El Hamdaoui verbaasd door antwoord De Boer: ‘Oké, dat is wel heel apart’

Zondag, 17 februari 2019 om

Theo Janssen en Mounir El Hamdaoui hebben zondagavond bij praatprogramma VTBL teruggeblikt op de periode van de Marokkaanse aanvaller bij Ajax. El Hamdaoui onderhield in Amsterdam een gespannen relatie met toenmalig trainer Frank de Boer; nadat De Boer in december 2010 aantrad als opvolger van Martin Jol, belandde El Hamdaoui op een zijspoor. Later werd hij zelfs verbannen naar het tweede elftal.

De Boer debuteerde in de Champions Leaguewedstrijd tegen AC Milan (0-2 zege). Hij zou El Hamdaoui toen zonder verklaring op de bank hebben gezet. In de periode daarvoor was hij een vaste basisspeler. "Ik zei: 'Trainer, mag ik even met u praten?' Ik vroeg hem niet zozeer waarom ik op de bank zat, maar waarom hij niet eerst naar me toe was gekomen", geeft de huidige spits van Excelsior aan. "Ik denk dat het heel normaal is om zo met elkaar om te gaan."

Het antwoord van De Boer zorgde voor verbazing bij El Hamdaoui. "Hij antwoordde dat hij mij geen uitleg schuldig was. Ik zei: 'Oké, dat is wel heel apart'", aldus de spits. Voormalig ploeggenoot Janssen vindt het jammer dat het zo is gelopen. El Hamdaoui was volgens hem een van de beste spelers van Ajax, samen met Ismaïl Aissati. Beiden zaten bij het tweede elftal. "Ze trainden eigenlijk nooit mee, maar heel af en toe hadden we ze nodig voor elf tegen elf. Dan moesten ze weleens meedoen en met zijn tweeën speelden ze ons helemaal zoek. Ze waren zoveel beter dan andere spelers die bij ons speelden."

Janssen begrijpt wel dat El Hamdaoui behoefte had aan uitleg over zijn reserverol. "Als jij als nieuwe trainer binnenkomt, je hebt spelers die ervaren zijn en het heel goed hebben gedaan en je komt binnen en zegt na twee dagen: 'Je bent heel erg goed, maar je mag even zitten'... Ik snap best dat hij dan zoiets heeft van: een beetje uitleg mag wel. Ik ken Frank de Boer ook en ik weet dat hij communicatief niet de sterkste was. Ik denk dat hij dat heel erg moeilijk vond en daardoor heeft gedacht: ik zeg maar niets."Gerelateerd

Meer sportnieuws

66 reacties (laatste reactie door wadz)

Die frank is ook niet zuiver, zie hier carrieres vergooid van 2 misschien wel meerdere voetballers!? En waarom alleen om ze ego!

17 februari 2019 om 23:00

Beiden hebben daarna nog wel een waslijstje aan clubs afgewerkt en zijn nou niet echt tot wereldsterren uitgegroeid. Dit is zeker niet best gecommuniceerd van Frank als het klopt, maar het is nou niet dat hij de nieuwe Messi en Ronaldo heeft belemmerd om op te staan.

17 februari 2019 om 23:33

Is het hierin relevant hoeveel talent iemand heeft? Een carriere is een carriere.. Ik zeg niet dat F de Boer hun carriere heeft verpest maar jouw opmerking snap ik niet echt.

18 februari 2019 om 01:27

@john Terry

hij had ook problemen met Icardi, Perisic, Brozovic en Kondogbia bij Inter nadat hij er net 3 weken in dienst was. dat is echt heel knap

18 februari 2019 om 06:03

of je bent 11 jaar of je hebt geen verstand van voetbal... messi en ronaldo is misschien vergezocht maar die el hamdaoui was zo een verschrikkelijk goede voetballer..

18 februari 2019 om 17:41

Higuoost doet het overkomen alsof De Boer hun carriere heeft verpest, terwijl ze bij een hele waslijst aan clubs waar geen De Boer aanwezig was ook geflopt zijn. Ze hebben ofwel de mentaliteit of de kwaliteit niet om ergens steevast te slagen. Niet zo hoge wiskunde toch mensen

18 februari 2019 om 00:59

En waarom vraag je? Om 4 landstitels, daarom.

18 februari 2019 om 01:19

En jij denkt dat het met elhamdaoui niet was gelukt? Die kerel is zelfs met AZ landskampioen geworden! En de eerste landstitel sinds jaren voor ajax had hij ook een groot aandeel in.

18 februari 2019 om 06:33

Helemaal niet. Had hij namelijk 0 aandeel in. In het ontslag van Jol had hij een groot aandeel. El hamdaoui is gehaald op voorspraak van jol, en vervolgens draait Ajax voor geen meter. Dat zoete gelul van Theo met ja hij en aisatti waren de beste en de boer niet zo communicatief vaardig. De boer heeft een onruststoker eruit gegooid. Opeens is iedereen vergeten dat El hamdaoui en Suarez totaal niet boterde, de daadwerkelijk beste speler van Ajax in die tijd. El hamdaoui dacht toch echt dat hij de sterspeler was, maar dat was hij toch echt niet. Onder jol moest alles en iedereen voor hem wijken. Onder de boer was dat afgelopen. Stond eriksen bv gewoon op 10 in plaats van de vleugels. Ook dat ja wie stond op je positie, ja Siem de Jong en vervolgens lacherig doen. Als Siem de Jong een beter aanspeelpunt is dan de oh zo getalenteerde spits, dan moet je bij jezelf te rade gaan. Als je vervolgens geeneens meer weet dat Siem eigenlijk de noodoplossing was voor Suarez die ook moest wijken als spits voor jou, dan heb je een spiegel nodig....

18 februari 2019 om 01:28

Leg uit.. Hoezo vanwege ego? Wat een dooddoener is dat die kant noch wal raakt. Dus leg uit..

El Hamdaoui zal niet de makkelijkste persoon zijn, maar De Boer kan er ook wat van. Spelers van Inter konden ook niet met hem door een deur (Brozovic en Gabriel onder andere). Blijf het erg jammer vinden, want El Hamdaoui was echt goed bezig onder Martin Jol. Zijn doelpunten tegen Heerenveen, Nac Breda, AC Milan enz. zal ik niet snel vergeten.

17 februari 2019 om 23:06

Hij mag het nu proberen met een grote groep Zuid-Amerikanen die meestal wel de lastigste zijn, het is gewoon een controlfreak die alles op zijn manier wilt doen. Mocht hij mislukken in de MLS dan schrijf ik hem al af als trainer.

17 februari 2019 om 23:41

Hij kan altijd nog wel in Nederland werken lijkt me.

Nou wat een fantastische spelers waren dat inderdaad. Speelde iedereen helemaal zoek. Hadden beide daarna een geweldige carriere in Engeland.... Nee ze spelen bij Excelsior en in de Turkse 2e divisie.... want een bullshit.

17 februari 2019 om 23:08

Heb je even opgezocht hoe oud ze op dit moment zijn? Wat had je verwacht dat ze bij Barcelona en Real Madrid zouden voetballen? Zo’n misselijke carriere hebben beide heren tot nu toe niet gehad, en het belangrijkste is dat ze goed gecasht hebben.

17 februari 2019 om 23:24

Aissati ben ik nog met je eens. Die heeft uiteindelijk niet de juiste mentaliteit gehad. Verder ben ik het ook wel met je eens dat El Hamdaoui er ook niet het maximale uit had gehaald maar eerlijk is eerlijk als je hem 100 wedstrijden had laten spelen voor Ajax dan had hij er minimaal 50 gemaakt en ook nog een hoop assists. Dit is uiteindelijk gewoon zonde geweest.

18 februari 2019 om 11:16

Aissati was bij fct ook weergaloos

17 februari 2019 om 23:50

@ArnautovicFC wat een domme reactie zeg pfff ... jij denkt het beter te kunnen weten dan twee personen die er die tijd fysiek bij waren. Hij zegt toch nergens dat die twee de nieuwe Messi en Ronaldo zouden zijn geweest, alleen dat het zonde is dat de beste of anders gezegd de spelers in de beste vorm, door de ego van 'ik ben de baas dus bepaal' De Boer werden verkwanseld. En nog 20 likes ook sjonge jonge! Is contextueel lezen zo moeilijk voor sommigen ... je rept mijn geen woord dat Frank communicatief zwak is en dat dit verhaal best hout snijdt. Neeeuh Frankie doet nooit wat fout, Morten Olsen zal dat beamen. LOL

18 februari 2019 om 05:28

De Boer had het anders aan kunnen pakken met El Hamdaoui, maar wat El Hamdaoui vervolgens gedaan heeft verdient ook geen schoonheidsprijs. Je hoort hier alleen zijn kant van het verhaal en schuift alles blind op de Boer af. El Hamdaoui gaat natuurlijk niet vertellen wat hij gedaan heeft om naar het tweede gezet te worden. Dat is echt niet zomaar gebeurd. Als hij gewoon zijn smoel gehouden had en hard had gewerkt om er weer in te komen was het misschien nog wel goed gekomen, maar die mentaliteit heeft hij blijkbaar niet. Nee zijn ego was gekrenkt, dus hij gaat herrie schoppen.

17 februari 2019 om 23:55

Owww... het zijn matige spelers (in jouw ogen) en dan mag je ze schofferen. Klinkt goed!!

Frank heeft gewoon de carrière van Aissatti en El Hamdaoui bij Ajax kapotgemaakt. Ieder selectie heeft een paar moeilijke jongens. Ga daar dan het gesprek mee aan dan weten ze gelijk waar ze aan toe zijn . Frank ging dat liever uit de weg. Buiten Ajax heeft Frank als trainer niets gepresteerd en is overal mislukt. Hij liet Ajax oerzaai voetballen . Wel 4x kampioen geworden dat dan weer wel.

17 februari 2019 om 23:56

Overdrijven is ook een vak zeg. "Frank de Boer heeft twee spelers hun carrière kapot gemaakt." Ik ga de ex trainer van Ajax niet verdedigen, maar het leven is niet zo zwart wit hoor. Heus, het verhaal zal wat genuanceerder zijn dan jij wil geloven.

17 februari 2019 om 23:59

Daar geef je de Boer dan toch te veel krediet. Zal best dat het moment met Milan niet handig was aangepakt, maar niet vergeten dat dezelfde Mounur daarna ziek, zwak en misselijk was en niet meer wou spelen, bij Fiorentina niet presteerde en bij Malaga uit de selectie werd gezet omdat hij te dik was. Dus De Boer was zeker niet de enige die zijn carrière kapot heeft gemaakt

18 februari 2019 om 00:11

@007 op basis waarvan 'zal het genuanceerder liggen!' omdat JIJ dat wil? Zijn eigen broer Ronald en meerdere ex spelers waaronder nu ook weer Theo hebben beaamd dat Frank bagger communiceerde die tijd en na zijn Ajax tijd bij Inter nog ... daarnaast zijn er zat voorbeelden van zijn onkunde zie een Kishna, een Boilesen, Denswil en Aissati. Waren zij braaf en gaan ze helemaal vrij uit nee maar ga niet de rol van Frank minimaliseren alsof deze jongens opeens at random moeilijk begonnen te doen. Nogmaals JIJ wilt gewoon dat het genuanceerder ligt zeg dat dan gewoon omdat er wat kritiek op jouw cluppie is in de persona van Frank. Toen Mounir wegviel na een dodelijk koppel te zijn met Suarez kwam er goaldroogte en als jij echt fan ben weet jij dat ook. Is het dan zo gek dat zo'n jongen een verklaring vraagt? Lijkt wel alsof hij een doodzonde beging door dat te vragen tijdens in bloedvorm te zijn te moeten banken ... poseren in feyenoord shirt was hem nog eerder vergeven denk ik zo LOL :D

18 februari 2019 om 00:26

Savano, 007 brengt het juist veel genuanceerder dan jij nu doet. Het enige dat ie zegt is dat het wel zal meevallen dat Frank de Boer hun carrières heeft verpest. Eén trainer van één club die hun carrières verpest heeft? Ze hebben erna allebei de mogelijkheid gehad om hun eigen carrières prima op de rails te krijgen en dat is niet volledig gelukt. Maar om De Boer daar nou de schuld er van te geven is natuurlijk wel wat makkelijk. De Boer zal zeker niet goed geweest zijn in zijn communicatie en zijn handelen met bepaalde spelers. Maar zijn resultaten zullen hem wat dat betreft helaas ook niet heel erg veel redenen hebben gegeven om in de spiegel te kijken, dus heeft ie er toen niet van geleerd. Maar om hem als grote schuldige aan te wijzen voor het mislukken van beider carrieres.... dat gaat me wat ver. En zoals ik het lees, 007 ook

18 februari 2019 om 00:58

@Formus Niemand zegt toch dat het enkel en alleen aan Frank lag maar zijn aandeel wordt weggemoffeld ... Nogmaals Mounir verkeerde in bloedvorm dus wie weet waar hij na een goede reeks heen kon, na deze botsing scoorde Ajax heel moeilijk en ging men over op 'alle ballen op Suarez'. Had Mounir naar Barca of Real gekund nou nee dat denk ik niet maar misschien wel een AS Roma of een Lyon. Tsja dat zullen we nooit weten, het gaat hier meer om de reden van de botsing en die is wel 100% helder: Mounir moest banken zonder een verklaring. Niet dat hij Jezus zelve is maar management technisch ga je niet zo met mensen om ... zij zullen dan never nooit meer voor je door het vuur gaan. 1 aanpak voor allen werkt nou eenmaal niet! Maar terugkomend op onze vriend @007 hij bagatelliseert Franks rol wel degelijk sterker nog hij trekt alles in twijfel en maakt die twee belachelijk door te kijken waar ze nu voetballen ipv waar ze destijds konden belanden. Concluderend: is Frank 100% schuldig nee maar heeft hij een grote rol gespeeld: ja! Dat valt toch niet te ontkennen.

18 februari 2019 om 01:22

@savano Suarez heeft nooit met el H gespeeld man! Suarez ging in de winter van 09/10 en El H kwam in de zomer van 2010. Dus zo'n dodelijk koppel waren ze niet en als hij zo dodelijk was, waarom stond Ajax dan 4e toen FdB het overnam van Jol? Een elftal gaat om balans en FdB wilde dat iedereen werkte voor het elftal en daarom waren jongens als Siem de Jong belangrijk. Natuurlijk is FdB geen goeie coach en hij kan met bepaalde types niet door een deur. Maar uiteindelijk is het vertrek van El H en Aissati alleen maar goed geweest voor Ajax. Vier kampioenschappen. Alleen door het een-dimensionale in Fdb's spel (en een corrupte Uefa - Zagreb - Lyon) is het Europees nooit een success geweest.

18 februari 2019 om 02:39

Ze hebben echt wel samen gespeeld Suarez ging in de winter weg toen De Boer er net was

18 februari 2019 om 04:08

Bij Ajax redden Marokkanen het meestal niet, waar dat door komt is mij een raadsel. Mounir was goed bezig en scoorde veel mooie doelpunten. Die ga je dan toch niet in het potje van het jaar zomaar laten banken zonder uitleg? Dan ben je een kwal. Inter en Palace waren heerlijk om te zien.

18 februari 2019 om 05:00

@nmekenkamp zoals gambini hieronder al stelt ze hebben wel degelijk samen gespeeld. Kom op! Het is niet dat hij niet met bepaalde types niet om kan gaan, zijn groepsbenadering is fout dus bij ajax kishna denswil aissati mounir. bij inter ook het halve elftal en bij palace ook een stuk of vijf ... goh zou Frank hier een beetje blaam treffen denk je? Je staart je blind op die kampioenschappen pff wat een dooddoener. Daargaat het hier he-le-maal niet om maar over zijn manier van leidinggeven. Dit is dus precies wat men doet positieve maar totaal niet relevante dingen erbij halen om frank te verdedigen.

18 februari 2019 om 06:38

@Savano, neem het lekker op voor de speler die dacht dat hij wel ff beter was dan Suarez en daarbij de rugdekking van de trainer kreeg ook. Wat zou er met Labyad gebeuren als hij Ziyech eerst van zijn plek verdreef, daar gewoon minder dan Ziyech presteerde, en dan openlijk met hem tijdens wedstrijden ruzie ging zoeken. We weten al wat met Gudelje gebeurde na dat gekloot met vrije trappen met Ziyech.....

18 februari 2019 om 01:30

@brandkraan

het probleem van Frank De Boer is dat hij met 2 maten meet. Kishna werd na elke mindere wedstrijd op de bank neergezet terwijl Veltman de ene na de andere goal cadeau gaf aan de tegenpartij en gewoon elke week werd opgesteld.

ik kan me voorstellen dat er bepaalde spelers zijn die je dan gaan zien als een onbetrouwbare coach die zijn opstelling samenstelt op basis van het "ik mag je" gehalte en niet op sportieve of prestatiegerichte gronden

18 februari 2019 om 05:03

Juist ... jij begrijpt groepsprocessen, weinig tot geen communicatie, geen persoonlijke verklaringen geven met twee maten meten ... en dat kijkt men op van rumoer in de groep? En zijn alle opstandelingen meteen 'moeilijk' jaaajaaa lekker makkelijk.

18 februari 2019 om 05:06

@savano

ik weet niet of ik groepsprocessen begrijp maar Frank De Boer begrijpt ze blijkbaar ook niet want bij Inter had hij binnen 3 weken ruzie met 4 spelers die daarna met andere trainers amper problemen hebben gehad

El Hamdaoui functioneerde ook gewoon prima onder Van Gaal en Jol zonder al te veel problemen en Kishna had bij Lazio ook nooit problemen met de coach. zal het dan toch niet een beetje aan Frank De Boer zelf ook liggen?

dan kan je nu zeggen Kishna en El hamdaoui hebben na Ajax niks meer gepresteerd dus hij zal wel gelijk hebben gehad maar Frank De Boer heeft na zijn Ajax periode zelf ook niks meer gepresteerd. daarom traint hij nu in de MLS in plaats van de top van Europa

18 februari 2019 om 06:31

Mwah kishna was ook wel echt slecht en wisselvallig bij Ajax. Die was 1 keer in de 6 weken goed. Toen had je gewoon meer aan Fischer. Van der Hoorn gaf destijds 2 goals per wedstrijd weg, dus had je nog steeds meer aan Veltman. Niet voor niks dat kishna nu op de reservebank bij ado zit.

18 februari 2019 om 12:18

@zytto34

Kishna is van de ene naar de andere zware blessure gerold.dat s niet echt bevoordelijk voor je carriere, zeker niet op die leeftijd. kijk naar een Dolberg die een keer zwaar geblesseerd is geweest en ook al een tijdje niet meer de oude is. in die fase van je carriere zou je je moeten ontwikkelen maar die ontwikkeling stagneert door die blessures.

verder weet je dat buitenspelers vaak wisselvallig zijn. zelfs een Sane weet geen constant niveau te halen bij City en dat is echt een supertalent. je hebt uitzonderingen zoals Mbappe maar hoeveel talenten zijn van dat niveau?

Wat mij vooral raakte was toen Mounir zoiets zei van: " Door zo een voorval wordt je meteen bestempeld als een probleem geval waardoor clubs het risico niet met je willen nemen." Dat is echt f*ck*d up. Realiseer dat hij echt in topvorm was en wellicht voor een Europese subtop club had kunnen spelen als hij zo door was blijven gaan dat seizoen. Om vervolgens zo te worden teruggezet naar Jong Ajax. Heel lang daar te hebben moeten spelen omdat er niks bijzonders la qua aanbiedingen. Het lijkt mij dan mentaal ontzettend zwaar om dan weer je oude vorm te krijgen.. (zie zijn verlopen carrière)

18 februari 2019 om 00:17

+1 Helemaal waar dit. Het is onvoorstelbaar moeilijk om je tegen uit zo'n flow te werken.

18 februari 2019 om 01:27

Spijker op de kop! Mensen vergeten wat imagoschade met iemands carriere kan doen. Zie ook Ziyech weinig clubs happen omdat stel je eens voor hij wordt lastig.....hij wordt nu niet meer als lastig gezien maar ik ben bang dat het al te laat is.

18 februari 2019 om 04:47

Ja dat vind ik ook man. Zelfs Ajax twijfelde en wachtte veel te lang met het aantrekken van Ziyech. Pas na druk van de supporters en berichten op socialmedia werden ze wakker 😂. Een van de hoofdredenen waarom wij de kwalificaties hadden misgelopen onder Bosz (imo) Ziyech was the missing link.

18 februari 2019 om 09:19

Dat is echt onzin, Mounir heeft daarna genoeg kansen gekregen om te vertrekken. Alleen verdiende hij bij Ajax nogal veel en dat bleek vaak een obstakel. Hij koos ervoor zijn contract uit te dienen, dat was Mounir's goed recht. Ajax heeft hem altijd keurig uitbetaald.

Voor het vervolg daarna, is Ajax danwel de Boer niet verantwoordelijk. Genoeg spelers mislukken bij een club omdat een nieuwe trainer het niet in ze ziet zitten echter de meeste komen elders weer aan de bak en weten zich dar weer op te richten.

Oude koeien uit de sloot halen. Serieus, wat geweest is geweest. Misschien moet Theo Janssen volgende week een interview met Frank de Boer houden. Dan krijgen we ook de andere kant van het verhaal. Dat zou wel zo eerlijk zijn geweest.

17 februari 2019 om 23:57

Nou nee want het is toch een feit dat Frank Mounir zonder verklaring eruit haalde, sterker nog broer Ronald heeft dit bevestigd in de VI een tijdje terug. Ook bij Inter is gebleken dat Frank nou niet bepaald communicatief omgaat met spelers. In dit geval vraagt ie toch netjes naar zijn onderbouwing om plotsklaps te moeten banken? Is dat zo'n ramp? Ach het was ook tlde tijd dat Ajax 11 ideale schoonzonen wilde hebben en nog trouwens ... terwijl je 1 of 2 klootzakken nodig hebt in je team. Niet dat Mounir dit was maar hem meteen afschilderen als moeilijk omdat ie een verklaring vraagt is ook lekker makkelijk. Theo beaamt nota bene dat Frank slecht communiceerde, Franks periode bij Inter idem dito ... hoeveel bewijs wil men nog? Hij hanteert dezelfde aanpak voor verschillende karakters tsja als dat niet incompetent leiding geven is weet ik het ook niet meer ... de 1 behandel/prikkel/stimuleer je nou eenmaal anders dan de anderen. De kunst is om dit in te zien en te laten werken ten faveure van je team, dit is in het voetbal zo (Hiddink) als in het bedrijfsleven. Ik ben de baas en ik bepaal, je dient maar te luisteren. Punt uit! Gaat echt niet iedereen voor je winnen hoor ... Management 101!

18 februari 2019 om 00:08

Het klopt dat De Boer hier misschien anders had kunnen handelen, maar ik betwijfel of dat het enige is wat mounir gezegd heeft. Ook El Hamdaoui heeft in zijn carrière een aantal misstappen begaan en er veel te weinig uitgehaald. In Engeland lukte het niet en ook in Italië had El Hamdaoui het moeilijk. Dat in combinatie met een man die qua talent vergelijkbaar was met Robin van Persie is maar moeilijk te geloven dat het enkel aan de houding van Frank De Boer lag.

18 februari 2019 om 09:21

Dat klopt, Frank zijn manier van communiceren en Mounir dat ging niet samen. Het is echter geen verklaring waarom Mounir zo moeilijk weg kwam bij Ajax en waarom het bij alle volgende clubs mis ging. Daar had Frank niets mee te maken.

18 februari 2019 om 00:05

Dus als iemand jou naait (want dat is wel ongeveer wat er gebeurd is) zal je er nooit over praten? Want “wat geweest is geweest”.

18 februari 2019 om 00:36

@Intermilito laat gaan joh ... veel Ajacieden, ik herhaal veel dus niet alle, zijn zó allergisch voor kritiek en zelfreflectie als het om hun cluppie gaat. Niet normaal! In dit geval is het overduidelijk dat Frank wat blaamt treft maar nee hoor 'Mantel der Liefde' vooruit kijken 'wat geweest is is geweest' ... hoezo leren van fouten uit het verleden; Ajax maakt geen fouten!

18 februari 2019 om 00:54

Maar Savano, veel Ajacieden, ik herhaal veel dus niet alle, zijn juist zeer kritisch. En zeker ook op Frank de Boer. Krijg een beetje het gevoel dat de allergie bij jou vooral bij Ajax ligt. Zullen we open staan voor normale discussies zonder ze te beschuldigen van dom reageren? Houdt het wel zo gezellig.

18 februari 2019 om 01:03

Het is ook dom reageren ... hoe zou jij het bestempelen dan? Lees het verhaal en dan zijn reactie nog eens en dan ben ik benieuwd hoe jij zo'n reactie wel zou bestempelen. Ik wacht in spanning af!

18 februari 2019 om 01:04

Als iemand non-Ajax fan is en kritiek uit is ie meteen Anti Ajax LOL lekker makkelijk ... bewijst precies mijn punt toch? Ironisch toch? :D

18 februari 2019 om 01:23

Savano wat kan jij onzin lullen zeg. Over dom gesproken!! Ook zo lekker cliche dat Ajacieden niet tegen kritiek op hun club zouden kunnen. Er zijn geen kritischere supporters dan Ajacieden. Verder is het onmogelijk dat een trainer in een periode van 15 jaar je carrière kapot te maken. Van de twee spelers vind ik Aisatti de meest sympathieke, EH liep naast zijn schoenen eas redelijk goed maar niet voor het systeem van De Boer. Als je nuet wilt aanpassen hoyd het op, simpel. Ongetwijfeld zal De Boer fouten hebben gemaakt, maar het us aan de speler om het ongelijk te bewijzen en laat EH nou een drama mentaliteit hebben. Aisatti heeft zich terug gevochten in het team daar heb ik respect voor, maar EH was gewoon slap!

18 februari 2019 om 05:08

Lees mijn reactie weer ... sjonge jonge ik benadruk nog extra niet ALLE Ajacieden want er zikn er zat die objectoef naar hun cluppie kunnen kijken en mijn mening delen. Ga het nou niet spinnen alsof ik anti ajax ben ofzo ... waar lul ik onzin dan? Roepen is makkelijk maar onderbouw het eens ... over dom lullen gesproken! In uw reactie verblijf ik ...

18 februari 2019 om 00:05

Dus als iemand jou naait (want dat is wel ongeveer wat er gebeurd is) zal je er nooit over praten? Want “wat geweest is geweest”.

Een winnende coach heeft altijd gelijk. Hij won die avond 2-0 van Milan en won vier titels op een rij.

18 februari 2019 om 05:10

Had ie ook gelijk bij Inter en Palace dan? Misschien kun je beter uitslapen Earlybird want dit is echt onzin wat je uitkraamt ... het gaat hier over zijn management skills ten opzichte van een groep. Jij komt met een losse wedstrijd en 4 titels aan. Zucht!

Niks carriere kapot gemaakt. El Hamdaoui speelde na Ajax nog bij Fiorentina en Malaga en is daar mislukt. En dat zijn nou niet bepaald twee misselijke clubs.

Een bekend verhaal. De communicatief zwakke de Boer. Spijkerman weet hier alles van. Frank teert op 4 kampioenschappen, welke er sommige kwamen aanwaaien, en op zijn vriendenkliekje bij de media en oudajax kliek. Iedereen vreet van elkaar en houd elkaar in stand.

El Hamdaoui heeft na Ajax natuurlijk ook óveral laten zien dat De Boer ongelijk had en het dus niet aan hem zelf lag.
Deze jongen begrijpt er nog steeds geen rúk van hè. Zo veel talent en dan uiteindelijk gód of allah op de knietjes moeten danken dat je nog bij Excelsior mee mag doen.
En natuurlijk praat Theo Janssen hem naar de mond, die was als speler precies hetzelfde, had nóg véél meer talent als El Hamdaoui en heeft er vervolgens, met z'n overal schijt aan gedrag, er nog een veel grotere puinhoop van gemaakt.
Bovendien, De Boer heeft Ajax, mét salaris plafond 4 x achter elkaar kampioen gemaakt, hij zal heus niet altijd zijn geweest, maar ik dat we dan toch wat meer begrip voor De Boer op mogen brengen dan onze het ligt altijd aan iemand anders kind Mounir.

Je mag het niet zeggen, want dan ben je weer een racist en een extreem rechtse PVV-er, maar het is toch niet toevallig dat vrij al die Marokkaanse spelers, waar echt grote talenten tussen zaten en zitten, nooit helemaal doorbreken en dat dat vervolgens ook áltijd, zonder uitzondering, aan anderen ligt. Het grootste probleem bij deze spelers is het tótaal gebrek aan zelfspot en zelfkritiek.

18 februari 2019 om 15:57

Wist niet dat Denswil, Boilesen en onder meer Kishna ook Marokkaans waren. Ik begrijp wat je probeert te zeggen, de spelers gaan ook niet vrij uit dat klopt, maar het gaat hier om de rol die Frabk gespeeld heeft.

Hamdaoui had er bij Ajax in 17 wedstrijden 11 goals inliggen. Suarez daarentegen slechts 7 en Siem de Jong zelfs maar 3.
Hoe kan je dan als trainer besluiten om je topscorer te laten banken?? En zelfs zonder enige uitleg. En uiteindelijk zelfs wegsturen..

Het is dat FdB dat jaar na 7 magere jaren voor het eerst kampioen werd dat dit werd geslikt, maar anders was hij er niet mee weggekomen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2323
2.PSV2320
3.AZ2015
4.Vitesse205
Voor de complete stand: Eredivisie
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

35 jaar
56 fans
Aanvaller

In de wandelgangen

Maandag 14 oktober
Barcelona wil Ansu Fati officieel naar de selectie van de hoofdmacht promoveren. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren