Schöne: ‘Dit zijn de duels waarin prijzen verdeeld worden, dan moet je fit zijn’

Maandag, 18 maart 2019 om

Ajax ging zondagmiddag vol goede moed op pad naar AZ, zeker gezien de 5-0 overwinning eerder dit seizoen in eigen huis. Het verschil tussen de wedstrijd in de eigen Johan Cruijff ArenA en het duel in het AFAS Stadion te Alkmaar was echter enorm. De Ajacieden oogden vermoeid en moesten toezien hoe de thuisploeg de volle buit binnenhaalde door een doelpunt van Guus Til, dat tot een 1-0 winstpartij leidde. Na afloop van de wedstrijd sprak verslaggever Justus Dingemanse van Voetbalzone onder meer met Lasse Schöne, die ook vermoeidheid als reden aandroeg voor de zwakke vertoning van de Amsterdammers.

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op ons nieuwe YouTube-kanaal!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en verslaggever van Voetbalzone en levert bijdrages in de vorm van artikelen, columns, interviews, programma’s en reportages.

Poll

Wie denk jij dat er kampioen wordt?


Gerelateerd

67 reacties (laatste reactie door pinko)

Geef dat van tevoren aan dan???? We hebben niks aan vermoeide spelers.

17 maart 2019 om 18:26

Ik weet nog wel dat Ziyech aangaf dat hij moe was, je had iedereen moeten horen toen! Ik vind dat je gelijk hebt, maar meerendeels vind dat onzin.

17 maart 2019 om 18:40

Zeldzaam gelul. Ajax heeft maar een paar potjes meer gespeeld dan Psv. Vijf jaar excuses....tijd voor een goede TD die geen losse spelers koopt maar een team in balans bouwt

17 maart 2019 om 19:28

Jullie ajax fans zijn lachwekkend. Ajax na real: marc is geweldig marc doet het goed marc moet blijven en vandaag is het tijd voor een goede td

17 maart 2019 om 19:50

Dat heb je mij nooit zien zeggen. Ik zag al jaren - zelf in de jaren dat ajax onder fdb kampioen werd - dat ajax behoefte heeft aan een goede td boven overmars. Dat wordt me hier vaak niet in dank afgenomen. Maar de feiten liegen niet.

17 maart 2019 om 20:14

Scheer niet alle Ajax fans over 1 kam.

17 maart 2019 om 20:18

Een TD die Ajax weer rijk heeft gemaakt op de bank en in allure, nadat Van den Boog ons op de rand van faillissement had gebracht in een continue organisatorische puinhoop. Overmars heeft op bepaalde vlakken zeker nog dingen te leren, maar wie je er ook neerzet fouten gaan gemaakt worden. Op het bergkamp en jonk akkefietje na is het rustig en werkt iedereen met een doel. Ik houd voorlopig nog vertrouwen in Overmars & van der Sar en zelfs Ten Hag zou het nog een seizoen mogen proberen als we uiteindelijk met lege handen staan.

17 maart 2019 om 21:36

Het ontslag van Jonk was een zwarte dag in historie van Ajax

17 maart 2019 om 23:03

Ajax zal rond de 80 punten uitkomen, sinds 1956 is dat gemiddeld genoeg om kampioen te worden. Het kan zomaar zijn dat PSV meer punten haalt en kampioen wordt. Dan hebben ze uitzonderlijk weinig laten liggen. Maar 80 punten lijkt me een redelijke maatstaf voor of selectie op orde is. En over de jaren heeft Overmars wat mij betreft keurig werk geleverd, van roeien met de riemen die je hebt tot heden, in mijn ogen de sterkste selectie in sinds 1996. Ik vraag mij dan af, hoe is die niet in balans? Dat de trainer rare keuzes maakt is wat anders, maar met deze selectie zou je zeker kampioen moeten kunnen worden. Maar hoe dan ook complimenten voor overmars wat mij betreft.

17 maart 2019 om 23:27

Het begint al bij de reserve keeper.
Dan Masraoui, en Blind. Zijn middenvelders, geen verdedigers. Kijk weer hoe open het vandaag lag?
Wat we ook al jaren missen, zijn 1 of 2 slopers in je elftal. Waterdragers die niet zeiken dat ze moe zijn, maar er ook staan als de mouwen eens opgestroopt moeten worden zoals tegen psv en feyenoord dit jaar, waar even niet gevraagd wordt om hakjes of een bal hoog houden. Jongens die de boel op scherp zetten en eens een doodschop uitdelen op de training als het moet om de zaak op scherp te zetten

Ik vind ook nog steeds dat Ajax slechts 1 systeem beheerst. Er is geen plan B. 5-3-2 en een snelle counter uitvoeren, dat kan Ajax niet. Er is wel veel meer variatie gekomen gelukkig met positie wisselingen dan voorheen. Er gaat ook echt wel veel beter wat dat betreft hoor, maar dit moet beter

Als Schone nu al aangeeft dat er vermoeidheid is dan kunnen we het seizoen nu al als afgeschreven beschouwen. want die vermoeidheid wordt alleen maar erger met nog minimaal 2 extra wedstrijden in de CL en 5 punten is een hoop.

Kampioen word je tegen met alle respect tegen de kleintjes. Als je met zo'n selectie nog steeds niet op 1 staat, dan doet je concurrent psv met zo weinig middelen iets heel goed. Daar moeten we respect voor hebben en accepteren. Ook al verliest psv in de arena, verwacht ik zelf niet, dan nog zal ajax meer punten verspelen waardoor psv weer kampioen gaat worden. En ja fans en kenners, ik benadruk het nogmaals: met deze selectie hoor je fluitend kampioen te worden. Zo niet, dan wordt het komende 10 jaar het ook niet voor ajax. Tenzij ze echt met geld gaan smijten, maar dan is je eigen vermogen zo weg en laten we eerlijk zijn, een speler van kaliber wil niet in de ed acteren waar ie duels moet afwerken op kunstgras van venlo. Tja.

17 maart 2019 om 18:05

Wie zegt dat PSV weinig middelen heeft?😂 PSV moet nog uit Ajax, Vitesse, Willem 2 en az. Een kampioenschap is nog verrrr

17 maart 2019 om 18:06

Zodra PSV verliest in de arena kom je met kreten als geef Ajax die titel maar. Man zo voorspelbaar

17 maart 2019 om 18:08

Lee112, en weer heb jij over psv. Kijk eerstnaar je eigen club. Die verspeelt namelijk meer punten. En ja, psv gaat nog zat punten verspelen, maar onder de streep is het ajax dat weer 2e eindigt. Deal with it.

17 maart 2019 om 18:10

@lee112, stop geen woorden in mn mond die ik niet heb gezegd. Psv speelt 34 ronden en tegen ajax is een vd 34 ronden. Voor mij is het geen speciale wedstrijd. Gewoon een vd 34.

17 maart 2019 om 18:28

Lee112 Ajax moet nog tegen Vitesse, Willem II, FC Utrecht, FC Groningen en natuurlijk uit naar de Graafschap. De laatste dat Ajax daar speelde weet je nog vast wel

17 maart 2019 om 19:20

Weer? Het is ook wel eens andersom, hoor. Dus niet zo hoog van de toren blazen. Ook ik denk dat PSV dit seizoen kampioen wordt, maar dat is niet altijd een vanzelfsprekendheid....

17 maart 2019 om 19:21

Lol jij hebt het als eerst over de concurrent 😂 lees je wel wat je typt?

17 maart 2019 om 21:42

It ain't over, till it's over.

18 maart 2019 om 14:44

@MartinaRody: handig zo’n glazen bol dat je nu al weet dat PSV kampioen wordt. Het is gewoon dom van Ajax om op zo’n knullige manier punten te verspelen en laat ook maar zien dat een ten Hag afgelopen woensdag wat meer reserves had moeten opstellen om ze gister fitter te hebben. Het is nog niet gespeeld maar het probleem nu is dat Ajax afhankelijk is geworden, het voordeel is dat je de eerst volgende wedstrijd het gat weer meteen kn terugbrengen naar 2 punten om zo toch weer de druk vol op PSV te houden. Mocht je in de arena verliezen van PSV dan is het wel gespeeld en over voor Ajax.

Lul niet. Iedereen was vermoeid. Waarom niet met frisse spelers beginnen? Lang, Veltman, etc etc. Achteraf koe in de kont kijken. Losers

17 maart 2019 om 18:12

Tja nu zeker geen excuses, die wedstrijd doordeweeks tegen PEC hebben ze zelf willen verzetten. Slap excuses om dat op dit moment te roepen. Neemt niet weg dat de belasting wel degelijk daar is, zeker als je tegen een team nu speelt die er vol op gaat. Zoals AZ vandaag.

Schone, of je fit bent of niet, je bent veel te traag en dat werd zowel tegen pec als az pijnlijk duidelijk. Deze.man moet echt vervangen worden. Ik ben een fan, maar dit breekt je gewoon te vaak op.

17 maart 2019 om 18:08

Niet alleen Schone hoor. Ook Mazraoui moet vervangen worden.
En Dolberg en misschien ook wel Vd.Beek.
En Onana zijn laksheid mogen ze ook wel harder tegen optreden. Begon al met het traag rennen naar een terugspeelbal die bijna werd onderschept.

17 maart 2019 om 18:29

Van de Beek zijn diepgang vind ik wel goed, maar alleen het afmaken moet op getraind worden. Wat betreft Onana ben ik het volledig met je eens!

Tagliafico ben je waarschijnlijk ook kwjt na die natrap beweging.
De breedste selectie in NL en weinig blessures en toch loop je hier tegenaan.

17 maart 2019 om 18:41

Ik zat in 't stadion en heb geen herhaling gezien, maar hij trapte Svensson in z'n rug toch? Waarom greep de VAR daar niet in?

17 maart 2019 om 18:53

Ik ben benieuwd wat ze er nog mee gaan doen. Donkerrood natuurlijk en zeer vreemd dat de VAR het gemist heeft. Gewoon zo hard mogelijk zijn voet in de rug van svensson geduwd.

18 maart 2019 om 09:05

Heb ergens gelezen dat de bond het ook afdoet als een ongelukkige duw. Echter hoe hij zich omdraait en geïrriteerd oogt doet vermoeden van opzet.

Dit is gewoon de waarheid. Net als twee jaar geleden. Europese wedstrijden in het voorjaar zijn een nekslag voor je titelaspiraties. Ajax heeft een brede selectie, maar niet breed genoeg om twee gelijkwaardige elftallen neer te zetten. Ik kan jullie nu al garanderen dat zelfs als Ajax van PSV wint dat we geen kampioen worden. De tweeluik met Juventus moet nog komen...Ik kan alleen maar hopen dat we de beker winnen. Voor de rest is PSV de grote favoriet voor de schaal.

17 maart 2019 om 18:58

Nah, wel wat overdreven. Met uitzondering van de linksbackpositie heeft Ajax de posities best aardig dubbel bezet. Of in ieder geval op zo'n manier dat je ieder weekend in de eredivisie een elftal neer kan zetten die tegen elke club buiten PSV moet kunnen winnen, zonder dat je altijd dezelfde basiself nodig hebt.
Volgens mij ben jij typisch zo'n supporter die Ajax volledig afbreekt na een nederlaag

17 maart 2019 om 19:03

Ach als ze allemaal zo moe zijn, verwacht ik ook dat spelers hun verantwoording nemen en komende interlands cancelen.
Maar verder vind ik vermoeidheid zo'n dooddoener. Al vijf jaar excuses en geen prijzen

17 maart 2019 om 20:24

(hansje1969)
Je bent wel erg negatief wat kan mij het kampioenschap nou schelen ik hoop dat we het worden maar om nu gelijk zo negatief te doen de wereld is toch niet vergaan hoop ik , je begint een beetje te lijken op een succes supporter die alleen maar blij kan zijn met prijzen , maar ik kom ook voor het voetbal vandaag was matig tot slecht , nou dat kan maar om nu gelijk te roepen om een technisch directeur daar ligt het niet aan hoor maar het zijn mensen en geen machines en anders moet je een club zaken die wel veel prijzen pakt je gedraagt je als een successupporter , laten we blij zijn met Overmars want anders hadden we er veel slechter voorgestaan we verliezen en gelijk worden ze afgekraakt jonge jonge wat een supporter ben jij zeg , over 2 weken als we toevallig winnen ziet het er weer anders uit en we hebben dit seizoen prachtige wedstrijden gezien en daar kom ik voor dat gelul van weer geen prijzen vind ik getuigen van weinig support voor je club .

17 maart 2019 om 21:21

Mijn weekend is gewoon verziekt inderdaad. Tja je kan neer ook niet druk om maken.
Maar er gaan structureel dingen fout. Mag ik me daar niet aan ergeren? Ten tijde van de kampioenschappen onder FdB had ik al dezelfde kritiek op Overmars. Heeft niets met succes supporter zijn te maken lijkt me toch? 41 jaar geleden ging al bij Ajax kijken. Als ik succes supporter was, zou ik dan niet al lang weg zijn geweest?

En ik mag toch echt wel hopen dat die gasten die nu zaniken dat ze moe zijn Zoals Schã¶ne nu hun verantwoordelijkheid nemen en de komende interlands skippen.

17 maart 2019 om 21:22

Haha ja daar is Hansje weer. Niet te bekennen bij de mooie wedstrijden die we in de CL winnen. Geen woord over Overmars maar als een sniper na een Nederlaag uit de bosjes gekropen om zijn gelijk te halen. Als er ook maar iemand denkt dat zulke Europese wedstrijden niets doen met je gestel dan heeft het geen zin te discussiëren. Kijk maar eens terug in de jaren, PSV, Ajax en Feyenoord ze hebben er allemaal last van gehad. Ja, ze hebben zelf de wedstrijd laten verzetten en ja het was een dramatische wedstrijd die je anders moet aanpakken. Maar het werkt wel vaak zo en dat ga je voelen. Helaas tref je een getergde AZ en ben je nu niet goed genoeg. Maar om nu laf over Overmars te beginnen is treurig Hansje.

17 maart 2019 om 21:43

Kom op thamike....twee wedstrijden extra.
Het jaar dat Feyenoord kampioen werd, ben ik met je eens. Toen waren het 14 wedstrijden meer. En donderdag avond spelen in de EL hakt er harder in. Maar nu mag je niet zeiken dat je één ronde meer spee, dan PSV na de winterstop. Na de winterstop is het gewoon niet best. Tegen Zwolle kwamen we al goed weg. Maar zeg zelf.....vandaag is geen incident

17 maart 2019 om 22:00

Hansje het gaat niet om PSV die trouwens ook niet best speelt maar om de zwaarte van de wedstrijden. Jij hebt niet helemaal door hoe zo n wedstrijd tegen Madrid erin hakt. Maximale energie en weerstand tegen een topclub en dat 2x in korte tijd en een reis naar Spanje en alle extra energie die loskomt na zo n overwinning. Dan op woensdag tegen PEC en daar zag je het al. Zoiets moet je bekopen alleen hoop je dat ze het toch nog op kunnen brengen. Dit heeft niets maar dan ook niets met Overmars te maken. Je mag je afvragen of er wel goed genoeg gekeken is naar het fysiek van de spelers, te zwaar getraind i.p.v. extra rust of alles wat je kunt bedenken bij de selectie maar om je gram proberen te halen richting Overmars is ridicuul en slaat nergens op. Kwartfinale CL is voor het huidige ED klimaat een wonder en daar mag je Overmars op zijn minst voor bedanken. Maar jij grijpt elke teleurstelling aan om Overmars op te hangen.

17 maart 2019 om 22:15

(thamike)
Ik ben het met je eens hoor sommige hebben niet door dat mensen geen machines zijn waar je op een knop drukt ze waren gewoon slecht vandaag en AZ heeft dat goed afgestraft maar om nu Overmars de schuld te geven snap ik echt geen moer van die man verdiend een standbeeld als hij ooit weggaat , sommige mensen zijn volgens mij echt vergeten hoe onze club er voorstond voor hij kwam en nu zit je bij de laatste 8 van Europa toch prachtig je word waarschijnlijk geen kampioen nou jammer volgend jaar dan maar weer beter hebben we weer een kans , ik snap gewoon dat negatieve niet we doen nog overal aan mee onbegrijpelijk die teleurstellingen allemaal en dan maar weer Overmars afzagen is helmaal belachelijk .

17 maart 2019 om 22:49

Thamike
Zie de wedstrijden tegen Feyenoord uit, Heracles uit, Heerenveen thuis.....het is geen incident hoor vandaag tegen AZ. De wedstrijden die ik je hier noem, hebben ook geen snars te maken met het tweeluik tegen Madrid

17 maart 2019 om 22:58

Hansje als jij verwacht dat Ajax een heel seizoen geen slechte wedstrijden speelt dan moet je je verwachtingen bijstellen en zal je in elke TD teleurgesteld worden. Ajax heeft een prima selectie en dat laten ze op top niveau zien, dat kan niet met een elftal wat niet in balans is. Of denk je dat Barca, City etc dit soort wedstrijden niet heeft? Maar bij die top overwinningen hoor en zie ik je ook nooit miepen over Overmars. Ik ben ook teleurgesteld en bios maar kan na wat uitblazen iig wel wat genuanceerder naar het geheel kijken en vind deze bij jou behoorlijk ontbreken. Zoals Sloep ook zegt het zijn mensen met alle bijkomende randzaken waar jij geen idee van hebt.

17 maart 2019 om 22:59

@sloep01
Ik kan me herinneren dat we over veel zaken het eens waren. Lamprou bijvoorbeeld. Maar ook het aantrekken van Blind als centrum verdediger.

En ik vind dat Overmars dit soort fouten blijft maken. Na vorig jaar het geklungel met Dijks en Zeevuik op de back posities en dan Keizer ontslaan. De jaren daarvoor het geklungel met Westermann en Heitinga in het centrum van de verdediging....dat zijn gewoon dingen waar ik met groen en geel aan kan ergeren.dat zijn toch zaken die los staan van een druk programma?

En als spelers vermoeid zijn, dan moet je gewoon rouleren. Dan gaat dat excuus wat mij betreft niet op. Je hebt hiervoor twee relatief eenvoudige thuiswedstrijden gehad waarin jongens rust kunnen krijgen. Als je selectie in balans is, kan dat gewoon toch?

17 maart 2019 om 23:20

Thamike
Gelukkig gaan er dingen veel beter dan dat ze gingen. Ben ik ook heel blij mee.
Tegen Madrid maar ook tegen Benfica in de poule fase heeft gelukkig een en ander redelijk meegezeten. Moet ook wil Ajax verder komen.
Maar als je ziet hoe open de verdediging vandaag weer ligt, dan wordt toch duidelijk dat Blind en Masraoui geen verdedigers zijn? Deels heeft het ook te maken met de naïeve manier van spelen, waar PSV consequent zes zeven man achter de bal houd en Ajax volhardt aan één systeem.

Maar goed we verschillen hier over van mening, maar dat mag toch?

18 maart 2019 om 09:20

Ik verwijt vooral ten Hag dat hij niet inzag dat dit een wedstrijd was die wat vers bloed nodig had. Hij heeft er de selectie voor. Daarin vind ik hem erg naïef.


007
Kan wel janken... maar het is wel zo.

18 maart 2019 om 13:02

"ja En dan iedereen huilen dat Ajax een voorkeurspisitie zou genieten met verplaatsen Zwolle"

Aangezien Ajax zelf heeft gevraagd om die verplaatsing, dachten ze blijkbaar zelf ook dat het zo gunstiger was.

En wie weet, misschien had Ajax het zonder dat vrije weekend ook wel minder goed gedaan in Madrid.

Ja En dan iedereen huilen dat Ajax een voorkeurspisitie zou genieten met verplaatsen Zwolle waarvan ik meteen zij dat het nadelig was juist de belangerijkste en zwaarste wedstrijd ook mentaal als laatste... maar Nederland dream on Ajax wordt bevoordeeld!

Heerlijk om die kop van hem zo te zien! Altijd die praatjes van hem vooral aan het einde van het seizoen. En alsnog niks winnen. Ajax speelde gewoon belabberd en vandaag ook verdiend verloren.

Ik ben een fan van Shone maar jet wordt helaas vaker bevestigd dat hij het niet meer kan bijbenen

Ajax heeft gewoon een smalle selectie. Zodra Ziyech of de Jong geblesseerd raakt, heeft Ajax een probleem. Labyad is gekocht om aan te sluiten, maar de beste jongen is, zoals verwacht, geen Ajax materiaal. Geldt ook voor Kristensen. Daarnaast heeft Dolberg na het zo geslaagde EL seizoen zijn slaapwandelende broer gestuurd voor de duur van zijn nog lopende contract. Huntelaar is prima om er bij te hebben, maar niet meer de spits van een jaar of wat gelden. Zodoende speel je gedwongen al tijden met een vast eerste elftal, maar doe je onmiddellijk een stap(je) terug als daar iemand van moet worden vervangen. Dan krijg je op een gegeven moment vermoeidheid. PSV heeft wel een paar creatieve en doelgerichte vervangers voor b.v. als Lozano of Bergwijn wegvalt. En vooral de effectiviteit en het vermogen om vastzittende wedstrijden toch in het voordeel te beslissen. Ik hou mijn hart vast als bij Ajax de 4/5 bepalende spelers deze zomer vertrekken. Want ik heb het niet zo op de aankopen van Overmars. Maar goed, PSV heeft nu een demarrage geplaatst en Ajax moet over twee weken winnen om nog kans te maken op de schaal.

18 maart 2019 om 07:20

Pinko
In mijn beleving koopt Overmars spelers, maar bouwt geen evenwichtige selectie. Zie alleen al achter. Lamprou als reserve keeper. Masraoui en Blind als verdedigers.
Geen sloper(s) voor als het eens niet met hakjes en hooghouden lukt. En een bank waarmee je niet echt kan rouleren blijkbaar gezien het vermoeidheid gezanik.

18 maart 2019 om 11:01

Het aspect van het ontbreken van spelers ala Poulsen heb ik ook al eens aangehaald. Bij Ajax te veel mooi weer - en dat was het niet in Alkmaar;-) - voetballers, maar geen spelers die, wanneer het niet loopt, de boel naar hun hand kunnen zetten. Tegen PEC Zwolle lukte dat nog, maar meer per toeval. Bij concurrent PSV zie je wel een werkende strategie die zorgt voor de benodigde extra punten. Al lukt dat alleen in Nederland, want in de grotere competities zal dat niet lukken, zie de CL campagne. Maar om die reden vind ik Overmars een matige inkoper. Koopt lukraak, genoeg te spenderen, dus zal er wel eens een treffer tussen zitten, maar b.v. een Blind veel te duur gekocht. Er zijn toch wel goedkopere en betere alternatieven te vinden? En dan vooral sterk op het fysieke en mentale vlak. Want daarin schiet Ajax in de moeizame wedstrijden ernstig tekort. En dus waarschijnlijk weer een titel onnodig verspeelt. Dus zie ik liever een betere TD (inkoper!) voor Overmars. Al zal hij niet de enige zijn bij Ajax met een blinde vlek...

18 maart 2019 om 12:28

Ja totaal met je eens! Overmars hoeft van mij echt niet weg. Maar hij heeft gewoon hulp nodig, zo simpel is het

18 maart 2019 om 13:06

"ajax heeft gewoon een smalle selectie."

Hoe kun je ondanks 20 (!) aankopen nou een te smalle selectie hebben?

18 maart 2019 om 15:29

In de zin van gelijkwaardigheid en diversiteit. Als bij Ajax een vaste eerste elftal speler wegvalt heb je met alleen Huntelaar en een beetje Veltman een paar redelijke vervangers. Slaapwandelaar Dolberg zou ik deze competitie niet meer gebruiken, die heeft te vaak bewezen dat voor hem de ondergrens een vaste bondgenoot is. Maar je levert direct in als je b.v. Labyad of Kristensen noodgedwongen in moet zetten. En naast mooi weer voetballers ontbreekt ook een botte bijl, zelfs meerdere. En wat ik van de laatste aankoop (malegan) moet denken? Tegen Feyenoord viel hij behoorlijk tegen. Maar hem mag je nog niet be(ver)oordelen. Dus genoeg spelers, maar niet de juiste mix en kwaliteit.

Het is natuurlijk allemaal stom gelul vermoeidheid, want afgelopen woendag ging het zelfs tegen pec ook al bijna mis. Het is gewoon een enorm gebrek aan motivatie omdat ze denken volgend jaar spelen we lekker in het buitenland, of we nou kampioen worden of niet.

Eigenlijk zou de nederlandse top drie in het contract moeten laten opnemen dat een speler pas een transfer mag maken als die kampioen is geworden, want op deze manier heb je een stel gasten die zelfs nog ongemotiveerd zijn om kampioen te worden, want een transfer komt toch wel.

Als je als speler al aangeeft dat je kennelijk niet fit genoeg bent is er duidelijk iets mis. De trainer heeft telkens aangegeven dat hij een brede selectie heeft, maar maakt er kennelijk geen gebruik van. Stelt niet fitte of van blessure herstellende spelers op in plaats van fitte spelers die op de bank zitten. Met andere woorden heeft hij weinig vertrouwen in de spelers die op de bank zitten en volledig fit zijn.

Kan aan mij liggen maar vind vermoeidheid een domme reden. De laatste wedstrijd was woensdag waarna je 3 dagen de tijd hebt gehad om te herstellen. Als het wel de waarheid is zou Ten Hag zijn trainingen aan moeten passen zodat de spelers wat meer rust krijgen. Maar waar praten we over zeg. Vooral de jongens die naar de grotere competities willen of gaan zouden dit makkelijk aan moeten kunnen meerdere wedstrijden in een week.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AZ00
3.Ajax00
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

270 fans
Aanvaller, 33 jaar

In de wandelgangen

Maandag 15 juli
Real Madrid wil Andriy Lunin wederom verhuren, met Real Betis als een serieuze kandidaat om hem tijdelijk over te nemen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren