Van Geel wil Van Persie ‘een dag in de week’ behouden voor Feyenoord

Maandag, 18 maart 2019 om

Feyenoord hoopt Robin van Persie na dit seizoen te behouden als specialistentrainer. De ervaren captain van de Rotterdammers zet na deze voetbaljaargang een punt achter zijn carrière en Martin van Geel hoopt dat hij aan de club verbonden blijft. Volgens de technisch directeur staat de ex-spits van onder meer Arsenal en Manchester United open voor de nieuwe rol.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Robin van Persie wordt in de toekomst hoofdtrainer van Feyenoord


Gerelateerd

Meer sportnieuws

18 reacties (laatste reactie door japie_krekel)

Als hij er dan 1 dag in de week is.. Doe dan maar Wedstrijddag. Maar zonder gekkigheid, lijkt mij een uitstekend idee als ze van Persie gaan opleiden tot trainer.

Van Persie heeft herhaaldelijk aangegeven zich graag fulltime volop de jeugdopleiding wil storten, daar waar zijn passie ligt. En dan doe je van Persie een respectloos aanbod om 1 schamel dagje in de week iets binnen de club te doen... Wat is dat voor beleid? De jeugdopleiding is één grote puinhoop, van Persie wil die graag weer in bloei zetten. Geef hem dan een vooraanstaande functie binnen die jeugdopleiding.

18 maart 2019 om 09:09

Amen. Ik zou graag willen weten waarom het maar gaat om 1 dag in de week. Als je toch zo een grote meneer kan binnenhalen als individuele trainer zou hij ook in de jeugd en 1e elftal wel meer dan 1 dag aan de slag kunnen

18 maart 2019 om 09:50

Ik denk dat je iets te snel concludeert dat het respectloos is.
Het is in overleg met van Persie en ik begrijp dat hij volgend jaar ook analist wordt bij de Bbc. Het is ook wat Van Persie wil. Wel eens dat ik hem heel graag in de jeugdopleiding wil zien.

18 maart 2019 om 09:58

Wou Robin geen specialisten trainer worden? Ik meen dat te hebben gehoord.

18 maart 2019 om 10:05

Dat zou inderdaad het idee zijn. Ik zie waar IK hem graag zou zien.

18 maart 2019 om 10:25

Zou hij absoluut van grote toegevoegde waarde zijn. We wachten de berichtgeving hieromtrent wel af. (wat hopelijk niet al te lang op zich zal laten wachten)

18 maart 2019 om 09:57

Welcome to the world of: van geel

18 maart 2019 om 11:49

@raubaht: zolang je het wanbeleid maar kunt benoemen he?
Even een recente quote van vpersie:
"'eerst neem ik afstand, wil ik genieten van het niet moeten. Lijkt me spannend en leuk, kijken hoe ik dat ga managen. Daarna wil ik wel wat gaan doen in het voetbal, in welke rol dan ook. Maar trainer worden… Stressvolle job, hoor', vertelt Van Persie.

18 maart 2019 om 12:10

Dit is wel weer kritiek geven op Feyenoord omdat iedereen het nu doet. Je kan veel zeggen over die club, maar met oud-spelers etc. Zijn ze volgens mij altijd behoorlijk omgegaan. Als van Persie 5 dagen in de week bezig wilt, dan weet ik zeker dat er 5 dagen werk voor klaarligt. Kan me echter na zo'n lange carriere heel goed voorstellen dat je minimaal een jaartje rust wilt en een keertje focussen op familie bijvoorbeeld.

Maar de grote vraag is wil Van Persie ook van Geel behouden voor Feyenoord?

Ik ben alleen bang dat hij aan 1 dag in de week niet genoeg heeft om hier iets van te maken. Her zijn allemal noodgrepen die van Geel probeert om zijn eigen onkunde en hachje te redden. ( Bij het gênante om af ) vervang en zowel van Geel als de Jong en begin in alle rust te bouwen aan een nieuw degelijk Feyenoord. Daar zullen de supporters begrip voor hebben . Ze zijn lang genoeg voor de gek gehouden.

Meneer van Geel moet zich focussen op de 6 dagen van de week die voorbereidend dienen voor de belangrijkste 7de dag in de week. Daar moeten resultaten geboekt worden, de opzet begint als eindverantwoordelijke bij hem!

Ik hoop dat Van Persie bij Ajax in de jeugd aan de slag gaat! Daar past zijn voetbal stijl en gedachtegoed veel meer bij.

Maar serieus, ik hoop dat een man als van Geel allang weg is tegen de tijd dat Van Persie gaat beginnen met zijn trainers carriere. Het beste zou zijn als hij eerst bij een internationale top trainer (pep, Klopp) mee kan lopen voor een jaar of twee, maar ik denk niet dat hij nu weer naar het buitenland wil verhuizen met zijn familie.

Mooi hè, ze zijn daar botergeil van dat als voetballer zeer eenvoudige dravertje, dorpspastoor Kuyt, en Robin van Persie mag, bij God's en Van Geel's gratie één keer in de week langs komen. Hetis idd een grote club, dat Feyenoord.

18 maart 2019 om 11:46

Hier ben ik het totaal niet mee eens. Van Persie is veel mooier om naar te kijken en ik denk dat alle andere supporters dat ook vinden. Kuyt wist alleen heel het team beter aan te sturen.

18 maart 2019 om 11:46

Hier ben ik het totaal niet mee eens. Van Persie is veel mooier om naar te kijken en ik denk dat alle andere supporters dat ook vinden. Kuyt wist alleen heel het team beter aan te sturen.

kunnen we RvP niet gewoon Technisch Directeur maken? slechter als Van Geel kan hij het niet doen. verder is het iemand met grote status en iemand die zich in de media beter weet te presenteren als onze grote vriend Martin. zet een goede scouting neer om spelers aan te trekken en laat RvP het uithangbord zijn van Feyenoord. dan worden we eindelijk weer een beetje serieus genomen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
9.Vitesse242
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller158
L. SinisterraAanvaller152
C. ToureAanvaller00
J. BijlowKeeper00
Elber EvoraKeeper00
N. MarsmanKeeper20
K. VermeerKeeper140
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

1659 fans
Aanvaller, 36 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 11 december
Liverpool is een van de zes clubs die de ontwikkelingen rond Neymar in de gaten houdt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren