Van Geel weigerde zeventien miljoen: ‘Misschien gaat hij voor veel meer weg’

Zondag, 17 maart 2019 om

Nicolai Jörgensen werd in het verleden regelmatig gelinkt aan een vertrek bij Feyenoord. De spits stond onder meer in de nadrukkelijke belangstelling van Newcastle United, dat zeventien miljoen euro overhad voor de Deen. Wout Weghorst stond op het lijstje om een eventuele transfer van Jörgensen op te vangen, zo erkent Martin van Geel bij De Tafel van Kees van FOX Sports.

''Dat gaat wel vaker zo. Als je Jörgensen hebt, heb je een goede spits. Dat moet altijd passen. Je bent altijd met je team bezig en het op orde hebben van je schaduwlijst”, geeft de technisch directeur van Feyenoord zondagochtend aan. Van Geel wilde niet meewerken aan een transfer van Jörgensen. ''Dat was in januari. Toen hebben we met z'n allen besloten dat niet te doen."

“Ik vond het een slecht signaal om midden in het seizoen je topspits te verkopen. Dan gooi je je ambities overboord. We wilden het seizoen goed afmaken en de beker winnen. Hij had daarna nog een driejarig contract. In de finale maakte hij ook het eerste doelpunt en hij speelde ook nog het WK waar hij zich in the picture kon spelen."

Van Geel stelt dat er geen noodzaak was om de spits te verkopen. “Misschien gaat hij straks nog voor veel meer weg, wie zal het zeggen?”, aldus de sportbestuurder. Jörgensen speelt sinds de zomer van 2016 bij Feyenoord en heeft in 98 wedstrijden voor de club 44 keer weten te scoren. De aanvaller ligt nog tot medio 2021 vast in Rotterdam.Gerelateerd

59 reacties (laatste reactie door armenia11)

Hahah Grappig ,denk eerder max 7.5 miljoen

17 maart 2019 om 11:25

Het ligt er heel erg aan welke clubs komen. Engelse clubs strooien altijd met veel miljoenen, denk inderdaad niet dat buiten Engeland op dit moment 17 miljoen voor hem zouden willen betalen.

17 maart 2019 om 11:31

Momenteel komt er geen ene club voor hem en al zeker niet uit de PL. Op basis van wat zou hij nu voor zo'n bedrag verkocht gaan worden?

17 maart 2019 om 12:39

Hij vergeet dat in de wintertransferperiode clubs langskomen die in de problemen zitten en op dat moment zich echt moeten versterken. Die clubs zullen vaak hoger bieden dan in de zomertransfer. Met goede transfers op dat moment kun je bijvoorbeeld degradatie voorkomen. Kijk eens naar de Graafschap en Nac. Goede transfers helpen de Graafschap nu, NAC heeft geen goede zaken op de transfermarkt gedaan....

17 maart 2019 om 11:28

Ze mogen al blij zijn als ze er 5 miljoen voor kunnen krijgen. Hij speelt niet eens wekelijks in de basis en als hij in de basis staat laat hij bar weinig zien.

17 maart 2019 om 11:30

Wat? Grappenmaker. Jorgensen vind ik persoonlijk in de top 3 ed spitsen thuishoren, echter staat het fenomeen van persie boven hem in de pikorde. Dus tsja. Hij heeft een goeie uithaal is beweeglijk, wint duels en heeft een neusje voor de goal. Prima spits.

17 maart 2019 om 11:31

Maar laat duidelijk zijn die 17.5 miljoen had hij moeten accepteren. Prima bedrag namelijk.

17 maart 2019 om 11:35

Persoonlijk denk ik dat het aantrekken van v Persie niets heeft bijgedragen aan het resultaat van Feijenoord, maar alles aan de afbreuk van Jorgensen, die uiteindelijk het toekomstige kapitaal van Feijenoord was. Zelfs na een fantastische wedstrijd tegen PSV werd hij zo weer op de bank gezet om v Persie zijn afscheidstoernee te gunnen. Kwestie van prioriteiten stellen

17 maart 2019 om 11:58

Nu lijkt dat zo, maar bedenk wel dat ze eigenlijk maar een hele korte periode beide fit zijn. Eerst had je de aanloop van Van Persie, toen lange blessure Jorgensen. Met alleen Vente en Jorgensen/van Persie hadden we het denk ik heel moeilijk gehad.

17 maart 2019 om 12:21

Verfrissend om een reactie van een Ajax supporter te lezen die een Feyenoordspeler niet afschildert als een bankzitter van Ijsselmeervogels.

17 maart 2019 om 12:45

Mee eens. Toch zou ik als Feijenoord supporter niet graag deze spits zien vertrekken ook niet voor 17 mln. Voetbal gaat voor geld wat mij betreft en je vervangt hem niet zomaar. Met van Persie erbij had ik geopteerd voor een 2 spitsen systeem. Systeem aanpassen op beschikbare spelers ipv andersom. St Judte daarentegen voor 12 mln had ik persoonlijk met een strik erom afgeleverd. Is gemakkelijk te vervangen

17 maart 2019 om 13:55

Adthee, nog niet eerder gehoord jouw theorie. Snijdt wel echt hout.

17 maart 2019 om 11:34

Spits van Denemarken die topscorer werd in het kampioensjaar. Paar goals gemaakt in de CL. En door die twee goals tegen Psv, is hij al meer waard dan 7,5mil.

17 maart 2019 om 11:56

Wat is deze man bezig met zichzelf gigantisch voor lul te zetten deze week.

In elk item probeert hij veren in zijn eigen r**t te steken, niet erbij stilstaande dat hij telkens zijn eigen incompetentie bevestigd.

Van de zoektocht naar een nieuwe trainer, tot allerlei soorten verschillende spelers die hij net niet wist weten binnen te hengelen, en het niet accepteren van transfersommen die Feyenoord eigengelijk helemaal niet kan weigeren.

Nog geen kritische nood gehoord wat duidt op enige reele zelfreflectie. Telkens maar weer aanhalen waar we vandaan komen, wat in zijn geval een non-argument is. We staan er namelijk precies hetzelfde voor als 5 jaar geleden, terwijl we twee jaar geleden kampioen zijn geworden. Dan heb je iets ongelooflijk verkeerd gedaan. Wat een dweil deze vent, en wat een gevaar voor de toekomst van Feyenoord!

17 maart 2019 om 13:24

Juist!. ik hoorde meneertje van geel ook nog vertellen dat de kans aanwezig is dat Feyenoord vanaf seizoen weer structureel mee doet met de titel,want het is maar een teleurstellende seizoen.
man man , daarbij ook maar blijven roepen dat we 5 prijzen hebben, zovan dat praat het wel even goed. man schei toch uit!. het is belabberd en een kwal van een vent die alleen maar dubbel praat en praat over rendement, weet je wat pas rendement is je spullen pakken en afscheid nemen. en iemand anders het roer laten overnemen. die wel ambities heeft!

17 maart 2019 om 13:08

Inderdaad. Feyenoord vind Jorgensen zo matig dat ze liever met een 35 jarige speler spelen die aan het afbouwen is en er komende zomer mee stopt. Die in Turkije al niet meer mee kon komen maar kennelijk nog altijd beter is dan Jorgensen. De kans dat er dan een club komt die een speler van je bank wil kopen voor bedragen boven de tien miljoen euro is bijna nihil.

Wie zal het zeggen? Ik. Hij gaat niet voor veel meer weg. Hij wordt ouder en ouder en wordt er niet beter op. Na zijn topjaar heeft hij niets laten zien.

17 maart 2019 om 11:34

Helaas door blessures en persoonlijk leed. Word idd ouder en zal zeker niet meer voor een topprijs weggaan.

Achteraf makkelijk praten natuurlijk. Maar die 17 miljoen had je moeten pakken. Vond het een goede spits maar speelt nu wel echt een aantal klasse minder.

17 maart 2019 om 11:29

Inderdaad makkelijk praten. Ik ben het niet vaak met zijn beleid eens, maar als het maar even kan, zou ik nooit m’n beste speler verkopen in januari (dat was hij toen, nu vind ik hem in deze vorm niet de beste).

17 maart 2019 om 11:36

Als je bij de winterstop 16 punten achter staat op de nummer 1, kansloos bent in de CL en alleen maar om de beker speel, zou ik toch ff nadenken. Het bedrag zou niet veel meer worden.

17 maart 2019 om 11:38

Nee klopt, schiet hij er na de transferperiode aan de lopende band in, word hij de verrassing van het WK, dan noemde iedereen het de grootste fout om hem in januari te verkopen.

17 maart 2019 om 11:55

Exact. Het is heel makkelijk om achteraf te praten maar iedereen weet dat een goed WK je waarde enorm kan laten stijgen. Gegokt en verloren en snap de afweging van toen wel, al moet hij hier van leren en dat gebeurd niet. Gaf namelijk vandaag aan dat hij 12 miljoen heeft laten lopen voor St. Juste.

Geen kampioenschap geen beker, vaak op de bank. Nou...toen hij basis stond was hij 20 mil waard. Nu 17. Na dit seizoen kan Feyenoord genoegen moeten nemen met 15 mil of minder. Zijn prestaties bij Denemarken kunnen zijn bedrag alleen gelijk houden lijkt houden.

17 maart 2019 om 12:11

Die 17 miljoen was een jaar geleden. Hij heeft nu 3/4 goals gemaakt.. daar krijg je echt niks boven de 7,5 voor, zeker niet met van Geel aan tafel.

En welteverstaan 12 miljoen voor St.Juste afgewezen. Ik hoop dat hij aankomend seizoen een topseizoen draait zodat die prijs wordt opgekrikt, maar ik had hem allang verkocht.

Verstandig van Feyenoord om dit te weigeren. Liever 5 miljoen over twee jaar (wanneer Van Geel weg is) dan 17 miljoen nu (onder Van Geel). Van Geel heeft inmiddels bewezen alleen maar geld te verbrassen (zie alle middelmatige eredivisie-spelers die hij haalt).

Genante vertoning van Martin van Geel bij de Tafel van Kees. Hij heeft niks fout gedaan. 17 miljoen weigeren voor Jorgensen, 12 miljoen weigeren voor St Juste en niet in de piramide stappen. Want hij gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. De selectie van het huidige Feyenoord is schijnbaar kwaliteit met Cuco Martina bijvoorbeeld. In zijn aankoopbeleid gaat hij voor 'zekerheidjes'. Dat zijn een falende Larsson, Bilal, Clasie, Tapia en Ayoub schijnbaar. De beloftecompetitie is sterker dan spelen in de Kkd, want dan mogen de jong ploegen tegen de reserves van Feyenoord aantreden, het enige wat moet gebeuren is die competitie meer cachet geven. Hoe vermeld ie er niet bij, behalve een schakelprogramma op Fox. Het eerste elftal kan zich al niet motiveren tegen ploegen uit het rechterrijtje in de Eredivisie, hoezo zouden de reserves dat dan wel kunnen als Jong Vitesse op bezoek komt?

17 maart 2019 om 11:40

Vergeet niet dat iedereen hem tot in het genante steunt (kots). Heeft hij drie keer gezegd. Niemand begint over Martina en hoe dat te rijmen is met die zogezegde focus op de jeugd. Wat gaat Feyenoord nou concreet doen om het volgend jaar beter te maken? Zoveel gemiste kansen in dit programma. Wel veel nutteloze filmpjes waar de helft van de tijd aan op gaat.

17 maart 2019 om 12:42

Denk soms dat een tiener met voetbalverstand het beter zou doen dan enkele directeuren in de ED

17 maart 2019 om 13:05

Larsson vind ik een raar voorbeeld. Die was gewoon ontzettend goed voor Heerenveen en had datbij Feyenoord zomaar door kunnen trekken. Dat het er dan niet uitkomt is jammer, maar dan achteraf Van Geel de schuld geven als ie dan wel een keer wat meer uitgeeft is lachwekkend. Feyenoord heeft sowieso niet de middelen om topers te halen zoals Ajax en PSV.

17 maart 2019 om 13:26

Ik vind Larsson een heel goed voorbeeld. Iedereen zag dat hij het leuk deed in Friesland met ruimte om zich heen. Als je goed gekeken had, zag je ook dat hij in de kleine ruimte (waar Feyenoord doorgaans in moet spelen) niet heel bijzonder was. Dat is ook meteen de reden waarom een Ajax en PSV hem hebben laten lopen.

Los van het feit dat zijn tijd bij Heerenveen erg wordt geromantiseerd. De dubbele cijfers heeft hij bijvoorbeeld nooit gehaald in 3 jaar Heerenveen. Dat noem ik niet ontzettend goed, gezien de spelers die in het verleden van Heerenveen een stap omhoog maakte. Larsson was aanmerkelijk minder dominant dan een Huntelaar, Samaras, Allback, Sulejmani, Pranjic, Dost, Finnbogason, Uth, Alves, etc. Dus men had dit enigszins kunnen zien aankomen.

17 maart 2019 om 13:38

Ajax en PSV zitten ook gewoon niet in dezelfde categorie als Feyenoord. Daar gaan nogal wat mensen telkens aan voorbij. Natuurlijk had Van Geel ook liever Tadic aangetrokken dan Larsson.

Larsson beschikt ook zeker over voldoende talent om uit te blinken bij Feyenoord, echter kan hij de stap mentaal niet zetten. Sulejmani was ook qua potentie niet zo ongelooflijk slecht als hij het bij Ajax deed, maar uiteindelijk kan je nooit helemaal voorspellen hoe iemand het bij een topclub gaat doen. Kijk bijvoorbeeld naar Lasse Schöne, die werd als soort van backup gehaald van NEC en groeide tegen iedereens verwachting uit naar een ontzetten belangrijke kracht voor Ajax, terwijl Afonso Alves 7 goals maakte in een wedstrijd om vervolgens door het ijs te zakken aan de onderkant van de Premier League.

Het weigeren van 12 miljoen voor St. Juste, of het aantrekken van spelers als Martina en het terughalen van Clasie, dat moet je hem aanrekenen. Dat hij een uitblinker van een subtopper haalt, is gewoon een gok die verkeerd uit pakt.

Feyenoord is gewoon dé subtopper van Nederland, dus beter dan alle anders subtoppers, maar ze scharen in het rijtje met Ajax en PSV is, zeker op transfer gebied, zinloos.

17 maart 2019 om 16:04

@migi

toen bv een FC Groningen Tadic haalde voor 1 miljoen en Kostic voor 7 ton, toen waren die al beter als Larsson nu. Suarez voor 1 miljoen. Doan is beter als Larsson en heeft FC Groningen 2,5 miljoen gekost. ik haal met opzet FC Groningen aan omdat dat ook een club is met minder geld als PSV en Ajax

natuurlijk heeft Feyenoord niet de middelen om qua transferbedragen te concurreren met Ajax en PSV maar daarom is juist het belang van een creatieve scouting zo groot. die is er na 6 jaar Van Geel echter nog steeds niet

17 maart 2019 om 16:43

Dat zijn inderdaad een aantal voltreffers van Groningen in een zee van rotzooi. Groningen dat begin dit jaar op een degradatieplek stond. Dat Kostic en Tadic toen beter waren dan Larsson is een onzinvergelijking. Bij Heerenveen was hij gewoon een prima speler.

Guidetti, Pellé, Jörgensen, het terughalen van Kuyt, Berghuis en Toornstra zijn allemaal prima aankopen geweest voor weinig geld. Feyenoord stond op de rand van de afgrond, zijn daar uitgeraakt en zelfs kampioen geworden. Ik ben het er mee eens dat hij zijn beste tijd heeft gehad, maar al dat kneuzige achteraf gepraat over spelers die niet uit de verf komen is zo makkelijk. Zeg dat dan op het moment van de transfer en niet na anderhalf seizoen.

Ik had liever die 17 miljoen dan de beker. St Juste en Jorgensen had je voor 30 miljoen kunnen verkopen, een beperkte verdediger die enkel snel is en een spits die niet geschikt is voor een grote competitie. Domme fouten weer.

17 maart 2019 om 11:42

Precies hij laat met deze uitspraken min of meer zien dat hij ongeschikt is als TD. Met dat geld had je dikke winst gemaakt en meer kunnen investeren in de jeugd.

Als die bedragen al kloppen.. 12 miljoen voor st Juste ook man dan had je ze dik moeten verkopen wat een sukkel! Sowieso hoe hij erbij zit en praat en dan dat momentje met Hans en Assaidi zo vies lachen hahah

"12 miljoen voor st juste geweigerd"

17 maart 2019 om 11:39

Ongelooflijk!

Ik begrijp wel dat je spelers niet wil verkopen in de winterstop als je nog meedoet om de prijzen. Maar als je kansloos bent in de CL en je staat 16 punten achter op de nummer 1, moest je misschien het geld nemen en het team versterken. Achteraf makkelijk praten, maar ik had toen al niet het idee dat Jorgensen ooit meer op zou brengen.

Na dit seizoen verandert er het nodige. RVP stopt. Jorgensen is weer eerste keus. Tegen PSV zag je zijn kwaliteiten en als hij vertrouwen krijgt en wekelijks speelt zonder blessure perikelen kan het er weer anders uit zien.

Als we Martin even geloven heeft Feyenoord dus in een jaar tijd 29 miljoen afgewezen op spelers die nogal wisselvallig presteren. Daar had je heel wat spelers voor kunnen halen die niet wisselvallig zijn. Ik vind het nou niet bepaald in zijn voordeel spreken.

17 miljoen voor Jorgensen
12 miljoen voor St Just
In totaal 30 miljoen voor 2 spelers die niets bijzonders hebben, een spits die een eendagsvlieg is en zo'n seizoen als zijn 1e nooit meer zal evenaren. En een verdediger zoals je die er tientallen heb rondlopen, met weinig sportieve waarde.

Dat moet je toch ten allen tijden pakken. Weigeren en hopen dat ze in waarde stijgen is natuurlijk heel naã¯ef gedacht.
Beide spelers mis je niet als ze er niet bij zijn. Zeker omdat je in beide situaties nergens meer voor speelde. Toen dat bod op Jorgensen kwam was Feyenoord al uitgespeeld en nu afgelopen winter was Feyenoord ook al uitgespeel. Onbegrijpelijk.

Van Geel heeft gegokt.. en verloren. Met geld wat niet van hem is. Absurd dat die daar ongestraft mee weg kan komen. Als wij, iedereen hier, dat op ons werk hadden gedaan hadden we allang voor de strafrechter gestaan.

17 maart 2019 om 11:42

Strafrechter is overdreven, maar een zwaar functioneringsgesprek zit er dan wel in. Kijk nu tvd maar hoor 90min lang alleen maar onzin van deze man. En dan ben ik nog niet eens voor Feyenoord.

17 maart 2019 om 12:00

Het was ook een beschamend optreden van Van Geel.

Deze man heeft totaal geen zelfreflectie, geen kritische noot naar zichzelf.

"iedereen is heel blij met mij en dat laten ze ook merken, tot het gênante aan toe".
En dat een paar keer herhalen, dan ben je toch wel vol van jezelf...

Een beschamende verdedigingsretoriek over het niet instromen in de KK-divisie.

Ik had Jansma trouwens altijd best hoog zitten maar het valt me vaker op dat hij geen kritiek meer (durft) te uiten. Ook vandaag nauwelijks een kritische aanval op van Geel.
Alleen Kraaij durfde de aanval te openen, tot zichtbare irritatie bij van Geel.

17 maart 2019 om 14:03

Keek alleen in het begin af en toe, die Jansba wilt alleen een "warm bad* creëren, en stelt idd niets kritisch.

Die 17 miljoen voor Jorgensen was na het kampioensjaar en dus niet nu, maar dat had je toch altijd moeten accepteren als club zijnde.

IK heb het programma niet gezien, maar ik weet wel, dat Van Geel, het verhaal van Jorgensen al vanaf het begin verkondigd heeft, dus niet achteraf.
Het is dus makkelijk om te paraten als stuurlui aan de wal.
St Juste is een goede verdediger voor Feyenoord, die Feyenoord verder moet helpen de komende jaren, als de oudere jongeren wegvallen.
Dat heet het opbouwen van een team.
Dat is een ongoing business.
Dit seizoen valt tegen, wat al ongelukkig begon met een gehavend elftal uit bij Trencin.
De magie van van Bronkhorst lijkt uitgewerkt.
Jammer, want het is een goede trainer, maar de spelers op het veld doen het ook.
Van Bronkhorst si natuurlijk wel het klankbord, samen met van Geel.
Dus kritiek leveren is makkelijk, maar de vijver van Feyenoord is klein en de vijvers van Ajax en PSV worden groter.
Feyenoord zal heus wel 3e worden (gezien het programma van Az), maar moet er nog wel voor strijden.
Dat verdient deze vertrekkende coach, die veel prijzen gepakt heeft.
Van Geel vervangen?
Voor wie?
Hij doet het naar behoren, maar spelen bij een grote club is wel iets anders dan goed spelen bij een sub-top club.
Ook al zijn de resultaten nu minder, de club en de entourage is veel groter dan een club in de substop.

17 maart 2019 om 11:57

Waarom doet Van Geel het naar behoren? Hij is een geweldige TD in financieel zware tijden maar niet als er geld kan worden uitgegeven. Dat blijkt wel uit de geschiedenis. Gisteren werden namen als Mathijsen genoemd als vervanger. Waarom niet?

17 maart 2019 om 12:10

Van geel de nieuwe sjakie? Wat een vervelende misselijke vent.. voor Feijenoord te hopen dat er snel wat veranderd daar

17 maart 2019 om 12:24

Welke geschiedenis?
Een Amrabat, die denkt gelijk te kunnen spelen? Dat moet je bewijzen.
In het begin was Clasie ook een goede aankoop en af en toe laat hij het ook zien (alternatieven behalve Ayoub?)
Haps is vaak geblesseerd geweest, dat is vervelend.
Zo maar een paar voorbeelden.

17 maart 2019 om 12:47

De geschiedenis toen Van Geel geld te besteden had. Toen bleek dat hij veel beter is wanneer er een zware financiële situatie is dan wanneer er geld te besteden is.

17 maart 2019 om 12:48

Clasie is trouwens gehuurd. Niet gekocht.

17 maart 2019 om 12:10

Ik heb het wel gezien en het was een verschrikkelijk slechte vertoning van Van Geel. Hij had het erover dat de middelen van Feyenoord beperkt zijn en dat hij daarom met transfers inzet op zekerheidjes. Vervolgens beweert hij dat er allerlei omstandigheden zijn die bepalen of een speler het redt of niet. Dat spreekt de ‘zekerheidjes’ dus al tegen. Daarnaast is het dan vreemd dat je in deze context de verkoop van twee spelers weigert, terwijl dat voor het beperkte budget van Feyenoord nogal bedragen zijn. Dan zet je dus het sportieve aspect op allerlei vlakken voor het financiële aspect. Dat is een keuze, maar tegelijkertijd heeft Van Geel het erover dat Feyenoord aan de top van de structurele inkomsten zit (seizoenskaarten, business seats, etc.). En vergeet dan blijkbaar ook te vermelden dat de verkoop van deze spelers gerichte aankopen in de hand kan werken, die wellicht voor sportieve verbetering kunnen zorgen. (Moeten natuurlijk wel zekerheidjes zijn... 😉).
Het totaalp(l)(r)aatje komt dus nogal onevenwichtig en slecht doordacht over. Als daar dan nog bijkomt dat de beste man verschillende keren laat vallen hoe ontzettend (of in zijn woorden ‘genant’) tevreden de bestuurders over hem zijn, dan ontstaat er een beeld (al dan niet terecht) van een licht arrogante persoon die weinig aan zelfreflectie doet, en zijn fouten niet wil toegeven.

Nou Martin, Jorgensen gaat nooit voor meer weg eerder voor minder. 11 miljoen in die regio... Dus wederom een dure misser

Snap best dat veel Feyenoord fans na jaren wat anders willen maar je kan niet alles op die man afschuiven natuurlijk. Hij is eindverantwoordelijk maar de coach zal altijd bepalen wie speelt en wie niet. Ik zou ook altijd met Jorgensen spelen alsnog Bronckhorst was maar die heeft liever van persie. Ok ontsla je gio dan, de man die ook veel voor de club betekent heeft terwijl de nummer drie en vier positie zeker is en je sowieso geen prijs pakt?

Je heb gewoon een grote fout gemaakt door gio als hoofdchoach te maken die kakkerlak heeft de selectie verneukt alleen z.n lieverdjes hebben garantie dat in de basis staan vilhena,clasie dat zijn nou precies de rotte appels en gio natuurlijk

Grappig dat die het ook nog had over de prijzen die Feyenoord gewonnen heeft de laatste paar jaar.

dus als Feyenoord gewonnen had van Ajax in de beker was het een geslaagd seizoen ? terwijl de een gigantische achterstand hebben op de nummer 1 van Nederland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden

38 fans
Aanvaller, 28 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Feyenoord 0 0
2018/2019 Feyenoord 24 7 0 1
2017/2018 Feyenoord 26 10 3 1
2016/2017 Feyenoord 32 21 0 0
2015/2016 FC Kopenhagen 31 15 1 0
Laatste voetbalnieuws

Feyenoord maakt zich zorgen en gaat mogelijk spits aantrekken

Feyenoord stuurt Nicolai Jörgensen maandag naar het Erasmus Medisch Centrum voor een onderzoek naar de blessure aan zijn knie. De aanvaller kon vorige week tijdens het trainingskamp in Oostenrijk niet volledig...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 19 juli
Benfica heeft Carlos Vinicius voor zeventien miljoen euro van Napoli overgenomen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren