2019 om 17:19

Hoe zou jij het graag zien bij Juventus? Ik zie graag een echte topkeeper, een jonge centrale verdediger (Rugani vond ik maar zwak) als De Ligt, Upamecano (die categorie) en graag echte creativiteit op het middenveld. Ik zou persoonlijk Matuidi als box to box neerzetten, een voetballende controleur ernaast en een creatief brein op tien.

17 april 2019 om 17:25

De keeper is echt de laatste die vervangen moet worden, De Ligt is onhaalbaar, is al zo goed als van Barcelona en terecht, die twee zijn voor elkaar gemaakt, de nieuwe Koeman van Barcelona. Graag zie ik meer Italiaanse spelers komen, Chiesa, Tonali, Zaniolo, Bastoni etc etc. Echt gouden Italiaanse talenten.

17 april 2019 om 18:24

Vreemd je kan wel investeren in een oudere vedette, maar De Ligt is onhaalbaar?

17 april 2019 om 18:30

Araman Waarom vreemd? De Ligt is onhaalbaar omdat die jongen zijn droomclub op de stoep staat, en waar tevens De Jong al naartoe gaat, als Juve concurrentie van Barcelona ondervind voor zo een speler zullen ze ano 2019 9.5 keer van de 10 verliezen, simpel zat toch?

17 april 2019 om 18:17

ik denk dat een creatieve speler op het middenveld als James wonderen kan doen. Maar Allegri kennende zal hij wel op bank gezet worden.

17 april 2019 om 18:30

God nee geen James, veel liever onze eigen Bernardeschi, die kan dat ook en werkt veeeeeel harder.

17 april 2019 om 20:49

Heb je hier nog niet op een woord kunnen betrappen waar ik het oneens me zou kunnen wezen.
top reacties en 100% waar.

17 april 2019 om 20:51

Eriksen?

17 april 2019 om 19:27

Italianen fietsen niet, hoogstens actief met wielrennen, maar rijden scooter.
Anyway, je hebt wel gelijk. Lijkt veel eenheidsworst zonder passie. Maar in competitie gaat het prima toch? Het kan allemaal wel met meer lef en durf, creativiteit en plezier. Beetje meer Ajax dus. Allegri is de saaiheid zelve.

17 april 2019 om 20:01

Mag ik jou iets vragen alexdelpiero10? Ik ben Ajax supporter in hart en nieren en vond Ajax eigenlijk pas na de 1-1 goed gaan spelen. De vraag is: zou Juventus met chilini wel van dit Ajax hebben gewonnen ik had namelijk het idee dat de verdediging zeker in balbezit niet wist wat te doen...

Die kop van Ronaldo na die uitschakeling was wel heerlijk om te zien. Die was er echt van overtuigd dat hij Juve even naar de CL overwinning ging schieten.

17 april 2019 om 17:08

Denk je dat nu echt? Volgens mij heeft Ronaldo al langer door dat dit Juve geen CL winst alteriaal is, Ronaldo heeft alles gedaan wat ie kon, wat er gisteren rond hem stond op enkelen na is gewoon te min.

17 april 2019 om 17:11

en daarom dat hij volgend jaar terug naar Zidane gaat, op zijn knieën !

17 april 2019 om 17:15

Lijkt me heel onwaarschijnlijk. Denk dat zowel Real als Ronaldo daar geen interesse meer in heeft en het als een afgesloten hoofdstuk zien. Als Ronaldo jonger was wellicht, maar als 34 jarige niet meer.

17 april 2019 om 17:38

Dat Ronaldo de CL wil winnen met Juve is ambitieus, niet arrogant. Slaat nergens op.

17 april 2019 om 18:04

@Alex dat denk ik echt anders was hij nooit naar Juve gekomen. Die wilde gewoon laten zien dat hij het met Man U, Real en een andere ploeg kon. Dan is Juve een logische stap. Die man wil er van alles aan doen om Messi proberen te ontstijgen, zal hem alleen niet lukken.

17 april 2019 om 18:33

Rodg Dat laatste is een mening, subjectief, Ronaldo heeft grote dingen gedaan en gewonnen met zowel club als land, en is veel meer een leider, voor velen is hij Messi al ontstegen, voor velen ook niet, subjectiviteit alom. Mij kan het aan mijn reet roesten, Juve is al wat telt voor mij en ik wil ze Europees nog eens zien triomferen. Dus kom niet met dat Messi - Ronaldo gezeik bij mij.

17 april 2019 om 18:43

Blijkbaar zit gister je nogal dwars. Alles wat wij hier als "kenners" posten is een mening, ook die van jou. Hij is zo eerzuchtig dat hij nooit naar een ploeg zou gaan waarvan hij denkt dat ie daar geen prijzen mee kan winnen. En ja ik denk dat dat mede ingegeven wordt dat hij wil laten zien dat hij de beste is, wat natuurlijk hem ook weer enorm siert.

17 april 2019 om 18:44

Opvallend dat Juventus, dat afgelopen jaren twee keer in de finale stond, nu ineens weer geen CL winst materiaal is terwijl ze Ronaldo erbij hebben lopen en verder weinig gewijzigd. Opportunisme ten top. Welke teams kunnen wel de CL winnen dan? Real, Bayern? Het lijkt erop dat er een soort wisseling van de wacht is, dat wel. De "oude" teams staan niet meer automatisch in de finale, en er zal sowieso een relatieve verrassing in de finale staan (Ajax Spurs of ManCity).

17 april 2019 om 18:53

Ik vind niet dat je alles af kunt schuiven op z'n medespelers. In de voorgaande jaren was bijna hetzelfde Juventus een team waarin meerdere spelers rendeerde. Je ziet eigenlijk wat je in mindere mate ook bij Real Madrid zag en min of meer ziet:

Ronaldo speelt zo'n enorm grote rol binnen het spel van eerst Real Madrid en nu Juventus, terwijl Ronaldo voetballend minstens 90 van de wedstrijd onzichtbaar is. Real Madrid had nog een Modric en Ramos, Juventus heeft alleen Chiellini.

Ik ben van mening dat Ronaldo te belangrijk gemaakt word binnen een tactiek. Je kunt de speelwijze niet aanpassen op een speler die nauwelijks betrokken is bij het spel. Je zag gisteren ook dat Dybala daardoor nauwelijks in balbezit kwam.

Ronaldo is alleen nuttig in de buurt van de 16, maar hij krijgt de ballen al rond de middellijn. Aan de bal is Ronaldo niet meer zo geniaal als hij ooit was ook al gelooft hij zelf waarschijnlijk nog van wel. Ik snap dan ook niet dat ze hem niet gewoon in de spits posteren.

17 april 2019 om 17:10

Als Ronaldo overtuigd was dat het niet zou lukken zou hij nooit gekomen zijn waar hij nu is. Juist die overtuigingskracht maakt Ronaldo , Ronaldo.
Oprecht heel erg mooi voor Ajax, maar jammer voor een echte voetbalfanaat als Ronaldo.

17 april 2019 om 17:14

Ronaldo is gewoon een sportman. Tuurlijk heeft hij zo een kop als die verliest. Snap niet dat je daar gelukkig van wordt.

17 april 2019 om 17:20

Maar als mensen het prachtig vinden als hij Ajax had uitgeschakeld gisteren, hadden het haters geweest. Dat is de logica hier op het forum.

17 april 2019 om 19:55

Gewoon een zielig commentaar van u. Cr7 heeft alles gewonnen wat er te winnen valt. Het is jammer dat hij de cl moet verlaten en dan kom jij met zo'n opmerking. Onbegrijpelijk die gast heeft meer gewonnen dan alle spelers dat op veld stonden bij Ajax. Voor zo'n opmerkingen gun ik juist de fans van Ajax niets en niet vergeten dat ze 22jaar hebben gewacht om te staan waar ze nu staan effe zien als ze next season dezelfde prestatie gaan leveren. Waar is er respect dat is een winnaar tot de dood kom jij met zo'n opmerking!

Ligt het aan mij of hebben meer mensen sympathie gekregen voor CR7? Ronaldo in een Real Madrid shirt was een kwal en het was zo makkelijk een afschuw tegen hem te hebben. Nu ik hem in een Juve shirt zie, begin ik juist van hem te houden. Het effect van Real Madrid is duidelijk zichtbaar..

17 april 2019 om 17:25

Ik zie nog steeds weinig verandering hoor en dat bedoel ik niet negatief. Bij Real had hij dezelfde mentaliteit en drang als die hij bij Juventus heeft. Hij zal echter steeds meer en meer en meer een pure afmaker worden. De snelheid neemt wat af, de behendigheid, etc., ondanks dat ie dat natuurlijk fantastisch bijhoud voor iemand van 34. Daarnaast is z’n gedrag richting andere spelers, scheidsrechters of trainers ook niet veranderd, want Allegri moet het best vaak ontgelden als Ronaldo vind dat men te verdedigend speelt, terwijl ook medespelers het nog steeds qua gebarentaal te voortduren krijgen.

17 april 2019 om 17:45

De “gebarentaal” waar jij het over hebt richting medespelers is hetzelfde als elk andere spraakzame voetballer in deze “scene”. Alleen bij CR word het extra uitvergroot ja omdat hij hij is. Het hoort er gewoon bij.

17 april 2019 om 17:25

Ik niet in ieder geval. Als je gisteren ook weer zag hoe hij aan het janken en zeuren was om niks is gewoon zwaar irriterend.

17 april 2019 om 17:27

Ronaldo was altijd al zo. Een echte topsporter. Duurde bij mij ook wel even voor ik het zag maar een jaar of drie geleden begon ik zijn tomeloze passie om beter te worden te waarderen. Hij heeft denk ik niet meer talent dan robinho had, maar zijn mentaliteit is ongeëvenaard. Heerlijk om die passie te zien. Dat hij ijdel is hoort bij de perfectionist Ronaldo. Daar heb ik helemaal geen moeite mee.

17 april 2019 om 19:54

Hahaha niet meer talent dan Robinho zgn compliment van de mentaliteit, de man is 34 he blijkbaar vergeten veel kindertjes dat hiero

17 april 2019 om 23:00

Hij is een van de beste spelers ooit en dat heeft hij te danken aan zijn harde werk. Een mooier compliment kan ik me niet bedenken.

17 april 2019 om 17:41

Het ligt blijkbaar aan jouw. Real is niet verandert, Juve niet, en Ronaldo ook niet. Jij hebt het gewoon niet met Real Madrid. Dat kan

17 april 2019 om 17:55

@shinigami. Ik heb respect voor Ronaldo de voetballer. De speler die zo doelgericht is. Het gedrag van CR7 op het veld haat ik al jaren en dat zal ook zo blijven. Een winnaar zijn is één ding, maar die maniertjes zijn nergens voor nodig. Niet richting z'n eigen teamspelers, z'n tegenstander of die gebaren en poses richting de scheidsrechter.

17 april 2019 om 19:55

Welke gedrag heb je t over man.

17 april 2019 om 18:49

Ik mag hem nog steeds niet hoor, maar goed ik vind Juventus zo mogelijk nog minder symphatiek dan Real.

Ik vraag me meer af wat hij tegen ten Hag zei eerlijk gezegd....

17 april 2019 om 17:18

Probeer ik ook uit te zoeken, ze moesten erom lachen wat ik wel mooi vond.

17 april 2019 om 17:32

Ik denk dat hij vroeg of hij volgend jaar bij Ajax mag spelen

17 april 2019 om 18:16

Liever niet. Zou nooit in Ajax systeem passen.

Misschien zou het helpen als je iets meer doet dan alleen het laatste zetje geven tegen mooie voorzetten. Miss x wat creëren voor jezelf of ploeggenoten. Hij heeft in 180 minuten 2x laten zien waarom hij n monster voor de goal is. Verder helemaal niet in het stuk voor gekomen. Niks aan het spel toegevoegd. En hij heeft vorig jaar met real al Zo extreem veel geluk gehad in de cl, t houdt n x op. In dit juve zat gisteren totaal geen voetbal, geen enkel idee. Treurig

17 april 2019 om 17:21

De man is 34... wat wil je nou? Dat hij alles doet? Hij liep gisteren terug om mee te verdedigen en de bal af te pakken, zette een paar keer aanvallen op in de ruimte en maakte een goal. Wat had hij nog meer kunnen doen? In de goal gaan staan naast die pool (sorry kan zn naam niet typen)? Ik weet niet wat mensen allemaal verwachten van deze spelers maar het is iig belachelijk.

17 april 2019 om 18:22

Als hij de beste is, wat hij over zichzelf ook zegt, dan moet je wel iets meer kunnen dan alleen een balletje erin tikken of koppen. Ronaldo is voor het doel levensgevaarlijk, maar voor de rest is het niet heel bijzonder allemaal. Niet te vergelijken met Messi bijvoorbeeld. Die kan scoren en creëren.

17 april 2019 om 18:51

hij is 34, hij is niet dood. HIj hoeft niet perse 15 kilometer per wedstrijd te rennen, maar hij kan toch wat meer aan het spel deelnemen...met passes strooien, man uit spelen, actie maken, aanval opzetten

Ik heb zo snel beelden van 21 juve goals van hem gevonden. 18 goals kwamen voort uit 1 balcontact van ronaldo. Alleen afmaken dus. Er zaten een paar hele fraaie bij, maar de meesten waren intikkers vanaf een paar meter.
1 goal was 2 balcontacten, 1 na 3 en 1 na 4.

Dus zelden een actie, behalve de loopacties (die bij hem erg goed zijn).

Vervolgens loopt hij na al die intikkers hard richting de camera op zn domme dansje te doen ipv zn ploeggenoot bedanken voor de mooie voorzet.

Als je dan toch denkt dat alles om jou draait, ja, dan mag je wel wat meer toevoegen dan profiteren van het werk van je ploeggenoten.

17 april 2019 om 20:02

Messi is zeer geliefd in Argentinië. Ahja hij maakt wonderen. Cr7 heeft zijn best gedaan. Hij heeft 2x tegen Ajax gescoord. Toen hij bij real speelde maakte hij altijd Ajax af! Wow 1x en ze willen hem afbreken. Vriend een kampioen is niet af te breken en in mijn optiek hoe groot zijn winnaars mentaliteit is. Cr7 hoeft voor mij niets meer te bewijzen. Want hij is de definitie met hard werken en discipline kom je ver !

17 april 2019 om 17:21

Je wilt dat Ronaldo meer doet? Maar wat kan je als je team als een stelletje angsthazen niks durven. Het heeft echt niet aan Ronaldo gelegen. Zoals je in je laatste zin al zegt, er zat totaal geen voetbal en geen enkele idee in...

17 april 2019 om 17:30

Dus omdat er geen voetbal in Juventus zit, komt dit door Ronaldo? Je zegt het zelf al: hij is het eindstation en hij zal dat steeds meer en meer worden door zijn leeftijd. Daarnaast wat Ronaldo gisteren voetballend gewoon ‘goed’. Was de enige die de ballen wel vasthield, goed kaatste, etc. De rest van de ploeg deed vrij weinig met de bal. Daarnaast kijk je verder niet naar Juventus en heb je ook niet naar Real gekeken toen hij daar zat - buiten de CL waarschijnlijk - want vooral bij Real had hij ieder seizoen gewoon 25+ assists gezeten als met name Benzema de ‘killer’ was die hij nu soort van ineens is. Ook bij Juventus genoeg assists al afgeleverd en ook daar konden het er al flink meer zijn. Ronaldo is geen Messi qua passes en dergelijke, maar als je zegt dat ie zelden creeert, snap je het niet of kijk je nooit.

17 april 2019 om 18:47

ik kon zo snel beelden van 7 juve assists vinden van hem.
3 daarvan waren mislukte doelpogingen die bij een ploeggenoot voor de voeten rolden.
En ja Benzema miste wel eens..maar benzema is ook gelijk de belangrijkste reden dan ronaldo zoveel kon scoren.
Had er een zlatan neer gezet en ronaldo had heel wat minder intikkers gekregen.

17 april 2019 om 20:00

Ja tuurlijk op zn 34 moet ie natuurlijk nog verdedigen keepen aanvallen en uiteraard scoren. Je bent blij he dat je eindelijk hem kan hem afkraken sinds 2003 jaar in jaar uit alles kapot speelt en kom jij die wss elke avond chips zit te vreten achter je pc beetje interessant doen

17 april 2019 om 20:08

dat zeg ik nergens, maar alleen balletjes opwachten om af te maken is wel heel karig voor een spits op dat niveau.
Ik zeg weinig anders over hem dan ik al 10 jaar zeg, dus ik heb nergens op hoeven te wachten.

en dat laatste klopt ook niet echt. Ik heb tot mn 39e op het hoogste niveau in Nederland gesport met 7 a 8x in de week trainen naast een gewone werkweek van 40 uur.

K ben niet zo succesvol als Ronaldo en ook minder talentvol, maar ik heb geen commentaar vanaf de bank met een zak chips.

Dit is nou het pure verhaal als het draait om 1 speler!! Ronaldo kan ook niet alleen de wereld dragen. Ik hoop op de Spurs vanavond.. Leuk ook voor Ajax om tegen Alderweireld, Vertonghen, Eriksen en Sanchez te spelen. En op naar de finale tegen Barcelona waar Frenkie de Jong zijn kwaliteiten live kan tonen aan zijn nieuwe club. Dit is toch een jongensboek verhaal.. Geweldig man!

Ach het domme is dat ze het hele team in dienst zetten van Ronaldo, maar als je kijkt naar het materiaal daar lik je je vingers bij af. En inderdaad Cristiano, je kan geen wonderen verrichten, zeker niet tegen dit Ajax dat je de 2de helft aan flarden heeft gespeeld. Nee ik kan er echt niet mee ophouden,ik kan me niet focussen op mijn werk, wat een geweldige prestatie echt ongekend dit.

17 april 2019 om 20:02

Wat zegt hij hier verkeerd, beledigt hij Ajax zegt ie dat t onterecht was ofzo, ondanks dat Ajax, juve aan flarden heeft gespeeld scoort hij toch nog 2 maal tegen ze

17 april 2019 om 20:46

zeg ik ergens dat hij dat doet????
Ik heb helemaal niks negatiefs gehoord van Cristiano, ik heb zelfs een groot compliment gezien bij de tackle op Veltman, dat spreekt boekdelen.
Toch vind ik Ronaldo zelf ook tegen vallen, het is de meest efficiente speler ooit, maar hij doet ook vaak niet mee en dat is jammer met z'n kwaliteiten want Roy Makaay deed ook nooit mee maar scoorde wel, maar das toch andere koek dan Cristiano.

Hij is er pas 1 seizoen jongens en meisjes en personen die zich noch meisje noch jongen voelen. Tuurlijk voegt hij direct wat toe, maar het gaat ook om de rest. Er staan op dit moment te weinig topspelers op bij Juventus die echt het verschil kunnen maken. Dybala is zo'n speler maar is volledig uit vorm. Costa geblesseerd.

Ronaldo kan geen wonderen verrichten maar deed tegen Atletico iets onmenselijks, maar ook dat kan niet elke wedstrijd. Messi is ook weleens bagger. Zo werkt het nu eenmaal. Dan valt alles bij Juventus net verkeerd: blessures, weinig vorm en niet te vergeten een fantastische tegenstander in vorm.

Juventus dient met name kritisch te zijn op het doorwisselbeleid van Allegri. Je moet gewoon een standaardelftal hebben en niet continu iedereen tevreden houden. Blessures worden sneller opgelopen bij wisselen in intensiteit dat blijkt maar weer dit seizoen. Rust is niet per definitie goed.

17 april 2019 om 20:13

@jarno11 ronaldo deed wat onmenselijks tegen atletico?

Juve speelde met Ronaldo een geweldige wedstrijd tegen atletico, ze zetten atletico volledig vast en atletico was niet bij machte om er onder uit te voetballen.
Ronaldo stond 2x aan het einde van goede voorzetten, die hij overtuigend binnen kopt en hij scoorde een strafschop, die hij mocht maken dankzij goed werk van zn teamgenoten.

Doe nou niet alsof Ronaldo in zn eentje atletico weg tikte.

Gisteren was duidelijk te zien dat Ronaldo een geweldige afmaker is, maar om te winnen heeft ie zn ploeggenoten nodig, want hij is een eindstation. Hij heeft goede voorzetten nodig anders heb je helemaal niks aan hem.
Dus waar het gisteren uiteraard niet alleen aan Ronaldo lag, was het ook niet Ronaldo die in zn uppie atletico weg tikte.
T verschil is...tegen atletico deed hij voorkomen of hij het alleen deed en gisteren verliezen ze en komt het opeens omdat zn ploeggenoten te weinig doen. Lekkere ploeggenoot ben je dan.

Ronaldo is natuurlijk een geweldige speler. Echter kan hij niet spelen voor 11 man. Als de tegenstander zo goed is als Ajax was en het team ondermaats is dan kan ronaldo natuurlijk niet een wonder verrichten.

Zo zielig dat iedereen Ronaldo meteen afkraakt nu. Zegt heel wat meer over deze personen dan over Ronaldo hoor. Deze man is 34 jaar, heeft 5 gouden ballen, 5 Ucl's met verschillende ploegen waaronder 3 in de laatste jaren, een EK met Portugal en nog 100 andere prijzen en gaat toch nog een nieuwe uitdaging aan in een totaal nieuwe competitie.

Negatieve mensen zonder al te veel doelen in hun leven zijn graag negatief over anderen, maar Ronaldo is een echte winnaar en staat samen met Messi hoog boven elke andere voetballer ooit. Iedereen moet even beseffen dat Ronaldo en Messi de enigste spelers ooit zijn die meer dan 10 jaar pieken. Ronaldo al langer, maar dat komt ook omdat hij ouder is.

Volgens sommigen heeft hij niet genoeg 'talent', nou kijk even rustig terug naar zijn jaren bij Manutd en beginjaren bij Real. Buiten zijn voetbaltalent heeft Ronaldo iets wat andere voetballers nog nooit zo fel gehad hebben. Zijn mentale capaciteiten en winnaarsmentaliteit. Daar is hij 1 van de grootste ooit in, en niet enkel in voetbal.

Ook grappig dat het hele team buiten Ronaldo en misschien 3 andere spelers totaal faalt en hij daar alle schuld voor krijgt, omdat hij door zijn positieve ambities om te winnen als arrogant wordt bestempeld.

De afgelopen 3 jaar toen hij back-to-back-to-back Cl's won zullen voor sommigen hier echt pijn hebben gedaan, als ik de reacties hier serieus moet nemen.

17 april 2019 om 18:07

Het is vooral het leedvermaak van de vele Ajax supporters en/of Ronaldo haters. Het is te triest voor woorden, deze man ademt voetbal en sport. Heeft zelf nooit 1 negatief woord gesproken over Ajax of diens spelers, dus waar dat dan vandaan komt.

Hij wordt gezien als arrogant, maar ook Ajax en supporters kunnen als arrogant worden bestempeld. Zoiets komt altijd een keer terug.

17 april 2019 om 18:51

Ach vent, Ronaldo is gewoon een kwal. Afgeven op mensen die je niet mag is gewoon menselijk, heeft niets met doelen of wat dan ook te maken. De president van Amerika doet niet anders dan mensen kleineren en daar kan je een hoop over zegge , maar hij heeft wel doelen. Sommige mensen moeten Ronaldo niet en zeggen dat en jij verdedigt hem als een trouwe fan. 2 kanten van hetzelfde muntje.

Nou ja geluk ontbreekt. Ze hadden zat geluk dat het geen 1-6 stond na 90 minuten.

Zo jammer dat vele belangrijke factoren zullen vertrekken bij Ajax. Frenkie, De Ligt wss, Ziyech wss, Neres wss. Zou dit Ajax volgend seizoen weer in de UCL zien met zo'n team! Jammer dat er steeds wordt leeggekocht. Kijk naar Monaco van paar jaar terug toen ze nog Mbappe hadden. Zou Ajax en Real in de groepsfase willen zien effe een revanche haha.

Gisteren is gewoon gebleken dat Ronaldo een team nodig heeft en het eindstation is. DIt is het grote verschil met de echte groten.

Zet gisteren een Ronaldinho, Zidane, Messi of Pirlo in dit Juventus en ze worden nooit zo weggetikt. De allergrootsten trekken het spel volledig naar zich toe en laten iedereen rondom hen beter spelen.

In een team met Cristiano draait alles rond de aanvoer naar hem toe. Toen hij op zijn echte top zat, was dat voor de jaren dat hij de CL 4 x won met Madrid. Echter was het team die erachter stond niet goed genoeg en is Ronaldo ook een te beperkte voetballer om even op het middenveld te gaan spelen en alles naar zich toe te trekken zoals Messi of Zidane dat deden.

Plots kwamen Modric, Kroos, Casemiro erbij en kon Ronaldo jaren uitblinken dankzij het team. Het grote verschil met Messi: het team blinkt uit dankzij hem.

17 april 2019 om 19:54

Jij noemt dan ook spelers die van het middenveld komen en spelverdelers zijn, Ronaldinho (vaak ook winger) Zidane, Messi en Pirlo waren/zijn de motor van hun teams op middenveld. Die vergelijking is dus complete onzin, iemand die al jaren als aanvaller speelt gaat niet zomaar op het middenveld spelen omdat het team niet draait. Fyi, Ronaldo heeft een CL gewonnen met United en meerdere keren in de halve finales gestaan met Madrid voordat hij de CL won, andere teams waren gewoon beter ondanks dat hij ook toen de goals scoorde. Messi gaat nog op avontuur en scoort erop los omdat hij achter zich spelers heeft die dat op kunnen vangen.

Ronaldo is nu een afmaker en scoort goals, tuurlijk heeft hij aanvoer nodig anders scoort hij niet. Hij gaat niet strooien met paasjes want dat is niet zijn taak, daarvoor heb je de Dybala's, Pjanic, Kroos, Modric, Isco etc...

Verder is de reactie van Monique gewoon zinnig, je zegt dat de allergrootsten niet verdwijnen maar ze geeft Argentinie als voorbeeld, Messi verdwijnt daar regelmatig en kan het verschil ook niet maken maar dat is natuurlijk kinderachtig. Niemand kan het alleen, Messi niet, Ronaldo niet. Ze zijn allebei groots en doen dit al 10 jaar, beperkte voetballers komen nooit zo ver.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1521
2.Vitesse158
3.PSV137
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. ÜnüvarAanvaller
E. ten HagUnknown
A. OnanaKeeper60
D. BlindVerdediger61
AntonyAanvaller64
Q. PromesAanvaller61
D. TadićAanvaller64
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

3851 fans
Aanvaller, 35 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Juventus 2 3 0 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
Laatste voetbalnieuws

‘Deelname Ronaldo aan duel met Barcelona nog niet uitgesloten’

De kans bestaat dat Cristiano Ronaldo volgende week woensdag kan meedoen in de wedstrijd tussen Juventus en Barcelona in de Champions League. Donderdagmiddag werd bekend dat de aanvaller opnieuw een positieve...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 25 oktober
Manchester City gaat toeslaan bij Partizan Belgrado. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren