Van der Vaart kritisch: ‘Deze spelers verdienden een andere aanpak’

Donderdag, 21 maart 2019 om 12:17Robin Bruggeman • Laatste update: 12:49

Rafael van der Vaart zet zijn vraagtekens bij de aftocht van Mats Hummels, Jérôme Boateng en Thomas Müller. De drie routiniers van Bayern München worden door bondscoach Joachim Löw niet langer opgeroepen voor de Duitse nationale ploeg. Van der Vaart vindt dat de timing van de bondscoach niet sterk is. In gesprek met BILD laat de 109-voudig international van Oranje weten dat de Duitser beter een ander moment had kunnen kiezen. "Naar mijn mening had dat afgelopen zomer beter gekund", vertelt Van der Vaart.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Ben jij het eens met Rafael van der Vaart?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

18 reacties (laatste reactie door cabinessence)

Off topic: Raak afgeleid door de foto. Pretty girl hoor die Estavana!

Ergens ben ik het wel met Rafael eens. Natuurlijk hebben deze spelers geen onhoudbaarheidsdatum, maar de manier waarop ze vooral 'hoppakee' er uit zijn gezet door Joachim Low roept vooral vraagtekens op. Deze spelers hebben hun land wereldkampioen gemaakt. Een specialere afscheid mag toch op z'n allerminst.

21 maart 2019 om 12:44

Op die foto ziet ze er niet bijzonder uit toch?? Of ben jij gewoon heeeeel vaak afgeleid ?

21 maart 2019 om 13:03

Ga maar uit van dat laatste.😂

21 maart 2019 om 12:55

Als je van deze foto al opgewonden raakt is het wel erg treurig met je gesteld 😂

21 maart 2019 om 13:02

Ik weet niet op welk level jij een vrouw beoordeeld, maar een ‘random’ complimentje mag wel gegeven worden. En opgewonden? Dat gebeurt alleen als ze er wellicht zonder kleding op staat.

21 maart 2019 om 13:39

Nee complimentje mag altijd. Maar voor een voetbalvrouw vind ik t magertjes. Zeker als je beseft dat het eerst Sylvie was die ernaast zat haha

21 maart 2019 om 14:21

"zeker als je beseft dat het eerst Sylvie was die ernaast zat haha"

Dat opgedofte, opgespoten nepfiguur dat volgens mij nog nooit een vriend heeft gehad die geen miljonair was, of een leuke, frisse topsportster... Ik zou het wel weten.

21 maart 2019 om 14:38

Random complimentje voegt echt veel toe op voetbalzone. Ik vind die vrouw die er linksvoor zit er beter uit zien. Wie is dat Helene? Lijkt er wel een beetje op.

"ik denk dat Mats Hummels en Jérôme Boateng centraal achterin beter zijn dan bijvoorbeeld Niklas Süle"
Van wat ik gezien heb in de twee ontmoetingen tussen Bayern en Ajax (want Buli kijk ik niet), vind ik dit een nogal gewaagde uitspraak. De enige die zich defensief aan de misère onttrok was juist die Süle. Dit vond ik in die twee wedstrijden beduidend beter dan Hummels en Boateng.
Het niet selecteren vind ik overigens overtrokken. Van basis naar niet selecteren vind ik een uiterste maatregel.

Ja Van der Vaart je bent analist. Het is gewoon schandalig dat al die analisten van tegenwoordig gewoon niks meer weten. Jansen, Van der Gijp, Derksen, Hans Kraay kan ik nog wel na luisteren. Maar ik word heel moe van types als Van der Vaart, Bruggink of zon De Boer. Boateng en Hummels beter vinden dan Sule. Dan kijk je gewoon al 1,5 jaar geen Duits voetbal meer. Anders kun je onmogelijk op die conclusie komen.

21 maart 2019 om 12:37

Ik luister juist liever naar Vd vaart en bruggink dan naar gijp en Derksen. Ieder zijn ding toch.

21 maart 2019 om 12:57

Derksen en kraay vind ik persoonlijk echt 2 van de grootste idioten die er zijn. Kan prima luisteren daniel de ridder trouwens en mis de analyses van van Halst

21 maart 2019 om 13:00

Hans Kraaij is van dat RTL zooitje een van de weinigen die nog wel eens zinnige dingen over voetbal zegt. Daarnaast is het een irritante karikatuur.

21 maart 2019 om 13:08

Dat heeft natuurlijk gelijk; Löw had afgelopen zomer a moeten verjongen. Waarom dat niet is gebeurd is me werkelijk een raadsel. Zijn er achter de schermen krachten actief waar wij niks van af weten?? Duitsland zal moeten winnen of minimaal gelijk spelen om geloofwaardig te blijven als sterke voetbalnatie maar Koe'tje heeft Oranje geweldig goed op de rails gezet, het team staat nu als een huis en zal met volle kracht vooruit voetballen. Dat is nu ook verantwoord met het wilskrachtige centrale duo dat hij kan opstellen. De enige zwakke schakel zou Blind kunnen zijn linksachter, daar heb ik soms wel eens nachtmerries van... Ik heb niks tegen Blind en vind hem een goede voetballer. Hij heeft de juiste winnaarsmentaliteit maar linksachter is hij gewoon kwetsbaar als hij écht onder druk gezet wordt. Tegen de Witrussen verwacht ik geen noemenswaardige problemen, ze hebben veel te weinig voetballend vermogen om Daley in de luren te leggen maar dat wordt in de clash met onze Oosterburen toch een heel ander verhaal. De ploeg is weliswaar deels oud en moe maar... Het blijven toch Duitsers en iedereen weeg: opgeven doen ze normaal gesproken niet, behalve dan natuurlijk op het voor Löw en zijn mannen desastreus afgelopen WK. Daar was de ploeg geen schim van de imponerende voetbalmachine die het ooit was. Nou ja, we gaan het zien. Om nog maar eens een voetbalcliché van stal te halen; die leren knikker is rond en kan zomaar ineens elke kant op rollen!

21 maart 2019 om 13:28

Een beetje zoals jij dus ElPhenomeno. Zeggen dat je iets kijkt, maar het dan stiekem niet gezien hebben en op basis van andere media je mening verkondigen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Duitsland

FIFA ranking: 13
163 fans
Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
M. SorgUnknown
B. LenoKeeper
M. NeuerKeeper
K. TrappKeeper
M. GinterVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Duitsland.

457 fans
Middenvelder, 38 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 16 april
Jack Grealish heeft een vastgestelde afkoopsom in zijn contract bij Aston Villa en Manchester City is komende zomer bereid om het bedrag op tafel te leggen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren