‘Mijn teamgenoten noemen me nu ook de knakworst, vind ik mooie humor’

Vrijdag, 15 februari 2019 om

Mitchell van Bergen verruilde Vitesse afgelopen zomer na een lastig seizoen voor sc Heerenveen. In Friesland heeft de nog altijd maar negentienjarige vleugelspeler het voetbalgeluk weer gevonden. Onder trainer Jan Olde Riekerink krijgt de Ossenaar veel vertrouwen, al staat hij met Heerenveen wel op een gevaarlijke vijftiende plaats. In gesprek met het Brabants Dagblad gaat Van Bergen in op zijn eerste seizoen in het Abe Lenstra Stadion.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Vind jij Mitchell van Bergen een meerwaarde voor sc Heerenveen?


Gerelateerd

3 reacties (laatste reactie door zinedane)

Unox heeft zich al gemeld als de nieuwe shirtsponsor van sc Heerenveen. Nu maar hopen dat ze niet van psv verliezen wat dan knakst er wat bij die jongen. On topic; leuke speler voor de middenmoot misschien subtop.

Leuke speler hoor. Vind het vreemd dat we hem zo makkelijk weg konden halen bij Vitesse. Toch wel een talentje. En nog maar 19. Het is wel beter voor hem dat hij nu bij Heerenveen speelt, omdat hij nu ook veel speelt. Dat is erg belangrijk. En dit is ook een van mijn favoriete spelers dit seizoen, omdat hij echt alles geeft. Verdedigend en aanvallend. Het is (nog) niet allemaal even goed, maar met zijn inzet zit het wel goed. En dat waarderen wij als supporters van Heerenveen heel erg. Dat merk je ook op de tribunes. We hebben leuke talenten hoor met van Bergen, Vlap en Pierie. En die wat minder spelen, en die toch meer gun, zoals Bruijn (nu verhuurd), Kongolo, Frederiksen en Hornkamp (Als spits)

16 februari 2019 om 00:45

Vind het ook jammer dat Heerenveen zo laag geklasseerd staat op het moment. Jullie verdienen meer wat mij betreft. Lammers, Van Bergen en Vlap zijn echt jongens waarvoor je naar het stadion komt.

Van Bergen is nog wat druistig in zijn acties. Maar deze jongen is wel echt een ruwe diamant zeg! Snap ook echt niet dat Vitesse hem zo makkelijk heeft laten gaan. Ik denk dat deze jongen nog wel eens heel groot kan gaan worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

sc Heerenveen

Stand
Actuele wedstrijden

0 fans
Aanvaller, 19 jaar

In de wandelgangen

Maandag 22 juli
Arsenal heeft een nieuwe poging gedaan om Wilfried Zaha los te weken bij Crystal Palace. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren