Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontketende Moise Kean waarschuwt Ajax met heldenrol tegen AC Milan

Juventus heeft de laatste wedstrijd in de aanloop naar het duel met Ajax van woensdag in winst omgezet. Thuis tegen AC Milan boog de koploper van de Serie A een 0-1 achterstand om: 2-1. Invaller Moise Kean werd de matchwinner met een doelpunt in de 84ste minuut. De negentienjarige aanvaller kwam tot scoren in zijn laatste vijf officiële wedstrijden, waarvan er drie voor Juventus waren en twee voor de nationale ploeg van Italië.

Er leek Juventus veel aan gelegen om tegen Ajax over een zo fit mogelijke spelersgroep te kunnen beschikken. Massimiliano Allegri liet onder meer João Cancelo, Giorgio Chiellini, Blaise Matuidi, Sami Khedira, Miralem Pjanic en Kean op de bank beginnen tegen Milan. Daardoor konden onder anderen Mattia De Sciglio en Paulo Dybala rekenen op basisplaatsen. De geblesseerde Cristiano Ronaldo behoorde niet tot de wedstrijdselectie. Tegen het veredelde B-elftal van Juventus rook Milan kansen en reeds in de tweede minuut hadden de bezoekers op voorsprong kunnen komen. Suso sneed naar binnen en vond Krzysztof Piatek, die van dichtbij naast kopte.

Juventus had vanaf de achtste minuut nog een extra zorg. Emre Can ging naar het gras met pijn aan zijn enkel; de middenvelder leek verder te kunnen, maar werd na 24 minuten alsnog afgelost door Sami Khedira. Het is onduidelijk of de wedstrijd tegen Ajx in gevaar komt voor Emre Can. In die fase van het duel zocht Juventus overigens naar een opening, maar in de laatste fase van de opbouw ging het vaak mis voor de ploeg van Allegri. Milan werd iets agressiever; Franck Kessié kreeg een aardige kans en de bezoekers leken aanspraak te maken op een penalty, na een handsbal van Alex Sandro. Arbiter Michael Fabbri concludeerde echter anders na het zien van de beelden.

Basisklant van Juventus valt uit en bezorgt Allegri nieuwe problemen

Emre Can viel in de eerste helft van de wedstrijd uit met een enkelblessure. Lees artikel

De eerste helft zodoende zonder doelpunten te gaan eindigen, maar zes minuten voor de rust kwamen de bezoekers uit Milaan toch op 0-1. Een slappe inspeelpass van Leonardo Bonucci werd onderschept door Tiemoué Bakayoko, die de bal van zijn voet liet stuiten maar er nog net eerder bij was dan de voormalig verdediger van Milan. Hij vond Piatek, die al vallend de rechterhoek vond. In de blessuretijd van de eerste helft voorkwam José Reina van Milan dat Mario Mandzukic met een wereldgoal voor de 1-1 zou zorgen: de omhaal van de spits werd door de doelman vakkundig uit de bovenhoek gehouden.

In het tweede bedrijf waren er mogelijkheden aan weerszijden, voordat Juventus na een klein uur langszij kwam. Een onhandige overtreding van Mateo Musacchio op Dybala resulteerde in een strafschop voor de thuisploeg, die door de Argentijn zelf werd benut. Na het doelpunt kwamen Pjanic en Kean binnen de lijnen en ging Juventus op jacht naar de volle buit. Het was uiteindelijk Kean die de wedstrijd besliste. Kort nadat de aanvaller een doelpunt afgekeurd zag worden, verzorgde hij de 2-1 op aangeven van Pjanic. Kean werd in het strafschopgebied bereikt door zijn mede-invaller en schoof de bal beheerst binnen.

Verwacht je een basisplaats voor Moise Kean tegen Ajax?

1
2

Gefeliciteerd scheidsrechter, Mvp. Toch wel leuk om te zien dat een scheidsrechter een keertje Juventus mee zit. Dat gebeurd haast nooit!

6 april 2019 om 19:59

Leuke pot voor de neutrale kijken maar de scheids was inderdaad wel een thuisfluiter... Anders had Milan hier minimaal een punt gepakt

6 april 2019 om 20:01

Serie A in a nutshell! De beslissingen worden steeds maar lachwekkender.

5 matches 5 goals.😍

6 april 2019 om 19:58

Goed gedaan knul. Prio 1 n'a de wedstrijd is even reageren op VZ..

6 april 2019 om 20:02

Wat doet dit er toe? Hij geeft toch een mooie reactie?

Wat een talent, is volledig onder stoom nu bij Juventus. Hopelijk vraagt Ajax 50m+kean voor De Ligt. Dat zou een mooie deal zijn!

6 april 2019 om 20:08

Haha denk niet dat Juve Kean kwijt wilt. Best wel grappig dat ditzelfde een paar maanden geleden was voorgesteld in de media en Ajax fans Kean totaal niet zagen zitten. Hij zou eindigen als Mastour.
De laatste speler afkomstig uit de jeugd die bij Juve nou echt een basisplaats kon veroveren was Marchisio. Er breekt nauwelijks iemand door. Kean lijkt echt een grote speler te kunnen worden en is momenteel niet te stoppen.

6 april 2019 om 20:11

Je bedoelt denk ik 50miljoen plus de ligt voor Kean. XD

6 april 2019 om 20:18

Ik heb voor dit account gisteren aangemaakt en heb weldegelijk al andere reacties geplaatst, jouw reactie is nergens voor nodig.

6 april 2019 om 20:25

Fiodor, getuige de knipoog smiley aan het eind van mijn bericht is het een geintje. Jammer dat je dat niet opmerkt. Mensen zijn veel te serieus tegenwoordig..

6 april 2019 om 20:27

Waarom zou Kean nou in godsnaam naar Ajax willen

6 april 2019 om 20:28

Lighten up joh. Post is een geintje. Nergens zeg ik iets over je post gedrag hier toch? Ik vind het grappig en getuige de duimpjes omhoog ben ik niet de enige..

Goed weekend verder..

Welkom jongen! Leuk dat je hier lid bent. Blijf vooral scoren voor ons, te beginnen met komende woensdag

Er zit een hattrick aan te komen.😉

6 april 2019 om 20:35

Oh een hattrick in een oefenwedstrijd voor het nieuwe seizoen

Kijk, ik ben totaal  niet van de complot theorie; 1 vd complottheorieen is dat "alle" scheids voor Juve zijn. Daar geloof ik dus niet in.
Maar man man man, hoevaak Milan de scheids tegen kreeg. Niet normaal....

Milan was heer en meester in de eerste helft. Bakayoko won alles, Rodriquez speelde lekker.

Maar dan komt de strafschop, wel terecht. Enige betwisbare puntje is dat Dybala zijn been  tegen Musacchio been aanzet, ipv de bal, maar goed. daarna werd juve de baas.
Daarna wordt Castiljjo vastgepakt in de 16 van juve en geen strafschop, de scheids gaat niet eens kijken. Man man man. In de laatste minuut hands in de 16, ook niets(al is deze terecht, van dichtbij op de hand, is moeilijk om dan je hand weg te trekken.

Het feit dat zelfs Piatek, in mijn ogen jongen die nooit boos wordt of zich uit de tent laat lokken, zelfs aan de stok kreeg, is in mijn ogen veel zeggend. Zuur maar goed... het zij zo. Gvd...

Kean is trouwens wel een absurd talent. Groot snel sterk goed schot. Alles heeft die man.

Bakayoko en Piatek zijn echt goed. Vooral bakayoko bij die onderschepping en assist op piatek, beest.

Moises Kean heeft inderdaad al die eigenschappen, al denk ik wel dat hij nog moet werken aan zijn basistechniek want zijn eerste aannamen en passes zijn niet altijd zo goed en even zuiver. Maar gewoon met de voetjes op de grond blijven.

Inderdaad trouwens een dramatische scheidsrechter, man man. Dat ze die VAR maar even opdoeken want echt goed werken doet het toch niet volgens mij. Dat ze maar eerst eens strikte regels maken en misschien ook een vaste regel. Bv elke club maar max 3x per helft de VAR inschakelen, zoals bv bij het tennis. Anders blijft dat spel veel te lang stil liggen want nu roept iedereen bij de minste tik of beweging al om te gaan kijken. Erg vervelend, zeker als er vrijwel niets aan de hand is (en nee, ik heb het niet over dit duel vandaag).

6 april 2019 om 20:13

Wat heeft de VAR fout gedaan?

Had op zijn minst de scheids even kunnen laten komen toen manduzikic natrapte?

6 april 2019 om 23:14

Daarvoor moet het een rode kaart zijn. Een 2de geel van frustratie had wel gemogen maar ja de scheids was drama.

6 april 2019 om 20:12

Goede analyse. Mandzu zijn trekfout was geen clear error. Het was pure interpretatie van de scheids die belachelijk zwak floot. Hij liet veel te veel duels toe en dat handspel van Sandro moest op de stip. Daardoor lijkt het misschien dat hij voor Juve floot voor vele supporters. Karma dat Bonucci net erna in de fout ging. Misschien toch een leukere manier voor een 0 1. Deze scheids liever niet meer voordat er blessures en frustratie rode kaarten komen.

Schandalog optreden van de scheids, 2 100% penalties ontkend voor Milan, en een discutabele aan Juve gegeven. Ajax kan blij zijn dat er in de CL geen Italiaanse scheids is. Wat hoop ik dat Juve eruit gaat zeg, Mandzu smerig persoon. Trapt gewoon naar.

Kean wel een mooie speler, jammer dat die bij Juve speelt terwijl hij zn hele leven al Milan supporter is.

Hebben ze geen VAR in Italië dit seizoen?

6 april 2019 om 20:00

Jawel, maarja de VAR is net als de scheids een beetje voor Juve bij deze wedstrijd

Jawel, maar is niet bemand bij Juve wedstrijden😂 geintje natuurlijk, maar ze hebben gewoon VAR in de serie A

De VAR deed het goed. Deze vond de handsbal van Sandro een penalty en terecht. Mandzu zijn eventuele trekfout is een interpretatie en geen clear error dus mag de scheids hier niet voor laten komen. Voor de rest zagen Milan fans misschien nog eens hands maar dat is fanpraat. Voor rode kaarten kon hij ook niemand oproepen al kon Mandzu er dicht bijzitten met zijn reactie die gelukkig voor hem geen speler raakte.

6 april 2019 om 20:26

Ok, dank voor de toelichting allen..

Bizar hoeveel eigenlijk he, Piatek heeft ook jeugd foto met Milan spullen,Bakayoko en nog wel meer mensen. Altijd leuk om te zien.

Jullie hadden geen 100% penalty’s.. wat Mario deed was wel discutabel.. daarbij vergeten jullie vaak dat meerdere overtredingen over het hele veld werden bestraft of niet bestraft aan weerszijde.. eerste doelpunt van Kean bij de corner was ook niks.. Pjanic maakte ook geen overtreding..

Gewoon zelf beter spelen en niet te veel mekkeren.. ene keer scheids mee en andere keer tegen..

6 april 2019 om 20:14

Wat Mandzukic deed was geen 100% penalty, maar dan was die overtreding op Dybala oook geen 100% penalty. Die overtreding op Castillejo had wel op de stip gemogen. De handsbal van Sandro was onbedoeld en hij draait zijn arm nog weg (arm was sowieso niet ver van zijn lichaam af), maar het was wel hands. Die penalty had ook gegeven kunnen worden.

Tuurlijk had Juve niet alles mee, zoals die lichte overtreding waardoor Kean zijn doelpunt werd afgekeurd en nog wat kleine dingen, maar Juve had wel echt de scheids mee en Milan is benadeeld.

6 april 2019 om 20:16

Ja is makkelijk gezegd ene keer mee andere keer tegen. Noem mij 1 wedstrijd in de laatste 8 jaar tegen inter, Milan, Napoli en roma waar juve de scheids tegen had.. die zijn er gewoon niet. Heel bijzonder blijft dat.

Ronaldo rust geven en minuut 80 de gouden wissel Kean tegen Ajax laten invallen. Het is ongelofelijk hoe efficiënt hij met zijn invalbeurten omgaat. Verdient eigenlijk basisplaats.

Wel leuk kean tegen de ligt,op de insta van de ligt staat een foto van hun,van jaren geleden.

Wat een geweldenaar die Kean. 7 goals uit 7 wedstrijden (interlands meegerekend). Ik zou hem voor Mandzukic in de basis zetten. Jammer van de scheids vandaag!

Was maar 1 man bepalend voor Juve vandaag, dat was Fabri de scheids, man man Juve zal het ook nooit tegenzitten. Hadden 3 penalty's kunnen gegeven worden voor Milan, terwijl die van Juve niet word bekeken door de var. Verder goed spel van Milan en Kean weer een goal.

Kean was bepalend, schoot hem er zelf in. Bovendien is het maar de vraag of milan de penalties gemaakt had.

Hahah knul "misschien had Milan de penalties niet gemaakt". Wat een onzin, het gaat erom dat ze niet gegeven zijn.

Zoals ik al aangaf kean scoorde. En wat een domme reactie om te zeggen of Milan de penalty's had gemaakt, we hadden ze gewoon 100% moeten krijgen. Echt een thuisfluiter.

Een geflatteerde overwinning om het maar zo te zeggen.. Vandaag moest juist niks, zelfs niet met een halve ploeg maar alsnog win je tegen Ac Milan, eigenlijk triestig als je naar de status van de club kijkt. Ik kijk al uit naar het moment dat er een 'groot' Milan opstaat want dit slaat toch echt wel alles.

En dat uitgerekend Moises Kean moet scoren, prachtig. Die jongen heeft nu al op zn negentiende op 1 doelpunt na al 10 Serie A doelpunten, erg mooi. Ik denk dat ze hem nu gewoon geregeld moeten laten starten en vooral vrijwel altijd moeten laten invallen, al is het maar 25 minuten. Milan verdiende naar mijn mening ook niet de nederlaag maar bon.

Ik hoop dat ze in Amsterdam ook niet echt waarde hechten aan het spel, de uitslag of wat dan ook van Juventus vandaag en de komende week. De Serie A is alles beslist dus daar zou ik mij niet op focussen. Ik kijk uit naar deze week, ik ben benieuwd of ze in Amsterdam iets gaan klaarspelen. In ieder geval, forza Juve!!

6 april 2019 om 20:07

Vergeet de hoofdrolspeler van het toneelstuk niet in de bloemetjes te zetten!

Die pipo's met hun fluit en met een vlag staan daar voor de show. Het niveau van de scheidsrechters is nog triestiger dan in de Belgische of Nederlandse competitie. De VAR vind ik al lachwekkend maar als je het dan nog niet eens gebruikt bij twijfels maakt het alleen nog maar grappiger. Voor Juve had een nederlaag niks uitgemaakt, voor Milan wel. Dadelijk mislopen die wederom de CL en dat zou toch een drama zijn lijkt me.

Dankjewel Zie het wel nog goed komen met Milan dit seizoen. Ondanks het verlies vandaag toch vertrouwen getankt volgens mij.

6 april 2019 om 20:51

Mag het hopen.. als ze maar niet weer zo spelen als tegen Inter

6 april 2019 om 21:08

Ik snap dat je hem als Messiah ziet, maar zijn naam is toch echt Moise ipv Moises.

7 april 2019 om 01:59

Moise is mozes on het italiaans,en daarenboven was het een profeet en geen messias

Jakkes zeg, wat wordt Milan bestolen. Spelen leuk voetbal dat ik graag weer in de CL zou zien volgend jaar, zou zuur zijn als dat door vandaag straks geen feit is. Piatek had moeten gaan liggen, dan had de VAR geen keuze gehad. En wat is Mandzukic toch een kwal, die gun ik echt helemaal niets. Jammer Milan, maar hopelijk herstelt men zich want ik heb hun liever dan Roma met dilly ding dilly dong.

Vreemd mannetje die scheidsrechter, constant fluiten wanneer je niet hoeft te fluiten en niet fluiten wanneer het wel hoeft. Juve had rood moeten krijgen, Milan had 2 penalties moeten hebben, vooral die eerste met de var die ff lekker lang na moest denken.
Kon een prachtige pot geweest zijn, maar jammer genoeg verkloot door het complete arbitrageteam. Weer stof om napraten daar in italie, typische overwinning van Juve zeker?
Verder zie ik het vertrouwen van Milan weer terugkomen na hun dipje sinds het verlies tegen Inter. Zie ze wel winnen volgende wedstrijd van Lazio.

Opnieuw weer een walgelijk vertoon van de scheidsrechter, maarja dat is natuurlijk niks nieuws. Milan krijgt 2 keer geen strafschop, en Juventus krijgt hem meteen zonder te checken. Manduzkic had allang rood moeten hebben, en Sandro en Bentancur ook al een paar keer geel. Uiteindelijk krijgen ze 1 keer geel.
Juventus wint de wedstrijd uiteindelijk door een hele domme fout van Calabria en opnieuw een gratis penaltie van de scheidsrechter. Want goed waren ze niet.

Ik hoop dat er weer een onderzoek gestart word

6 april 2019 om 20:55

Ga Juve niet schuld geven van zo’n scheids.. snap ook niet waren ze geen topscheids aanstellen voor dit soort wedstrijden.. het is geen empoli..

Bij verlies van Napoli morgen is Juve al kampioen. Te dominant gewoon. Vond Milan niet slecht spelen, maar je zag dat ze in de 2e helft steeds meer inkakte. Hadden ook 2 penalty's kunnen/moeten krijgen. Goed resultaat voor Inter. Hopelijk winnen morgen en je hebt een CL ticket voor 90% binnen.

Nou we zeiken in Nederland over de VAR, maar in Italie is er werkelijk geen touw aan vast te knopen. Wat zuur ook weer, gewoon de bovenliggende partij, domme overtreding van Musacchio. Slechte inspeelpass van Calabria. Twee persoonlijke fouten, twee goals. Niet de eerste keer, maar vandaag zat de scheids ook wel erg tegen. Nu maar weer hopen op het falen van de concurrenten, gelukkig helpen die Milan vaak dit seizoen.

Uiteindelijk is Juve uit een wedstrijd die je van tevoren wel in kan calculeren als eventueel verlies. Inter en Roma krijgen die ook nog, dat is ook wel gegarandeerd puntverlies. Toch had er meer ingezeten vandaag, zuur. Bizar hoe Bakayoko zich ontwikkelt, zakte een jaar geleden wekelijks door het ijs tegen de Burnley’s en Southampton’s, en is nu een ware pain in the *ss voor Juve.

Met je reactie laat je duidelijk merken dat je Juve zelden ziet.

6 april 2019 om 20:57

Gelukkig doen ze dat bij geeneen club.. spelers vergeten soms
dat voetbal een contactsport is..

Ik hoop van HARTE dat Ajax Juventus er helemaal uitschopt. Te gek voor woorden dit

Dat is je supportersHART dat nu spreekt. Blame de scheids. Dankzij ons kan je nu voor een CL plaats strijden.

Juve heeft toch gewoon een geweldig brede selectie en zo gemakkelijk de Serie A pakken... nee, dat gaat bijna onmogelijk worden voor Ajax. Maar hopen kan altijd!

6 april 2019 om 20:29

Het kan zeker en vast. Zeker Ajax thuis! CL hangt af van details.

Dachten ze bij Real Madrid ook, maargoed.

Ik snap het gewoon niet.. valt dit de mensen dan niet op ??
100% duidelijk hands, die kale gaat dan zogezegd zelf kijken en besist dan geen penalty te geven. Zelfs een blinde kan zien dat het hands is, en hij geeft hem niet.
Ja ja...

6 april 2019 om 21:00

Tuurlijk ziet hij ook wel dat het hands is, hij geeft die penalty enkel niet omdat hij vond dat Sandro er niks aan kon doen. Zijn arm was in een natuurlijke houding en hij draait zijn lichaam ook nog weg. Een andere scheidsrechter zegt gewoon hands is hands. Ook veel beter dat dat laatste volgend jaar altijd zal gelden, want je kan niet met 2 maten meten en deze penalty had zeker gegeven mogen worden.

6 april 2019 om 21:23

Natuurlijke houding ?? Meen je dat serieus. Bekijk die beelden dan nog maar eens opnieuw, zijn arm hoort daar niet te zijn, hij gaat helemaal omhoog

6 april 2019 om 21:27

Op het moment van inzetten van de sliding is zijn arm omhoog maar tijdens de beweging trekt hij die snel naar beneden

6 april 2019 om 21:47

En hij was te laat, want de bal raakte zn arm. Maargoed, hij is niet gegeven.

6 april 2019 om 21:01

Was geen penalty.. alleen die actie van Mandzukic kan je penalty geven met dat vasthouden van hem..

Maar je vergeet zoals wel meer Milan supporters dat Kean gewoon bij de corner gescoord had en er onterecht gefloten werd.. zuur maar dat is voetbal..Pjanic raakt niemand wel een vrije trap.. tja voetbal

6 april 2019 om 21:25

Nee hoor, die bal was over de lijn en een duwfout van ik weet niet meer wie, en die verdediger deed bijna niks meer toen de scheids had gefloten
En niet altijd tja voetbal...
Eerder tja Juventus.. gebeurt wel vaker dit en dat weten de fans zelf ook donders goed. Maargoed

7 april 2019 om 02:35

Het is toch vrij duidelijk dat die scheidsrechter er simpelweg niks van bakt. Kan je wel leuk koppig gaan doen en zeggen dat er een duwfout was (wat het totaal niet was), je weet niet eens van wie! Nogmaals, gewoon een dramatische scheids.

6 april 2019 om 23:24

Mij lijkt het zo een scheids die koppig is en zijn fout niet wil toegeven. Gewoon niet goed genoeg voor dit niveau. We kwamen goed weg, maar ok toen werd het 0 1 dusja.... . Het zou niet 0 2 geworden zijn anders he.

Lekker dat Roma gewonnen heeft. Hoop dat Roma samen met Inter en Napoli de resterende CL plaatsen gaat pakken. Als Roma het niet lukt dan atalanta of Lazio. Aub geen Milan. Milan heeft niets te zoeken in de CL.

Pfff wat een discussies over Milan en Juve. Ik snap dat je als Milan supporter wat boos bent op de scheids maar geef Juve dan niet de schuld. Jullie weten ook als Juve deze wedstrijd serieus had genomen dat het 3-0 was geworden. Juve heeft gewoon betere spelers en team. Dan pochen over de meer gewonnen CL 's. Veel belangrijker is dat de laatste wk titels door Juve spelers zijn behaald.

7 april 2019 om 10:07

Ja maar de frustratie word Steeds groter omdat elke ontmoeting dit soort dingen gebeuren, steeds in t voordeel van Juventus, dit is ook tegen napoli inter enz zo.
Behaalt door juve spelers?? Nou in 2006 valt wel mee hoor, spelers van inter Palermo roma en Milan waren minstens zo belangrijk. Pirlo, Totti, grosso, materazzi, met name die laatste won de finale voor ons.

Wat vonden jullie van ons afgekeurd doelpunt op hoekschop? Fout van Bonucci werd gefloten maar ik zie nog steeds geen fout... Dramatische scheids

Echt oprecht goed spel van Milan, wat na 3 tegenvallende wedstrijden wel een opsteker en geluk kon gebruiken. Maargoed, tegen 12 man hoef je geen geluk te verwachten. Jammer, maar je doet er niks aan. Hopen op toch nog die 4e plek eind van het seizoen!