Real Madrid lonkt aan de horizon: ‘Wij vrezen dat hij gaat vertrekken’

Woensdag, 13 maart 2019 om

Eden Hazard wordt al maanden in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, maar door de terugkeer van Zinédine Zidane bij de Spaanse grootmacht zou een overstap voor de Belg rap naderen. Volgens diverse media heeft Real vorige maand al aangeklopt bij Chelsea. Emerson Palmieri vreest dat Hazard deze zomer Stamford Bridge achter zich gaat laten.

De verdediger weet dat Hazard enorm belangrijk is voor de Londenaren. “Hij laat iedere dag zien hoe belangrijk hij is”, zegt de 24-jarige linkervleugelverdediger in gesprek met Sky Sports. “Natuurlijk hebben we veel spelers met kwaliteit in onze ploeg, maar hij is van een ander niveau. Hij is een van de beste spelers ter wereld.”

“Ik denk persoonlijk dat hij niet gaat vertrekken, maar je weet het nooit in het voetbal. Net zoals de fans vrezen wij, de spelers, dat hij gaat vertrekken. Ik denk echter nog steeds dat hij blijft. We willen dolgraag dat hij bij ons blijft voetballen”, aldus Emerson over Hazard, die momenteel nog tot de zomer van 2020 vastligt bij de Londenaren.

The Telegraph en Het Laatste Nieuws meldden recent dat Real zich heeft gemeld bij Chelsea om een transfer van Hazard te bespreken. Chelsea zou een deal van circa 115 miljoen euro voor ogen hebben, terwijl Real hoopt op een bedrag van 100 miljoen euro. Hazard heeft in het verleden meermaals aangegeven ooit graag in het shirt van de Koninklijke te willen spelen.


Poll

Verwacht jij dat Eden Hazard Chelsea komende zomer gaat verlaten?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door fikretçelik)

Tja...als de geruchten kloppen dat Real 100 wil betalen en Chelsea 115 wil ontvangen dan kan je ervan uit gaan dat hij vertrekt.

13 maart 2019 om 15:31

Ook gek he, 1-jarig contract, hij wil weg en alleen naar Madrid, maar dan toch nog zo iets kunnen vangen misschien?
Het is een wereldster, maar voor een 1-jarig contract is t hartstikke veel

13 maart 2019 om 15:50

Eens, normaal zakt de prijs aanzienlijk als er maar 1 club is waar de speler naartoe wil. We gaan het vanzelf zien.

13 maart 2019 om 17:00

Het is hartstikke veel als je zijn leeftijd en contractsduur bekijkt, alleen het probleem voor Chelsea is dat er hoogstwaarschijnlijk geen vervanger gehaald kan worden door de transferban. Het is dus logisch dat Chelsea heel hoog inzet.

13 maart 2019 om 17:45

Ik begrijp alleen niet waarom Chelsea eraan mee zou werken. Ja, dan loopt hij anders volgend jaar gratis de deur uit, maar als het CAS je beroep afwijst kan je geen vervanger halen. Is het dan niet slimmer om het geld te laten en voor het sportieve succes te gaan?

13 maart 2019 om 18:13

Ik snap je idee, alleen 100+ miljoen voor iemand met een eenjarig contract is echt heel veel. Bovendien is Pulisic al gehaald als vervanger en zijn er met Hudson Odoi en dan (hopelijk als reserve) Pedro en Willian genoeg spelers voor de flankpositie. Als een van hen geblesseerd raakt zal het opgevangen moeten worden met een jeugdspeler en dat hoeft ook geen drama te zijn.

Nu of nooit voor Eden, word 29 en moet weg uit die slopende PL waarvan hij zelf al eens aangaf dat die te zwaar was om top te blijven tot zijn 33, eindelijk onder zijn idool en bij zijn favoriete club, het is hem gegund en Real haalt een echte topper binnen.

13 maart 2019 om 16:38

Voor minstens 100 miljoen euro lijkt het me geen goede zet. Zidane krijgt Isco ook wel weer aan het voetballen, en dan heb je voor 0 miljoen een speler die 2 jaar jonger is, en naar mijn idee minstens net zo goed. Bovendien hoeft hij niet meer te wennen en kent hij de spelersgroep al. Nee, ik zou het geld uitgeven aan spelers die langer voor de club kunnen gaan spelen.

13 maart 2019 om 16:40

Isco? Wat heeft Isco nou bewezen buiten extreem inconsistent te zijn? Hazard is echt een niveau beter hoor.

13 maart 2019 om 16:45

Dat hij minstens zo creatief is en net zoveel inzicht heeft als Hazard. Hazard speelt iedere week, Isco is misbruikt. Heeft een mindere periode gehad, maar daarna ook geen eerlijke kans meer gekregen. 100 miljoen voor iemand die op de plek moet spelen waar Vinicius, Asensio of Isco speelt lijkt me onnodig, niet?

13 maart 2019 om 17:07

Isco en Hazard zijn toch compleet andere spelers? Isco is meer een "10" terwijl Hazard een linksbuiten is met diepgang. Ondanks het leeftijdsverschil vind ik Hazard echt wel een stuk beter. Hij kan met 1 actie de hele wedstrijd omgooien, ook als het niet loopt, Terwijl Isco dat minder heeft en ook een stuk inconsistenter is. Ik vind dat als je als Real madrid zijnde moet streven om de beste van de wereld te zijn en dan kan je niet af zonder vervanging van Ronaldo. Hopen op Vinicius is ook te vroeg, aangezien hij echt nog wel dipjes gaat hebben en nu bijvoorbeeld ook geblesseerd is.

13 maart 2019 om 17:12

Ik zie toch bijzonder veel Real fans die hazard zijn komst niet zo zien zitten. Hazard is echt een stuk beter dan Isco hoor. Inzicht gelijk betwijfel ik al, maar dat zal ik even in het midden laten. Hazard is vrijwel een messi maar dan slechter. Ongekende dribbel met een super versnelling, 100% teamplayer, goed schot, erg goed inzicht, spelverdeler, bijna niet van de bal te krijgen en laat het allemaal zo makkelijk lijken. Dan het kritiek puntje over zijn moyene. Sinds zijn komst heeft hij vrijwel alleen in een defensief ingesteld elftal gespeeld. Hij heeft zo ongelooflijk vaak mensen vrij voor de goal gezet, maar er word dan gewoon niet gescoord. Real heeft topspelers, die gaan zoveel makkelijker scoren met een hazard in de ploeg. Betreft de positie kan die vrijwel alles invullen van aanvallende middenvelder tot alles voorin. Minpuntje aan hazard is dat die soms zijn koppie kan laten hangen. Maar dat kan ik af en toe wel begrijpen als je ziet hoe zijn teamgenoten met zijn gecreëerde kansen omgaan. Hij kan zeker aan zijn persoonlijkheid werken als topsporter en af en toe vind ik hem wat lui ogen. Wat feller en meer afjagen kan ook geen kwaad. Ik hoop dat die bij chelsea blijft, maar betwijfel of dit gaat gebeuren. Als die vertrekt gaat die jou iig positief verassen jonge dat beloof ik je

13 maart 2019 om 17:56

Als je voor kwaliteit gaat, dan moeten ze voor Mbappe gaan. Dat zou de slimmere aankoop zijn. Daarnaast moeten ze 2 andere middenvelders halen. Met Vinicius en die andere jongen die voor 45 mln is gekocht heb je naast mbappe dan al voldoende wingers in je team

13 maart 2019 om 18:14

Voor Mbappe leg je ook snel 150-200 miljoen meer neer dan voor Hazard. Ik denk dat dat teveel wordt voor Real.

13 maart 2019 om 18:20

Doejezo Mbappe is onhaalbaar voor Real.

13 maart 2019 om 16:56

kwalitatief zeker geweldig. Beter ook dan Isco, zonder twijfel. Maar als ik zo eens naar het aantal goals kijk per seizoen....hij wat dat betreft op op Bale niveau....
Zullen ze voor in de aanval nog wel wat goals erbij moeten halen.

13 maart 2019 om 19:43

Zal wel Kane, Icardi, Lewandowski, Jovic of Werner worden voor de goals.

Ik zou het toch niet doen. Wil hazard graag zien bij real, maar dan liever volgend jaar transfer vrij. 100 millioen is veelste veel voor een speler met 1 jaar contract.

13 maart 2019 om 15:31

En al 29 jaar dan....ronaldo was 120 geloof ik en was 33 jaar....restwaarde is in ieder geval 0. Ik zou wachten als ze niet akkoord gaan met maximaal 50 miljoen. Wat moet Chelsea? Kans lopen op een speler die geen zin meer heeft, eensoort Icardi risico of nu nog geld pakken en aan de toekomst werken.

13 maart 2019 om 16:33

Maar door de transferban kunnen ze geen vervanger aantrekken en dat zou kunnen betekenen dat ze die 50 miljoen voor lief nemen.

13 maart 2019 om 16:52

Klopt helemaal maar ik zou dat risico nemen. 100 miljoen is sowieso voor een 29 jarige belachelijk veel dus waarom dat doen als het contract nog 1 jaar doorloopt. Gewoon vast leggen voor 2020 alvast en wellicht gaat Chelsea dan wel keihard zakken met de prijs om hem alsnog te verkopen. En die transferban, die is er nog niet dus moeten ze gewoon nu al spelers gaan aantrekken, dan is dat al gedaan voordat er een ban komt.

13 maart 2019 om 17:16

De ban is nu actief. Chelsea mag vanaf nu twee periodes geen spelers aantrekken.

Hazard gaat weg, zoveel is duidelijk. Ik ben er ondertussen ook wel klaar mee om eerlijk te zijn. Hij is belangrijk geweest voor de club, maar ook lang niet altijd een positieve invloed geweest.

Daar komt dit gezeur over die transfer ook nog eens bij, waar hij constant roept dat hij wil gaan maar Real nog nooit echt concreet geworden is. Dan levert deze speculatie alleen maar onrust op.. Ik hoop dat Chelsea nu kan bouwen aan een echt elftal en de one man show voorgoed achter zich kan laten, want dat is topclub onwaardig.

13 maart 2019 om 16:35

Hazard die voor onrust zorgt? Vergeleken met de rest van de club is hij een engeltje! Kijk eens hoe het eraan toe ging onder Mourinho, Conte, Sarri, nu ook een transferban en weet ik wat nog allemaal, en dan durven klagen over onrust en een one man show? Als je het mij vraagt is het best ondankbaar om zo over Hazard te spreken. Ik zou zelfs durven zeggen dat de Chelsea-fans topclub onwaardig zijn, vooral ook als je ziet hoe ze recent met Sarri en Jorginho omgaan. Beschamend.

13 maart 2019 om 17:07

Waar denk jij dat die “onrust” vandaan komt? Zodra een manager een tijdje met deze spelersgroep gewerkt heeft, komen ze allemaal tot de conclusie dat er een aantal hele rotte appels tussen zitten.. Deze spelersgroep heeft binnen de club de macht om trainers te laten ontslaan en te bepalen wat voor soort spelers er aan getrokken worden! Er zal eerder naar Hazard, Willian of Luiz geluisterd worden dan naar Mourinho, Conte of Sarri! Alle drie de trainers die jij opnoemt hebben vaker gezegd dat vooral motivatie bij Hazard een probleem is, hij laat zijn kop hangen en laat zijn managers in de steek... De meeste Chelsea-fans weten dat al sinds het vertrek van Mourinho, maar veel fans steken ook hun kop in het zand!

De transferban is een probleem van bovenaf als het ware, dat heeft niets met de onrust in de kleedkamer te maken. Hoe bepaalde fans omgaan met Sarri en Jorginho is ook schandelijk en heel vervelend, jammer genoeg zijn dat dezelfde mensen die vorig jaar Bakayoko lastigvielen en eerder dit jaar Morata en Alonso als doelwit hadden..

13 maart 2019 om 17:36

Mourinho heeft ook meermaals gezegd opnieuw te willen werken met Hazard en onlangs nog zei hij dat Hazard zonder twijfel de druk zou aankunnen bij Real – dan lijkt het me geen speler die een probleem met motivatie heeft. Dat er een mentaliteitsprobleem in de kleedkamer van Chelsea heerst, betekent niet automatisch dat Hazard éã©n van die rotte appels is, verre van. Dat maak jij er zelf van en in mijn ogen volledig onterecht. Hazard heeft voor zover ik weet altijd gepresteerd bij Chelsea (met uitzondering van het laatste seizoen onder Mourinho), is jullie belangrijkste speler geweest in de afgelopen 5 jaar en heeft meerdere prijzen weten te winnen met de club.
Maar dan nog is er een enorm verschil tussen 'een probleem met motivatie' hebben en 'een rotte appel zijn die voor onrust zorgt'. Dat eerste zou kunnen kloppen, maar dat tweede is compleet uit de lucht gegrepen en vandaar mijn scherpe reactie – Hazard heeft zich in mijn ogen nooit onrespectvol tegenover Chelsea gedragen, zelfs niet wanneer hij aangeeft dat Real zijn droomclub is (hij heeft ook nooit openlijk een vertrekwens uitgesproken). Dat de trainers meer van verwachten zou best kunnen, Sarri zei aan het begin van het seizoen ook dat hij 40 goals verwacht van hem. Hazard mag die verwachtingen dan nooit hebben kunnen waarmaken en dat is wellicht ook de grootste kritiek die je op hem kan hebben. Het zou te maken kunnen hebben met motivatie, maar misschien ook simpelweg met een limiet dat hij heeft bereikt, daar zullen de meningen over verschillen. Maar nogmaals, om het dan over een rotte appel te hebben gaat in mijn ogen te ver, dat verdient een speler als Hazard niet, zeker niet na wat hij al die jaren heeft gedaan voor Chelsea.

13 maart 2019 om 18:12

Hazard heeft helaas niet heel lang geleden ook nog gezegd dat hij nog graag eens onder Mourinho zou willen werken, maar dat Mourinho in 2016 “ontslagen moest worden”.. Dat soort uitspraken en de eisen die hij afgelopen zomer gesteld heeft, bijvoorbeeld het ontslag van Conte, maken hem wel degelijk een gevaarlijk iemand om in de groep te hebben.

Overigens hoeven we ook niet te doen alsof Hazard die prijzen in z’n eentje gewonnen heeft want dan doe je Diego Costa (in beide seizoenen), Matic (14/15), Kante (16/17) en Conte (omschakeling naar 3 achterin, daarvoor was ook Hazard niet echt heel goed) veel te kort..

13 maart 2019 om 18:40

Kijk, je doet het weer, je haalt een uitspraak volledig uit zijn context en geeft er een eigen interpretatie aan, waardoor je Hazard probeert te framen in een beeld dat je zelf creëert.
De uitspraak dat hij vond dat het beter was dat Mourinho indertijd vertrok, lijkt me niet meer dan normaal. Hij heeft helemaal niet gezegd dat Mourinho "ontslagen moest worden", die draai geef jij er zelf aan. Wel gaf hij aan dat ze in een negatieve spiraal waren terechtgekomen en dat het daarom voor alle partijen beter was dat hun wegen scheidden. Wanneer de chemie op is, wanneer de spelers niet meer door het vuur gaan voor hun coach en hij hen op zijn beurt niet meer weet te motiveren (en dat gebeurt wel vaker hoor, niet enkel bij Chelsea!), dan lijkt het me inderdaad de beste beslissing in het belang van de club om afscheid te nemen van die coach. Dat Hazard vervolgens zegt dat hij nog eens met Mourinho zou willen samenwerken, zie ik eerder als een teken van respect en niet als een wens om te vertrekken bij Chelsea. Het is maar hoe je het bekijkt en interpreteert..
Ik ben ook benieuwd waar je het vandaan haalt dat Hazard zou geëist hebben dat Conte wordt ontslagen? Dat is pure speculatie en stemmingmakerij die momenteel in jouw narratief past, maar waar geen enkel hard bewijs voor is. Er waren volgens mij genoeg redenen om Conte opzij te zetten, niet het minst de prestaties van Chelsea afgelopen seizoen. Dat je daarmee opnieuw impliceert dat Hazard voor de onrust heeft gezorgd en hem bovendien 'gevaarlijk' noemt, vind ik wel heel erg bedroevend. Zeker als je jezelf fan van Chelsea beschouwt, dan mag je wel meer respect tonen naar de spelers van je eigen club vind ik.

13 maart 2019 om 18:55

Er zijn tal van journalisten geweest, die je als zeer betrouwbaar met nieuws over Chelsea kan beschouwen omdat bekend is dat ze relaties hebben binnen de club, die dit hebben gemeld. Ik interpreteer deze woorden in het interview op die manier omdat ik dat in pas met de informatie die ik heb. Er was zelfs sprake van dat Hazard zijn contract zou verlengen als aan deze eisen voldaan werd, DAAROM is deze info gelekt. Om juist rust te creeeren rond Hazard en zijn toekomst. Courtois bijvoorbeeld speelde hier ook een rol in en heeft ook bepaalde beloftes gedaan als Chelsea aan bepaalde eisen zou voldoen. Dit alles past in zoverre in mijn narratief, dat het bevestigd wat ik zeker denk te weten. Hazard is geen clubman, wil vooral lol hebben, geeft niet alles om te winnen en als hij dat niet heeft dan heeft iedereen binnen de club daar last van.. Dat is wat mij betreft de reden dat ik iemand als Azpiliqueta veel en veel hoger heb zitten en veel meer respect heb voor onze Dave.

Overigens zeg ik niet dat Hazard de enige is die zich schuldig heeft gemaakt aan deze rare gang van zaken. Courtois heeft zich hier schuldig aan gemaakt, Willian is in de laatste maanden van Conte heel onprofessioneel bezig geweest en ik kan verder terug gaan en meer voorbeelden geven.

13 maart 2019 om 19:23

Ik heb in elk geval nooit wat gelezen van die betrouwbare journalisten en was daarom zeer benieuwd of je mij naar iemand of een artikel kan doorverwijzen, want ik ben wel benieuwd. Zeker als het een tal van journalisten zijn geweest, dan moet het wel heel makkelijk zijn om wat concreter te zijn.

"ik interpreteer deze woorden in het interview op die manier omdat ik dat in pas met de informatie die ik heb."

Informatie, die je dus hebt gehaald uit geruchten en journalisten die 'betrouwbare' (maar onbekende) bronnen hebben en waarvan je geneigd bent ze te geloven, enkel wanneer het binnen jouw versie van het verhaal past. Je zegt het zelf ook heel mooi: "dit alles past in zoverre in mijn narratief, dat het bevestigd wat ik zeker denk te weten (sic)" – wat je dénkt te weten inderdaad, want zo kun je elke uitspraak wel verdraaien om het in jouw eigen narratief te doen passen. Laat die zekerheid echter achterwege, want zolang het niet uit de mond van Hazard zelf komt, weten we niets zeker in de voetbalwereld (dat heeft het geval met Kepa nu toch wel duidelijk gemaakt?).

De onrust wordt vooral gecreëerd van buitenaf, vanuit de media en de fans die geloven wat ze willen, maar het vaak nalaten om met een heldere blik naar de zaken te kijken. Hazard hoeft geen clubman te zijn om respect voor hem te hebben, die zou hij met zijn staat van dienst allang moeten hebben verdiend, maar bovenal verdient hij het in mijn ogen absoluut niet om beschouwd te worden als 'rotte appel' en 'gevaarlijk voor je kleedkamer'.

Je bent zeker welkom Hazard! Ik vraag me overigens af hoe hij zou presteren in een rol die Iniesta had bij Barca of Di Maria in z'n laatste jaar bij Real. Hazard heeft een goede dribbel, en geeft bijna net zoveel assists als dat ie scoort.

Eriksen koulibaly hazard hebben toch allemaal 1 jaar contract. Ik zou ze alle 3 halen en mbappe erbij als psg hem laat gaan. Met verkoop van bale etc zou ik 250/300 miljoen bieden op mbappe.

13 maart 2019 om 15:51

Koulibaly heeft een aantal maanden geleden verlengd tot 2023, de contracten van Eriksen en Hazard daarentegen lopen wel volgend jaar af.

13 maart 2019 om 15:52

Koulibaly heeft een maand geleden verlengd tot 2023.

13 maart 2019 om 15:56

Mbappe zal denk ik niet voor een bedrag van 250-300 mln te koop zijn. Nog 4 jaar contract, aankoop 188 mln, wereldster in wording en.... PSG (die geen geld nodig hebben).

13 maart 2019 om 16:49

Ik denk ook niet dat Real zo'n bod neer kan leggen. Je hebt ook nog altijd te maken met Ffp, en er moet daar genoeg geinvesteerd worden.

13 maart 2019 om 15:58

Koulibaly gaat moeilijk worden omdat hij net zijn contract heeft verlengd. Voor hetzelfde bedrag heb je Eder en Firpo die beiden een betaalbare transferclausule hebben. Ik moet toegeven dat ik Eder niet vaak heb zien spelen, maar zie hem toch vaak gelinkt worden aan Real. Firpo schat ik sowieso hoger in dan Reguilon

13 maart 2019 om 16:43

Militao, Firpo, Eriksen en Hazard lijken mij ook de meest haalbare en geschikte spelers voor Real Madrid. Dan kunnen ze Nacho, Bale, Modric, Kroos, James en Marcelo verkopen. Met Hazard, Eriksen, Asensio en Benzema heb je een geweldige aanval. Daarachter kun je dan Casemiro en Kovacic een verdedigend blok vormen, die de backs Odrizorola en Firpo naar voren kunnen drukken. Ramos en Varane zullen waarschijnlijk gewoon het vededigingsduo gaan vormen, maar met Militao heb je een uitstekende 3e verdediger. Verder is bank met Kovacic, Ceballos, Isco, Mariano, Carvajal en Reguillon prima gevuld.

160 miljoen voor Icardi en Hazard, doen ze goed bij Real

Het is duidelijk dat Real weer moet bouwen aan een nieuw elftal. Of naja, wat noem je bouwen? Het is niet zo dat Real het hele basiselftal gaat veranderen. Maar er moet wel vers bloed komen nu.

Deze Eden Hazard. Tja, ik heb me twijfels. Bedoel, er is geen twijfel dat die verschrikkelijk goed kan voetballen. Maar het nadeel is toch wel dat die al 28 is. Van mij mag die persoonlijk komen, maar 110 miljoen voor iemand die een eenjarige contract heeft. Dat vind ik dan weer belachelijk duur.

Met alleen Hazard, ben ik bang dat je het niet gaat redden volgend jaar. Dan moet er ook een Mbappe bijvoorbeeld komen. Maarja, probeer die maar is naar Real te halen. Bijna onmogelijk, maar in de voetballerij kan alles gebeuren. En het is ook een voordeel nu nu Zidane trainer is. En misschien wilt Mbappe nu wel een andere uitdaging, weet jij veel.

Stel dat je Hazard en Mbappe haalt, dan ben je al een heel eind. Doe Bale en een Vazquez weg, en probeer een goede centrale verdediger te halen die Varane iedere week op scherp kan houden. Met Nacho ben ik er wel klaar mee. Koulibaly wordt vaak genoemd, maar die is ook te lastig denk ik of in ieder geval, die zal ook vreselijk duur zijn nu die zijn contract heeft verlengd tot 2023. De Ligt had ik ook in mijn hoofd, maar die heeft zijn voorkeur om naar Barca te gaan denk ik.

Ik ben benieuwd allemaal. Ik ben ook benieuwd of Zidane weer Navas en Marcelo weer het vertrouwen terug gaat geven en weer met dezelfde 5 achterin gaat spelen die 3 keer op rij de Champions League heeft gewonnen. Middenveld vind ik lastig. Ook daar kan je zeggen dat er vers bloed moet komen, maar ik zie Kroos, Modric, en Casemiro alle drie niet vertrekken, en ik denk ook dat er op het middenveld weinig gaat gebeuren. Het gaat met name voorin waar wel heel veel moet gebeuren.

Het gaat een hete zomer worden. Als ik dan een voorspelling mag doen hoe de opstelling eruit gaat zien voor volgend jaar. Ik denk zo:

Navas
Carvajal
Varane
Ramos
Marcelo
Kroos
Casemiro
Modric
Hazard
Benzema
Mbappe

Ik zou 'm lekker bij Chelsea laten. Isco is er nog, die is 2 jaar jonger en kan minstens zo goed voetballen als hij in goede doen is. Hazard is ook niet iedere wereld top hoor.

Voor de goals moet je spelers halen, een Icardi of een oude Higuain. Een nummer 9 met neusje voor de goal. En natuurlijk al het geld inzetten voor Mbappe.

Het middenveld moet weer in vorm raken, Kroos en Casemiro maken teveel fouten en hebben te weinig motivatie lijkt het. Llorrente is er wellicht nog niet, maar dat is een wereldtopper in wording.

Achterin moet er een waardige back-up komen voor Varane en Ramos. Koulibaly lijkt me prima.

Courtois
Odriozola
Varane
Ramos
Reguillon
Casemiro
Llorente
Mbappe
Asensio/Isco
Vinicius
Icardi
13 maart 2019 om 16:56

Probleem is dat Isco nog te grilling is qua top en Hazard het gewoon week in, week uit laat zien.
Higuain hebben jullie zelf te licht gevonden, dus die zie ik niet terug komen. Icardi moet je niet willen met die vrouw van hem. Zou eerder voor Kane, of misschien Zapata van Atalanta proberen te gaan, hoewel voor die laatste de stap misschien te groot is.

13 maart 2019 om 17:04

Isco minstens even goed als Hazard? Dat geloof je toch zelf niet.

Als ze slim zijn halen ze direct die Piatek bij Milan op. Hazard maakt nog geen 20 goals per seizoen.......hoe moet hij nou Ronaldo vervangen? Ze hebben een bomber nodig, eerste op t lijstje! Dan mv voor Modric' opvolging - Eriksen dus - en wellicht een vervanger voor Nacho, want wat hij bij Real doet vraag ik mij al heel lang af!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Chelsea

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
M. MountMiddenvelder10
KepaKeeper10
C. Hudson-OdoiAanvaller10
Marcos AlonsoVerdediger10
AzpilicuetaVerdediger10
T. WernerAanvaller10
A. ChristensenVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Chelsea.

767 fans
Middenvelder, 29 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 18 september
Real Madrid is van plan om Luka Jovic in de laatste fase van de transferperiode op huurbasis elders te stallen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren