Theo Janssen genoemd bij FC Twente en FC Utrecht: ‘Ga niet lopen smeken’

Donderdag, 14 februari 2019 om

Theo Janssen is momenteel samen met Dennis van Beukering trainer van Vitesse Onder-19, maar het is nog niet duidelijk wat de toekomst zal brengen voor de voormalige middenvelder. Zijn contract bij Vitesse loopt na dit seizoen af en hoewel de Arnhemmers de intentie hebben uitgesproken om te verlengen, is dit er nog niet van gekomen. Op de achtergrond sluimert bovendien de vermeende interesse van FC Twente en FC Utrecht.

“Ik heb kortgeleden met Aloys Wijnker (hoofd jeugdopleiding van Vitesse, red.) een gesprek gehad. Ze willen verlengen zeggen ze, maar daar is het ook bij gebleven. Ik heb geen voorstel gehad ofzo”, legt Janssen uit aan Omroep Gelderland. Na dat gesprek hoorde hij niets meer van Wijnker: “Ik vraag niet hoe staat het ervoor en ga niet lopen smeken. Daar voel ik me iets te groot voor.”

“Feit is dat veel contracten van trainers al verlengd zijn bij Vitesse. Veel ligt al vast. Wat ze met mij zouden willen? Ik heb werkelijk geen idee. Het is niet helemaal duidelijk.” Janssen hoopt in de toekomst uit te groeien tot hoofdtrainer van Vitesse, maar sluit niet uit dat hij de club in eerste instantie verlaat om ergens anders ervaring op te doen. Een van de plekken waar hij dat zou kunnen doen is bij zijn voormalige werkgever FC Twente.

Janssen werkte in het verleden al samen met Paul van der Kraan en Ted van Leeuwen, die eerder in de directie van Vitesse zaten en nu werkzaam zijn in Enschede: “Dat zijn mensen die ik natuurlijk heel goed ken. Ik zeg niet dat er iets speelt, maar ik ontken ook niet dat er weleens contact is. FC Twente heeft wel aangegeven dat als ik bij Vitesse niet verder zou kunnen, er een bepaalde rol voor mij zou kunnen liggen daar.”

FC Utrecht zou daarnaast een optie kunnen zijn voor Janssen. De Domstedelingen hebben onlangs John van den Brom aangesteld als trainer voor het aankomende seizoen en Janssen wordt genoemd als mogelijke assistent. Van den Brom haalde deze week al Dennis Haar als zijn nieuwe rechterhand naar Utrecht, maar dit hoeft geen beletsel te vormen voor Janssen: “Sommige clubs hebben er wel vijf. Maar John en ik klikken wel”, knipoogt hij.


Poll

Denk jij dat Theo Janssen in de toekomst uit zal groeien tot hoofdtrainer bij Vitesse?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

17 reacties (laatste reactie door graziayes)

Theo is ook geen toegevoegde waarde als trainer. Zolang hij zich als een klein kind gedraagd en vaker in de kroeg zit dan thuis op de bank, zou die nooit serieus genomen worden!

Niets meer dan lof voor Theo als voetballer, en ook voor hoe hij in het leven staat. Maar na het zien van zijn recente tv optredens voor de promotie van zijn boek, en de bijbehorende verhalen hoop ik echt dat hij niet naar Utrecht komt.

Voor mij hoeft dit niet, liever iemand die de club een beetje kent als een heel vreemdelingenlegioen halen.

Het is nogal ongeloofwaardig om van iemand als Theo Janssen te horen krijgen dat je harder moet werken op de training of aan je spel. De man die het prettiger vond om zijn eigen ding te blijven doen naast het voetbal, ipv het beste uit zichzelf te halen. Nee daar word je geen goede hoofdtrainer mee.

14 februari 2019 om 20:02

Zelfs Joey Barton is trainer tegenwoordig

14 februari 2019 om 23:29

@fcexclusief ,

hoezo dom lullen,

Dus Theo die altijd zijn eigen ding deed, ook toen ie uitgeroepen werd tot beste speler eredivisie in het kampioensjaar van Fc Twente, en daarna door Ajax werd gehaald, doet nu iets anders namelijk zijn visie, en voetbal know how, overbrengen naar de jeugd, en die zullen echt uit zijn handen eten, en waarom zou ie dan geen hoofdtrainer kunnen worden?? en de meeste spelers die hij dan later als hoofdtrainer onder zich zal krijgen zullen dat domme vooroordeel van jou alleen links laten liggen.

Juist doordat hij er zo bijzonder uitziet qua postuur en tattoos wordt hij als ‘een gewone jongen’ gezien die ‘gewoon’ gebleven is. Maar wat is er eigenlijk zo ‘gewoon’ aan zijn gedrag en overvloed aan tattoos?

14 februari 2019 om 17:38

Nou, beantwoord je eigen vraag eens? Wat vind jij dat zijn tattoos zeggen over hoe "gewoon" hij is?

15 februari 2019 om 00:21

Ik vind dat hij een ordinaire uitstraling heeft en in meerdere opzichten geen goed voorbeeld voor de jeugd.

15 februari 2019 om 09:33

9 van de 10 voetballers heeft tattoos tegenwoordig, lijkt me dat dat geen issue hoeft te zijn toch. Daarbij speelt uiterlijk toch rol, Simeone lijkt ook op een boef uitstekende trainer wel.

Fc Utrecht heeft volgend seizoen Dennis Haar en Rick Kruys als assistenten. Waarom zouden wij nog een derde persoon aan deze staf toevoegen?

Wat ziet hij eruit zeg, heeft hij te veel bitterballen gegeten? Hij komt bij mij totaal niet over als een fitte sportman. Hoofdtrainer lijkt mij daarom geen goede functie voor hem.

15 februari 2019 om 03:04

misschien een skippy bal ipv een bitterbal?

Denk dat vd Brom het niet tof vindt als zn assistent Theo met de halve ploeg stiekem in de kroeg loopt te hangen en peuken loopt te roken. Ik vind Theo geweldig maar ik denk ook dat ie voor een trainer niet echt degene is waarbij je je aan wilt spiegelen tov de selectie

Ik denk juist dat hij met zijn no nonsense een uitstekende trainer in spé is...heel erg makkelijk om iemand op zijn uiterlijk te beoordelen. Hij kent de klappen van de zweep, zowel binnen als buiten t veld, geef m in ieder geval een kans. Ik hoop dat FCT hen die kans gunt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Vitesse

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2323
2.PSV2320
3.AZ2015
4.Vitesse205
Voor de complete stand: Eredivisie

Nederland
190 fans
Coach, 38 jaar
SeizoenClub
2019- Vitesse U19
2018-2019 Vitesse U19
2012-2014 Vitesse
2011-2012 Ajax
2008-2011 FC Twente

In de wandelgangen

Maandag 14 oktober
Barcelona wil Ansu Fati officieel naar de selectie van de hoofdmacht promoveren. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren