Dramatische avond in Breda: ‘Als ik supporter was, zou ik hetzelfde doen’

Zondag, 17 maart 2019 om

NAC Breda beleefde zaterdag een dramatische avond. De hekkensluiter van de Eredivisie verloor in eigen huis ruim van FC Utrecht (0-4), terwijl concurrent De Graafschap juist met 0-3 bij sc Heerenveen won. De achterstand op de nummer zeventien bedraagt nu acht punten, met nog evenzoveel wedstrijden te spelen. Het publiek van NAC trakteerde de spelers van Mitchell van der Gaag meermaals op fluitconcerten en leuzen als ‘schaam je kapot’.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

NAC Breda heeft de kwalitatief minste selectie van de Eredivisie


Gerelateerd

Meer sportnieuws

11 reacties (laatste reactie door inzekerezin)

Aan de NAC-supporters: Wat was de toegevoegde waarde van Pierre? Waarom is hij als een angsthaas vertrokken? Aan Van Leer ligt het niet denk ik. Hij is goed genoeg voor de eredivisie, maar niet goed genoeg voor Ajax.

17 maart 2019 om 08:25

Er moest iemand van buitenaf komen die de transfers in de winter zou doen. Dus Pierre heeft dat op zich genomen maar vanaf begin af aan was al duidelijk dat hij na de transferperiode weg zou gaan, dus als een angsthaas vertrokken klopt niet helemaal. Van Leer heeft nog geen punten voor ons gepakt, had veel meer van hem verwacht

17 maart 2019 om 08:30

Als hij hart voor de club heeft, dan was hij toch gewoon gebleven? Kan ook in een andere rol, bijvoorbeeld als spitsentrainer of assistent. Jammer genoeg vindt hij televisiewerk belangrijker. Schande.

17 maart 2019 om 11:22

Waarom is dat een schande dan? De afspraken waren duidelijk. En hij heeft daarna aangeven z'n werk bij NAC, niet met z'n baan bij de NOS te kunnen combineren. En spitsen trainer of assistent? Misschien vind ie dat werk wel helemaal niet interessant

17 maart 2019 om 10:05

Ik vind Van Leer juist ongelooflijk tegen vallen. Het ligt natuurlijk nooit aan 1 speler maar hij pakt ook zeker geen punten voor NAC

"Als ik supporter was, zou ik hetzelfde doen", zei rechtsback Pele van Anholt

Denk dat supporters dat echt missen, dat spelers niet de drive en vechtlust hebben, die supporters hebben (al was het maar 50 procent). Dat ze voor de club alles over hebben. Kan me de frustratie heel goed voorstellen

Ik weet niet of NAC de slechtste selectie heeft, maar 1 ding is zeker het loopt nu niet (terwijl het voor de winterstop wel liep) en je kunt je afvragen of ze de juiste spelers voor degradatie voetbal hebben.
Als ik naar mijn clubje kijkt heeft Henk de Jong het heel lang met Bakker op het middenveld geprobeerd. Nu staat daar oa Javier Vet, een mindere voetballer, maar voor degradatie voetbal een veel bruikbare speler.

Haha, die opmerking van Te Vrede.

"de trainer heeft ook te maken met zijn materiaal. Hoe hij er ook mee bezig is, als daar geen verandering in komt... Te weinig kwaliteit, daar komt het denk ik uiteindelijk wel op neer”

Beseft hij zelf wel dat hij de slechtste spits van de ED is? Of kijkt hij alleen maar naar zijn medespelers om zich heen?!

17 maart 2019 om 10:16

Te Vrede is inderdaad wel snel tevreden met zichzelf. Eigenlijk valt hij overal door de mand.

17 maart 2019 om 10:56

Te vrede heeft voor de winterstop 9 keer gescoord in de slechtste ploeg van de eredivisie. Na de winterstop krijgt ie bijna geen bruikbare ballen meer. Juist een van de weinige die het niveau wel aankan bij juiste aanvoer.

17 maart 2019 om 11:44

Sorry, ik heb wellicht een gekleurde visie omdat ik voor NAC ben, maar ik ben het niet met je eens. Te Vrede draaide een prima seizoen tot zijn blessure. Eén van de weinige spelers die alles geeft voor de club en erg productief is voor de situatie waarin NAC zit. En daar zitten ook uitstekende doelpunten bij, zoals die winnende tegen Heracles.

Te Vrede vindt wel een club voor komend seizoen in de eredivisie en dat verdient hij ook.

Het probleem van NAC is enorm. Er is voor komend seizoen geen algemeen directeur, geen technisch directeur (gilissen was een lichtpunt binnen de club maar kreeg geen kans van hogerop, dus die gaat naar Heracles). Ongetwijfeld hebben we ook geen trainer en de selectie bestaat uit 40 spelers die voor elkaar nauwelijks onderdoen. En de gemiddelde speler is niet goed genoeg, zelfs voor de top Kkd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

NAC Breda

Actuele wedstrijden

23 fans
Verdediger, 28 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 22 oktober
Chelsea wil Tammy Abraham belonen voor zijn goede prestaties dit seizoen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren