Zondag, 17 Februari 2019

Ajax dreigt Edwin van der Sar nog altijd kwijt te raken

Het is Borussia Dortmund menens inzake Allan Saint-Maximin. Lucien Favre kent de aanvaller nog uit hun gezamenlijke periode bij OGC Nice en wil dat de Fransman komende zomer absoluut naar Duitsland komt. (BILD)
Atlético Madrid wikt en weegt de komst van Romain Saiss. De middenvelder komt dit seizoen niet veel aan spelen toe bij Wolverhampton Wanderers, maar Diego Simeone ziet in hem een welkome versterking. (The Sun)
/
Manchester United denkt nog altijd aan een bestuursfunctie voor Edwin van der Sar, algemeen directeur van Ajax. Zeker nu Paul Mitchell van Red Bull Salzburg geen optie meer is voor de Premier League-club. (Sunday Times)
Paris Saint-Germain houdt de verrichtingen van Matteo Guendouzi bij Arsenal in de gaten. De middenvelder, bezig aan zijn eerste seizoen in Londen, verliet de Parijse club nota bene op vijftienjarige leeftijd. (Daily Mirror)
Juventus is bereid om Douglas Costa als wisselgeld in te zetten inzake de interesse in Paul Pogba. Manchester United probeerde de Braziliaan afgelopen maand tevergeefs van de Italianen over te nemen. (The Sun)
Che Adams kan in de zomer alle kanten op. De trefzekere aanvaller van Birmingham City geniet nu ook interesse van Arsenal, dat weet dat Burnley afgelopen maand ook met een bod van 10,5 miljoen euro geen succes had. (Daily Mail)Poll

Denk jij dat Edwin van der Sar ooit bij Manchester United aan de slag gaat?


18 reacties (laatste reactie door 18eman)

Zou mooi zijn. Komend seizoen weer schoon schip maken. En hopelijk wel weer prijzen pakken.

17 februari 2019 om 09:23

Kansloze reactie helaas. v/d Sar doet geweldig werk bij Ajax net als Overmars zo jammer dat mensen hun ogen altijd dicht hebben zitten. Edwin moet blijven zitten waar hij zit. Ajax heeft continuïteit nodig. Maar nee er zijn altijd mensen die liever onrust hebben.

17 februari 2019 om 09:43

Zou jij dan eens willen benoemen wat deze man niet goed doet? En daarnaast even zijn werkzaamheden in relatie tot het ontbreken van prijzen willen benoemen? Ik zie een zeer uitgebreide uitleg met de nodige feiten graag tegemoet. Want dit soort opmerkingen zijn inhoudloos.

17 februari 2019 om 10:19

@ajaxrkc3

Quote: "zou mooi zijn. Komend seizoen weer schoon schip maken. En hopelijk wel weer prijzen pakken".

Onzinnige en kortzichtige reactie. Van der Sar is Algemeen Directeur van Ajax en houdt zich als zodanig vooral bezig met de lange termijn belangen van Ajax. En die gaan gezien het feit dat de begroting van Ajax sinds lange tijd weer omhoog ipv omlaag gaat en dat ook nog eens zonder dat er CL deelname in is opgenomen, voortreffelijk. Waar jij het over hebt is niet schoon schip maken, maar van een drijvend schip een zinkend schip maken. Maar weet jij veel.

17 februari 2019 om 11:53

Als niets zinnigs te melden hebt reageer dan niet want je reactie is niet echt onderbouwd , maar ik snap wel uit je reactie dat je echt een succes supporter bent en dat allen bent als je club prijzen pakt , ik zou zeggen wordt supporter van een andere club die wel de prijzen aaneen rijgt , want aan supporters als jij zit de club niet te wachten ,

Hoezo is dat een dreiging ? Het is niet zo dat Ajax door zijn beleid, de ene prijs naar de ander binnensleept.

Van der sar ben ik niet zo weg van, ik zou Overmars erger vinden omdat ik daar niet zo snel een ander voor kan opnoemen die geschikt zou zijn. Als van der Sar weg is zou je na Ten Hag weer kunnen polsen bij Bosz, blijft toch een ideale trainer voor Ajax.

Van Der Sar is niet zo'n gemis, Ajax zijn merknaam is internationaal toch wel sterk. Overmars zou een enorm gemis zijn die heeft uitstekend werk geleverd op het gebied van in -en verkoop. Zijn opvolger vinden is een stuk moeilijker dan iemand vinden om VDS op te volgen. Ted van Leeuwen zou een goeie zijn, misschien Jordi Cruyff.

17 februari 2019 om 09:55

Net zoals de naam van der sar ook behoorlijk sterk is.

17 februari 2019 om 10:31

@leicester

Quote: "van Der Sar is niet zo'n gemis, Ajax zijn merknaam is internationaal toch wel sterk".

Je praat als een blinde over de kleuren omdat Van der Sar vooral achter de schermen werkt en jij werkelijk geen idee hebt wat hij daar allemaal doet en of hij zijn werk wel of niet goed doet. Je kunt derhalve ook niet beoordelen of hij wel of niet zal worden gemist. Hij zal sowieso wel worden gemist omdat Ajax bezig is aan de weg te timmeren in het buitenland en continuã¯teit daarin een doorslaggevende rol speelt. De mensen in het buitenland waarmee Ajax samenwerkt, weten wie hij is en wat ze aan hem hebben. Hebben ogenschijnlijk heel veel vertrouwen in hem. Als er een nieuwe AD komt, moet die weer op 0 beginnen en een nieuwe vertrouwensband opbouwen. In het meest gunstige geval kost dat alleen maar de nodige tijd, die je veel nuttiger zou kunnen besteden, en in het meest ongunstige geval gaat dat helemaal niet lukken en komen de samenwerkingsverbanden in gevaar. Je reactie blinkt daarom vooral uit in kortzichtigheid, maar dat is meestal zo met reacties die aan de onderbuik zijn ontsproten zonder dat er verstandelijk over is nagedacht.

Het is sowieso een onzinnige uitspraak omdat Apple een nog veel sterker merk is, maar dat natuurlijk niet wil zeggen dat Steve Jobs niet node wordt gemist.

17 februari 2019 om 13:16

Prima reactie nu zou ik graag wat feiten zien waaruit blijkt waar Edwin van der Sar individueel op het commercieel beleid het grote verschil maakt. Niet Ajax, maar puur Van Der Sar?

17 februari 2019 om 11:27

Je bent naast een bedrijf natuurlijk ook een sportclub, waar prijzen halen wel degelijk belangrijk is. Hij is eindverantwoordelijk, en oké, op financieel gebied doet hij het geweldig, op sportief gebied heeft hij gewoon te weinig gewonnen met de middelen en kwaliteit van Ajax.

Overmars weg vd sar mogelijk weg dat sommige mensen dit toe juichen leed is niet te overzien als dit werkelijk gebeurd

Met che Adams wordt arsenal volgend seizoen zeker kampioen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

In de wandelgangen

Dinsdag 15 juni
Chelsea geeft de komst van Achraf Hakimi zeker niet op. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren