ADO Den Haag laat langer verblijf van Kishna voorlopig in het midden

Woensdag, 27 maart 2019 om

Ricardo Kishna wordt dit seizoen door ADO Den Haag gehuurd van Lazio, maar de 24-jarige aanvaller speelde dit seizoen wegens een zware knieblessure voorlopig nog geen wedstrijd in de hoofdmacht van de club uit de Hofstad. Jeffrey van As, manager voetbalzaken, laat op de website van ADO weten dat hij hoopt dat Kishna de huurperiode positief kan afsluiten en dat hij nog niet weet of hij volgend seizoen andermaal actief zal zijn in het Cars Jeans Stadion.

“We wisten van te voren dat Ricardo nog een lange weg te gaan had en dat is ook gebleken. We hopen, vooral ook voor hem, dat hij dit seizoen nog op een positieve manier kan afsluiten. Of er eventueel een langer verblijf in zit, hangt af van meerdere partijen”, stelt van As. ADO Den Haag maakt tegelijkertijd bekend dat de optie in het aflopende contract van Elson Hooi is gelicht, waardoor hij nu vastligt tot medio 2020.

“Dit was voor ons een eenvoudige keuze. We zijn tevreden over Elson en hebben hem er graag bij”, concludeert de manager voetbalzaken van ADO. Ook Mike Havekotte, Lex Immers, John Goossens en Sheraldo Becker zijn in het bezit van een aflopende verbintenis en hebben van de club een nieuw contractvoorstel gekregen. “Wij willen deze spelers graag belonen met een nieuw contract. Ze hebben alle vier een voorstel voor een meerjarige overeenkomst in beraad.”

Erik Falkenburg, Melvyn Lorenzen en Trevor David hebben daarentegen een zogenaamde ‘formele opzegging’ gekregen van ADO, al betekent dit niet per se dat de club niet doorgaat met het drietal. “Met Erik, Melvyn en Trevor zullen we in een later stadium nog kijken of er een gezamenlijke toekomst is. De gesprekken met deze spelers zullen binnenkort of in de laatste fase van het seizoen plaatsvinden.”


Poll

Moet ADO Den Haag Ricardo Kishna proberen te behouden?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

9 reacties (laatste reactie door binny)

Mits fit natuurlijk een hele goede voor Ado, maar dat zit er wellicht niet meer in denk ik. met de juiste mentaliteit en een beter physiek had ik hem nog best ver zin komen die Kishna.

27 maart 2019 om 16:31

Waarom denk je dat Kishna niet de juiste mentaliteit heeft / had?

Iedereen die met of tegen hem heeft gespeeld, heb ik nooit iets negatief over z'n mentaliteit horen zeggen. Het was/ is iemand die voor zijn plek werkte, een beetje 'het mannetje' uithing en ontzettend veel talent had. Zijn struikbelblok is inderdaad zijn fysiek / knieen, maar qua mentaliteit is het, voor zo ver ik dit denk te weten of kan beoordelen, altijd goed geweest.

27 maart 2019 om 17:00

Is oprecht een goeie gozer die er hard voor werkt. Heeft enorm veel pech met zijn blessures. Lijkt me erg demotiverend werken. Staat een leuke documentaire op internet van hem. Komt slim en volwassen over.

27 maart 2019 om 17:04

Het feit dat je een stap terug durft te nemen naar Ado, vanaf Lazio getuigd al van een goede mentaliteit. Daarbij telkens herstellen van die klote blessures is ook niet niks. Jammer dat mensen denken dat hij geen mentaliteit heeft. Op de een of andere manier hebben sommige spelers de schijn tegen zich. Zo ook Memphis.

27 maart 2019 om 17:11

@apocalyps

als je tegenwoordig niet met Frank De Boer door 1 deur kan heb je zogenaamd een slechte mentaliteit, maar ik heb die Brozovic en Perisic waarmee Frank ook problemen had gezien op het afgelopen WK en die speelde toch een paar hele puike partijen op dat toernooi

Als Ado zijnde zou ik hem nog een jaar proberen te huren. Hij heeft er nu zijn hele hersteltraject gelopen en je weet dat hij zeker goed genoeg is mits. Ik zou alleen als Kishna zijnde niet weer een seizoen op kunstgras spelen. Dat is funest voor hem met zijn knieën en weer een blessure zou toch wel eens het einde kunnen zijn. Überhaupt al knap hoe vaak hij zich terug heeft geknokt.

27 maart 2019 om 19:11

Probleem daarbij is echter dat hij een contract heeft tot deze zomer bij Lazio en ik denk niet dat zij dit gaan verlengen. Dan zal hij dus een contract moeten gaan tekenen bij ADO, maar dan heb je weer het probleem dat hij bij Lazio wel aardig zal verdienen en ik weet niet of hij bereid is om veel in te leveren..

Zo zonde van al zijn blessures want wat kon deze gozer goed voetballen. Jammer dat hij niet door 1 deur kon met De Boer en daardoor voor een vertrek naar Lazio koos. Had hem toen graag als buitenspeler van Ajax gezien.

Mensen die iets zeggen over zijn mentaliteit weten niet waar ze over praten als je je zovaak als hij terug knokt van een kruisbandblessure is er 1 ding wel goed en dat is je mentaliteit.

Jammer man, ik was echt dol op Kishna toen hij net bij Ajax kwam kijken en zag een erg goede speler in hem, klote blessures!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
15.PEC Zwolle17-17
16.ADO Den Haag16-16
17.VVV-Venlo16-27
18.RKC Waalwijk11-23
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
T. NecidAanvaller186
C. SummervilleAanvaller141
L. KoopmansKeeper130
B. Ould-ChikhAanvaller110
R. ZwinkelsKeeper50
G. ThomasAanvaller10
T. BeugelsdijkVerdediger171
Voor de complete selectie: Clubpagina ADO Den Haag.

115 fans
Aanvaller, 25 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 22 januari
Pierre Emerick-Aubameyang lijkt Arsenal niet in te ruilen voor Barcelona. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren