Woensdag, 20 Februari 2019

Bayern München gaat de strijd met Barcelona aan

Ander Herrera gaat met zijn nieuwe contract bij Manchester United 115 duizend euro per week verdienen, ongeveer hetzelfde als hij nu verdient. De contractverlenging begint langzaam maar zeker beslag te krijgen. (The Sun)
Borussia Dortmund wil de selectie in de zomer met enkele Duitse voetballers versterken. De koploper van de Bundesliga denkt aan onder meer Maximilian Eggestein, Timo Werner en Philipp Max. (Diverse Duitse media)
/
Bayern München gaat de strijd met Barcelona inzake Luka Jovic aan. Niko Kovac is een groot fan van de aanvaller van Eintracht Frankfurt en wil dan ook vanaf komend seizoen over hem beschikken. (BILD)
Nick Venema gaat op zeer korte termijn een langdurig contract met FC Utrecht ondertekenen. De jonge aanvaller voelt in de Domstad het vertrouwen, ook al komt hij nog niet in aanmerking voor een basisplaats. (Voetbal International)
Manchester City rondt achter de schermen de komst van Óscar Tarensi af. De zestienjarige linksback annex middenvelder van Espanyol gaat de Engelse topclub waarschijnlijk een totaalbedrag van vier ton kosten. (Diverse Spaanse media)
Roman Abramovich gaf in de voorbije jaren een vermogen uit aan ontslagpremies, maar het eventuele congé van Maurizio Sarri zou relatief goedkoop uitvallen. De Italiaan kan voor een bedrag van zes miljoen euro uitgezwaaid worden. (The Sun)Poll

Denk jij dat Luka Jovic in de zomer naar Bayern München gaat?


10 reacties (laatste reactie door falcao)

Als je Suarez gisteren zag spelen moet Luka Jovic naar Barca komen, desnoods 10m meer betalen. Hopelijk zit Suarez in een tijdelijke dip en gaat hij weer beter spelen a la Benz, dan kan je hem nog altijd houden en desnoods als 2de spits gebruiken. Anders moet je met zijn loonmassa keihard zijn en hem naar China sturen.

20 februari 2019 om 10:05

Slaat natuurlijk nergens op wat je zegt. Geen een speler kan elke week goed spelen, daarentegen heeft Benzema een vormdip van 2 jaar gehad, en nu moet Suarez spelen als benzema. Ga toch weg.

20 februari 2019 om 15:09

Suarez zn vormdip is er ook al even en heeft alles te maken met het feit dat hij snelheid verliest. Volg jij Suarez wel?

Ik hoor constant de naam Jovic... kan iemand mij duidelijk maken wat hij tot nu toe heeft gepresteerd, los van dit seizoen. Is het een uitzonderlijk talent of word hij nu alleen maar gehyped door zijn doelpunten van dit seizoen?

20 februari 2019 om 12:09

Zoek de wedstrijden van Frankfurt maar eens op, waanzinnig talent.

20 februari 2019 om 18:34

Kroaten aarden over het algemeen goed in Duitsland. Denk dat dit voor Bayern een interessante speler is.

Mooi beleid van BVb, ben voorstander van het feit dat de kern spelers van nationale afkomst zijn om de doorstroom en ontwikkeling van jong talent te stimuleren.

20 februari 2019 om 18:35

Mag je dat tegenwoordig eigenlijk nog wel zeggen zonder nationalist of zelfs racist te zijn? Dat vraag ik me soms oprecht af.

20 februari 2019 om 18:41

Ik begrijp volledig je terechte vraag, persoonlijk: Vrijheid van meningsuiting en mijn argumenten heb ik duidelijk uitgelegd. Bekijk Bayern van 2013, ze winnen de CL met 8 Duitse spelers die ook nog eend international zijn... das toch mooi man! Dit hoop ik ook in NL terug te zien of in Engeland. Maar voetbal is voetbal niet meer omdat het gaat over belangen commercie merchandising en louche invloedrijke personen.... its all about the money in a damm doomed world

20 februari 2019 om 18:47

Ben het volkomen met je eens. Een club leeft bij de gratie van identiteit. Een vreemdelingenlegioen wordt bij tijd en wijle wel geaccepteerd wanneer de prestaties ernaar zijn. Maar op den duur wordt het onhoudbaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Woensdag 16 oktober
Toni Kroos wordt al langer gelinkt aan een overstap naar Manchester United en de Engelsen krijgen in januari mogelijk hun zin. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren