Warner Hahn: ‘Ze hebben Dumfries, hij eet volgens mij springveren als ontbijt’

Zondag, 17 februari 2019 om

PSV kende zaterdagavond een moeizame avond in Heerenveen, maar wist in de absolute slotfase toch nog een gelijkspel uit het vuur te slepen (2-2). Trainer Mark van Bommel greep reeds in de rust stevig in door vedette Hirving Lozano naar de kant te halen en bracht in de tweede helft de jongelingen Cody Gakpo, Donyell Malen en Mohamed Ihattaren binnen de lijnen. De keeper aan de andere zijde, Warner Hahn, had het behoorlijk druk met de 24 schoten die PSV afvuurde in Heerenveen. Na afloop verscheen hij voor de camera van Voetbalzone en gaf hij verslaggever Justus Dingemanse tekst en uitleg over het gelijkspel.

Bekijk de video hieronder of abonneer en kijk op onze videopagina!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en verslaggever van Voetbalzone en levert bijdrages in de vorm van artikelen, columns, interviews, programma’s en reportages.

Poll

Vind jij Denzel Dumfries de beste rechtsback uit de Eredivisie?


Gerelateerd

8 reacties (laatste reactie door toss)

Zou wel zíjn opvliegende karakter verklaren. Een leuke back die me enorm verrast dit seizoen, maar hij is altijd zo gefrustreerd..

17 februari 2019 om 04:00

De Dumfriesfrons is inderdaad wel het tegenovergestelde van de Ronaldinholach. Ik vraag me af of hij er tijdens het voetballen altijd gefrustreerd uit heeft gezien. Spartanen die daar meer over kunnen vertellen? Voetballen doet hij iig duidelijk niet voor de lol. Misschien heeft hij dat wel nodig om het beste uit zichzelf te halen? Het lijkt mij op termijn eerder belemmerend werken trouwens. Ken weinig tot geen structurele toppers in oranje die er zo (gefrustreerd) bij liepen.

17 februari 2019 om 04:35

En het gekke is dat hij in interviews en naast het veld bijzonder open, netjes en sociaal is. Dumfries lijkt mij een slechte verliezer vandaar die frustratie en zure kop in de wedstrijd. En daar is eigenlijk niks mis mee. Die jongen heeft echt een buitengewone drive en doet alles om te slagen. Dat heeft hem in een paar jaar tijd van amateurvoetballer tot international gemaakt. Keerzijde is wel dat je meer baalt als het niet gaat zoals jij wil. Verder is die jongen nog zo jong joh die is op alle gebieden nog volop aan het ontwikkelen.

17 februari 2019 om 08:13

Frank de Boer had het ook. Misschien iets minder dan Dumfries maar Frank de Boer stond er ook om bekend en heeft desondanks een redelijke carrière gehad in Oranje.

17 februari 2019 om 12:46

Beetje vreemd oordeel om iemand gefrustreerd te noemen of te denken dat hij er gefrustreerd bij loopt zoals Ijsmuts zegt, enkel omdat hij een serieuze frons op zijn gezicht heeft. Zelfs met een serieuze frons kan iemand nog plezier hebben en hoeft hij niet gefrustreerd te zijn.

18 februari 2019 om 14:35

En als hij met diezelfde frons iemand de huid vol scheldt, of in woord en gebaar laat blijken het niet eens te zijn met de scheidsrechter? Want dat zijn de momenten die ik voor me zie, bij een Dumfriesfrons... en die komt best vaak voor in een wedstrijd. Ik oordeel op basis daar van. Als jij er ‘plezier’ in wil zien mag dat natuurlijk ook.

Zo loopt er bij Den Haag ook één rond, trekt een smoel die op oorlog staat maar naast het veld heb je de grootste lol met hem. Rustaaaaghhh

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

sc Heerenveen

Stand
Actuele wedstrijden

18 fans
Keeper, 27 jaar

In de wandelgangen

Maandag 15 juli
Real Madrid wil Andriy Lunin wederom verhuren, met Real Betis als een serieuze kandidaat om hem tijdelijk over te nemen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren