Opstellingen Nederland - Duitsland: Promes vervangt Bergwijn

Zondag, 24 maart 2019 om

Het Nederlands elftal is uitstekend uit de startblokken gekomen in de EK-kwalificatie en wil de lijn doortrekken tegen Duitsland. Na de 4-0 overwinning op Wit-Rusland hoopt Oranje ook de ploeg van bondscoach Joachim Löw over de knie te leggen. Die Mannshaft ondergaat momenteel een metamorfose en verkeert niet in een grootse vorm, zo bleek afgelopen woensdag nog in een oefenwedstrijd tegen Servië (1-1). Aan Nederland de taak om hier optimaal van te profiteren en een grote stap te zetten in de richting van kwalificatie voor EURO 2020.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Wat verwacht jij van Nederland - Duitsland?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door alex4all)

Win je deze pot, dan ben je voor 99% geplaatst.

Als Duitser hoop ik uiteraard op winst van Nederland. Dat heeft alles te maken met de aanhoudende arrogantie van de 3 heren Löw, Bierhoff en Grindel. Alle 3 zijn zij verantwoordelijk voor de huidige miserie bij Duitsland.

23 maart 2019 om 10:18

Kun je dit uitleggen?

23 maart 2019 om 10:28

Alles wat misloopt loopt mis. Löw blijft stoer op z'n eigen systeem en handelde respectloos bij de definitieve uitsluiting van de 3 Bayernspelers. Hij moet dringend opstellen op basis van geleverde prestaties i.p.v. leeftijd. Als fan van Bayern geef ik zelf toe dat Ter Stegen momenteel de nummer 1 moet zijn bijvoorbeeld.

Dan is er nog een bondsvoorzitter (grindel) die meer verstand heeft van politiek dan van het sportieve aspect. Het is hij die met Löw verlengde vóór de start van het WK 2018.

Bierhoff houdt zich te veel bezig met commerciële belangen dan met sportieve aspect. Hij denkt dat het afhaken van fans naar stadions vooral te maken heeft met slechte sportieve prestaties. Hij zou beter eens kijken naar de ticketprijzen. Ik snap niet waarom een voetbalbond veel moet verdienen aan dure tickets en sponsoring. Een voetbalbond betaalt aan spelers enkel premies terwijl de werkgevers met name voetbalclubs wel hun loon moeten verder betalen na de verplichte terbeschikkingstelling. Gelukkig zijn de Duitse internationals bereid om af te zien van de premies bij tegenvallende prestaties.

24 maart 2019 om 07:58

Op basis van geleverde prestaties ..? Dat doet hij nu toch. Wk 2018 was waardeloos daarom selecteert hij door. Muller speelt al enkele jaren stukken minder dan de periode daarvoor. Ik snap de keuze van low volledig. Ploeg leek verzadigd te zijn, wat we eerder ook bij Spanje hebben gezien. Ben het wel met je eens dat ook neuer vervangen moet worden, want ter stegen keept al een hele lange periode formidabel.

24 maart 2019 om 08:55

Dat doet hij niet helemaal. Ongeacht leeftijd zijn er nog een aantal spelers die slecht presteren. Denk maar bijvoorbeeld aan Kroos.

Verder zet Löw Kimmich doodleuk op het centrale middenveld terwijl Emre Can doodleuk moet toekijken. Emre Can was nog een van de beteren in de CL-campagne tot nu toe.

Löw zou beter eerst zichzelf in vraag stellen.

24 maart 2019 om 18:48

@ohwowhwohw

maar doorselecteren doe je normaal gesproken als als de nieuwe spelers die je gaat selecteren aantoonbaar beter of minimaal gelijkwaardig zijn als wat je passeert. ik vraag me af of dat momenteel het geval is

24 maart 2019 om 20:11

Dank voor de uitleg. Helder, en erg interessant te weten. T'is wel vreemd deze actie inderdaad.

Ik vind toch een zeer behoorlijke Duitse ploeg hoor.. Op papier tenminste. Zullen ongetwijfeld tijd nodig hebben, maar die is er mijnsinziens ook met deze kwalificatie campagne. Duitsland kan met deze ploeg en natuurlijk mogelijk enkele aanpassingen, jaren vooruit.

23 maart 2019 om 10:41

Oranje zal de nul toch weer houden, als Blind tenminste geen fouten maakt... Ik verwacht doelpunten van Depay en Voeg ik, misschien nog eentje van een opkomende back. 2 - 0 wordt het minimaal

23 maart 2019 om 11:18

Let op Eggestein , Maier en Moukoko.

Het rommelt helemaal niet bij die mannschaft, dat is een aanname. Er zijn beslissingen genomen met als gevolg vernieuwing . In 2006 was dit, 2010, 2014 en 2018. Dat noemen ze change management wat normaal is om te overleven. Dat heeft iedere club en nationaal team. Low zal niet weer gaan experimenteren met zn verdediging , betiteld als zorgenkindje. Dus Kimmich RB, Suele en Ruediger CB, LB Schulz. CM Goretzka en Kroos, Havertz. De aanval is gewoon wereldklasse!

23 maart 2019 om 11:41

Werner Reus Sane is geen slechte voorhoede (en met nog jaren toekomst) maar is nou ook weer niet echt angstaanjagend - Duitsland mist toch wel aanvallers van het kaliber Mbappe Griezmann Kane Hazard Cavani Lewandowki Bale Icardi Salah Neymar Messi Lukaku Coutinho Dembele Ronaldo etc waar je als verdediger echt nachtmerries van kan krijgen.

23 maart 2019 om 12:10

Reus en Sané passen wat mij betreft prima in dat rijtje hoor, want die zijn gewoon van het kaliber Dembele, Lukaku, Coutinho, Bale en Icardi die je op noemt. Nee geen Messi, Neymar, Mbappe of Ronaldo, maar daaronder passen ze zeker wel in een rijtje die jij op noemt.

23 maart 2019 om 12:42

Sane is een talentvolle jongen die een grote kan worden maar is nu toch echt nog niet op dat niveau? Heeft ook bij Duitsland nooit echt potten kunnen breken. Reus had altijd de status van toptalent maar heeft nooit echt de stap naar de wereldtop kunnen maken en is inmiddels alweer bijna dertig.

23 maart 2019 om 12:42

waarom staat lukaku in dat rijtje? ik vind dat helemaal vreemd om dan depay niet te benoemen maar wel zo stijve hark als Lukaku

23 maart 2019 om 12:44

Lukaku kan niet voetballen maar scoort wel als een machine - op zijn 25e al over de 230 goals, zelfs Kane zit daar niet op. Laat ik t zo zeggen, ik sta als verdediger liever tegen een Sane die pas twee goals heeft uit 18 interlands, ook al is die een technisch betere dribbelaar.

23 maart 2019 om 12:53

Sane staat in de PL gewoon op 8 doelpunten en 9 assists dit seizoen. In de CL staat hij dit seizoen op 4 doelpunten en 5 assists. Vorig seizoen in de PL ook gewoon 10 doelpunten en 15 assists. Daarnaast bijna altijd een basisplek bij Manchester City. Vergelijk dat is met Dembele, Bale of Coutinho die jij opnoemt. Dan mag je wat mij betreft Sané ook in dat rijtje zetten. Dat Reus de stap naar de wereldtop niet heeft gemaakt komt door zijn blessures en het feit dat Dortmund elk jaar redelijk ver komt in Europa en hij sinds jongs af aan fan van die club is, maar een fitte Reus is zeker niet minder dan Dembele, Coutinho, Bale, Lukaku, Icardi, etc.

24 maart 2019 om 19:41

Met 'zeker niet minder' druk je je nog voorzichtig uit. Ik denk dat Reus (veel) beter is dan die namen. Het is dat hij veel blessures heeft maar hij kan zo gruwelijk goed voetballen. Die zou bij elke club in de wereld in de basis staan

Hopelijk speelt reus niet

Word een mooie wedstrijd vandaag

Ik hoop dat Nederland de Duitsers afmaakt. Check eens de Duitse opstelling: 5 verdedigers en geen diepe spits.
De man is knettergek geworden. De hoofdschuldige blijft nog altijd Grindel met weinig voetbalverstand. Hij heeft namelijk het contract met Löw verlengd vóór start van het WK.

24 maart 2019 om 20:19

Haha, jij bent een kenner van het Duitse voetbal! Of je hebt een hekel aan Löw. Stel je gerust; mn Duitse vriendin en groot fan van 'Die Manshaft'.

24 maart 2019 om 20:24

Ik ben van Duitse afkomst. Ik uit vooral mijn ontevredenheid uit naar de 3 heren Lã¶w, Bierhoff en Grindel. Hun houding getuigt van weinig professionaliteit en dat in combinatie met de sportieve malaise.

Als Werner er in had gestaan en dan samen met sané was dit een hele andere pot geweest. Ik snap niet dat hij op de bank zit, en waar is in godsnaam Reus?

Ik ben geen fan van promes maar verras mij maar... bergwijn komt dus ontdaan en teleurgesteld terug van deze interland periode en moet zo tegen mij favouriete club om kampioenschap gaan spelen en dit is dus wat ik tegen dat folkloristische heb ... je betaald als club die jongen zn salaris richt je team op hem in en hoopt zo kampioen te worden en dan komt de KNVB voorbij en sloopt even zijn moraal of ze raken gebleseerd... kwalificatie zou gewoon in tournooi/ competitie vorm na het seizoen moeten!! Dan hebben de clubs geen last van dit folkloristisch geneuzel!

Low speelt 5-3-2 bij balverlies, 3-5-2 bij balbezit. Ook wel de kledinghaak tactiek genoemd door de zwevende backs. Veel loopvermogen op de flanken met Schulz en Ginter. Dynamiek met Goretzka en Kimmich centraal op t middenveld en de counter zoekende met de snelheid van Sané en Gnabry. Het wordt een saaie pot! Snap Niet dat Low bang is en zo verdedigend speelt. Met Gündogan, Reus, Werner , Havertz zal Nederland het namelijk veel moeilijker hebben. Ik denk 3-0 winst voor Oranje.

24 maart 2019 om 20:25

Dank, goede analyse! Ik denk dat Oranje op moet passen! Ze hebben veel jong talent bij Duitsland, en dat kan er zo maar uitkomen in zo'n klassieker! Kijken of Oranje het door kan trekken. Benieuwd.

5 min onderweg Nederland heeft nog geen 10 sec balbezit gehad .

Zie Mn vorige post...il voorspelde veel loopvermogen met Ginter en Schulz op de flanken.

Zeer teleurstellend Nederlands elftal. Niemand weet wat te doen bij balbezit en verdedigend staat t heel slecht. Moet heel wat veranderen want anders wordt dit 0-3

Vooral als Babel dit soort kansen blijft missen .

24 maart 2019 om 21:19

Kan toch niet op dit niveau.. en 0-2

Piieeep!! Wel een heerlijke goal.. 0-2. Hopen op een fenomenale tweede helft.

Als ze niet oppassen wordt het nog 0-3 voor de rust. Matige eerste helft van oranje tot nu toe.

24 maart 2019 om 21:28

Dat zeg ik...

Zijn we er toch weer ingetrapt.

Duitsers zijn meer gebrand op een resultaat dan oranje. Hopen dat Koeman wat jongens op scherp kan zetten. Toch twee fouten achterin. In eerste instantie Matthijs die weg glijdt. En bij de tweede staat Denzel te slapen en komt Virgil te laat in actie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Nederland

FIFA ranking: 12
2210 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Frankrijk2312
2.Zweden1917
4.Bulgarije13-5
5.Luxemburg6-18
Voor de complete stand: Kwalificatie WK - Europa
SpelersPositieW
M. BizotKeeper
J. ZoetKeeper
N. AkéVerdediger
D. BlindVerdediger
M. de LigtVerdediger
S. de VrijVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Nederland.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Nederland.

799 fans
Aanvaller, 25 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Olympique Lyon 11 7 0 0
2018/2019 Olympique Lyon 36 10 5 0
2017/2018 Olympique Lyon 36 19 3 0
2016/2017 Olympique Lyon 17 5 1 0
2016/2017 Manchester United 4 0 1 0
Laatste voetbalnieuws

Rentree van Depay sorteert niet gewenste effect bij Olympique Lyon

Olympique Lyon heeft dinsdagavond een teleurstellende nederlaag in de Ligue 1 geleden. Het team van Rudi Garcia ging in eigen huis met minimaal verschil onderuit tegen Lille: 0-1. Memphis Depay maakte...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 6 december
Everton wil snel handelen na het ontslag van manager Marco Silva. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren