Verbeek laat oude vete herleven bij FOX Sports: ‘Hij slaat echt wartaal uit’

Zondag, 24 maart 2019 om

NEC verloor zondagmiddag met 1-0 van Sparta Rotterdam. Joey van den Berg analyseerde na afloop van de wedstrijd op Het Kasteel dat zijn ploeg niet goed speelde tegen Sparta. “We kregen zoveel tijd en ruimte. Ik ook. Daar hadden we veel meer mee moeten doen. Slordig”, aldus de aanvoerder van NEC in een interview met FOX Sports.

Van den Berg stelt dat NEC in de tweede helft druk wilde zetten, maar dat dat simpelweg niet meer kon, aangezien Sparta de bal niet meer zo vaak in bezit had. “We komen niet echt tot kansen. Teleurstellend. Het resultaat een juiste afspiegeling van de wedstrijd? Weet ik niet. Zoveel creëerde Sparta ook niet. Ja, een keer de lat. Die goal geven we een beetje weg. Ik vond Sparta wel iets dreigender, ja.”

Gertjan Verbeek luisterde als analist van FOX Sports aan de zijlijn mee en kon zich niet vinden in het verhaal van Van den Berg. "Ik ben het er totaal niet mee eens. Echt een ongelooflijk verhaal. Die kan je net zo goed niet voor de camera halen. Wat een onzin!”, zo laat de momenteel clubloze trainer weten bij de tv-zender.

“Een hand geven? Nee, hij is niet van plan om mij een hand te geven, we hebben een verleden samen. Hij slaat echt wartaal uit. Hij heeft last van de warmte en van het kunstgras, denk ik”, oordeelt Verbeek hard over Van den Berg. Door de nederlaag staat NEC nu na dertig wedstrijden op de twaalfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

NEC-trainer Jack de Gier zag dat zijn ploeg niet scherp was. “We waren net niet goed genoeg. Dat moet je hier wel zijn. We hadden drie snelle jongens voorop. De dieptepasses waren alleen niet goed. Daarna maakten we ook slechte keuzes. Sparta ging achteruitlopen. Toen hadden we juist over de grond moeten gaan voetballen”, wordt De Gier geciteerd door de Gelderlander.Gerelateerd

Meer sportnieuws

9 reacties (laatste reactie door loutje1962)

Dit zeg je dan ook net nadat Van den Berg is weggelopen, in plaats van recht in zijn gezicht. Dan ben je wat mij betreft gewoon een zielig ventje.

24 maart 2019 om 15:28

Waarom niet , beter recht in je gezicht als achter de rug , het was ook gewoon niet om aan te gluren wat vd berg liet zien

24 maart 2019 om 17:09

Hij wachte tot vd berg erg was. De reactie van Verbeek is echt belachelijk. Hier spelen duidelijk dingen uit het verleden

Gelukkig heeft faaltrainer Verbeek die achtereenvolgens ontslagen is bij AZ, Nurnberg, Bochum en FC Twente de wijsheid in pacht. Iemand met zo'n trackrecord kun je net zo goed niet voor de camera halen. Totaal niet geloofwaardig wat voor onzin daar allemaal uitkomt. Als ie zo'n kenner was, had ie het namelijk wel beter gedaan bij zijn clubs die op Heracles na allemaal blij waren als ie weg was. Alles wat hij roept over wat spelers en trainers moeten leren is wartaal, want zelf heeft hij het minste leervermogen van de hele voetbalwereld.

Zegt degene die overal is ontslagen, wat een lachertje.

Nare negatieve vent die Verbeek. Heeft in Twente ook echt heel weinig vrienden gemaakt. Machtsvertoon tegen jeugdspelers en star in zijn opvattingen. Reflectie nul en een carrière van nul... degradatie hier en daar. Lekker bouwen aan je boerderij en lekker genieten van de kleine, maar aub geen podium meer voor meneer Verbeek

Zielige man. Laat zich altijd kennen met zijn zogenaamde recht voor zijn raap imago. In werkelijkheid is hij gewoon zielig en harddragend.

Waarschijnlijk dat Van der Berg in het interview nog meer heeft gezegd, maar zijn analyse vd wedstrijd klinkt vrij realistisch... Waar zeikt die Verbeek dan over?!

Masterd...je vergeet dat cluppie uit 010 !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NEC

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
13.Telstar11-4
14.NEC10-1
16.TOP Oss8-6
Voor de complete stand: Keuken Kampioen Divisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina NEC.

118 fans
Coach, 57 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 16 oktober
Lionel Messi is geen fan van Junior Firpo. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren