Allegri zoekt naar excuses na nederlaag: ‘Ajax had een beetje geluk’

Woensdag, 17 april 2019 om

Massimiliano Allegri heeft Ajax gecomplimenteerd voor de manier waarop de ploeg van collega Erik ten Hag de kwartfinales van de Champions League wilde overleven. Juventus was na het 1-1 gelijkspel in het heenduel licht favoriet voor het bereiken van de halve finales, maar Ajax zegevierde dinsdagavond met 1-2 in Turijn. “Ajax verdiende de zege, zeker op basis van de tweede helft”, erkende de oefenmeester van Juventus na afloop.

“Ze hadden een beetje geluk dat ze na de 1-0 van Cristiano Ronaldo snel weer op gelijke hoogte kwamen, maar na rust speelden ze heel goed. Ajax had het middenveld in handen.” Matthijs de Ligt kopte uit een corner de 1-2 binnen; een doorslaggevend doelpunt. “De Ligt had mandekking moeten krijgen, maar hij ontsnapte daaraan. Details maken het verschil. Van de drie goals die Ajax heeft gemaakt tegen ons, kunnen er tweeënhalf worden gerekend tot cadeautjes van ons.”

“Je moet een toevalstreffer incasseren en dan doet de angst zijn intrede en worden we in de tweede helft uit elkaar gespeeld”, verzuchtte Allegri. “Als je de Champions League wil winnen, moet je op je top zijn als het erop aankomt. Maar de afgelopen weken hebben we de nodige blessures gehad, ook vanavond misten we een paar belangrijke spelers. Dan is het moeilijk om top te zijn.”

Hoewel het gewenste succes in de Champions League ook dit seizoen weer uitblijft, gaat Allegri naar eigen zeggen wel door in Turijn. “Ik heb al met de voorzitter gesproken. Ik blijf ook volgend seizoen bij Juventus, we zijn nu al plannen aan het maken voor volgend jaar.” Juventus kan komend weekeinde de landstitel prolongeren. In de Coppa Italia werd het team van Allegri reeds in de kwartfinales geëlimineerd.Gerelateerd

Meer sportnieuws

73 reacties (laatste reactie door sociofan1)

De Ligt had mandekking van twee man, wat een beest!

Ajax was 3 helften beter dan juventus. Heeft meer echte kansen gehad dan juventus dus niets geluk.
Juve mag blij zijn dat het maar 1-2 werd. Had makkelijk meer kunnen zijn.

17 april 2019 om 04:55

Hij bedoeld geluk dat Ajax snel de 1-1 maakte. Hij geeft sowieso aan dat Ajax de zege verdiende

17 april 2019 om 06:34

En de manier waarop was natuurlijk gewoon gelukkig, hoe schitterend en soepel alles erna ook liep.

17 april 2019 om 07:06

Gelukkig? Hoe de 1-1 voor Donny terecht komt idd dat was gelukkig maar voor de rest gewoon gestreden wat we waard waren. De 1-2 was ook geluk? Wat heeft Juve nou gecreëerd dan?

Titel is een beetje misleidend, Hij geeft gewoon toe dat Ajax het zeker verdiende. Misschien kan dit nog wel eens goed nieuws voor ons zijn, ik denk en hoop oprecht dat hij nu echt inziet hoe belangrijk het is om een beweeglijk middenveld met creativiteit te hebben is. In deze wedstrijd kwam echt het zwakke punt van Juventus naar voren en dat is het middenveld. Gefeliciteerd Ajacieden, zeker verdient dit

17 april 2019 om 01:37

Dat geeft hij toe ja, maar komt daarna wel met een aantal zwakke smoesjes als je het mij vraagt. De 1-1 kwam uit de lucht vallen, maar dat was vorige week met de 0-1 precies hetzelfde. In de 2e helft mag hij van geluk spreken dat Ajax hier niet 5 goals maakt.

En de goals van Ronaldo waren ook best wel cadeautjes van Ajax aangezien de CL topscorer gewoon 2 x ongehinderd kan binnenkoppen.

17 april 2019 om 07:29

@silverfront: Toch opvallend dat bij veel coaches doelpunten van eigen ploeg, en anders kansen vaak rechtvaardig toegeëigend worden. Wanneer het gaat over doelpunten van de tegenstander is het pech hebben. Juve heeft nauwelijks kansen weten te creëren. Zij maken een goede goal uit een spelhervatting. Ook was het eerste doelpunt van Ajax niet de eerste kans van Ajax. Ondanks dat Juventus de eerste helft beter en aggressiever was kwam Ajax naar mijn mening wel iets doortastender over. Over twee wedstrijden gezien heeft de beste zeker verdiend gewonnen. Het voetbal van Ten Hag heeftgelukkig gewonnen van de controle van Allegri. Dat doet de voetballiefhebber deugd.

17 april 2019 om 03:28

Heb nu nog een keer t interview gekeken, man zit vol met excuses env, begrijp ik ook die weet ook niet waar hij het moet vinden. Als coach van Juve zo te kijk worden gezet door Ajax. Hoeveel uitgespeelde kansen heeft Juve gehad ook alweer?

17 april 2019 om 07:39

precies dit

17 april 2019 om 06:46

Die Allegri, die bekend staat als meester tacticus heeft gisteren zulke rare keuzes gemaakt. Zou als Juve fan echt gek worden van deze man.

17 april 2019 om 07:25

Met Matuidi en Emre heb je toch een bewegelijk middenveld. Voetballend is Juventus gewoon minder dan Ajax en dat bleek in beide wedstrijden.

17 april 2019 om 08:12

Maar beide beschikken niet over creativiteit, iets wat JuventusPuglia duidelijk aangeeft....

17 april 2019 om 08:45

Die vent zegt gewoon dat juve tweeënhalf goal cadeau heeft gegeven, dus hoezo misleidend. Achja gelukkig zijn die twee goals van ronaldo ook geluk geweest, aangezien twee keer zijn man niet goed meeliep

17 april 2019 om 12:54

Inderdaad, alleen Pjanic is top op het middenveld daar, maar die heb ik ook twee wedstrijden niet gezien. Verdienste van Donny ook denk ik.
Matuidi is een loper, meer niet, en ook Bentancur, Can en Khedira zijn geen top, zeker niet aan de bal. Maar Juve viel me sowieso tegen. Ronaldo scoort gewoon wel twee keer, en de keeper maakte gisteravond ook een hele sterke indruk, maar verder vond ik het met name in balbezit echt niet bijzonder. Dybala hele wedstrijd niet gezien, Kean viel nog in maar heeft ook weinig laten zien. Bernardeschi vond ik nog een van de beteren, m.n. ook in de thuiswedstrijd. De backs van Juve vond ik ook matig hoor, met name verdedigend waren Sandro en Cancelo niet zo sterk. Bonucci was wel goed, die heeft nog veel tegen staan houden.
Misschien is die Italiaanse competitie wel helemaal niet zo sterk, aangezien dit elftal daar zo makkelijk kampioen wordt steeds. Inter en Napoli lagen er ook al in de poulefase uit, Roma er uit tegen Porto. AC Milan al er uit in de poulefase Europa League, Lazio in de eerste knock-out fase, Inter ook in de Europa League weer er uit. Napoli zal er nu ook uit gaan tegen Arsenal waarschijnlijk, dan blijft er helemaal niets meer over van de Italianen.

17 april 2019 om 01:32

Hij geeft gewoon toe dat Ajax beter was. Titel is een beetje misleidend

17 april 2019 om 01:35

Ik vind 'van de 3 doelpunten zijn 2 1/2 een kadootje van ons' best wel denigrerend klinken. Jij niet?

17 april 2019 om 02:03

Je hoort coaches van (top) ploegen dat wel vaker zeggen als ze op papier hadden moeten winnen. Gelukkig worden wedstrijden niet gewonnen op papier.

17 april 2019 om 02:07

Valt ook wel mee: twee goals kwamen direct uit domme fouten van Juventus. Fouten waar je dat team zelden op betrapt. Daartegenover staat wel dat de goal van Ronaldo vandaag ook ontzettend slecht is verdedigd zeg.

17 april 2019 om 02:56

Mwuah geeft het wel toe, maar is dan nog bezig met excuses, maar laten we eerlijk zijn hoeveel uitgespeelde aanvallen heeft Juve gecreerd tegen Ajax, precies 1, en een ander uit een vrije corner bal.
Ook benoemt hij niet het fijt dat Ajax vandaag Juve echt billekoek had moeten geven en ook eigenlijk met 1-4 had moeten winnen

De Ligt had mandekking moeten krijgen? Hij kopt magistraal binnen tussen twee man! Als dat geen (dubbele) dekking is dan weet ik het niet meer...

17 april 2019 om 05:06

Doelpunt deed denken aan die van Van Dijk bij Bayern.

Cadeautjes? Please, wees blij dat je niet met 1-5 wordt afgedroogd. Wilt zogenaamd de gentlemen nu uithangen maar is gewoon een slechte verliezer. Hou het dan bij de felicitatie en ga geen drogredenen bedenken om je toch enigzins in te dekken. Zal maar niet beginnen over hoe Juventus altijd overal cadeautjes krijgt en altijd het geluk mee krijgt vooral in de serieA

Geluk moet je hebben bij een goede CL campagne. Voor Ajax zit alles mee op dit moment dus zo kom je ook verder. Alegri moet zich schamen, wat een spelopvatting de 2e helft, in de 1ste helft hadden ze de controle ala Juventus en in de 2e helft werden ze helemaal weggevaagd.

Nou bij Real Madrid, achterstand op deze manier betekende alles of niks naar voren, strijden, bloeden, huilen en lachen. Dit Juve mag daarvan leren. Ajax is dus dan ook terecht door.

17 april 2019 om 02:20

Maar je kan niet eens spreken van geluk. Gewoon 2x terecht gewonnen van zowel Juventus als Real. Ze staan terecht in de halve finale en dat is echt heel erg knap.

17 april 2019 om 08:46

Wel van gelukkige momenten. Dat bij de 1-1 de bal precies zo valt bij vd beek gebeurt 1x in de 100 ballen. Verder doet het niks af van de prestatie

17 april 2019 om 15:47

Heb ook nergens gezegd dat ze niet terecht hebben gewonnen? Tuurlijk moet je spreken van gelukkige factoren. Dat heeft Real ook gehad de afgelopen 3 jaar, je moet het mee hebben om je eigen prestatie te versterken anders kom je niet verder in zo'n toernooi. Dat is met het WK zo, EK en ook in de Cl.

Je speelt prachtige wedstrijden maar je moet dan ook nog het geluk mee hebben dat zo'n scheids een penalty niet geeft of een goal afkeurt want dat had gisteren zomaar gekund, dat is niks raars maar gewoon zoals het gaat in het voetbal. En nee ik doe de prestatie van Ajax niet af als geluk of gelukkig, ze waren gewoon top.

17 april 2019 om 09:18

Als alles mee zou zitten hadden we thuis van real gewonnen en waren we gister met 1-4 Van het veld gestapt

Hij feliciteert Ajax, maar komt daarna wel met 5 verschillende smoesjes. Heb sowieso een hoop minder respect voor deze man gekregen sinds zijn opmerking van vorige week dat Alex Sandro (of was het iemand anders?) Frenkie de Jong een gele kaart had moeten aannaaien en daarmee een schorsing.

En hij praat over cadeautjes van Juve aan Ajax, wat dacht je van de 2 goals van Ronaldo in deze 2 wedstrijden? Staat beide keren helemaal ongedekt in de 16, waarbij vandaag zelfs De Ligt ploegmaat Blind een duw geeft.

De 1e helft was van beide ploegen niet geweldig, al had Juve wel de overhand. Die snelle 1-1 was heel belangrijk voor Ajax. Tweede helft heeft Ajax Juve gewoon helemaal kapot gespeeld. En dan mag Allegri gerust toegeven dat ze ook erg veel geluk hebben gehad dat ze er hier thuis niet met 1-4 vanaf gaan..

17 april 2019 om 10:36

Was douglas costa, maar wat is daar zo erg aan? Hij hoopte gewoon dat door de snelheid en behendigheid van costa dat frenkie de jong moest ingrijpen met geel als gevolg. Gewoon een slimme wissel, als je tegenstander geel heeft zoek je hem vaker op in de hoop dat hij weer een foutje maakt. Het is niet alsof hij hoopte dat frenkie de rest van het seizoen er uit lag.

17 april 2019 om 10:59

Het was Veltman die een zetje kreeg van de Ligt als ik het me goed herinner.

Hij heeft ergens natuurlijk wel een punt. In de thuiswedstrijd scoren we doordat Neres een fout van hun rechtsback afstraft, het doelpunt van Donny is ook zeker een toevalsteffer te noemen en de goal van Matthijs valt uit een dood-spel moment. Ajax creëert voetballend zat kansen, maar verzuimt wel nog vaak om die ook af te maken. Vandaag had het ook veel ruimer uit kunnen vallen. In de volgende ronde moeten die 100% kansen er wel echt in gaan!

17 april 2019 om 01:40

Zij scoren 2x via Ronaldo die ongedekt kan binnen koppen in de 16! De goal van Donny was een toevalstreffer. De rechtsback van Juve maakte bij de goal van Neres een foutje op de middellijn ongeveer, daarna dribbelt Neres hem 2x voorbij en schiet hem met z'n chocolade been prachtig in de verre hoek. En waar Ronaldo ongehinderd kon binnen koppen, stond De Ligt nog tussen 2 man in bij de corner, en weet ie alsnog het net te vinden.

Nee, Allegri is een hele slechte verliezer. Maar ik ben het met je eens dat Ajax wel iets efficiënter mag worden. Al was het dat uit bij Real juist weer wel met meteen 2 goals uit de eerste 2 kansen.

17 april 2019 om 13:21

Ja daar heb je natuurlijk ook weer een punt. Ik hoop inderdaad in de volgende ronde op de doelftreffendheid van de uitwedstrijd tegen Real. Dan zie ik veel kansen voor dit Ajax. Als ze het op hun heupen krijgen kan niemand dit team stoppen.

Geluk? Wat een mafkees zeg. Je krijgt in de uitwedstrijd een tegendoelpunt door een defensieve fout en de 1-1 valt vandaag doordat een speler buitenspel op staat te heffen. Je eigen ploeg maakt er vervolgens een zooitje van tijdens een corner en je staat achter. Hij zegt het inderdaad wel goed, de tweede helft was Ajax erg sterk, verder mag je in je handjes knijpen dat je niet 1-4 verliest.

Die blessures kan ik ook weinig mee. Mazraoui valt uit en Sinkgraven moest er bij ons in. Kijk wat jij op de bank hebt zitten joh. Hopeloos gefaald.

17 april 2019 om 01:41

Haha klopt onzin die blessures als reden. Ajax moest met Veltman en Sinkgraven spelen. Juventus heeft gewoon nog Bentancur, Kean, Cancelo etc.

17 april 2019 om 09:17

Inderdaad. Het zou hem sieren als hij gewoon het falen van zijn eigen ploeg zou toegeven. Zelfs in de beginfase, waarin Juve sterker begon, creeerden ze niet meer. De bank van Juve, met Cancelo, Bentancur en Kean is veel sterek. In iedere linie kon hij een redelijke topper inbrengen..

Tja dat middenveld van Juventus is sinds de gouden 4 echt heel matig. Can, Matuidi en Pjanic kom op zeg. Dat is 10x niks. Nee Pjanic mag er ook uit. Juventus heeft een gloednieuw middenveld nodig als ze een keer het middenveld willen domineren.

17 april 2019 om 05:10

Gouden 4, zijn dat Zizou, Davids, Nedved en Deschamps? Of Del Piero?

17 april 2019 om 05:27

Del Pierro was meer een schaduwspits. Denk de eerste 4 dan!

17 april 2019 om 08:02

Misschien doelt hij op Pogba-Vidal-Pirlo-Marchisio een paar jaar terug? Kijk zelden Juventus dus geen idee, maar die 4 waren wel sterk toen ze in 2015 de CL finale haalde.

17 april 2019 om 09:08

Ja ik bedoelde die van Zytto34. Dat middenveld ja😬

17 april 2019 om 09:38

Pirlo wel, die andere drie (ja ook Pogba) zijn niet zo magisch als Zidane, Davids en Nedved.

17 april 2019 om 06:14

Tis gewoon omdat iedereen denk oohh we spelen tegen Juventus..grote naam. Maar dat team wat er nu staat is gewoon heel matig. De Sciglio - Rugani - Sandro en Dybala totaal off season - Can - Matuidi zijn geen toppers. Dat team van Ajax is gewoon beter

17 april 2019 om 06:24

James en veratti voor emre can en pjanic.Het liefst zijech dat is echt een koopje.Matuidi ben ik tevreden over

17 april 2019 om 06:27

Rugani en cancelo wegdoen en de Ligt halen.Juventus heeft welliswaar verloren,maar hoop wel dat ze een les er uit hebben getrokken.

17 april 2019 om 07:45

Cancelo is gewoon goed hoor, Sandro is drama

Geluk dwing je af door goed spel dat Ajax vooral in de 2e helft liet zien. Juve mag blij zij dat het niet de zelfde nederlaag is geworden als Ajax bij Real deed.

17 april 2019 om 07:17

Die goal van vd beek was 0.0 geluk. Juventus is gewoon erg arrogant om te denken dat iedere keer dat ajax er door heen komt dat het dan buitenspel is, het stadion is dan ook erg stil dus het ziet er een beetje vreemd uit, maar ondertussen was ajax juventus gewoon keihard aan het inmaken. vooral in de 2e helft voordat de ajax goal viel toen voelde je al dat ajax er veel meer zin in had dan juventus

Tsja Juve kreeg ook 2 cadeautjes. In de thuis wedstrijden laat Ajax Ronaldo gewoon lopen en kan geheel vrijstaand de goal maken en vandaag helpt Veltman een handje om de Ligt in de weg te zitten waardoor Ronaldo vrij de goal kon maken, ook allemaal cadeautjes toch meneer Allegri.

Juve werd 80 van de gehele speeltijd in de 2 matches weg gespeeld, ze waren nergens en dan vandaag dat tiki taka voetbal momentje pff dat was genieten, jammer dat er niks uit voortkwam. En in de 2e helft had Juve zeker niks meer in te brengen. Ze mogen van geluk spreken dat het geen 1-4 werd kijkende naar de kansen van Neres en Ziyech (en nog die afgekeurde goal).

17 april 2019 om 06:52

Veltman kan ook niks goed doen bij jou he? Vind ik echt schrijnend om te zien. Al verschillende reacties van je gezien over hoe slecht Veltman wel niet is. Toegegeven, hij is aanvallend niet sterk en zal dat ook nooit worden, maar dat maakt hem geen slechte back. Sterker nog, verdedigend was hij echt een baas; zo veel duels gewonnen, over de grond en in de lucht. Het hoogtepunt was die magistrale tackle na de diepe bal op Dybala. Maar dat heb ik je nog niet horen noemen. En dan nu dit ook nog. Veltman liep met zijn man mee en wordt op de grond geduwd, van achteren, door de Ligt. Maar nee, dan is het nog steeds de fout van Veltman blijkbaar...

17 april 2019 om 17:51

Sorry maar ik heb nergens gezegd dat hij verdedigend slecht is he, je bent niet de eerste die tegen mijn mening ingaat, prima. Maar ondanks ik het vaak herhaal blijf wel bij de les. Wat ik over Veltman zeg gaat niet om het verdedigende aspect, sterker nog daar is hij veel beter in dan Maza. Maar het gaat om het spel dat Ajax speelt met Maza en Taglia op de back positie. Zij komen veel op en brengen veel meer aanvallende power waardoor Ajax veel gevaarlijker is op de zijkanten. Ook de flankspelers Neres en Ziyech kunnen veel gevaarlijker worden omdat de tegenstander moet kiezen wie ze moeten dekken. Nu zag je gewoon dat Neres en Ziyech veel minder waren dan met Taglia en Maza. En dat vind ik bij Veltman gewoon matig, zijn aanvallende kwaliteiten. En dan vind ik hem gewoon een zwakke schakel in dit team, want Ajax is gewoon veel gevaarlijker op de zijkanten met de aanvallende backs.

Dus nogmaals, Veltman verdedigd prima, maar helaas brengt hij aanvallend nauwelijks iets. En je ziet dan ook duidelijk dat de aanvallende spelers meteen meer moeite hebben voorin, want je verliest aanvallende power. Bedoel hoe zou Barca zijn zonder Alba op links. Dan is het voor de tegenstander gewoon minder stress.

2.5 cadeautjes? Hoe noemt hij zijn eigen goals dan? Allemaal prima goals, alleen die van Donny was misschien wat gelukkig met de rechtsback die buitenspel ophief. Overigens prima commentaar verder, maar we hebben gewonnen omdat we beter waren, niet omdat Juventus cadeautjes weg gaf.

Droevige opmerking om te zeggen dat 2,5 doelpunten cadeautjes waren. Zoals Guardiola vaak antwoordde op zo opmerkingen : geluk moet je afdwingen. Gefeliciteerd Ajax supporters, wat er mogelijk nog op jullie pad komt maakt niet uit, dit is al een heerlijke CL-campagne voor jullie! Geniet ervan!

Triest voor Ronaldo! Ik zie het nu al voor mij krantenkoppen,analisten etc:Ronaldo gehaald voor megaprijs en geen champions league.Tja Ronaldo heeft gedaan wat hij moest doen,maar wat heeft de rest van het team het laten afweten!Met name Emre Can en Dybala waren slecht daarbij wat een gemis van zowel Chiellini en Mandzukic.Hoop op James.

17 april 2019 om 05:13

Juve mist frisheid en jeugdig elan. Zo’n Moise Keane weet ik ook niet alles van. Joao Felix zou top voor ze zijn, maar die zie ik eerder in Spanje landen.

Hou toch op man Alleprutser. Ajax heeft gewoon jullie overklast over 2 wedstrijden en dik terecht gewonnen. Beetje alles op geluk en blessures afschuiven is te makkelijk. Je hoort met ervaring en kwaliteiten die jullie hebben op eigen terrein minstens gelijk te spelen, maar heel Juventus speelt een dramatische CL seizoen op de thuisduel tegen Atletico na.

Ajax groeit heel snel in dit CL fase en ze hebben op eigen kracht tot nu en toe alles gewonnen en daar hoor je alleen maar lof voor te hebben. Gemiddeld 24 jaar en amper ervaring in de knockout fases in vergelijking met Bayern, Real en Juventus en toch zulke mooie resultaten behaald tegen ze.

City of Spurs moet zijn borst alvast nat maken, want ik zie Ajax nog niet makkelijk aan de kant geschoven worden hoor. Als Barcelona niet de finale weet te bereiken dan duim ik toch erg hard voor Ajax. Spelen zo fris voetbal en met zoveel lef. Ik vind het zo mooi hoe snel ze een antwoord hebben op een tegentreffer. Ze geven tegenstanders amper ruimte en geloof dat ze even Ajax zouden oprollen.

"Ajax had een beetje geluk". Allegri je laat je wel kennen he. Zwaar verdiend gewonnen. Zelfs de eerste helft was ik niet bezorgd. We waren niet zo nadrukkelijk aanwezig als de 2e helft. Maar slecht was het ook niet. Blijkbaar hadden we de rust nodig om al de puntjes op de i te zetten getuige de 2e helft. Maar ik had totaal niet het gevoel in de eerste helft dat Juve de totale overmacht had. En één ding wat ik al voor de wedstrijd zei. Ajax scoort uit 99%. Volgens mij alleen tegen Psv en Heracles uit hebben we niet gescoort. Hou me ten goede dat ik me kan vergissen.

als je kijkt naar het materiaal dat Allegri heeft en als je dan ziet hoe matig ze spelen dan is Allegri eerder degene met "een beetje geluk" dat Juve nog niet voor een andere trainer heeft gekozen. Ten Hag heeft met veel minder middelen laten zien hoe je een elftal moet laten voetballen vandaag. Juve werd namelijk helemaal weg gespeeld

17 april 2019 om 09:35

Als ik Allegri was, had ik de persconferentie overgeslagen. Ik had me doodgeschaamd. Je hebt dit jaar een speler van 100 miljoen in je selectie erbij gekregen, dat is meer dan de hele begroting van Ajax.. Hoe durf je dan nog van geluk te spreken, armetierig. Het faillissement van Allegri als trainer, naar mijn mening.

Blessures klopt wel. Je tweede (of eerste) beste speler is geblesseerd. De Ligt had daar niet gescoord denk ik vs Chiellini. Verder zure verliezerstaal.

Geluk.... WHAHAHAHHAA allegri neem een snicker je bent jezelf niet man.. Over 2 wedstrijden mag je blij zijn dat je het nog beperkt heb kunnen houden.. Als ajax vandaan met 1-4 wint dan was het niet raar geweest...prachtig dit 😊

Ajax was gewoon een maatje te groot en zeer verdiend door. Gefeliciteerd!

Kunnen die trainers is ophouden met zeggen dat alle tegendoelpunten cadeautjes zijn? Ze scoren gewoon tegen jouw ploeg, dat soort dingen dwing je af. Weggeven is bij een waardeloze terugspeelbal ofzo. Als de andere ploeg scoort ben je gewoon slecht aan het verdedigen. Geef gewoon toe dat de andere ploeg beter was op de bepalende momenten.

Het leek op een gegeven moment ook dat Juventus gewoon kapot gespeeld was door Ajax. Ze konden het niet meer goed bijbenen. Dit Ajax is voetballend en conditioneel zeer sterk.

Geluk dwing je af , Juventus had zeker in de tweede helft nergens recht op.

ik krijg altijd de kriebels van: We gaven cadootjes weg.
Dat is iets wat je afdwingt als ploeg, dat de andere ploeg fouten gaat maken.
Dat is trouwens ook t spelletje, tegenstander dwingen tot fouten zodat jij ze af kan maken.

Zonder fouten, geen leuke pot voetbal! Dan krijg je t spelletje vna Simeone tegen Simeone… Als dat gebeurd, is t snel gedaan met t voetbal, al kan ik volop genieten van zn spelletje.

Ik blijf erbij dat vooral hijzelf weer gefaald heeft als coach ! Met deze coach zal Juventus echter nooit de CL winnen ! Het is een bangerik, maar dacht na de 1-0 de buit binnen te hebben zoals hij in de eerste match ook dacht dat de 1-1 meer dan voldoende was. Alle krediet gaat naturlijk naar Ajax die dit Juventus over 2 wedstrijden op een hoopje hebben gespeeld ! De vorige ronde nog door het oog van de naald gekropen, maar dat was vooral aan een super Ronaldo en een dom Atletico Madrid te danken. Volgend jaar zal het wederom niks worden aangezien hij aanblijft. Tenzij hij eindelijk gaat inzien dat voetbal vooral vooruit denken is, en niet achteruit !

2,5 van de 3 goals cadeautjes? De goals van neres en de ligt komt gewoon door fantastische individuele kwaliteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1055 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Napoli167
5.AS Roma122
Voor de complete stand: Serie A

3823 fans
Aanvaller, 34 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Juventus 7 3 0 0
2018/2019 Juventus 31 21 3 0
2017/2018 Real Madrid 27 26 1 0
2016/2017 Real Madrid 29 25 4 0
2015/2016 Real Madrid 36 35 3 0
Laatste voetbalnieuws

Juventus komt met schrik vrij na onbestrafte handsbal Matthijs de Ligt

Juventus heeft zaterdagavond zijn zegereeks in de Serie A een vervolg gegeven. De ploeg van Maurizio Sarri boekte thuis tegen Bologna een verdiende 2-1 overwinning via doelpunten van Cristiano Ronaldo en...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 19 oktober
Chelsea hoopt te kunnen profiteren van de eventuele overgang van Christian Eriksen naar Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren