Koeman niet eens met ‘cafépraat’: ‘Ik ben trainer, hij zit in leuk programma’

Zaterdag, 23 maart 2019 om

Het Nederlands elftal boekte vorig jaar in de Nations League met een 3-0 overwinning in de Johan Cruijff ArenA en een 2-2 gelijkspel in de Veltins-Arena in Gelsenkirchen twee keer een goed resultaat tegen Duitsland. Zondag staat er in de EK-kwalificatie een nieuwe ontmoeting met Die Mannschaft op het programma en de verwachtingen zijn bij sommigen hooggespannen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Oranje gaat winnen van Duitsland?


Gerelateerd

32 reacties (laatste reactie door sloep01)

Beste antwoord dat je kunt geven als bondscoach. Verder zou het ook mooi zijn als er wat minder aandacht zou worden gegeven aan de uitspraken van de heren bij VI, aangezien ze vaak maar wat roepen.

23 maart 2019 om 15:52

Ben ik niet met je eens. Van der Gijp overdrijft vaak, maar heeft wel degelijk een goede visie op topvoetbal. Hij heeft niet altijd gelijk, maar meningen van verschillende analisten liggen nogal eens uiteen. Dat wil niet zeggen dat ze maar wat roepen. Alsof je bijvoorbeeld Arno Vermeulen, van Hooijdonk, Hasselbaink of Gullit veel meer zinnigere dingen hoort zeggen? Niet dus. Zelfs uit legendes als van Hanegem en van Gaal komt regelmatig een hoop onzin.

Ik denk ook dat Nederland vrij gemakkelijk gaat winnen.

23 maart 2019 om 17:22

Gijp weet ik niet maar Derksen slaat de plank meestal compleet mis wat betreft voetbal.

23 maart 2019 om 19:50

Gijp vind ik wel kijk op hebben. Als je door de grappen en grollen weet doorheen te kijken, dan zegt Gijp wel zinnige dingen over voetbal, net als Boskamp. Maar Derksen slaat inderdaad de plank hele tijd mis en blijft de hele tijd hangen in het verleden, niks mis mee hoor, mede door zijn leeftijd te maken. Alleen zijn grappen is nog wel on point, maar dat is de enige charme die hij nog heeft voor dit programma.

23 maart 2019 om 17:08

@bllmn

alle analisten roepen maar wat. ik heb er zelden een gezien waarvan ik dacht die heeft het wiel uitgevonden. Jan Van Halst die open deuren intrapte met zijn laptop, Bruggink die constant open deuren intrapt, de incompetente lui bij Studio Voetbal aan tafel en de mannen van VI die elke week hun mening bijstellen. de enige analisten die ik redelijk goed vind waren/zijn Cruyff, Kieft, Louis Van Gaal en Van Hanegem

23 maart 2019 om 19:16

@Japie, ik vind Perez ook vaak goed analyseren. Je hoeft het niet met hem eens te zijn, maar hij heeft er vaak wel kijk op.

Goede reactievan koeman. Ik denk dat als NL gemakkelijk wint dan zegt Gijp wel "ik zei het toch?", maar dat is juist de verdienste van Koeman omdat hij voor scherpte heeft gezorgd door dat juist niet te roepen. Paradox

Deze Mr. Koemand denkt dat hij ineens God is ofzo omdat hij paar wedstrijden op rij heeft gewonnen, overschatte trainer is het, nerges in buitenland succesvol. Politiek correcte praatjes altijd, wat een saai, en gaar persoonlijkheid zeg bah

23 maart 2019 om 15:53

Bij Southampton uitstekend gepresteerd. Sinds hij Feyenoord trainde gewoon een prima trainer met een prima aanpak. Bij Everton deed hij het ook niet per se slecht en hing er een slecht klimaat om te presteren. Nu bij oranje krijgt hij een team aan de praat dat al jaren niet presteert. Hij zegt hier nergens iets wat niet klopt. Is dus niet arrogant, niet politiek correct (weet je wel wat dat betekent?) En ook niet saai. Heeft hij je iets aangedaan ofzo? Al dat commentaar voor iemand die geen fatsoenlijke volzin kan typen.

23 maart 2019 om 16:09

Raaskal toch niet zo.

Bij Southampton heeft hij het prima gedaan.
Bij Everton 1e seizoen, prima gedaan. 2e seizoen lag niet aan hem, Lukaku verkocht oftewel 25 doelpunten en geen spits ervoor in de plaats.
Enige club waar hij heeft 'gefaald' is Valencia.

23 maart 2019 om 16:12

Haha jeetje, doe is normaal man. Je noemt nu alle zogenaamdje succesjes ala Gert jan v beek..pff. Wauw man..

23 maart 2019 om 16:18

Och, heb ik op je pieppie getrapt omdat je zoveel onzin schrijft die in 3 zinnen weerlegt worden, die niks als zogenoemde succesjes benoemd worden maar gewoon feiten zijn. Of misschien in jouw optiek ben je enkel en alleen succesvol met eoa zilverwerk, tsja, dan is Koeman inderdaad niet succesvol geweest.

23 maart 2019 om 16:23

Het feit dat jij dat successen noemt zegt genoeg over jou soort voetbal liefhebben( nac- pec) xd

23 maart 2019 om 16:31

Heb het word successen nergens geschreven of benoemd. Maar goed dat is ziften. En nee, ik kijk en ga toch liever naar ander soort voetbal dan genoemde clubs. Maar goed, fijne avond

23 maart 2019 om 16:37

'nergens in het buitenland succesvol'. Southampton gewoon heel goed gedaan en everton ook naar behoren, zoals meerdere al hebben aangegeven. Dus nergens succesvol? Hij heeft inderdaad geen prijzen gewonnen, maar dat is ook lastig met die clubs. Wat betreft zijn persoonlijkheid? Dit is juist een trainer met een persoonlijkheid en tegen zijn team de waarheid durft te zeggen. Wat bedoel je precies met voetbal liefhebben? Niet iedereen is fan van clubs die prijzen pakken en bij mij hebben dat soort fans toch altijd een streepje voor, als het gaat om 'fan' zijn en 'voetbal liefhebben'.

23 maart 2019 om 16:55

Wat zegt Koeman verkeerd dan

23 maart 2019 om 18:39

Nou ... 2de seizoen bij Everton was het wel degelijk onder zijn bewind dat er 93 centrale middenvelders werden gekocht voor belachelijke bedragen en geen spits

23 maart 2019 om 21:22

In welke uitspraak hier doet Koeman alsof hij God is? Het zou wat zijn zeg als hij zegt dat Nederland wel even makkelijk wint, dan zou je opmerking nog enigszins logisch zijn Als er 1 trainer altijd realistisch is, is het Koeman.. Ik snap sommige mensen echt niet; die praten altijd net alsof ze hun wat aan gedaan hebben zoveel irritatie en afgunst straalt er vanaf.

Wat gijpje zegt is ook erg gevaarlijk. Er zijn veel mensen die door zijn praat ervan uit gaan dat Nederland wel ff wint maar als dat niet gebeurd kan het ineens erg negatief worden rondom het Nederlands elftal. Terwijl als je kijkt na de afgelopen jaren we gewoon blij moeten zijn dat we in deze poule tweede worden. Waan van de dag heerst weer in Nederland.

23 maart 2019 om 17:10

@cuco10

de resultaten van Oranje zijn toch niet afhankelijk van de mening van een journalist? als dat al gevaarlijk is voor Oranje dan zijn ze niet geschikt voor topvoetbal

Ik mag graag kijken naar VI. Vooral de humor en satire vind ik altijd wel vermakelijk. Af en toe zelfspot. Moet kunnen, heb ik ook namelijk. Als het gaat om serieuze voetbal zaken neem ik het vaak met een korreltje zout. Laatst zei Van der Grijp dat Simeone van Atletico geschorst vanwege zijn ' conjo ' gebaar, Dat klopte niet. Dat soort dingen vind ik dan jammer. Koeman reageert hier prima. Duitsland heeft een nieuw maar talentvol elftal. Die kunnen echt wel voetballen. Ben benieuwd morgen.

23 maart 2019 om 16:29

Natuurlijk wil Koe'tje zich indekken en heeft hij het over prietpraat maar Gijp heeft uiteraard gewoon gelijk. Oranje moet dit makkelijk kunnen winnen. Koe weet dit ook.

Dezelfde Gijp die zei nog vorig jaar :" als de vogelgriep in Duitsland en Frankrijk uitbreekt maakt Oranje een kans". Dezelfde man opperde voor 12 spelers in de basis tegen onder andere Frankrijk. Het is een vermakelijke show, maar alles behalve serieus te nemen. De heren hebben een veel te hoge pet op van zichzelf.

23 maart 2019 om 19:46

Maar Duitsland en Frankrijk hadden/hebben toch een veel, maar ook veel betere selectie dan Nederland? Frankrijk was de winnaar van het WK in 2018 en Duitsland was dat in 2014, en die jongens waren op de toppen van hun kunnen. Dat het toen zo goed ging lopen onder Koeman dat ze deze landen konden verslaan, had niemand verwacht en ik denk jij ook niet. Het samenspel, het gunnen en de chemistry is weer terug. In de slechtere tijden was er allemaal misgunnerij en ik denk dat Koeman dat heeft weten om te wentelen. Onze selectie blijft nog steeds minder dan deze landen, maar Nederland is wel beter, maar ook veel beter ingespeeld op elkaar ten opzichte van deze landen, al moet ik zeggen dat Frankrijk, ook al was het tegen Moldavie, een voortreffelijke partij speelt.

23 maart 2019 om 20:11

Ik heb die neurotische lachzak nog nooit serieus genomen , ik vind het een vervelende vent die vaak alleen maar onzin uitkraamt en het hardste lacht om zijn eigen flauwe grappen en steeds harder want dan gaat iedereen natuurlijk meelachen en dat noemt men dan leuk , wat een loser zeg die vent .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 14
2206 fans
Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa

88 fans
Coach, 56 jaar
SeizoenClub
2018- Nederland
2016-2017 Everton
2014-2016 Southampton
2011-2014 Feyenoord
2009-2009 AZ
Laatste voetbalnieuws

Brands weet miskoop van Koeman voor zestien miljoen euro te slijten

Nikola Vlasic verruilt Everton definitief voor CSKA Moskou, zo maakt de Russische club via de officiële kanalen bekend. De 21-jarige middenvelder zet bij de nummer vier van het afgelopen Premjer Liga-seizoen...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 25 juni
Arsenal gaat afscheid nemen van Henrikh Mkhitaryan om ruimte in het transferbudget en salarishuis te creëren. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren