Mané beroofd van horloges en mobiele telefoons tijdens CL-kraker

Donderdag, 21 februari 2019 om

Sadio Mané is dinsdagavond het slachtoffer geworden van een inbraak, zo melden diverse Britse media, waaronder de BBC. Op het moment dat de aanvaller van Liverpool op Anfield op de grasmat stond voor de Champions League-kraker tegen Bayern München verschafte een aantal inbrekers zich toegang tot Mané’s woning in Allerton.

Bij de beroving werden onder meer horloges, mobiele telefoons en autosleutels buitgemaakt. Op het moment van het incident was er niemand present in de woning, laat de Merseyside Police weten: “Hoewel de bewoners niet aanwezig waren, zal dit ongetwijfeld een verontrustende ervaring voor hen zijn.”

“Ik wil de daders dan ook oproepen om het juiste te doen en de gestolen waren, op wat voor manier ook, terug te geven aan hun eigenaar. We weten dat met name de horloges een flinke financiële waarde vertegenwoordigen en ik wil ook een oproep doen aan iedereen aan wie de zaken misschien te koop zijn aangeboden, om contact op te nemen met de politie”, laat inspecteur Phil Mahon optekenen.

Mané was in november 2017 ook al het slachtoffer van een inbraak tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Maribor. Eerder deze week werd bekend dat ook Memphis Depay is beroofd tijdens een duel in het miljardenbal. Het huis van de Oranje-international werd tijdens de wedstrijd tegen Barcelona, net die van als ploeggenoten Lucas Toussart en Pape Cheikh Diop, leeggehaald.Gerelateerd

Meer sportnieuws

19 reacties (laatste reactie door millonario)

Ligt het aan mij of lijkt dit een nieuwe trend te worden, het beroven van voetballers terwijl zij een wedstrijd spelen

21 februari 2019 om 08:41

Ik denk persoonlijk dat het altijd een trend voor boeven is, om te wachten tot de desbetreffende persoon niet thuis is. Nu is het bij voetballers een stuk makkelijker, je kan namelijk het 'rooster' van Mane gewoon op Google zoeken. Geen hogere wiskunde dus.

Dit komt helaas vaker voor, zie Memphis Depay. Je zou toch zeggen dat voetballers hun huis goed beveiligen op momenten dat de hele wereld weet dat ze niet thuis zijn. Laat een paar vrienden op je grote tv voetbal kijken of huur een beveiliger in.

21 februari 2019 om 08:19

Tsja, is ook helaas niet altijd een garantie. Tijdje terug stond hier ook een artikel over een voetballer (weet niet meer wie) waarbij ingebroken werd tijdens zijn wedstrijd, terwijl zijn vrouw en kind thuis waren. Helaas kunnen mensen niet het fatsoen opbrengen om van elkaar spullen af te blijven.

21 februari 2019 om 08:41

Was dat niet Jordi Alba?

21 februari 2019 om 09:08

Klopt dat was Jordi alba. Ze kraakte de kluis terwijl zijn gezin thuis aanwezig waren maar die hadden niks door. Ja die voetballers hebben een dikke villa zo groot dus ze kunnen gewoon makkelijk hun gang gaan.

21 februari 2019 om 10:28

Je vrienden? Je meent het nog ook. Niemand is te vertrouwen wanneer het er op aankomt, zoiets roep je dan zelf op je af.

21 februari 2019 om 14:17

wie heeft jouw vertrouwen in vrienden geschaad?

21 februari 2019 om 16:02

Niemand, maar als jij durft te geloven dat jij je dikke villa met al die auto's en dure spullen achter laat aan een paar goeie vrienden ben jij echt enorm naief mijn beste 'vriend'

21 februari 2019 om 10:57

Ik kan je vertellen, het nieuwe (pas opgeleverde) opstekje van Memphis in Rotterdam-Zuid is goed beveiligd. Hoe dat in Frankrijk is weet ik niet.

21 februari 2019 om 12:53

@pro Maar dat wil niet zeggen dat er niet ingebroken kan worden. Om onduidelijke reden denken veel mensen op vz dat een alarmsysteem iedereen buiten houdt. Als dat zo was zou er ook nooit een bank beroofd zijn.

21 februari 2019 om 13:05

Een bank beroven kan elke idioot een inbraak in een bank heb je wel skills en hulp van binnen nodig

21 februari 2019 om 13:17

Sorry met beroofd bedoelde ik in dit geval een kraak.

De ene na de ander word beroofd! Speltip nummer 8! Haal Amerikaanse Akitas, niemand komt meer in je huis😊

Nieuwe trend 2019. Profvoetballers beroven. Mensen zijn echt vies en gemeen man. Die mensen die dit doen beseffen niet hoeveel pijn ze iemand kunnen doen al hebben ze miljoenen euro’s, je hebt mensen die waardevolle spullen hebben die wat voor ze betekenen en dan wordt dan van je gestolen gatverdamme man. Eerlijk gezegd snap ik voetballers ook niet, omdat ze toch ook nieuws volgen en mee krijgen dat 1 van hun collega’s te maken kreeg met inbraak. Ik wil zeggen wees daar op voorbereid. Triest man dit echt triest kom je thuis naar je plek waar je slaapt waar je je goed voelt en dan maak je zulke dingen mee. Ik hoop dat ze echt nooit een gewapende overval zullen meemaken want dat is echt nog vele malen erger.

21 februari 2019 om 10:29

Is al langer aan de gang dan in 2019. Di Maria in Madrid, Lucho Gonzalez in Marseille, spelers van Barcelona ook.

Naast een beveiligingssysteem horen spelers ook geheime plek in hun villa te hebben zodat de inbrekers het niet kunnen vinden. Daar kunnen ze beter hun spullen bewaren dan in een kluis in hun kamer ofzo. Voordat de politie arriveert nadat de alarm is afgegaan zijn de inbrekers al door met de kluis. Zo een geheime plek zoeken kost toch meer tijd en de kans is dan ook kleiner dat ze dan genoeg tijd hebben om ervandoor te gaan met de gestolen spullen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Liverpool

Stand
Actuele wedstrijden

31 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Liverpool 9 5 0 0
2018/2019 Liverpool 36 22 2 0
2017/2018 Liverpool 29 10 3 1
2016/2017 Liverpool 27 13 4 0
2015/2016 Southampton 37 11 5 2
Laatste voetbalnieuws

'Waarom zou ik tien Ferrari's en twintig diamanten horloges willen hebben?'

Sadio Mané is een van de grootverdieners bij Liverpool, maar de vleugelaanvaller wordt naar eigen zeggen niet gedreven door een riant salaris. Een deel van zijn inkomen gaat zelfs structureel naar...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 20 oktober
Dani Ceballos heeft in het geheim een gesprek gevoerd met Florentino Pérez, de voorzitter van Real Madrid. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren