‘Mauro Icardi hakt knoop door en zet zinnen op vertrek uit Serie A’

Maandag, 15 april 2019 om

Mauro Icardi is al maanden onderwerp van gesprek in Milaan en de Argentijn lijkt bezig te zijn aan zijn laatste weken als speler van Internazionale. De 26-jarge spits heeft vooralsnog geweigerd om zijn tot medio 2021 doorlopende contract bij i Nerazzurri te verlengen en kwam onlangs een aantal wedstrijden niet in actie nadat de club besloot om zijn aanvoerdersband in te nemen. AS meent nu te weten dat Icardi een beslissing heeft genomen over zijn toekomst.

De achtvoudig international van Argentinië werd in de afgelopen periode in verband gebracht met een transfer naar clubs als Juventus, Manchester United, Atlético Madrid en Napoli, maar het lijkt erop dat zij niet de voorkeur van de spits zelf genieten. Icardi zou namelijk zijn zinnen hebben gezet op een overstap naar Real Madrid, dat aankomende zomer voor een grote renovatie van de selectie staat en op zoek is naar aanvallende impulsen.

Icardi heeft echter wel een transferclausule van 110 miljoen euro in zijn contract staan en dat bedrag is de Koninklijke waarschijnlijk te gortig. Als het de Champions League-houder niet lukt om die som in gesprek met Inter met enkele tientallen miljoenen omlaag te krijgen, kiest de Spaanse grootmacht er mogelijk voor om de aandacht te verleggen naar een meer betaalbare optie.

Juventus is op zijn beurt nog altijd geïnteresseerd in Icardi en zou kunnen profiteren van het eventuele afhaken van Real. Ook Manchester United ziet de komst van de aanvaller nog altijd zitten en heeft volgens eerdere geruchten aangeboden om Romelu Lukaku de omgekeerde route te laten bewandelen. Het is echter nog niet duidelijk hoe Inter tegenover de komst van de Rode Duivel staat.


Poll

Denk jij dat Mauro Icardi volgend seizoen voor Real Madrid speelt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

34 reacties (laatste reactie door millonario)

Ik hoop dat hij naar Madrid gaat. Icardi is echt een goede spits en voor de ervaring die hij heeft opgedaan in Italië relatief heel erg jong. Zonde dat hij nooit bij de nationale ploeg zit omdat Messi hem niet mag, die vrouw mag toch zelf kiezen met wie ze gaat?

15 april 2019 om 14:48

Icardi lijkt mij ook een mooie speler voor Madrid. Al past hij natuurlijk bij veel ploegen die op zoek zijn naar een topspits. De manier waarop het met zijn vrouw is gegaan, is echter niet zo luchtig als je het beschrijft. Zijn vrouw had een relatie met een ploeggenoot, een ploeggenoot waarmee hij bevriend was en samen mee in een huis woonde. Vervolgens is overspel gepleegd. Door zo een sneaky actie als dit zou ik persoonlijk wel twee keer nadenken voor ik iemand binnen mijn team haal. Maar goed, het blijft een leuke speler.

15 april 2019 om 15:07

Ik vind dat altijd zo makkelijk.. Ten eerste is overspel nooit bewezen. Ten tweede zou Maxi Lopez op zijn beurt met meerdere vrouwen het bed hebben gedeeld tijdens hun huwelijk.

Zou je Giggs, Terry, Cole in hun prime ook niet in je team willen hebben omdat ze buiten het veld vreemde dingen hebben gedaan?
Of een Ronaldo die verdacht wordt van iets veel extremer dan het al dan niet 'inpikken' van een vrouw.
Vooralsnog zijn ze gelukkig getrouwd en blijkbaar was ze dat niet met Maxi Lopez. Kan toch gebeuren?

15 april 2019 om 15:20

Icardi bespreekt zelf in zijn boek dat hoe bepaalde dingen zijn verlopen met zijn vrouw. Op het moment dat ik bij iemand in huis genomen wordt dan zou IK niet de ballen hebben om iets met zijn vrouw te doen en er vervolgens een tatoeage van te nemen.

Als reactie op je tweede alinea: Ik ben van mening dat als iemand niet gelukkig is, dan moet je het afsluiten en dan verder gaan. Maar iedereen weet hoe deze situatie verlopen is en wat voor een stress het intern bij Inter heeft veroorzaakt. Naar mijn inzien is 'kan toch gebeuren' een aparte kijk op zo een situatie. En nee, een speler kan fenomenaal zijn, als het een trouble maker is dan zie ik zo iemand liever niet in mijn ploeg.

15 april 2019 om 15:28

In een rechtszaak is door een rechter besloten dat overspel niet bewezen kan worden. Door allebei niet (Maxi en Wanda). En ja, dat is persoonlijk maar niemand is perfect, dus zou je nu iemand weren die verliefd is geworden op de vrouw van zijn vriend. Laat staan de voetballers die drinken en rijden, of een keer lachgas nemen, of er veroordelingen zijn voor belastingzaken, of iemand die verdacht wordt van aanranding of afpersing. Met andere woorden. Jij zou een kleine vijver hebben om in te vissen.

15 april 2019 om 15:45

Een keertje met een glaasje teveel en lachgas is natuurlijk van een hele andere categorie dan overspel plegen. Ik hoop dat je dit kunt inzien. Verder gaat het er niet om of iemand veroordeeld wordt ja of nee. Het komt niet echt vaak voor dat iemand veroordeeld wordt voor overspel namelijk. Dat hoeft ook niet. Het is meer op persoonlijk vlak niet netjes.

15 april 2019 om 15:52

Ja klopt, maar als jij al iemand weert omdat iemand (geen overspel) verliefd is geworden op de vrouw van zijn vriend, laat staan hoe je met andere zaken om gaat.
Dan zou je veel spelers uit de Spaanse competitie ook niet aannemen want ja 'als iemand belastingfraude pleegt ben je niet te vertrouwen'..

Mij maakt het niet uit hoor, vind het alleen apart wat voor redenen mensen bedenken om iemand af te kraken.

15 april 2019 om 16:06

Een vriend bedriegen is toch anders dan belastingfraude plegen? Ethisch verschilt dit voor mij namelijk enorm. Ik ben nooit binnen mijn kennissenkring bedrogen, maar heb wel het inlevingsgevoel om te zeggen: dit doe je niet. Als jij een vriend of vriendin hebt en deze persoon gaat vreemd met je beste vriend. En zij zegt: dat is toch niet erg, jij hebt niet betaald voor je treinkaartje. Dan ben ik benieuwd hoe je dan reageert.

Afkraken is overigens ook een erg zwaar begrip voor een mening geven over een vervelende actie van een persoon.

15 april 2019 om 16:53

@zwaailicht

ik ben ook een tegenstander van overspel en wat Icardi heeft geflikt is idd een smerige actie, alleen moeten we wel randzaken los kunnen zien van het voetbal.

een speler zou ik halen op basis van zijn kwaliteiten, niet op basis van zijn priveleven. Maxi Lopez was idd een voetballer en vriend van Icardi, maar hij heeft niet eens bij Inter gespeeld dus het lijkt me niet dat dat invloed heeft gehad op de teamgeest daar

15 april 2019 om 14:58

Wat betreft de vrouw.. Natuurlijk mag ze dat maar Icardi en Maxi Lopez waren super goeie vrienden. Maxi is een stukje ouder en gingen ook met zijn drieën op vakantie. Dan wordt je vriendin zo voor je neus geplukt door nota bene een van je beste vrienden die ook nog eens 10 jaar jonger is ofzo, dat is niet erg netjes en beschamend lijkt me. Vind haar ook maar een beetje vervelend met haar uitspraken soms.

On: Dit zagen we natuurlijk al een tijdje aankomen. Een erg goeie spits die zeker een stap omhoog aankan maar laat zijn kop ook hangen als hij zijn zin niet krijgt zoals nu bij inter.

15 april 2019 om 16:59

Ik hoop het ook. Real is een uitstekende club voor Kevin aangezien ze in spanje spelen en dat technische voetbal ligt kevin wel.

Als afmaker een van de beste op aarde, maar qua type niet iemand die buiten Italie past. Bij zo'n beetje elke wereldclub buiten Italie is het vooral belangrijk mee te kunnen voetballen, als aanspeelpunt te dienen en vooral de buitenspelers beter te laten renderen. Als Real Madrid al een vervanger wil voor Benzema, die in de vorm van zijn leven is, maar wel wat ouder begint te worden, moeten ze op zoek naar een vergelijkbare type. Een Firmino of een Joao Felix. Icardi zou daar niet passen.

15 april 2019 om 15:37

29 doelpunten in 1 seizoen is zijn max.
Als afmaker 1 van de besten op aarde?
Overdrijven is ook een vak.

15 april 2019 om 15:41

Vorig jaar een wedstrijd iets van 17 balcontacten en 4 doelpunten, dus ja.

15 april 2019 om 16:00

Dat die een goede afmaker is, is de enige reden dat hij uberhaupt op hoog niveau speelt en bij zulke grote clubs in de picture is. Voor de rest kan die er namelijk maar weinig van. Bovendien heeft hij te maken met een elftal vol houthakkers. Bij een goede creatieve elftal met goede aangevers zou die topscorer kunnen worden in elke competitie.

15 april 2019 om 19:49

@Momus Het is niet overdreven, met een team dat niet draait met weinig creativiteit en een verdedigende competitie zijn zijn cijfers echt goed. Serie A is geen competitie waar je 40 50 goals maakt. Higuain heeft in zijn absolute topjaar met een heel sterk Napoli 36 in gelegd. Over Icardi gesproken, het is duidelijk dat je geen wedstrijd van hem hebt gezien. Heeft meestal maar een kwart kans nodig om te scoren.

Dat hij maar wegblijft uit het Koninklijke gedeelte van Madrid. Hij is zelf niet altijd netjes geweest tegenover Inter terwijl hij wel veel te danken heeft aan de club. Uiteraard heeft hij voor Inter ook veel punten gepakt door zijn doelpunten, maar doe mij maar liever een nuchtere jongen als Jovic, die lekker wilt voetballen en geen rommel met zich meebrengt.

15 april 2019 om 14:56

Hij is voor niemand netjes geweest. Gewoon een niet al te snuggere jongen, waar het fout ging toen hij er met de vriendin van z'n vriend Maxi Lopez vandoor ging. Zich vervolgens volledig door haar laat inpalmen en nu dankzij haar weggehoond wordt uit Milaan.

Marc moet hem maar even bellen!

On topic:
Real een mooie club, maar als Hazard ook komt wordt de kans op speeltijd wel minder.

15 april 2019 om 14:47

Omdat Hazard een spits is natuurlijk..

15 april 2019 om 14:49

Met Vinicius, Rodrygo(nog beter dan Vinicius) & Asensio heb je al veel opties op links. Het is helemaal niet ondenkbaar dat Hazard vaak opgesteld zal worden als valse spits.

15 april 2019 om 14:51

Asensio op links werkt niet erg goed. Rendeert in de wedstrijden toch beter op de rechterflank dan op links.

Geeft Hazard een spits als Icardi en hij geeft makkelijk 25 assists per seizoen. Denk dat hij daarnaast ook 20+ zal scoren, omdat verdedigers niet zomaar weg kunnen lopen van Icardi in de 16. En ja, ik ben in deze situatie ervan uitgegaan dat Hazard naar Real gaat.

Icardi is natuurlijk een zeer goede spits. Echt een neusje voor de goal, koelbloedig. Precies wat we in Madrid nodig hebben. Het probleem is alleen dat je naast de doelpunten (die o zo hard nodig zijn) ook een hoop drama erbij krijgt. Ik vraag me af of Pérez, en voornamelijk Zidane dat wel zien zitten met Wanda als zaakwaarneemster. Ik kan me goed voorstellen dat Zidane en co daar weinig zin in hebben en toch besluiten voor Luka Jovic te gaan. Hazard lijkt zo goed als zeker dus dan missen we alleen nog een echte killer die kan rouleren met Benzema en hem op de duur kan vervangen.

15 april 2019 om 15:14

Hoe is het op voorhand vast te stellen je er een hoop drama bij krijgt?

15 april 2019 om 15:16

Wanda als zaakwaarneemster misschien? Door dit gedoe bij Inter kan ik me voorstellen dat clubs wel twee keer nadenken. Icardi in huis, betekent Wanda erbij. Moet je dat wel willen?

15 april 2019 om 15:19

Dit hele gedoe bij Inter ging toch enkel om de salariseisen? Met het relletje op het begin niet meegerekend dan.

Icardi wilde 10 miljoen verdienen, wat echt niet gek is voor een voetballer van zijn kaliber. In dit artikel staat een overzicht van het aantal gespeelde wedstrijden en goals van Icardi. Overduidelijk beste speler van de hele selectie die 'maar' 5 miljoen verdient. Wanda en Icardi hebben hierin gewoon gelijk en Inter heeft dit ontzettend dom gespeeld, daar kan Real nu mooi gebruik van maken.

15 april 2019 om 15:55

Inter heeft natuurlijk ook met de realiteit te maken dat hun salarisbudget een stuk lager ligt dan bij Real Madrid of Manchester United.

Aan de ene kant zou ik hem graag bij Atletico zien, maar aan de andere kant ook weer niet. Hij is natuurlijk een geweldige afmaker en zou denk ik heel goed passen naast Griezmann, alleen heb ik geen zin in onrust in de selectie. En met die Wanda als zaakwaarnemer is dat een grote gok. Zou overigens wel grappig zijn; Wanda in het Wanda Metropolitano.

Liever toch Benzema, hijspeelt al jaaaaren op het allerhoogste niveau en heeft nooit problemen gehad. Ik snap zowiezo niet waarom mensen Benzema zo graag weg willen hebben, Benzema was dit seizoen de beste van real, voetballend de beste spits op dit moment.

Mij zou het niet verbazen als hij in de zomer ineens belandt bij Barca. Ik ben een grote liefhebber van Suarez maar er moet wel een back-up zijn van kaliber volgend seizoen. En op termijn kan Icardi titularis worden. Argentijn, jarenlang in Spanje gewoond en ex-jeugdspeler van de club bovendien dus dat valt wel mee qua aanpassing.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Internazionale

1023 fans
Stand
Actuele wedstrijden

37 fans
Aanvaller, 26 jaar

In de wandelgangen

Zondag 13 oktober
Manchester United overweegt in januari een bod uit te brengen op AC Milan-spits Krzysztof Piatek. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren