‘Aanstelling Higler voor PSV - Feyenoord uit nood geboren door afwezigen’

Vrijdag, 22 februari 2019 om

Dennis Higler heeft zondagmiddag de leiding over de topper tussen PSV en Feyenoord. De reden dat de 33-jarige leidsman in het Philips Stadion de fluit hanteert, is volgens De Telegraaf uit nood geboren. De topscheidsrechters zijn komend weekeinde niet beschikbaar, waardoor de KNVB praktisch geen andere keuze had dan Higler aan te stellen voor het treffen tussen de nummer één en drie van de Eredivisie.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Vind jij het een goede keuze van de KNVB om Dennis Higler aan te wijzen voor PSV - Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

11 reacties (laatste reactie door atleticofc)

Die van Egmond kan het wel mooi brengen maar hier is maar één woord voor; amateurisme

Higler is onderschat. krijgt altijd veel bagger over zich heen. Maar zeker sinds ze de conversaties met de VAR wereldkundig maken heb ik veel respect voor 'm gekregen. Hij luistert, geeft z'n mening en maakt vrijwel altijd de juiste beslissing. Al valt het ook vaak slecht uit voor mijn eigen cluppie.

22 februari 2019 om 09:13

Dat altijd de juiste beslissing valt wel mee. Doet hij niet bewust maar er is geen lijn te trekken bij hem wat geaccepteerd wordt en wat niet. Een beladen wedstrijd als aankomende kan daarom ook alle kanten op. Overigens is hij wel de enige waar ik nooit over grap welke club zijn voorkeur krijgt, ofwel vind hem wel de meest neutrale

Higler is niet minder dan Blom van Boekel Gözübüyük, sterker ik den k dat het een betere arbiter is dan eerder genoemde. Prima keus wat mij betreft. Wel fijn dat Kuipers rust krijgt voor Feyenoord. Niet dat Kuipers tegen Feyenoord fluit maar hij fluit structureel opzichtig in het voordeel van de thuisploeg. Je kan Kuipers prima hebben als je thuis speelt uit is een ander verhaal.

Ik vond Higler altijd een behoorlijk zwakke scheidsrechter. Maar ik vind hem echt ieder jaar beter worden. Hij verdient daarom zo'n wedstrijd ook wel! Heeft niet van die rare maniertjes, is niet zo mediageil. Doet gewoon zijn ding, en doet dat steeds beter en beter.

Higler in het begin vond ik echt abominabel slecht. Echter fluit hij met de week beter en sta ik vaak achter zijn beslissingen. Zeer correcte scheids, moet alleen iets constanter zijn in de lijn die hij trekt.

Een goede scheidsrechter wordt je net als een voetballer naarmate je ouder wordt. Ervaringis dus weer eens zeer belangrijk. Higler was een tijd echt verschikkelijk, maar ik moet eerlijk toegeven dat hij, met de tijd, heel wat beter is gaan fluiten. Hopelijk houdt hij de stijgende lijn vol. Off: op de foto heeft hij aardig wat weg van Jake Gylenhaal haha.

Aiii niet iets om vrolijk van te worden. Fluit te pas en te onpas en er is geen lijn in zijn 'werk' te ontdekken. Bij een aantal weet je tot hoever je mag gaan en wat voor een wedstrijd het wordt, maar bij hem weet je het gewoon nooit. Daarnaast vind ik hem het meest pedante mannetje van het Nederlandse scheidsrechterskorps. Soms zelfs een beetje op het enge af.

Alle scheidsrechters in het Nederlandse profvoetbal zijn slecht.
Dit komt niet omdat ze de spelregels niet kennen. Waarschijnlijk zullen ze bij een toets waarbij ze naar een wedstrijd kijken op een video en dit als toets afleggen goed scoren.
De scheidsrechters in Nederlands zijn psychologisch bewezen niet geschikt om te fluiten op het hoogste niveau met zoveel cameras, aandacht en druk waardoor ze de gekste emotionele beslissingen nemen.
Scheidsrechters nemen geen verkeerde beslissing omdat ze het niet goed zien maar omdat een emotioneel stemmetje in het hoofd hun objectieve waarnemingen wegwuiven.
Scheidsrechters nemen bewezen beslissingen op basis van emoties ipv van ratio. Men bezwijkt voor druk.
Scheidsrechters zijn constant aan het wikken en wegen in hun hoofd en zijn helemaal niet bezig met daadwerkelijke observaties.

Higler is nooit partijdig. Hij is gewoon slecht twee kanten op. Leuk extra spanningselement. Je weet nooit wie er zomaar rood krijgt en zo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Willem II13-3
11.FC Twente12-1
Voor de complete stand: Eredivisie

In de wandelgangen

Woensdag 16 oktober
Toni Kroos wordt al langer gelinkt aan een overstap naar Manchester United en de Engelsen krijgen in januari mogelijk hun zin. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren