Hans Kraay jr. wees bondscoachschap af: ‘Ik heb een hekel aan vliegen’

Zondag, 17 februari 2019 om

Hans Kraay jr. is sinds hij in april van het afgelopen jaar bij FC Lienden vertrok niet meer actief geweest als trainer en dat lijkt voorlopig ook zo te blijven. De 59-jarige coach kreeg onlangs namelijk de aanbieding om aan de slag te gaan als bondscoach van de Salomonseilanden, maar had geen trek in dit avontuur.

De eilandengroep in de Stille Oceaan nam zelf contact op met Kraay: “Ik werd gebeld door de Solomon Islands. Zij spelen de Pacific Games van 7 tot 20 juli dit jaar. Ze zijn de hele maand juni hier in Nederland in trainingskamp, en ze hebben mij gevraagd om bondscoach te worden”, vertelde hij zondag bij FOX Sports.

“Mijn vrouw vond het leuk, waarom weet ik niet, maar ik blijf lekker hier. Het is mij te ver vliegen. En ik heb een hekel aan vliegen”, was hij duidelijk. De Salomonseilanden hadden Kraays eerste klus als bondscoach kunnen worden. De oud-verdediger was eerder wel actief als trainer bij clubs als SV Ophemert, SVZW, JVC Cuijk en DOVO.


Poll

Snap jij dat Hans Kraay jr. dit avontuur heeft afgewezen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

8 reacties (laatste reactie door guandriks)

Zou way niveau waarschijnlijk nog onder fc Lienden liggen. Maar toch ook wel lekker als je in zo'n tropisch paradijs mag werken.

Boskamp erbij vragen real-life soap en je bent set for life hahahahaha. Gemiste kans hansie hansie

17 februari 2019 om 12:39

Dan zou ik geen aflevering missen

17 februari 2019 om 15:23

Dat zou echt genieten zijn. Kan Fox Sports hem dit niet verplichten??

Misschien ben ik de enige! Maar ik zie in Hans Kraay best een prima coach. Wordt bij Voetbal Inside neergezet als een lompe voetbalanalist, maar hij heeft naar mijn idee altijd wat nuttigs te zeggen over voetbal. Wat mij betreft gaat Hans aan de slag bij een laagvlieger in de Eredivisie.

17 februari 2019 om 15:14

@Hendriks precies dit ... hij heeft er meer kijk op dan Johan en Renée bij elkaar, alleen brengt hij het soms wat lomp. Ok maar om dat nou zo zwaar te laten wegen ... en laat hij nou juist degene zijn die het vaakst onderbroken wordt door grijsgedraaide 'grappige' filmpjes of de reclame. Vaak genoeg 'laat hem nou uitpraten!' geroepen naar de tv ... Maar nee hoor een Sylvana of Gordon basten krijgt voorrang. Jammer!

17 februari 2019 om 15:14

*bashen

17 februari 2019 om 15:24

Haha ja hij is onterecht de pispaal, bijna pestgedrag soms. Maar kan soms ook geniet van Johan zn droge reactie op een enorm betoog van Hansie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

18 fans
Coach, 59 jaar
SeizoenClub
2016-2018 Lienden
2011-2012 SVZW

In de wandelgangen

Woensdag 23 oktober
Mikel Oyarzabal blijft de ideale kandidaat voor Manchester City om een zomers vertrek van Leroy Sané op te vangen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren