‘Ik zou bij Feyenoord blijven, maar nu laten ze me opeens toch niet terugkeren’

Dinsdag, 9 april 2019 om

Feyenoord maakte dinsdag bekend niet verder te gaan met onder meer Joël Zwarts en die beslissing kwam voor de negentienjarige aanvaller als een lelijke verrassing. De momenteel aan FC Dordrecht verhuurde spits ging er in eerste instantie nog van uit dat hij aankomend seizoen weer terug zou keren in De Kuip, maar kreeg onlangs toch het bericht dat Feyenoord zijn aflopende contract niet gaat verlengen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Vind jij dat Feyenoord Joël Zwarts eigenlijk aan boord had moeten houden?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

30 reacties (laatste reactie door angelo77)

Wel een hele vreemde manier van handelen. Ik kan mij maar 1 ding voorstellen en dat is dat de opvolger van van Geel al bekend is en dat deze heeft aangegeven dat hij hem niet nodig heeft. Anders kan ik mij zo'n manier van handelen van van Geel niet voorstellen.

9 april 2019 om 17:49

Een opvolger van van geel kan echt niet zo snel een hele club doorspitten en zien welke wel en niet kunnen blijven. Dat is dus echt niet aan de orde.

9 april 2019 om 18:01

Ik vroeg het me vanmiddag plots ook al af: wie doet dit nu eindelijk? Wie bepaalt wie er wel of niet mag blijven? Jan de Jong? Van Geel? Brard? Er is niks over duidelijk en zo'n verhaal als dit maakt het alleen maar nog onduidelijker. Communicatie van likmevessie.

9 april 2019 om 18:08

Belachelijk besluit. En communicatie, al jaren rampzalig.

9 april 2019 om 18:34

@jorisdijk

Van Geel gaat weg dus die zal inderdaad niet over de toekomst van Feyenoord meer gaan bepalen en gelukkig maar ook want de huidige staat van Feyenoord is niet best

ik heb deze Zwart verder niet gevolgd maar als het een toptalent is, is dit iig geen handige beslissing. is het een doorsnee dertien uit een dozijn talentje dan is het een prima beslissing dat zijn contract niet word verlengd

Het is zo'n enorme bende bij Feyenoord, alleen de financiële malaise ontbreekt nog. Ook hoe het nu weer gaat. Nieuwe trainer aangesteld, en nu moet je maar hopen dat je nieuwe TD het daarin ziet zitten. Bovendien zit de algemeen directeur ook op de schopstoel, dus als die vertrekt heb je al helemaal een trein van mensen die elkaar niet hebben gekozen.

Niet erg, van mij mag die bij Dordt blijven! Net zoals Schuurman, die komt na zn huurperiode ook definitief naar Dordrecht.
En zeker met Zwarts balt Dordt weer lekker de laatste tijd. Maar ja, denk dat er genoeg andere clubs zijn die voor hem interessanter zijn, zeker financieel.

Op communicatief gebied is Feyenoord echt van amateur niveau. Dit is al de zoveelste bestuurlijke blunder waardoor Feyenoord zichzelf weer als een lachertje neerzet. Topsportklimaat kennen ze na al die jaren nog steeds niet. Wat een ongelofelijke chaos bij mijn club. Dit hele seizoen is zo verschrikkelijk en ik vraag me af of het de komende jaren er beter uit gaat zien zonder ervaren uithangbord in de technische staf of bestuur...

9 april 2019 om 17:58

De communicatie is inderdaad echt schrij-nend. Niet alleen nu, niet alleen rond van Geel, niet alleen rond Gio, niet alleen rond doelstellingen. Het is al ja-ren een drama en zelfs met een NOS directeur aan het roer verandert daar niks in. Echt bijzonder en zelf lijken ze er echt niets van te merken lijkt het.

9 april 2019 om 19:28

Over de communicatie ben ik het met jou eens. Zwarts verdient op zn minst een uitleg over deze beslissing. Daarintegen is Zwarts niet een speler die feyenoord naar een hoger niveau brengt. Hij valt niet in de categorie kokcu, hanson, burger. Ik hoor ook veel mensen zeggen waarom zwarts niet en vente wel. Buiten dat vente gewoon enorm talent heeft ben ik het met iedereen eens dat hij niet laat zien wat hij kan. Vente moet lekker verhuurd worden aan een club als pak em beet excelsior of emmen en daar ervaring op doen. Ik hoop dat zwarts gaat verassen maar ik denk niet dat hij nu binnen 2 jaar op het niveau van feyenoord/AZ gaat komen. Elk speler heeft zijn eigen route en wie weet beland hij wel in de nederlandse top als hij zijn best blijft doen.

Snap er helemaal niets van. RvP en Jorg, ben je kwijt volgend jaar (beide naar alle waarschijnlijkheid). En dan hou je Vente over... als je nu een talentvolle “ouderwetse” nummer 9 hebt, die technisch en sterk is. Waarom zou je die er dan niet bijhouden, verlies maak je er niet op. En kijk vanaf de winterstop meerdere wedstrijden van Dort en hij speelt echt wel redelijk. Boven het niveau van Vente in ieder geval. Ik zeg niet dar hij de toekomstige spits van Feyenoord is. Maar met de situatie die je nu creëert is het niet slim in ieder geval.

9 april 2019 om 18:06

Dit moet toch gewoon nog van v Geel afkomen daar hij nog een paar maanden TD is?

9 april 2019 om 18:10

Al sla je me dood, zo vreemd dit. Maar ja, Feyenoord en communicatie. Snap hier echt niks van en die jongen ook niet zo te lezen.

Willem II, was daar al meer over bekent?

9 april 2019 om 18:42

Op die manier. Had het zelf niet gelezen of erover gehoord. We wachten het maar weer eens af.

Wanbeleid. Ik ben een Feyenoord supporter maar hoop dat deze speler wordt opgepikt door een directe concurrent en alsnog gaat slagen. Spuugzat ben ik het hoe Feyenoord met zijn jeugdspelers omgaat. Dacht dat het beter zou gaan met Brard aan het roer maar men is duidelijk de weg kwijt... Waarom Dylan Vente wel een kans geven die in alles te kort komt en deze speler niet? Onbegrijpelijk...

9 april 2019 om 18:55

Vente heeft eveneens geen toekomst bij Feyenoord maar door toedoen door van Geel ligt hij nog vast tot 2022...

Zwart zijn contract loopt af. Wettelijk gezien moet Feyenoord zoveel maanden voor het aflopen besluiten of ze hem verlengen of niet. In overleg met Stam is vervolgens besloten deze niet te verlengen. Zo simpel ligt het.

Daarom blijf ik roepen als een speler hetzelfde doet, dat niemand verbaasd en vergramd moet reageren.
Dit is business en worden van beide kanten hard gespeeld.

Dit is gewoon in overleg Jaap Stam gebeurd. Die heeft vervolgens gezegd geen rol voor Zwart te zien bij Feyenoord 1 en daarop kan Feyenoord niet anders dan zijn contract niet verlengen.
Je kan immers moeilijk een contract verlengen van een speler die geen toekomst heeft bij Feyenoord.
Volkomen begrijpelijk besluit, niets raars aan. Alleen dat van Geel voor zijn beurt heeft gesproken door Zwart een contractverlenging toe te zeggen, dat is natuurlijk een stommiteit maar dat zijn we gewent van deze van Geel

Los van het feit of deze jongen het zou gaan redden, vind ik dat er bij Feyenoord geen enkele logica zit achter hun jeugdopleiding. Welke jeugdspeler, op Kökcü en Malacia na, spelen er regelmatig? Waarom is Sinisterra gekocht als hij niks mag laten zien? Ik vraag me af waarom Geertruida nooit speelt, waarom Vente mag blijven spelen, maar spelers als Nigel Robertha gewoon zijn afgedankt in mijn ogen. Bij een club als Feyenoord en de huidige financiële situatie had gewoon een sterke lichting moeten zijn in plaats van spelers als Cuco Martina te huren. Wat een beleid.

Joel, het ga je goed! Heel relax mannetje die ook gewoon open staat voor een praatje. Daarnaast gewoon een heel complete spits.
De manier waarop er nu met hem wordt omgegaan is vrij matig. Dit kan niet Feyenoord!

Zal je blijven volgen en hoop stiekem wel dat je een goaltje of 2 prikt tegen Feyenoord, als wij maar winnen.

Is me afgelopen week tegen fct helemaal niet opgevallen, de enige die er bovenuit stak was Summerville

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2432
2.Vitesse2212
3.Feyenoord2112
4.PSV2014
5.FC Twente1812
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
M. SenesiVerdediger92
S. BerghuisAanvaller99
B. LinssenAanvaller91
J. BijlowKeeper60
N. JørgensenAanvaller51
L. NarsinghAanvaller51
R. BoženíkAanvaller40
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

0 fans
21 jaar

In de wandelgangen

Maandag 23 november
Olympique Lyon heeft al vervangers op het oog voor Memphis Depay, mocht de aanvoerder in januari naar Barcelona gaan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren