Lex Immers: ‘Dan had ik al zijn tanden uit zijn bek geslagen’

Maandag, 18 maart 2019 om

Deyovaisio Zeefuik liet zich zondag van zijn slechtste kant zien in de wedstrijd tussen FC Groningen en ADO Den Haag. Nadat ploeggenoot Ludovit Reis werd neergehaald door Nasser El Khayati, beukte de rechtsback van Groningen de ADO-speler hard in zijn rug. Een ruzie tussen beide teams volgde, waarna scheidsrechter Dennis Higler aan Zeefuik en El Khayati geel gaf.

Zeefuik gaf na afloop aan dat hij zijn ploeggenoot alleen maar wilde helpen. "Maar dat deed ik niet op de goede manier. Ik reageerde te snel", aldus Zeefuik in gesprek met FOX Sports over het incident vlak voor rust. "Ik heb mijn excuses aangeboden aan El Khayati. En de scheids (Dennis Higler, red.) heeft het goed aangepakt, met allebei geel."

Trainer Danny Buijs was niet te spreken over de actie van Zeefuik en de reactie van de ploeg. In de rust sprak de coach zijn spelers daar op aan. “Hij heeft aangegeven dat wij hersenloze jongens zijn", aldus Zeefuik. "Als je met 1-0 voor staat, moet je ook geen opstootje veroorzaken. Ik heb ook mijn excuses aangeboden.”

ADO Den Haag-middenvelder Lex Immers had na afloop geen goed woord over voor de actie van Zeefuik. “Als hij dat bij mij had gedaan, had ik al zijn tanden uit zijn bek geslagen", wordt hij geciteerd door het Dagblad van het Noorden. FC Groningen won het duel met 1-0 door een eigen doelpunt van Immers. Door de overwinning klimt de Trots van het Noorden naar de achtste plaats op de ranglijst.Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door gomes1psv)

Volwassen reactie. Voorbeeld voor de jeugd, enzo. Man, man. Prof onwaardig.

18 maart 2019 om 09:03

Lex roept maar wat. Hij wilt met zn uitsprak gewoon een beetje stoer overkomen.
zelf zou ie slechts een duwtje terug geven,en lelijk kijken. hij weet immers dat de scheids meekijkt.

18 maart 2019 om 09:10

Als dit nou komt van Malacia, Lang of Ihatarren dan kan ik er nog best om lachen. Tieners die zich nog moeten bewijzen en iets doms zeggen. Lachen en weet verder. Immers is ( bijna) 30 en +10 jaar prof. Dan moet je beter weten. Vind ik.

18 maart 2019 om 10:14

De onbeheersde en ongecontroleerde Hagenees in Lex heeft tenminste eerlijk gesproken. Beugelsdijk had er nog een schepje boven opgedaan. Rustaaagh Mario!

Lekkere volwassen reactie van Lex Immers (“als hij dat bij mij had gedaan, had ik al zijn tanden uit zijn bek geslagen" lekker voorbeeld ook voor je club , van dit soort uitdrukkingen moet de trainer en club gelijk afstand nemen ,

18 maart 2019 om 10:28

Ja als je kijkt hoe Groningen dit gedaan heeft, is dat heel netjes. Een duw in de rug omdat je voor je ploeggenoot opkomt, is niet slim, maar zit nog wel een begrijpelijke aanleiding achter. Maar wel achteraf gewoon gezegd dat het niet oke is, speler aangesproken, excuus, etc. Goed gedaan.

En dan deze uitspraak van Lex Immers. Wat een dwaas.

Achterlijke praatjes. Lex weet zelf dat hij geen moer zou doen, omdat zo’n zwakhoofdige (re)actie hem heel wat wedstrijden langs de kant zou opleveren. Gewoon sportief revanche proberen te nemen, in plaats van je zo uit de tent te laten lokken.

18 maart 2019 om 09:09

Als je bij ADO speelt, is het lastig om sportief revanche te nemen.

18 maart 2019 om 09:18

😂. Touché.

Immers is toch wel een grote loser zeg. De winnende tegengoal maken, verzinnen dat clubs interesse in hem hebben. Denk dat als Zeefuik meneer Immers één beuk geeft dat Immers een kilometer verderop ligt en dat Immers zijn praatjes beter voor zich kan houden.

Heel stoer Lex, ik heb nu zoveel respect voor jou! De voetballers zullen wel bang worden nu..

Natuurlijk een stomme reactie van iemand die volwassen is. Overigens goed dat Zeefuik wel zijn excuses aanbiedt voor zijn gedrag. Ervan leren en weer doorgaan!

Is dit nou die sukkel die ooit zong dat "hij op joden jacht ging" in het spelershome? En later diep door het stof ging? Nog steeds dom dus...

Dit slaat alles deze opmerking van Immers ! Wat een domme gast is dat zeg ! En met zijn eigen doelpunt niet alleen op het veld, daarbuiten is hij nog vele malen dommer...

Zeefuik was behoorlijk gefrustreerd en die kwam met geel heel goed weg.

En of dat nog niet alles was, Becker trapte trainer Buijs van achteren.., Daar gaat hij nog meer van horen. Wat een zooitje gisteren zeg !!

Kon het wel waarderen van Zeefuik,even voor een teamgenoot opkomen die nagetrapt word. Natuurlijk niet slim want hij had er ook vanaf gestuurd kunnen worden.

18 maart 2019 om 10:28

Was zeker niet slim van hem! Als hij gewoon niks had gedaan en de scheids had gewezen op het natrappen, dan was El Khayati er waarschijnlijk gewoon met een rode kaart vanaf gegaan. Door de overdreven reactie van Zeefuik komen ze er beiden vanaf met geel.

Lex Immers, dé opper-Tokkie in het betaalde voetbal. Maar ja, ach, wat kunnen we ook van nono Immers verwachten, het heeft een halve hersencel en die werkt ook nog in ploegendiensten.

Bizar eigenlijk dat deze jongen 36 wedstrijden voor Feijenoord heeft gespeeld.. zon matige speler

18 maart 2019 om 12:05

Het waren er zelfs nog meer.. Volgens mij ging het aantal meer richting de 100.

@ Desailly, perfect verwoord!!! Een echte drol is het, een grote bek om zijn gebrek aan skills te compenseren.

Ach arme Lexie toch beetje de grote jongen uithangen terwijl je net je ploeg 3 punten heb gekost door hem keihard je eigen goal in te rammen.
Ouwe goaltjesdief

allemaal leuk en stoer deze uitspraken, maar El Khayati had gewoon een rode kaart moeten krijgen. Het is gewoon bewust je tegenstander schoppen/natrappen.

Ach ja... Je moet toch iets roepen om je eigen wanprestatie te verdoezelen. Blijft een domme reactie van Zeefuik natuurlijk, maar als je dan ziet hoe overspannen hierop gereageerd wordt lijkt het wel of ze bij Ado het "pilletje' voor de wedstrijd al genomen hebben.

Hahaha wat een domme jongen die immers. Zal wel echt Hagenees zijn . Ook Zeefuik had slimmer moeten zijn . Maar was wel effe goed voor de wedstrijd . Kwam er beetje actie in een slechte wedstrijd

18 maart 2019 om 10:08

Dus hiermee suggereer jij indirect dat alle 'echte' Hagenezen dom zijn? Lijkt me een beetje voorbarig!

18 maart 2019 om 10:21

Nee hij geeft aan Immers een domme jongen te vinden. Vreemde interpretatie hoor. Veder zijn Hagenezen fantastische mensen die gewoon zeggen waar het op staat en niet ineens voor een camera zich voorbeeldig gaan gedragen. Dat was in dit geval overigens wel verstandiger geweest want nu krijgt die een stortvloet aan kritiek omwille van zijn voorbeeldfunctie.

Deze man zou een rode kaart moeten krijgen

Gangster Lex , een beetje de grote man uithangen hahaha.

Lex moet es rustiger aan doen en zijn focus op het voetballen leggen.
Daar mankeert het aan bij hem. De laatste paar jaren is hij mij niet meer opgevallen in positieve (voetbal)-zin. Hij heeft Den Haag persoonlijk 3 punten gekost. Daar kan ie beter bij stil staan in plaats van dit soort onzinnige dingen te roepen.

Begin maar eerst eens bij het corrigeren van je achterlijke ploeggenoot El Khayati. Dwaas pur sang. El Khayati had gerust met rood mogen vertrekken.

18 maart 2019 om 10:33

Inderdaad. Het leek mij gewoon natrappen. En natrappen is toch rood?

18 maart 2019 om 12:10

Jep, dat is inderdaad rood. Bijzonder dat deze actie daarom ook extreem mild werd bestraft.

Beetje Haagse bluf Lex?? Denk niet dat Zeefuik echt onder de indruk zal zijn van jouw woorden 😂 Ik gok erop dat bij een echte confrontatie Zeefuik je alle hoeken van het veld zou laten zien 🤭

Ik zie een hoop mensen zeuren om de reactie van Immers. Vaak zie je tussen de reacties op voetbalzone en andere voetbalsites dat er geklaagd wordt dat de spelers nooit echt zeggen wat ze denken. Nu doet Immers dit een keer is het weer niet goed..

Fijn dat deze jongen nog serieus genomen wordt door de voetbalmedia. Lex ging met zijn volle verstand al eens 'op Jodenjacht' en nu dit. Maar ja, zelfreflectie is ADO vreemd. Met een beetje fatsoen in zijn porum had Immers verklaard eens met El Khayatti van gedachten te gaan wisselen. Zijn natrappen was pas echt schandalig en had met donkerrood benadeeld moeten worden! Maar dat zal Lex niet doen, zoals Lex ook de gele kaarten voor recidivist Tommy Beugelsdijk 'zo gemakkelijk' vond... Go figure.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
15.FC Emmen7-8
Voor de complete stand: Eredivisie

1 fan
Middenvelder, 19 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 16 oktober
Lionel Messi is geen fan van Junior Firpo. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren