Pover Argentinië lijdt pijnlijke nederlaag bij rentree Lionel Messi

Vrijdag, 22 maart 2019 om

Argentinië is vrijdagavond bij de rentree van Lionel Messi bij de nationale ploeg tegen een nederlaag aangelopen. In een oefenduel met Venezuela in het Wanda Metropolitano in Madrid bleken de bezoekers met 1-3 te sterk. Na de eerste helft keken Messi en consorten al tegen een 0-2 achterstand aan en in het tweede bedrijf kon de schade niet worden gerepareerd.

Messi keerde na een maandenlange absentie terug in de selectie, maar de superster van Barcelona kon niet voorkomen dat zijn ploeg met een nederlaag het veld zou verlaten. Salomon Rondon deelde na zes minuten spelen al de eerste dreun uit. De spits van Newcastle United wist een lange bal van achteruit goed te controleren en het leer vervolgens knap in het doel te schieten: 0-1.

Argentinië speelde bij tijd en wijle zeer pover, iets waar Venezuela van profiteerde. Slecht uitverdedigen aan de kant van de thuisploeg leidde uiteindelijk tot de 0-2 van Jhon Murillo, die de bal knap in de lange hoek wist te werken. Argentinië kon in de eerste helft niet tot scoren komen, maar na de onderbreking was het wel snel raak.

Een counter die begon bij Messi kwam uiteindelijk terecht bij Lautaro Martinez, die niet twijfelde en de aansluitingstreffer voor zijn rekening nam. Argentinië kon het uiteindelijk toch niet bolwerken tegen Venezuela. De bezoekers kwamen via Joseph Martinez op 1-3. De aanvaller mocht aanleggen vanaf elf meter en bracht na een aparte aanloop zijn ploeg de overwinning.Gerelateerd

Meer sportnieuws

82 reacties (laatste reactie door falcao)

Spelen met 10 spelers op het veld die niet weten hoe ze in de schaduw van hun wapen kunnen spelen. Ik zou echt stoppen als ik Messi was.

22 maart 2019 om 22:58

@diegolugano

natuurlijk. zo een nederlaag ligt aan heel het elftal behalve Messi

22 maart 2019 om 23:06

Japiekrekel aub jij bent absoluut niet meer serieus te nemen. Jij haalt Messi lettwrlijk onder elk topic naar beneden

22 maart 2019 om 23:10

Lag aan iedereen. Maar zo een wedstrijd gaat om niks. Vorig jaar werd werd Portugal met 3-0 vernederd door Nederland. Was dat de tekortkoming van die andere mega speler? Nee. Integendeel. Als ze alle 11 zo goed waren als hun topspeler dan zag de wedstrijd er heel anders uit. Dat weet jij ook. Of je houdt van lekker stoken.

22 maart 2019 om 23:18

Maar dat heeft er toch niks mee te maken?

Zat Portugal en Argentinie te kijken, beide sterren waren gewoon matig vandaag alleen ging het bij Portugal iets beter dan bij Argentinie. Dat Nederland van Portugal won met 3-0 heeft verder niks te maken met het resultaat van Argentinie, ze waren bezig aan een barslechte kwalificatie en stonden met de hakken over de sloot op het Wk.

Je kunt niet altijd de schuld leggen bij de andere spelers, iedereen heeft gefaald bij Argentinie vandaag en is niet erg in een oefenpot.

22 maart 2019 om 23:49

@stommylee

alle 11 spelers van Oranje op het Wk2014 kwamen niet eens in de buurt van Arjen Robben qua niveau maar die loodste dit matige elftal wel in zijn eentje naar de halve finale. zelfde verhaal met Ronaldo die zijn team naar de finale schoot met cruciale goals op het laatste EK

23 maart 2019 om 00:08

En Messi naar het finale 2 wks terug zeker? Sorry maar ik vrees dat onze bril te roze is dan. Ronaldo speelde maar 2 wedstrijden goed dat EK. In mijn belevenis was Messi ergg goed tijdens t WK van 2014 maar daar valt vast ook wat op aan te merken. Maar feit blijft dat beide super spelers zijn en dat het eerder aan t elftal ligt dan aan de deze spelers wanneer t team niet goed presteert.

23 maart 2019 om 00:14

Ronaldo maar 2 wedstrijden goed dat EK? Ronaldo was bij 7 van de 9 goals van Portugal betrokken met een goal of assist. Zijn aandeel aan EK winst was gewoon groot..

23 maart 2019 om 01:00

@stommylee

het gaat er meer om dat je soms best boven het niveau van mindere spelers om je heen kan uitstijgen. Messi is geweldig bij Barca maar bij Argentinie weet hij die vorm nooit echt te benaderen. hoe dan kan weet ik ook niet maar meer spelers hebben dat. een Clarence Seedorf bv wat ook een geweldige voetballer was haalde in Oranje ook nooit zijn hoogste niveau

23 maart 2019 om 01:06

@cruyflegacy

volgens mij valt dat wel mee. ik heb alleen gezegd dat hij de laatste jaren teleurstellend presteert in de grote wedstrijden zoals op het WK en de halve finales Champions League bv. van een speler van zijn kaliber verwacht je dat hij het verschil ook weer gaat maken in die wedstrijden

een klein beetje kritiek op een mindere prestatie word nu al gezien als iemand naar beneden halen

23 maart 2019 om 02:38

Heeft 3 finales ofzo gespeeld met Argentinie, dus wat je probeert te doen is zinloos, Japie Krekel. Dat ze die drie verloren is nu voetbal eenmaal.

23 maart 2019 om 04:24

@millonario

dat kan maar je kan niet 10 spelers bekritiseren en Messi die niet veel beter speelt als enige niet. dat ze die finales haalden lag zeker ook niet aan zijn teamgenoten maar dat was Messi in zijn eentje die verantwoordelijk was voor dat succes?

Ibrahimovic speelde voor Zweden wat ook geen best elftal had maar hij liet het toch bijna altijd zien in de wedstrijden die hij mee deed. dat mag je van een speler als Messi ook verwachten

23 maart 2019 om 05:57

Zou het ook niet aan de speelwijze en de tactiek kunnen liggen. En daar is volgens mij de coach voor verantwoordelijk

23 maart 2019 om 07:51

Dat beweer ik ook niet. Bijna geen enkele speler haalt zijn niveau ook in interlands. Neymar en Robben zijn uitzonderingen. Maar ook Messi heeft echt wel goed gespeeld voor Argentinië. Dragende kracht in WK 14, naar kwalificatie geschoten voor wk 2018. Copa zuid Amerika volg ik niet. Ik ga niet alles kijken. Maar 2 of 3* de finale weer halen is niet verkeerd. Lang verhaal kort: hij doet t lang niet slecht. Kijk maar naar deze state: http://www.messivsronaldoera.com/international-stats/ alleen zijn verwachtingen soms bizar hoog. Al heeft hij dat natuurlijk alleen maar aan zichzelf te danken.

23 maart 2019 om 08:26

Heb je er dan over magedacht dat Nederland dan wel een van de beste trainers ooit had op dat WK die inzag dat ons team zo sleht was op eem paar na en die er achterin een goede organisatie zette? Op het WK was hun coach zo dom om dit niet in te zien. Je hebt ook een coach nodig die er een elftal er van smeedt. Dit is bij Messi nog nooit zo geweest. Automatismen, een goede tactiek. Nog nooit gezien. Alleen enigszins in 2014 en toen waren ze ook dichterbij gekomen dan Nederland.

23 maart 2019 om 11:54

Het is maar hoe jij er naar wil kijken, Japie. En ja, dat was merendeels aan Messi te danken. Maar dat wil je niet erkennen. Het is pas interessant om Leo te bekritiseren wanneer er een nederlaag is. Dat is toch echt weer typisch en zo flauw. Ja, ook hij speelt mindere wedstrijden. Maar wat daar tegenover staat zijn een hele hoop goeie wedstrijden. Zonder hem zouden ze nooit drie finales gehaald hebben. Dat is mijn punt.

22 maart 2019 om 23:01

Altijd maar dat gelul dat Messi geen team heeft bij Argentinië. Volgens mij heeft Argentinië echt wel een goed team hoor, Di Maria (PSG) Higuain (Chelsea) Rojo (man utd) Otamendi (city) Icardi (inter) en zo vergeet ik er nog een paar. Tijdens het WK was het niet normaal dat alle analisten elkaar napraten over het feit dat Messi geen goed team om zich heen heeft. Ongelooflijk..

22 maart 2019 om 23:11

@dynek10

idd een beetje vreemd. die penalty die hij miste tegen Ijsland dat kwam zeker ook door het matige team om hem heen?

Messi is een geweldige voetballer maar op het WK speelde hij net zo slecht als de rest van het team

22 maart 2019 om 23:13

Nou heb jij fox sport of heb je naar een herhaling zitte kijken ?

22 maart 2019 om 23:13

Higuain die elke kans verkloot. Icardi die niet eens opgeroepen wordt en otamendi? Rojo? Puur middelmaat dus. Aguero doet het ook heel slecht bij Argentinië. Er is gewoon 0 teamgeest en passie te zien bij Argentinië en dat is niet de schuld van Messi maar ook niet de schuld van derest van de ploeg. Ze moeten allemaal naar zichzelf kijken en zich alleen meer inzetten voor het team.

22 maart 2019 om 23:14

Je noemt 2 aanvallers op 1 verdiepen die wekelijkspeelt en een back die op de bank zit bij united, een goed team heeft ballans nodig en argentine is een slecht team want met 1 van de beste aanval win je gewoon weg niet als de middeveld niet deftig de bal naar voor kan schuiven en een verdediging incl keaper dat letterlijk op nix trekt

22 maart 2019 om 23:18

Hoezo noem je otamendi? Die man speelt alles bij 1 van de beste clubs bij Europa, onder Guardiola. Dan moet je toch wel wat kunnen hoor. Ik heb veel wedstrijden gezien op het WK van Argentinië, en iedereen wacht maar totdat Messi iets gaat doen. Waarom? Omdat de trainer een team om Messi heen bouwd. Omdat alles via Messi moet. Dat is naar mijn mening niet juist. Dybala, Aguero, Di Maria zijn ook wereldtop en zo niet, net daaronder.

22 maart 2019 om 23:23

Wat waren alle spelers die jij zo even opnoemt geweldig op 't WK en tijdens de Copa America's zeg. Merkwaardig genoeg vind ik Di Maria en Higuain in clubverband niet zo zeer slecht, maar Internationaal stelen ze bijna niks voor. Di Maria heeft af en toe wel erg goed gespeeld tijdens Copa of WK, maar viel telkens in belangrijkste fases jammer genoeg eraf met blessures. Otamendi speelt nu dit seizoen wat beter bij City, maar Internationaal steelt hij echt niets voor. Heeft geen snelheid achterin en blundert te veel. Als laatst durf je nog Rojo op te noemen haha. Toen ik dat las wou ik eigenlijk al niet meer reageren, maar goed schijnbaar hechten we andere waardes aan bepaalde spelers.

Spelers als Higuain en Rojo hebben in negatieve zin al hun drempels gezet bij de nationale selectie. Higuain met zoveelste gemiste kansen tijdens Copa America en WK finale en Rojo met zijn domme rode kaart rond minuut 20 in 2015 tijdens Copa America net nadat ze bij Chili een speler met rood eraf zagen gaan. Had Rojo daar geen rood gepakt kon Argentinië nog minstens 70 minuten + verlening tijd nemen om tot scoren te komen, maar meneer Rojo vond het veel slimmer om rondom het middenveld met beide benen gestrekt zijn tegenstander onderuit te halen. Als of hij ervoor betaald werd lol. Wat overigens ironisch is, want door hun slechte prestaties zal men het telkens op Messi afvuren en beweren dat hij Internationaal gefaald heeft als individueel hehe.

Nee, ik probeer Messi hiermee niet te verdedigen, want ook hij heeft zat wedstrijden waar hij dramatisch speelde voor Argentinië, maar als je kijkt hoe vaak zijn medespelers blunders maken of kansen verprutsen dan wordt je ook even zat dat het altijd maar op 1 man gezeikt wordt. Als ze samen ooit een WK wouden winnen dan had het tegen Duitsland gemoeten, maar het mocht niet zo zijn. Nu wat experimenteren met nieuwe en jongere spelers en dan maar hopen dat de topspelers nog een poging durven te gooien naar een Copa America titel.

22 maart 2019 om 23:24

Barcelona is toch ook om Messi heen gebouwd en daar werkt het wel

23 maart 2019 om 09:30

Messi is gewoon niet slim bezig. Wat is er nu eigenlijk veranderd sinds hij stopte bij het nationale elftal. Alles is blijkbaar het zelfde gebleven . Een voetballer met zijn status had best wat eisen kunnen stellen aan zijn terug keer. Het enige wat nu gebeurd dat hij zichzelf weer naar beneden haalt ....niet slim

Ja sorry, Messi de beste ooit, maar het Argentijns elftal is op de aanval na toch pure middelmaat, naast dit is het vooral geen team wat door het vuur gaat, er moet echt een coach komen die de winnaars mentaliteit terug brengt.

23 maart 2019 om 02:42

Nee het is geen middelmaat. Het Argentijns elftal heeft gewoon een coach die alles op Messi gooit. Hij weet gewoon niet hoe hij Messi kan laten excelleren. Argentinië heeftgeweldige voetballers, dus Messi zou zijn land ook helemaal niet alleen moeten hoeven dragen. Ik weet zeker dat Simeone met dit team Wereldkampioen zou worden, 100%

23 maart 2019 om 06:39

Het is meer dat je alleen maar wereld aanvallers hebt, maar je kan niet winnen met 6 aanvallers in je team. Er zijn geen types zoals Veron, Cambiasso, Ayala, Passarela. Maar toch dan nog, het is niet als of Banega en Lo Celso er niks van kunnen je moet met dit team gewoon van Venezuela winnen no matter what.

Hoe kan het thuis nederlaag zijn als ze in Madrid spelen? Ook is natuurlijk een wedstrijd die nergens om gaat. Mischien een beetje voor de moraal voor de rest speel je super zelfs dan je er niet zoveel aan want als het om echie gaat spelen er andere spelers.

Matig elftal is het gewoon.. alleen aanvallend is t qua namen wereltop maar die bereiken elkaar ook nauwelijks.. ze kunnen gewoon al jaren geen klik vinden! Messi, Tevez, Higuain, Aguero, Di Maria, Lamela, Icardi.. wat wil je nog? De rest is gewoon matig en het werkt gewoon al jaren niet

Het deed gewoon pijn aan mijn ogen om naar teamgenoten van Messi te kijken. Het was gewoon om niet aan te gluren. Er ontbreken natuurlijk nog zat spelers, maar ik zie dit selectie niet ver komen in volgende Copa America als er niet gauw wat veranderd. Met een halve B team zo hard onderuit gaan tegen Venezuela is gewoon slecht. Messi had af en toe mooie individuele acties, maar het was voor zijn doen ook niet voldoende.

Het Metropolitano brengt gewoon ongeluk voor Argentinië...

Heb erg genoten.. van het geklungel van die verdeging. Maargoed wat een fout van Messi zeg, hoe kun je zo verdedigen en nog een penalty veroorzaken. Hij had hem ook kunnen tegenhouden hoor. 1 voor Leo Maar ja lieve mensen, dit krijg je dus als je Messi bij nac breda in het team zet. Zonder grap; Leo had de eer aanzichzelf moeten houden met dit team degradeer je nog uit de keuken kampioen divisie...

22 maart 2019 om 23:13

@cruyflegacy

ik dacht altijd dat alleen "intikker" Ronaldo afhankelijk was van zijn teamgenoten en dat Messi in zijn eentje alles deed, het spel verdeelde, alle doelpunten maakte en kansen creeerde en de voorzetten gaf om ze er vervolgens zelf ook nog eens in het doel te koppen maar blijkbaar is Messi dus ook gewoon afhankelijk van het team om hem heen

22 maart 2019 om 23:17

Lijkt me logisch? Hij kan moelijk zijn eigen voorzetten erin koppen. Als dat kon was ie al wereldkampioen hoor maar ja.

23 maart 2019 om 00:27

Hmm kan je dat allemaal doen maar uit eindelijk moet je wel spelers hebben die de gecreëerde kansen maken..

23 maart 2019 om 00:57

@barcalover123

mijn punt is meer dat geen enkele speler kan presteren zonder goed team om hem heen. je hebt uitzonderingen zoals Robben toen op het WK di een matig Oranje naar de halve finale schoot maar die vorm benader je misschien 1 keer in je leven en dat is niet de standaard. je hebt gewoon goede spelers om je heen nodig, zelfs als je Messi heet

Toch wel schrijnend hoe ze verliezen van Venuzuela, maar als je dan kijkt naar de spelers die meedoen dan ken ik alleen Messi, de rest die meedoen zijn gewoon pure middelmaat. Tijd om Aguero, Di Maria enz...weer terug te halen (blessures enzo losgelaten). Verdediging is drama met een slechte keeper. Lekker Romero erin, al met al een niets zeggende wedstrijd waarin Messi alleen maar geblesseerd kon raken,

Ik mis heel wat namen in de huidige selectie. Waarom zijn deze niet opgeroepen?

22 maart 2019 om 23:11

Allemaal verschillende redenen. Enkele ervan hebben gevraagd niet opgeroepen te worden na afgelopen WK. Waar onder Aguero, Banega en nog een aantal die ik even vergeten ben als ik me niet vergis. Voor de rest wou die coach schijnbaar experimenteren.

Wat ik niet snap is dat hij Dybala rond minuut 80 liet opwarmen om vervolgens aan de kant te houden. Erg merkwaardig. Ik dacht die komt minuut 60 wel in om samen met Messi te experimenteren, maar nee hoor ze gaan liever nog harder onderuit.

22 maart 2019 om 23:13

Otamendi en Di Maria blessure. Aguero is heel Argentiniã« verbaasd over waarom die niet is opgeroepen (zou ruzie hebben gehad met de bondscoach), Icardi kennen we het verhaal van en Higuain wordt al langere tijd genegeerd door de coach.

23 maart 2019 om 00:49

Nu bepaalt de coach wel de selectie, maar als je Aguero niet oproept moet je toch gewoon ontslagen worden. Dit kan toch niet.

Argentinië heeft en beetje hetzelfde als Nederland en paar jaar geleden . De oude rotten stoppen ermee en moeten nieuwe talenten opstaan maar dat heeft tijd nodig . Met spelers als Lo Celso Dybala Icardi Lautaro Martinez Palacios en simeone etc hebben ze echt wel toekomst . Wat ik wel gek vind is dat bij landen als Brazilië en Argentinië soms echt gekke keuzes worden gemaakt . Spelers zoals Benedetto enz die nog nooit op hoog niveau hebben gespeeld krijgen de voorkeur boven spelers die jaarlijks cl spelen . Dybala valt niet eens in . Ook bij Brazilië speelde spelers die in China voetballen terwijl grote namen op de bank zitten .

Gewoon niet meer oproepen voegt werkelijk niets toe aan het spel

Argentinië had vandaag een ongekend slecht elftal in de basis staan zeg. Begrijpelijk dat Messi en co deze wedstrijd niet hebben gewonnen. Het is dat Argentinië een matige poule heeft op de Copa America met Paraguay en Qatar + het sterkere Colombia maar landen als Brazilië, Uruguay, Chili zullen deze selectie gewoon naar huis sturen. Overigens niet te hopen dat Messi daarna definitief stopt want ik hoop echt dat Messi maar ook Cristiano nog actief zullen zijn op het WK in Qatar. Daarvoor zijn deze 2 heren veel te groot

22 maart 2019 om 23:14

Begrijpelijk ? Nee dit is nog steeds bijzonder slecht. Ze spelen tegen Venezuela.. de enige spelers die er daar wat van kunnen zijn Rondon en Martinez. Volgens mij speelde Martinez niet eens. Ik zeg niet dat het alleen aan Messi ligt ofzo maar ik ben benieuwd naar wat er mis is met dit Argentinië ? 1-3 onderuit gaan tegen Venezuela is wel echt bijzonder slecht.

Het was vriendschappelijk en de meeste basisspelers deden niet eens mee, Who cares? Messi had zich beter bij Barcelona kunnen opladen voor de eindfase CL en competitie.

Messi beleeft een fantastiche seizoen... Maar ja Argentinie moet het verpesten. Die verdediging is waardeloos. Ik zou Pablo Aimar coach maken van Argentinie.. Want denkt Scolani eigenlijk? Mercado die niet eens een centrale verdediger is en Juan Foyth die drama speelt bij Spurs en die ook helemaal niet speelt. En dit moet de coach van Argenintie voorstellen? Lachwekkend... . Die idioot van de coach moet gewoon Aguero selecteren.. Naar waar zit ik te kijken? Moet ik serieus naar Benedetto kijken?

22 maart 2019 om 23:18

Denk dat momenteel alleen Simeone het oude vuur van Argentinië weer kan aanwakkeren. Anders misschien wel iets voor Mourinho, zeg ik zonder gekheid.

23 maart 2019 om 00:21

Is ook niet gek. Dan komt er tenminste structuur in dit team en vechtlust. Wordt dan een beetje het team van 2014, aanvallend slecht maar een moeilijke team te verslaan

23 maart 2019 om 01:03

@falcao

Simeone maakt van middelmatige spelers ook geen toppers. Argentinie heeft een wereldvoorhoede maar de verdediging en het middenveld zijn niet best

23 maart 2019 om 09:23

Argentinië in 1986 was een degelijk team met als uitschieters Maradona en Burruchaga. Zoiets zou weer kunnen wanneer ze met twee spitsen spelen, bv. Messi en Aguero. De rest moet dan hoofdzakelijk achter de bal spelen. Denk dat Mourinho hiervoor een geschikte coach is.

Daarom zien de mensen van Argentinië Messi niet als de beste ooit. Hij kan geweldig voetballen maar is niet de leider die anderen beter laat spelen.

Wel goed dat hij terug is.

22 maart 2019 om 23:39

Buiten Barca haalt Messi nooit niveau van Barça dat is de reden waarom hij niet bij andere club uitdaging aandurft omdat hij bang is door de mand te vallen...

22 maart 2019 om 23:58

Dat denk ik niet hoor, Messi speelt al 100 jaar bij Barca waar alles om hem draait. Bij Argentinie willen er meer de held zijn en spelen geen van die spelers samen met Messi dus die click is er niet.

22 maart 2019 om 23:59

Haha zieligste persoon op vz komt weer te voorschijn om Messi te kleineren. Jij ging zeker kapot na zijn 3 wereldgoals vorig week tegen Betis haha, succes in de cl, beker en competitie, oh wait..

23 maart 2019 om 00:13

"De held zijn" Deden ze dat maar beste zou zijn als Messi niet had terug gekeerd dan weet ik zeker dat Argentinië als team beter zal renderen maar dan zonder Messi die belemmerd Argentinië alleen maar....

23 maart 2019 om 00:27

Zonder messi dreigden ze het wk 2018 te missen. Dus daar heb je jou antwoord op die vraag

23 maart 2019 om 00:31

Aqua belemmerd? Zonder messi had Argentinië niet eens mee gedaan aan het wk 2018. Zonder zijn doelpunten in 2014 hadden ze de groepsfase niet eens overleefd. Achja allemaal makkelijk roepen altijd. "Bang om door de mand te vallen" achja gelukkig kan jij elke paar jaar weer supporter zijn van een ander team. Wij Barça fans blijven lekker genieten van onze legende😁

23 maart 2019 om 00:41

Zonder messi had Argentinië ook wel het WK gehaald hoor ook hielp Ecuador maar al te graag een handje mee.....

Argentinië speelde niet best vandaag maar ze zijn ook gewoon aan het bouwen aan een nieuw team. Je kon zien dat ze nog zoekende waren naar een vaste formatie, daar zijn oefenwedstrijd ook voor. De tweede helft stond het achter in veel beter toen er gewisseld werd van 5 naar 4 verdedigers. Messi speelde gewoon een goede wedstrijd en was heerlijk live aan het werk te zien. Hij was continue bezig ruimtes te vinden en had een goede klik met Le Celso en Lautaro, die beide ook een goede wedstrijd speelde. Dybala zal de kans krijgen tegen Marokko komende week. Als straks Otamendi en Di María weer fit zijn zullen ze ook gewoon bij de selectie zitten. En zal dat centraal achterin al heel wat problemen oplossen want met Otamendi en Foyt is het gewoon een prima centrum. Mercado komt te kort en zal op den duur vervangen worden. Dat Agüero en Icardi er bij komen is heel onwaarschijnlijk aangezien ze niet goed in de groep liggen qua karakter. Conclusies trekken op basis van een oefenwedstrijd is veel te snel.

Individueel goede spelers. Zeer matig als team. Ik had als barca fan liever gezien dat messi niet meer naar argentinie zou gaan. Heeft die door het jaar heen meer rust en kan die beter knallen voor barca. Vind het ook apart dat er door de jaren heen geen trainer is gekome dat deze spelers tot een team kon smeden

Messi heeft moeite met alles wat geen Barcelona is. In tegenstelling tot Ronaldo die het in verschillende competities wel kan. Dan heb ik het over toppresteren door een topspeler.

Mooi die shirts van Argentinie, maar dat voetbal mag best anders.

Als hij de beste ooit is kan hij zijn land echt wel dragen hoeveel is hij al gestop Deze man kan buiten Barcelona geen moer Wil hem graag bij een andere team denk dat mensen meteen gaan dat hij niet zo goed is

Hoe moeilijk het ook te begrijpen is voor sommige mensen: Messi speelde gewoon een goede pot. Had een aantal geweldige dribbels, creeerde goede kansen en had een belangrijk aandeel in het doelpunt van Argentinie. Het is daarom overduidelijk dat 90% van de mensen (die hun kans hebben gegrepen om Messi weer zonder redelijke argumenten onderuit te halen) de wedstrijd niet gezien hebben. Voetbal is een teamsport, dat schijnen mensen nogal eens te vergeten. En nee Ronaldo heeft zijn team ook nooit eigenhandig kampioen gemaakt (was hij ook keeper dan?), en zo ook Maradona niet of Pele of wie dan ook. Als ik dan al kritiek zou kunnen geven op Messi dan is het wel dat hij bij Argentinie soms vergeet dat hij niet bij Barcelona is. Soms wil hij combinaties aan gaan die bij Barcelona lukken, maar bij Argentinie wordt hij gewoon niet begrepen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

3698 fans
Aanvaller, 32 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Barcelona 10 12 1 0
2018/2019 Barcelona 34 36 3 0
2017/2018 Barcelona 36 34 3 0
2016/2017 Barcelona 34 37 6 0
2015/2016 Barcelona 33 26 3 0
Laatste voetbalnieuws

‘Ik anticipeer nog niet goed genoeg op de bewegingen van Messi en Suárez’

Antoine Griezmann was bij Atlético Madrid jarenlang de grote ster, maar bij Barcelona liggen de verhoudingen anders. Bij de Catalaanse grootmacht gaat de aandacht in aanvallend opzicht nog steeds grotendeels uit...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 13 december
Gianluca Scamacca heeft de interesse gewekt van Juventus, AC Milan, Napoli en Benfica. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren