‘Arsenal wil haast maken en sprak al met Overmars en Monchi’

Zaterdag, 16 februari 2019 om

Marc Overmars heeft gesproken met Arsenal over de functie van ‘director of football’, zo schrijft de The Sun zaterdag. De club uit de Premier League is op zoek naar een opvolger voor de vertrekkende Sven Mislintat. Overmars is niet de enige technisch directeur met wie the Gunners spraken, want ook Monchi is in beeld. Volgens de Engelse tabloid vond er ook al een gesprek met de technisch directeur van AS Roma plaats.

Na het vertrek van manager Arsène Wenger aangesteld en onder diens opvolger Unai Emery zijn de prestaties niet om over naar huis te schrijven. In de Premier League is de club afgezakt naar de vijfde plaats, terwijl afgelopen donderdag BATE Borisov met 1-0 te sterk was in de zestiende finales van de Europa League. In Engeland wordt gesproken over een crisis bij Arsenal en om het seizoen nog enige glans te geven wil de club zo snel mogelijk een nieuwe technisch directeur aanstellen. Overmars en Monchi zijn de topkandidaten.

Na Wenger zag Arsenal ook directeur Ivan Gazidis vertrekken. Hij verliet de club vorig jaar voor een nieuwe uitdaging bij AC Milan. Na het vertrek van Mislintat en de teleurstellende resultaten, wil Arsenal de rust doen laten terugkeren in het Emirates Stadium met de spoedige aanstelling van Overmars of Monchi. De nieuwe technisch directeur zal bij Arsenal moeten werken met een relatief bescheiden budget. In januari kwam de Engelse topclub niet verder dan het huren van Denis Suárez van Barcelona. Als het team van Emery zich niet voor de Champions League weet te plaatsen, dreigt een voor Engelse begrippen bescheiden transferbudget van circa 45 miljoen euro.

De 45-jarige Overmars, die tussen 1997 en 2000 het shirt van Arsenal droeg, is op de radar verschenen door zijn werk bij Ajax. Hij slaagde erin om onder meer Daley Blind en Dusan Tadic vanuit de Premier League terug naar de Eredivisie te halen. Verder haalde Ajax onder zijn bewind spelers als David Neres, Nicolás Tagliafico en Hakim Ziyech. Onlangs verkocht hij Frenkie de Jong voor maximaal 86 miljoen euro aan Barcelona. Monchi werd bekend door zijn werk bij Sevilla, waar hij circa zeventien jaar werkzaam was. Hij wordt gezien als een transfergenie en is sinds 2017 werkzaam bij AS Roma.


Poll

Verwacht jij dat Marc Overmars naar Arsenal vertrekt?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

41 reacties (laatste reactie door fieb)

Monchi lijkt me een prima kandidaat. Laat Overmars maar in Amsterdam zitten. Iedereen blij.

16 februari 2019 om 07:24

Er zijn toch genoeg geluiden in Amsterdam die vinden dat het trio moet opstappen. En eigenlijk is het ook het ideale moment om over te stappen. Als de geruchten waar zijn, dan vertrekt het halve elftal deze zomer en moet je weer van voor af aan beginnen.

16 februari 2019 om 07:36

Dat zijn geen supporters die die onzin roepen. Iedereen die Ajax een warm hart toedraagt wil dat iedereen blijft waar die is. Overmars en v/d Sar doen beide top werk. Op Erik zijn wisselbeleid heb ik wel eens klachten maar op het spel niet.

16 februari 2019 om 08:13

@BJP, met EtH ben ik wel een beetje klaar. Heeft te veel beslissingen genomen die ons punten hebben gekost. Begon op speeldag 1 met dat wisselen van een half elftal tegen Heracles. Vervolgens tegen PSV maar een echte verdediger opstellen, al het andere was puur kijkend naar balbezit. Dan gaat het een tijd lang goed, maar na de winterstop stort het volledig in. Gedurende die instorting zien we niet een keer de voorhoede Neres Tadic Ziyec of een opstelling met Neres Dolberg Ziyech, Tadic 10. De opstelling waar hij naar terug grijpt tegen tegenstanders waar hij verwacht dat Ajax het moeilijk krijgt. Tegen Heracles kwam die zelfs met Labyad.....

16 februari 2019 om 08:17

De enige ajacied die ik dat zie zeggen is "Wyzyndebeste" hier op Vz. Je ziet nagenoeg hetzelfde bericht een stuk of dertig keer per dag voorbijkomen, dus ik snap je verwarring Het lijkt mij dat Ajax zeker een stapje achteruit zet als Overmars vertrekt; heeft ogenschijnlijk goed werk geleverd en daarnaast is het lastig om een TD te vervangen, zeker op korte termijn.

16 februari 2019 om 08:18

Daarom geef ik ook aan dat ik zijn wisselbeleid niet echt top is. Maar over Overmars en v/d Sar heb ik geen klachten.

16 februari 2019 om 08:27

Kijk en van die mensen word ik persoonlijk heel moe. Hebben we een top selectie en genieten we veelal van het voetbal, dan is het niet goed genoeg. Een aantal mensen hebben het syndroom Rupsje nooit genoeg. Hoe sterk wil je het elftal hebben? We staan maar vijf punten achter en alles is nog mogelijk in de ED. Daarnaast hebben we 13 leuke wedstrijden in de CL gehad. We zijn door en hebben het Real heel moeilijk gemaakt. Wat willen we nog meer? Owja mensen willen 34 zaadpotten zien en dan een middag kunnen genieten van een schaal, want dan is het seizoen geslaagd. Nou die schaal zie ik zelf ook graag komen, maar dan wel op de Ajax manier. En we gaan hem dit seizoen pakken. Ik gun het ETH, Overmars en Van der Sar, want het zijn vakmensen.

16 februari 2019 om 08:53

Uiteraard zijn die geluiden er, Ajax heeft het sportief en financieel zo goed gedaan sinds de fluwelen revolutie, daar zijn een hoop mensen jaloers op. Als ze er niet in slagen onrust te creëren, dan komt Ajax straks op eenzame hoogte in Nederland.

Je hoeft niet van voor af aan te beginnen, de meeste spelers blijven gewoon, er is wederom doorgroei vanuit de jeugd en er is meer dan genoeg geld om de vertrekkende spelers adequaat te vervangen indien nodig.

En met de nog betere club rating is de voorronde Cl/el ook weer wat eenvoudiger geworden.

16 februari 2019 om 13:03

@BJP79, Overmars verkoopt goed maar zijn aankoopbeleid vind ik niet heel sterk. Heeft redelijk veel miskopen en ik vind de selectie redelijk uit balans. Geen fatsoenlijke reservekeeper, geen 2e linksback, veel te veel betaald voor een matige Blind. Nog nooit een fatsoenlijke rechtsback. En zo kan ik nog wel even door gaan. Wat vd Sar betreft dat vind ik de slechtste AD van Ajax ooit. Is bestuurlijk een licht gewicht. Geen uitstraling, communicatief matig en commercieel onbenul. Hij parasiteert op zijn naam maar stelt verder bestuurlijk niets voor.

16 februari 2019 om 13:07

En waarom zouden niet-Ajacieden hierop jaloers moeten zijn? Ik had lever gezien dat Frenkie voor +100 miljoen verkocht werd. Ook De Ligt +100 miljoen en dan nog bedragen van +50 miljoen voor de andere 5 spelers met vertrekwens. En dan hopen dat alle 7 het supergoed gaan doen in het buitenland. Dan kunnen de andere clubs ook meer vragen en gaat het algehele niveau omhoog, waardoor het ook leuk wordt om naar wedstrijden buiten de Top 4 te kijken.

16 februari 2019 om 14:14

Dit gezeur snap ik nou niet. Ajax heeft z'n allerbeste eerste helft van het seizoen in 20 jaar. Heracles wedstrijd zat tussen twee belangrijke Champions league kwalificatie wedstrijden. Ajax is heeft de groepsfase van de CL overleefd...

16 februari 2019 om 08:35

De vraag is: hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat arsenaal maar een transferbudget heeft van 45 miljoen euro. Alleen al aan tv gelden, sponsorcontracten, kaartverkoop etc komt er bijna 500 miljoen binnen. Zien die eigenaren arsenaal als een soort melkkoe ofzo?

16 februari 2019 om 09:18

Omdat Kroenke het allemaal in zijn zak steekt. Zou ook niet gaan als Overmars zijnde. Met de aankomende brexit en de gierige eigenaar valt daar lastig iets neer te zetten ben ik bang

16 februari 2019 om 09:27

Salarishuis weegt te zwaar op de begroting.

16 februari 2019 om 09:27

Salarishuis weegt te zwaar op de begroting.

16 februari 2019 om 10:37

Precies wat je zegt inderdaad. De eigenaar, Stan Kroenke, ziet Arsenal inderdaad als een soort 'melkkoe'.

Zag laatst een overzicht voorbij komen met daarin verwerkt hoe de Premier League clubs hun financiã«n hebben opgebouwd; Arsenal was van alle clubs uit de competitie de enige club waar de eigenaar geen 1 pond heeft bijgedragen aan de financiã«n. Alle financiã«n van Arsenal waren volgens dit overzicht 'zelf verdiend' door de club.

Daarnaast komt het ook door een financieel wanbeleid binnen Arsenal de afgelopen jaren. Zoals het laten aflopen van contracten van spelers zoals Wilshere en nu Ramsey, wat toch spelers zijn die een aardig bedrag op zouden leveren, de ruil van Alexis voor Mhiki, Özil een contract geven van 350.000 per week, waardoor het hele salarishuis van de club omgegooid moest worden.

Nou worden er wel verschillende bedragen genoemd wat betreft het transferbudget van Arsenal. De zeer betrouwbare David Ornstein van de BBC heeft vermeld dat het budget van Arsenal meer richting de 100 miljoen pond zou zijn voor aankomende zomer.

Mocht overmars vertrekken uit Amsterdam is het voorlopig einde verhaal half elftal gaat weg er moten nieuwe spelers komen wie gaat dat doen overmars regelt alles weet alles chaos is niet te overzien als dit door gast

16 februari 2019 om 08:19

Je mag er toch van uitgaan dat Ajax de namen op de scoutingslijst wel klaar heeft staan. Iemand anders zou die rol echt wel over kunnen nemen. Hoewel het nagenoeg onmogelijk is om spelers met de kwaliteiten van Ziyech, Onana de Ligt of de Jong op te pikken, is er wel een hoop budget. Dus genoeg geld om leuke spelers op te pikken.

16 februari 2019 om 09:29

Overmars is ook geen heilige hoor. Doet prima werk bij Ajax maar is ook afhankelijk van zijn scoutingapparaat. Zonder de scouting hadden spelers als Sanchez, Neres en Taglifioco nooit in Amsterdam rondgelopen.

16 februari 2019 om 15:40

Geen enkele technisch directeur voert de scouting uit. Dat is juist de reden waarom superscout Mislintat niet de functie kregen die hij wenste. Een technisch directeur hakt knopen door en voert de onderhandeling uit. En daarin blinkt Overmars uit.

Crisis bij Arsenal? Teleurstellende resultaten? 45m transferbudget? Wat een hoop onzin in 1 artikel zeg. Een 5e plaats is prima volgens verwachting en als we realistisch zijn is het zelfs boven verwachting omdat wij de minste selectie hebben van de top 6. Natuurlijk is uit bij Bate verliezen niet goed, maar daardoor is er zeker geen crisis bij Arsenal nu. Daarnaast is al meerdere keren duidelijk gemaakt dat er deze zomer minimaal 100m beschikbaar is, wat meer kan worden door spelers te verkopen. Als ik zou moeten kiezen zou ik liever Monchi zien komen, maar beiden lijken me geschikte kandidaten.

16 februari 2019 om 08:53

Idd het heeft te maken met de ambitie en verwachtingspatroon. Arsenal wilt spelen om de plekken 4 t/m 7 waarbij 4 de bovengrens is en 7 de ondergrens. Alles daar tussen is acceptabel voor de directie. Bij echte topclubs is zo'n mentaliteit dodelijk.

16 februari 2019 om 08:58

Pun well played, maar het is vooral realisme warabe, we moeten onze plek kennen nu we na 20jr een nieuwe coach hebben. Die moet de tijd krijgen om te bouwen voordat we weer omhoog mogen kijken.

16 februari 2019 om 09:21

Ik was ook positief over de komst van Emery maar ik vind hem wel doorslaan in Ozil soap. Lijkt alsof hij niet over zijn ego kan stappen. Stel die man op...al is t enkel in de wedstrijden tegen de tegenstanders 7 tm 20. Hij wilt zich onnodig laten gelden. Aube krijgt zo geen service omdat er geen creativiteit is. Jarenlang werd er gesmeekt om een spits met diepgang itt Giroud. Komt die er zet Arsenal de speler die hem moet bedienen op de bank. Dit slaat echt helemaal nergens op.

16 februari 2019 om 10:33

Ik moet zeggen dat ik Özil op een gegeven moment gewoon echt minder vond spelen. Je zal als coach op den duur iets moeten veranderen. Özil kan weergaloos zijn, zo herriner ik mij de wedstrijd van vorig jaar thuis tegen Chelsea, daar was hij weergaloos. Maar zo spectaculair heb ik hem daarna amper nog gezien. Ik ben het met je eens dat de aanvoer naar voren zeer bedroevend is. Maar ik zou als ik Arsenal was eerst eens achterin gaan kijken en daar de boel dichtzetten. Ik zou daarbij gaan voor Cillissen tussen de palen. Die zal punten gaan pakken. En dan langzaam de selectie aanpakken. Voor nu is het middelmaat.

16 februari 2019 om 10:48

Cillessen pakt helemaal geen punten. Ga dan voor een keeper zoals Donnaruma die is echt veel beter ook Onana is beter. Cillessen is jammer genoeg ook middelmaat die Arsenal niet verder zal helpen.

16 februari 2019 om 10:54

Je mag je mening hebben hoor maar als ik hem bij Barcelona zie, dan keept hij daar echt weergaloos. Ik vind hem beter dan de door jou voorgedragen keepers, welke ook goed zijn hoor.

16 februari 2019 om 11:01

De keeper positie vind ik met Leno niet eens zo zeer een groot aandachtspunt voor Arsenal nu. Vooral centraal achterin is het pijnpunt van Arsenal, een speler als Mustafi is gewoon niet goed genoeg voor een club die de ambitie heeft om bovenin mee te doen.
Daarnaast is een 'echte' buitenspeler met diepgang ook iets wat Arsenal nodig heeft. Nu wordt Auba daar neergezet vanwege zijn snelheid, maar dat is ook geen echte buitenspeler, daarnaast komt hij veel beter tot zijn recht als spits.

16 februari 2019 om 09:17

4e zou een top prestatie zijn idd. 5e of 6e boeit me niet. Tegen Bate gaan we ook nog wel door, al heb ik zeer weinig vertrouwen in deze ploeg. Het spel is al het hele seizoen om te huilen. Daarnaast irriteer ik me mateloos aan Emery omtrent Ozil. Maar goed, kunnen er weinig aan veranderen. Ben wel heel benieuwd naar het budget. 45 geloof ik niet, kan gewoon niet bij zo'n grote en welvarende club als Arsenal. Hoop minimaal 100 en dan zou het mooi zijn als onze klote eigenaar ook nog eens wat investeert. 100 mln is net genoeg voor 2 fatsoenlijke spelers. Neem echter wel aan dat je met de verkoop van Welbeck, Mustafi , Monreal, hopelijk Mhiki en jammer genoeg Ozil toch minimaal 100mln binnen haalt. Zou mooi zijn als we Xhaka ook kunnen lozen. 200mln voor een linksback, cv, rechtsback, middenvelder en een winger. Tierney, Manolas, Sidibe, ?, Bailey/Malcom.

16 februari 2019 om 15:44

Zo briljant vind ik Monchi niet Samcro. Hij heeft echter een heel goed scoutingsapparaat neergezet (vooral bij Sevilla) waarmee er veel winst is gemaakt op spelers. Positief, maar dat klinkt precies als een kant die ik Arsenal niet graag op zie gaan.

17 februari 2019 om 08:28

Winst maken op spelers zou wel eens mooi zijn. Arsenal verkoopt niemand voor een fatsoenlijk bedrag. Er moet geld binnen komen om te bouwen. Hopelijk worden in de winter spelers als Mustafi, Monreal, Xhaka en Mhiki verkocht. Cech en Lichtsteiner zijn al weg.

Hij past wel goed bij Arsenal, heeft ook al een aantal jaren geen prijs gewonnen (Don't get mad it's a joke)

16 februari 2019 om 09:43

Moet zeker kunnen en de harde realiteit mag ook met een glimlach gebracht worden. Wat ik het knappe van Overmars vind is dat hij heel stoïcijns met Edwin een lange termijn route heeft bewandeld . Je zag het vroeger met Ajax en ook psv, directie haalde allerlei financieel gegoochel uit om maar net die speler te kunnen kopen die je kampioen maakte en de financiële puinhoop als je toch geen kampioen werd is voor de opvolger. Ajax heeft financieel enorme stappen gemaakt die concreet nog niet terug te zien zijn in de prestaties maar het zou mij ook niet verbazen als Ajax straks opeens 4 keer achter elkaar kampioen wordt. Ajax heeft toch het geld om 2 a 3 ervaren jongens binnen te halen.

16 februari 2019 om 11:51

@Soccersup hij heeft inderdaad heel goed gehandeld bij Ajax. Heeft ervoor gezorgd dat de club door middel van goed beleid een reële kans heeft om de aansluiting met de top te maken

16 februari 2019 om 10:20

@psveruit030

Quote: "hij past wel goed bij Arsenal, heeft ook al een aantal jaren geen prijs gewonnen".

Slappe reactie. De Premier League is de zwaarste competitie ter wereld met minimaal 5 clubs die mee kunnen doen om de titel. Daar is de titel binnen halen nog een kunst, in NL gaat het al jaren tussen dezelfde twee clubs, een incidentele uitzondering daargelaten, en hebben die bijna 50 procent kans om de titel te winnen. In Schotland kan de titelstrijd de laatste jaren zelfs schriftelijk af gedaan worden omdat al voor de eerste balomwenteling heeft plaatsgevonden, bekend is wie er kampioen gaat worden. Als je eigen club in de PL zou spelen, zou het halen van Europees voetbal het hoogst haalbare zijn. Prijzen zeggen ook niet alles, ook al is het winnen van prijzen het ultieme doel van iedere sport man of -ploeg. Arsenal is gewoon een Europese topploeg die zonder overdreven met geld te smijten, bijna altijd bij de eerste vijf eindigt en dat is een prestatie van formaat in een competitie die door het grote geld wordt gedomineerd.

16 februari 2019 om 11:53

@Scepticus38 je moet een grapje ook niet zo serieus nemen. Arsenal is overigens mijn favoriete Engelse ploeg. Heb heel erg veel respect voor de club.

Geweldige uitdaging met een nog groter budget, al hoop ik dat hij lekker in Amsterdam blijft. Zelfs als Ten Hag geen kampioen wordt, in het ergste geval en niks wint. Is Overmars de enige die aan mag blijven, voor de rest maakt het mij niets uit welke koppen evt rollen. Overmars is het brein, en verantwoordelijk voor de gigantische financiële opmars. En dankzij hem kon ik afgelopen woensdag genieten van een speler als Tadic, zeker als hij de scheids met rust laat..😁

16 februari 2019 om 08:32

Het is inderdaad een geweldige uitdaging, maar ik denk dat het op het moment leuker is om TD van Ajax te zijn. Het budget van Ajax zal ook vele malen groter zijn komende zomer met de verkoop van de Ligt, De Jong, Onana, Ziyech en wellicht Tagliafico. Veel mensen vergissen zich in de financiele kracht van Arsenal. Hoewel het 1 van de grootste clubs ter wereld is en afkomstig uit de PL is het budget komende zomer naar verluidt maar 45 miljoen. Jaren van financieel wanbeleid en een gierige eigenaar hebben ervoor gezorgd dat clubs als Fulham en Watford meer mogelijkheden hebben op de transfermarkt. Persoonlijk denk ik dan ook dat Overmars beter in Amsterdam kan blijven.

16 februari 2019 om 10:47

@sulejmanii

Quote: "geweldige uitdaging met een nog groter budget, al hoop ik dat hij lekker in Amsterdam blijft. Zelfs als Ten Hag geen kampioen wordt, in het ergste geval en niks wint. Is Overmars de enige die aan mag blijven, voor de rest maakt het mij niets uit welke koppen evt rollen. Overmars is het brein, en verantwoordelijk voor de gigantische financiã«le opmars. En dankzij hem kon ik afgelopen woensdag genieten van een speler als Tadic, zeker als hij de scheids met rust laat"..

Baarlijke nonsens. Overmars heeft een groot aandeel in het vele geld dat Ajax op de bank heeft staan, maar dat geldt ook voor FdB met het binnenhalen van 4 kampioenschappen en bijbehorende CL inkomsten. Met al dat geld zou je in theorie veel dure spelers kunnen kopen, maar in de praktijk gaat die vlieger niet op omdat aankopen volgens de FFP regels, die in NL gelden als een licentievoorwaarde, dienen plaats te vinden binnen de begroting en niet via de bankrekening. In werkelijkheid zijn de grote mensen achter de financiã«le opmars, Van der Sar en commercieel directeur Menno Geelen. Die zijn er in geslaagd om met het afsluiten van lucratieve sponsorovereenkomsten en het opzetten van internationale samerwerkingsverbanden, de begroting fors omhoog te krijgen. En zoals Van der Sar onlangs nog maar eens heeft geventileerd, zal de begroting nog veel verder omhoog moeten, uiteindelijk naar minimaal 200 miljoen, om de ambities van Ajax en haar supporters ook op de lange termijn te kunnen blijven waarmaken. Ondanks enorme verkoopcijfers heeft Ajax vorig jaar een operationeel verlies geleden en onder de streep maar een marginale winst geboekt. Voor dit jaar is ook een operationeel verlies ingecalculeerd. Dat toont aan dat de bomen bij Ajax nog lang niet tot in de hemel groeien en dat de volstrekt overschatte financiele mogelijkheden die de club in het hoofd van sommige supporters heeft, vooral gebaseerd zijn op een gebrek aan financiele kennis en onwetendheid.

Ajax heeft zonder de aankopen van o.a. Blind en Tadic al een afschrijfpost van 25 miljoen op een begroting van 100 miljoen. Dat is 25 procent. De club heeft het afgelopen jaar zonder dat de salarissen van diezelfde Tadic en Blind, alsmede de forse salarisverhogingen van Zyech en Tadic daarin zijn opgenomen al een salarispost van 53 miljoen. Tel daarbij op dat Ajax ieder jaar meer dan 10 miljoen kwijt is aan stadionhuur, opleiding en makelaarskosten en de complete jaarlijkse vaste opbrengsten zijn al zo goed als opgesoupeerd. Zolang Ajax CL deelname weet af te dwingen en een forse transferwinst weet te boeken, is dat geen probleem, maar als het een keer sportief tegen zit, zal zich dat ook in de financiele huishouding laten voelen. En zal dat niet zonder gevolgen blijven en er een nieuwe bezuinigingsronde volgen. Je hoeft geen wiskundig wonderkind te zijn om te kunnen beseffen dat Ajax nog veel bakens zal moeten blijven verzetten om op zulke grote voet te kunnen blijven leven als het nu doet. Onana, De Ligt en Frenkie de Jong zullen vertrekken, terwijl geen transfersom voor hen is betaald en er dus ook geen geld vrijkomt op de post Afschrijvingen. Er zullen normaal gesproken vervangers voor hen moeten komen die een forse investering vereisen en de afschrijfpost nog verder zullen doen toenemen. Overmars gaat het financieel heel moeilijk krijgen om dat allemaal binnen de FFP reglementen te kunnen realiseren, als dat al überhaupt mogelijk is. Het zou mij daarom niets verbazing dart als hij in het geval dat hij daadwerkelijk een aanbieding van Arsenal krijgt, hij die met graagte zal accepteren omdat de mogelijkheden van die club door de veel hogere begroting automatisch ook veel groter zijn dan die bij Ajax, waar ze de grenzen van wat wel en niet mogelijk is, met rasse schreden naderen.

Overmars nu weg, zou gewoon een Ramp zijn voor Ajax. Verwacht dat veel belangrijke spelers gaan.
De Jong is al weg. Ziyech weg zou helemaal chips zijn....de motor voor dit team.
Er moet dus veel, goed rondgekeken worden met al die miljoenen, de vraagprijzen rijzen daardoor de lucht in....mark moet dan ook echt wel aanblijven voor deze hele organisatie om straks weer een goed team te hebben.

Monchi stelt anders redelijk teleur bij AS Roma. Ik had toch verwacht dat die het wat beter zou doen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Actuele wedstrijden

46 jaar
126 fans
SeizoenClubW
2008/2009 Go Ahead Eagles 24 0 1 0
2003/2004 Barcelona 20 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

‘Guardiola en Overmars moeten grootmacht er weer bovenop helpen’

Josep Guardiola en Marc Overmars zijn in beeld bij AC Milan, zo verzekert Mundo Deportivo zaterdag. Volgens de Spaanse sportkrant is de manager van Manchester City de ideale kandidaat om vanaf...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 22 oktober
Chelsea wil Tammy Abraham belonen voor zijn goede prestaties dit seizoen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren