Onrust bij PSV blijft uit: ‘Een paar jaar geleden liepen Bazoer en Bakkali weg’

Vrijdag, 15 februari 2019 om

PSV start zaterdagavond tegen sc Heerenveen mogelijk voor de veertiende keer dit seizoen met dezelfde basiself. Mark van Bommel doet deze voetbaljaargang vaak beroep op elf dezelfde voetballers, laat vaak dezelfde voetballers invallen en de rest weet dat oefenwedstrijden of speeltijd in het elftal van Jong PSV het hoogst haalbare is. Ofschoon de oefenmeester van PSV harde beslissingen neemt, blijft de onrust bij de Eindhovense club vooralsnog uit.

Aad de Mos denkt dat de koppositie van PSV in de Eredivisie een van de redenen is dat bepaalde spelers niet of nauwelijks klagen over hun geringe participatie. “Dat geeft veel spelers, supporters en ook media een comfortabel gevoel. Er is niet zoveel reden voor makelaars en reserves om te klagen”, vertelt de voormalig trainer van onder meer PSV in het Eindhovens Dagblad. “Misschien is het ook de clubcultuur, maar een paar jaar geleden liepen spelers als Riechedly Bazoer en Zakaria Bakkali nog weg.

PSV staat voor vuurproef: op bezoek bij angstgegner sinds 2012/13

PSV speelt zaterdagavond een van de lastigste uitwedstrijden van het Eredivisie-seizoen. In de laatste vijf visites aan het Abe Lenstra Stadion scoorden de Eindhovenaren slechts tweemaal.Lees artikel

“Soms hitsen makelaars de boel op. Daar lijkt nu geen sprake van.” Van Bommel houdt ervan om jonge talenten een kans in de hoofdmacht te geven, al gaat dat dan weer ten koste van een voetballer als Bart Ramselaar. De middenvelder genoot interesse van NAC Breda en Sint-Truiden, maar bleef in Eindhoven. Een logische beslissing, al dan niet in verband met financiën, in het kader van carrièreplanning, zo denkt De Mos. “Ramselaar laat zien dat hij niet in paniek raakt, hoopt misschien nog op een kans en wil denk ik nog wel een keer op die platte kar staan.”

De Mos was in het verleden enthousiast over Armando Obispo en Dante Rigo, maar het tweetal is de afgelopen weken relatief uit beeld geraakt bij de hoofdmacht. Dat heeft volgens de trainer in ruste wat betreft de situatie van Rigo ook te maken met het feit dat Pablo Rosario en Jorrit Hendrix ook nog relatief jong zijn en voldoen. Obispo heeft in de optiek van De Mos misschien nog wat meer tijd nodig. “Hij moet zich op een aantal fronten verbeteren en dat gaat wat langzamer dan gedacht", oordeelt de fervent bezoeker van De Herdgang. "Ook hij heeft straks misschien een keer een andere omgeving nodig. Verloren tijd is het voor hun zeker niet, omdat ze met topspelers trainen.”Gerelateerd

Meer sportnieuws

53 reacties (laatste reactie door fcb_catalunya)

De mos zei toch dat Obispo beter was dan de Ligt..

15 februari 2019 om 07:18

De mos zegt zo veel hahah. Niks klopt alleen. Zijn commentaar bij top wedstrijden is ook altijd tenen krommend maarja hij maakt et wel weer goed met zijn vlogs😂

15 februari 2019 om 07:28

Originele opmerking. Ga je dit onder elke bericht van Aad zetten.

15 februari 2019 om 10:46

Ja, dat weten we nu wel. Dat heeft de Mos inderdaad gezegd. Achteraf een domme opmerking maar de Mos staat bij meer voetbalclubs op het complex dan wij allemaal bij elkaar. En ja de Mos praat zichzelf vaak tegen maar de man vindt het gewoon leuk om over voetbal te lullen zonder er over na te hoeven denken. Laat 'm. Die opmerking over Obispo heeft wel pijn gedaan zeg.... Haha.

Ik vind Aad de Mos altijd wel vermakelijk ook als co-commentator. Het leuke aan Aad is, is dat hij zichzelf blijft. Ja hij vindt zichzelf te goed en denkt dat hij een orakel is maar juist dat maakt hem soms vermakelijk om naar te luisteren puur omdat je echt de liefhebber hoort praten. In tegenstelling van een hoop van die nagemaakte analisten als van Halst etc.

15 februari 2019 om 07:56

Ik vind hem echt verschrikkelijk. Hij geeft niet alleen commentaar maar de mening van Aad de Mos krijg je er gratis bij. Helemaal vervelend daaraan is dat de mening van Aad de Mos vaak nogal onzinnig is. Obispo was bijvoorbeeld beter dan De Ligt.

15 februari 2019 om 08:28

Arnout108, maar wanneer zei hij dat? Anderhalf jaar geleden. Toen had De Ligt 11 wedstrijden bij Ajax gespeeld, zijn debuut wel al gemaakt voor Oranje, wat ook geen onverdeeld succes was. De Ligt was daar wel een groot talent, maar nog lang niet de speler die hij nu is.

15 februari 2019 om 09:06

En is de mening echt vaak onzinnig? Aad de mos ziet veel jeugd wedstrijden meer in een jaar dan wij heel ons leven zullen zien. Daarnaast heeft hij het ook vaak wel goed. Hij moet inderdaad stoppen met zijn mening als feiten uit te drukken maar verder vind ik er niet heel veel mis mee.

15 februari 2019 om 10:11

Wel makkelijk dat mensen Aad maar blijven afkraken op die opmerking, waarbij hij nog wel een boel meer in zijn algehele presentatie tegen zich heeft natuurlijk. Maar om zijn voetbalverstand nou helemaal van één ongelukkige opmerking te laten afhangen? Dan had je Cruijff op een gegeven moment ook al lang en breed niet meer serieus kunnen nemen. Die zwoer ook wel eens bij een speler waar later weinig van terecht kwam en dat weten we bij Obispo nog niet eens. Buiten het feit dat ik De Mos vermakelijk vind luister ik ook wel graag inhoudelijk naar hem omdat hij vaak ook wel zinnige dingen zegt en goed de vinger op de zere plek weet te leggen. Is zeker in de jaren '80 ook gewoon een prima coach geweest die grote talenten bij Ajax de kans heeft gegeven en met Mechelen een absolute topprestatie heeft geleverd.

15 februari 2019 om 10:45

Ik lees liever Aad zijn mening over voetbal of voetballers, dan jou mening over Aad.

15 februari 2019 om 15:39

Die ene opmerking van Aad was ook wel érg "dom", als ik het zo mag zeggen. Als je, ja zelfs toen, dacht dat Obispo het grotere talent was, dan heb je wat mij betreft een gekleurde bril, of totaal geen voetbalkennis. En aangezien Aad altijd wel vrij neutraal kan blijven, moet het wel het laatste zijn. Hij is ook nooit teruggekomen op die opmerking, wat de situatie ook anders zou maken. Maar los van die opmerking snap ik ook niet dat men hem prettig kan vinden als commentator. Let maar eens op: als hij de co-commentator is, praat hij vrijwel alleen maar als zijn collega iets aan het zeggen is, waarna ze allebei stil vallen. Erg irritant naar mijn mening.

15 februari 2019 om 17:00

Ik vraag me af of ze er een kwijt zijn bij het Pieter Baan Centrum, als ik Aad bij een wedstrijd hoor. Wat een wanvertoningen zijn dat. Afrikaanse tackles van de Duitse Rüdiger, slecht voetenwerk van Cech en andere keepers.. Valt er iemand geblesseerd uit, weet dokter Aad direct wat er is en hoe lang de desbetreffende speler uit de roulatie is.
Tel daarbij op dat Youtube vol staat met kolderieke uitspraken als '21 is 5' en 'ik ben natuurlijk expert in Brazilië' en je realiseert je dat het belachelijk is dat deze man nog zendtijd krijgt.

van Bommel gebruikt altijd dezelfde spelers.
Zolang PSV bovenaan blijft staan is er niks aan de hand.
Maar er komen scheurtjes. Ze moet de punten op strijd binnenhalen.
De bank is te mager in eindhoven. Dus er zullen wel weer aankopen
komen volgend jaar.de jeugd zal daar geen kans krijgen.
Denk niet dat ze het vol gaan houden met deze spelers
Daarentegen laat Ajax ook onnodig veel punten liggen.
Maar die zijn eindelijk wakker geworden in 2019

15 februari 2019 om 08:05

PSV heeft toch best wel een redelijke bank? Malen, Gakpo, Ihattaren en Guti kunnen best wat brengen als invaller en Sainsbury is een prima stand-in voor in de eredivisie. Als er een vleugelverdediger uitvalt dan heb je misschien een probleempje maar dat heeft ajax ook. En wat is er mis met aankopen? Komende zomer zullen er best wat spelers weggaan dus dan zijn aankopen niet zo gek. Ook dit seizoen deed PSV ook aankopen en dat heeft er niet voor gezorgd dat de jeugd minder kansen kreeg. Rosario heeft zichzelf in de basis gespeeld en een waslijst aan jeugdspelers krijgt een serieuze kreeg dit seizoen. Of dat echt allemaal eigen jeugd is of dat het jonge spelers die vanuit jong PSV een kans krijgen vind ik totaal geen belangrijke discussie dus bespaar me dat.

15 februari 2019 om 08:15

wat klets je nou
Natuurlijk staan aankopen de jeugd in de weg dat is toch logisch.
Als je je jeugd niet goed genoeg vind doe je aankopen.
Doen ze overal, ja ook bij Ajax

15 februari 2019 om 10:53

Nee dat hoeft niet. Een talent kan zich ook optrekken aan een oudere, gekochte speler. Zo staat de aangekochte speler de jeugd niet in de weg, Maar heeft de jeugd er profijt van. Niet alles is zo zwart wit.

15 februari 2019 om 08:16

Je stuk tekst ziet eruit als een sinterklaasgedicht. Waar je enter gebruikt kan je beter spatie gebruiken.

On: Uiteindelijk speelt PSV sinds de winterstop beter dan Ajax. Ook is zo'n wedstrijd als tegen Real geen graadmeter, want zulke tegenstanders heb je niet in Nederland. Voor je het weet spelen ze weer als tegen Heracles.

15 februari 2019 om 10:28

Ik dacht precies hetzelfde haha

15 februari 2019 om 10:46

"van Bommel gebruikt altijd dezelfde spelers."
Voor de basis wel, ja. Daarentegen heeft Van Bommel in de competitie wel al twaalf verschillende spelers invalbeurten (en incidentele basisplaatsen) gegeven.

"dus er zullen wel weer aankopen komen volgend jaar.de jeugd zal daar geen kans krijgen."
Ja, dus? Welke topclub doet in de zomer geen aankopen? En momenteel krijgt de jeugd meer kansen dan ooit bij Psv. Afgelopen zondag stonden er vier spelers in de basis die uit de eigen jeugd (of minstens uit Jong Psv) door zijn gestroomd, terwijl er nog eens zeven (waarvan twee invallers) op de bank zaten.

"maar die zijn eindelijk wakker geworden in 2019"
Dat moeten we nog maar zien. Ik dacht dat Ajax na die 6-2 tegen Feyenoord al wel wakker was. En een week later wonnen ze inderdaad netjes met 6-0 van Vvv. Maar de week daarna verloren ze toch weer van Heracles...

15 februari 2019 om 10:50

Ja Ajax is echt wakker in 2019.... Volgens mij 3 wedstrijden verloren (Heerenveen, Heracles, Madrid) en 2 gewonnen (Heerenveen en vvv) Ik denk dat je frustratie aan het spreken is, zo klinkt het.

15 februari 2019 om 11:07

Lieve Frans,

Je interpreteert de zin verkeerd.

Maar die zijn "eindelijk" wakker geworden in 2019.15 februari 2019 om 11:26

Frans

1x gelijk tegen Heerenveen

Bazoer en Bakalli hebben nooit hun belofte of potentieel kunnen inlossen. De één zit nu bij Utrecht en Bakalli weet ik niet eens. Dan kun je beter bij PSV blijven en doorgroeien.

15 februari 2019 om 08:23

Hij zit bij Anderlecht, 15 wedstrijden dit seizoen. Maakt dus niets uit.

15 februari 2019 om 10:50

"hij zit bij Anderlecht, 15 wedstrijden dit seizoen."

Waarin hij tot maar liefst 1 goal en 2 assists kwam.

15 februari 2019 om 11:58

Het gaat niet om Bakalli zijn stats. Het gaat erom dat Leicester doet alsof Bakalli ergens in een zwart gat, op een derde niveau speelt ofzo. Dat terwijl Anderlecht een topclub is in België, dus een competitie die hoger wordt aangeschreven dan de Eredivisie, bij een club die hoger staat aangeschreven dan Psv. (beide op basis van de Uefa coëfficiënten.)

15 februari 2019 om 12:22

"het gaat erom dat Leicester doet alsof Bakalli ergens in een zwart gat, op een derde niveau speelt ofzo."

Hij zit inderdaad bij een mooie club en dat verbloemt een beetje dat zijn loopbaan tot dusver toch best treurig is verlopen.

Bakkali maakte in zijn eerste competitiewedstrijd meteen 3 goals. Inmiddels zijn we 5 1/2 jaar verder. Weet je hoeveel competitiegoals hij in al die tijd heeft gemaakt? Ook 3...

15 februari 2019 om 13:19

Oh ik ben het er mee eens dat hij nooit zijn potentieel heeft bereikt. Zonde. Had hij niet toen hij op zijn 17e debuteerde met 3 goals direct enorm kapsones en begon hij eisen te stellen?

15 februari 2019 om 15:03

Ja Leicester zegt dat idd. Bakalli was zo'n enorm talent maar heeft bijna elke foute loopkeuze die je kunt maken gemaakt en is daardoor gewoon blijven stilstaan in zijn groei als speler en idd nu staat het voormalig toptalent en Rode Duivel bij een mooie club als Anderlecht en ook daar ziet iedereen het potentieel en ook ziet iedereen dat het er weer niet uitkomt.

De onrust komt vanzelf. Nu hopen jonge spelers nog dat in de zomer belangrijke spelers vertrekken. Maar kijk eens als Luuk de Jong zou vertrekken. Wie wordt dan spits: Lammers of Romero of nog iemand anders. Er wordt dan wel iemand teleurgesteld. Pas dan zal het onrustig worden. Nu heeft iedereen nog hoop.
Overigens snap ik bepaalde aankopen van PSV niet. Wat moeten ze met die Turkse back en die Australiërs. Die lopen de jeugd wel voor de voeten. Ook het middenveld is overvol. Geloof me, de onrust zal echt nog wel komen.
Aad heeft het ook nog over Obispo, zou beter zijn dan de Ligt. Op het moment dat de Ligt bij een grote club speelt heeft Obispo geen basisplaats bij Psv.

15 februari 2019 om 10:09

Turkse back? Help even? Of bedoel je Aziz Behich? Dat is namelijk één van die twee “Australiërs”. Ik zie ze overigens ook niets extra’s brengen, maar zijn dan ook puur voor de breedte gehaald. De jeugd is qua verdedigers gewoon nog niet ver genoeg. Lammers of Romero zullen idd uit moeten vechten wie er in de spits komt, al zouden Gakpo of Malen hier ook nog voor in aanmerking komen. Denk dat er meer stress ontstaat wanneer je geen idee hebt wie een eventueel vertrek op zou moeten vangen. Nu is er altijd een backup. Onrust komt wanneer je de koppositie afstaat, maar ook dan word het je vaak aangepraat. Het is aan de coach en het team om die rust te bewaren, en je niet gek te laten maken door de media.

15 februari 2019 om 10:12

Voorlopig is dit nog wishful thinking. Van Bommel heeft er een degelijk elftal van gemaakt soms mooi maar altijd degelijk. Lukt het niet mooi dan hebben ze met wat geluk toch nog de drie punten telkens binnen weten te halen en blijft psv lekker in de flow.

15 februari 2019 om 10:17

Zit een kern van waarheid in, maar van “geluk” kun je niet echt meer spreken. Dit is teamgeest en uithoudingsvermogen. Blijven geloven, zelfs na een 2-0 achterstand, en tot de laatste seconden de tegenstander met de rug tegen de muur kunnen zetten(zie Utrecht) of die late goals nog maken.

15 februari 2019 om 10:23

Tuurlijk wel. De spelers van psv gaven zelf na de wedstrijd uit tegen pec toe dat ze 3 punten gestolen hadden. Tuurlijk heeft psv geluk, het geluk van een kampioen. Zoals het spreekwoord zegt; zonder geluk vaart niemand wel.

15 februari 2019 om 10:25

Tuurlijk zit er geluk bij, maar het is wel heel naïef om alles maar onder geluk te scharen. Het is een bijkomende factor, maar er zit veel meer achter dan dat.

15 februari 2019 om 10:34

Lees mijn tekst, het komt er als laatste bij. Dit maakt juist de achtervolger gek. PSV heeft Zo vaak op het laatst een wedstrijd beslist. Dat gaat bij Ajax spele te in het hoofd zitten. En ja daar zat regelmatig meer geluk dan wijsheid bij.

15 februari 2019 om 10:57

Haha, maar dan vergeet je even doodleuk hoeveel geluk Ajax al heeft gehad? PSV staat boven aan door geluk, Maar Ajax staat maar 6 punten achter door geluk, was anders veel meer geweest.

15 februari 2019 om 11:34

Elk team heeft wel is geluk. Maar gezien PSV zo vaak in de laatste 10 minute scoort, zou ik inderdaad meer zeggen dat ze conditioneel sterker zijn, als dat het geluk is.

15 februari 2019 om 12:10

Frans77 dit topic gaat over psv. En jij begint zonder ook maar 1 concreet voorbeeld te noemen erover dat Ajax veel meer geluk heeft. Ik noemde een concreet voorbeeld van de wedstrijd pec-psv waarbij ook de trainer en de spelers van psv zelf aangaven dat psv dit niet verdiende. Hoe duidelijk wil je het hebben. Als je naar de statistieken kijkt van bijvoorbeeld ajax-heracles dan denk ik dat je als objectieve kijker niet kan zeggen dat Ajax veel geluk heeft gehad. En ook svp lezen, geluk kan je als kampioen afdwingen maar dan blijft het nog wel geluk. Niks mis mee toch.

15 februari 2019 om 12:26

@soccersupp, grappig dat mensen nog steeds het idee hebben dat PSV 'zo vaak wedstrijden op het laatst beslist'. Dit seizoen heeft PSV namelijk pas 4 keer na de 85e minuut de gelijkmaker of de winnende gescoord. Ajax 2 keer. Is dat zo'n groot verschil?

15 februari 2019 om 13:43

Skede dank voor je toevoeging. Om eerlijk te zijn dacht ik dat het al 5 keer gebeurd was, maar ik zat er dus 1 naast. En jij bent psv fan en goed op de hoogte dus ik geloof je gelijk. Nu is 4 keer wel 2 keer zoveel als 2 keer, dus psv beslist inderdaad vaker in de laatste minuten. Succes dit weekend met je club!

15 februari 2019 om 13:47

Haha, zeker vaker. Maar 2 is ook 2x zoveel als 1 Jij ook succes!

15 februari 2019 om 10:51

Ja ik denk dat de club in elkaar gaat storten. Kunnen beter meteen ophouden te bestaan. Want stel je voor, er gaat doorgeselecteerd worden. Dat is in de historie van PSV, of welke andere voetbalclub dan ook, nog nooit gebeurd namelijk. Garantie voor teleurstellingen, verscheurde contracten en ruzies.....

Het 'middenveld is overvol'. Op dit moment zijn Hendrix, Rosario, Pereiro en Gutierrez de 4 reeele opties voor de 3 basisplekken op het middenveld. En dan nog Rigo, Sadilek en Ihattaren als back up (3 totaal verschillende spelers) 7 spelers voor 3 posities, waarvan 3.jonge jeugdspelers. Is toch niet overvol, of anders dan bij andere clubs? En ook daar kan in de zomer gewoon doorgeselecteerd worden door te verkopen.

Je stuk klinkt nogal als wishful thinking als je het mij vraagt...

15 februari 2019 om 10:54

@mayarood:

O jee, de jeugd krijgt misschien wel concurrentie... Schandalig, zeg. Dat verwacht je toch niet bij een topclub?

Wel opmerkelijk dat je dit soort reacties eigenlijk alleen leest als het over PSV gaat. Intussen heeft Ajax nu al 20 (!) gehaalde spelers in de A-selectie. En dat zullen er vast niet minder worden als ze straks in de zomer kunnen gaan shoppen met ca. 200 miljoen euro...

15 februari 2019 om 11:00

Haha, echt hé. Maar dan weten we in ieder geval weer dat het goed gaat in Eindhoven als je zulke berichten telkens leest.

Laatst nog een wedstrijd zitten kijken met onder meer commentaar van Aad de Mos. Wat kan die man toch ongelofelijk dom praten. Gelukkig kwam ik er in de rust achter dat je het geluid ook op Engels kan zetten.
Misschien een tip voor iedereen, want ik neem aan dat iedereen wel een beetje klaar is met dhr. De Mos.

15 februari 2019 om 12:27

Haha ik vind het wel mooi hoor als commentator. Er is toch geen enkele commentator die commentaar kan geven en tegelijk kan analyseren. Heeft ook helemaal geen zin, dat doen ze in de rust en achteraf maar. Aad de Mos en sierd de vos vind ik best een goed duo. Sierd met de feitjes, Aad met de quasi analyses. Best vermakelijk.

15 februari 2019 om 13:11

Sierd de Vos kan ik nog wel om lachen, omdat het een soort cultheld is geworden. Alleen Aad de Mos is bij mij wat minder in trek.
Moet overigens wel zeggen dat ik Wytse van der Goot wel een goede commentator vind. Leest zicht van tevoren goed in en heeft er ook wel kijk op.

@cabinessence Vind je het raar dat als Ajax voor pakweg 200 a 250 miljoen aan spelers verkoopt er voor pakweg 100 miljoen gaat worden terug gekocht ? Ajax gaat waarschijnlijk flink worden uitgehold door de topclubs in Europa. De Jon is weg, de Ligt, Ziyech, Neres en Onana lijken diezelfde kant op te gaan. Dan is het logisch als Ajax volgend jaar toch weer mee wil doen om het kampioenschap, en dat wil het op zeker, dat de club dan zelf ook weer flink zal moeten inkopen. Daarmee is Ajax niet ineens een "koopclub", maar reageert het op een logische manier op het simpele feit dat de selectie leeggeplunderd is. Dus als dan bijvoorbeeld Stengs voor 10 miljoen uit Alkmaar wordt geplukt lijkt mij dat heel normaal.

15 februari 2019 om 12:27

"vind je het raar dat als Ajax voor pakweg 200 a 250 miljoen aan spelers verkoopt er voor pakweg 100 miljoen gaat worden terug gekocht ?"

Nee, natuurlijk vind ik dat niet raar. Ik vind alleen dat sommige Ajax-supporters nogal hypocriet zijn richting Psv.

Wat mij betreft mag Ajax straks best 25 gehaalde spelers hebben, dat zal me worst wezen. Maar ik vind het wel heel raar om dan van Ajax-supporters reacties te lezen als "psv heeft straks een groot probleem als Luuk de Jong vertrekt, want dan moet je Lammers of Romero op de bank zetten, dus een van de twee zal dan heel teleurgesteld zijn".

Was de bedoeling dat Dante Rigo dit seizoen zou doorbreken bij Psv, helaas krijgt hij amper kansen van van Bommel...net als die andere talentjes.. Kijk als je zo'n Ramselaar zo weinig laat spelen doe je gewoon aan kapitaalsvernietiging. Is misschien zijn manier om het goed te doen, namelijk steeds met dezelfde spelers spelen zodat zij goed ingespeeld zijn op elkaar.

15 februari 2019 om 12:31

"helaas krijgt hij amper kansen van van Bommel...net als die andere talentjes.."

Ik denk dat Malen, Gakpo, Ihattaren, Rosario en Sadilek momenteel toch vrij weinig te klagen hebben.

15 februari 2019 om 12:40

Eerst zeg je dat er te weinig kansen worden gegeven aan talenten, om vervolgens te zeggen dat het niet laten spelen van Ramselaar 'kapitaalvernietiging' is. Terwijl diezelfde Ramselaar dus is voorbegestreefd door, jawel, jeugdspelers...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4138
2.AZ3830
3.PSV3118
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. GakpoAanvaller163
D. MalenAanvaller1311
BrumaAanvaller112
K. MitroglouAanvaller81
R. RuiterKeeper10
J. ZoetKeeper110
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

271 fans
Coach, 42 jaar
SeizoenClub
2018- PSV
2017-2018 PSV U19
2012-2013 PSV
2011-2012 AC Milan
2006-2011 Bayern München
Laatste voetbalnieuws

Van Bommel verbijsterd om Van Basten: ‘Hij hing op, ik kon niets zeggen’

Mark van Bommel had als international van Oranje een moeizame relatie met Marco van Basten, tussen 2004 en 2008 de bondscoach van het Nederlands elftal. De samenwerking tussen het tweetal bereikte...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 11 december
Liverpool is een van de zes clubs die de ontwikkelingen rond Neymar in de gaten houdt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren