‘Juventus denkt na over bod van vijftig miljoen euro plus Paulo Dybala’

Woensdag, 13 februari 2019 om

Juventus versterkte zich afgelopen zomer nog met Cristiano Ronaldo en het begint erop te lijken dat de Italiaanse grootmacht na dit seizoen opnieuw een megatransfer in gedachten heeft. Tuttosport en Sky Arabia berichten woensdagochtend namelijk dat La Vecchia Signora bereid is om heel ver te gaan voor de komst van Mohamed Salah.

Juventus zou erover nadenken om Paulo Dybala te betrekken in een deal die Salah terug kan brengen naar Italië. De sterspeler van Liverpool kwam in het verleden al uit voor Fiorentina en AS Roma en geniet nog steeds een goede reputatie in de Serie A. The Reds kunnen mogelijk in de komende maanden een officieel bod verwachten van Juve, dat naast Dybala ook nog eens vijftig miljoen euro naar Anfield zou willen overmaken.

Dybala werd in de afgelopen seizoenen in Turijn gezien als de grote ster voor de toekomst, maar de 25-jarige Argentijn komt dit seizoen maar mondjesmaat in het stuk voor. Massimiliano Allegri posteerde hem de afgelopen twee Serie A-wedstrijden zelfs op de bank en de trainer is naar verluidt niet tevreden over de wisselwerking tussen Dybala en Ronaldo. Met de komst van Aaron Ramsey komt volgend seizoen daarnaast een speler binnen die op dezelfde positie uit de voeten kan als La Joya.

Dat Juventus op de achtergrond werkt aan een grote deal om geld binnen te krijgen lijkt in ieder geval vast te staan. Onder meer La Repubblica meldt namelijk dat de club van plan is om door middel van het uitgeven van obligaties 150 miljoen euro binnen te halen. Dat bedrag zou dan weer ingezet kunnen worden bij de pogingen om Salah naar Noord-Italië te brengen.


Poll

Vind jij dat Liverpool een dergelijk voorstel moet accepteren?


Gerelateerd

34 reacties (laatste reactie door mrmoojorisin)

Oké. Die zag ik niet aankomen. Volgens mij is Dybala een hele talentvolle jongen. Maar dit zijn wel twee hele andere type spelers. Weet ook niet of hij in de PL wel uit de verf gaat komen en ik weet ook niet of Liverpool bereid is om hun absolute ster van de hand te doen.

13 februari 2019 om 09:24

Dybala gaat te kort komen voor het power voetbal van Klopp. In Engeland zie ik hem eerder slagen bij Arsenal, waar minder power en meer combinatie voetbal in zit. Als ik Liverpool was zou ik er nog niet eens over nadenken, ook al is Salah van dit seizoen een pak minder dan de Salah van vorig seizoen (maar toen had ie ook het geluk aan zijn kont hangen).

13 februari 2019 om 10:20

Er is zoveel verkeerd aan deze reactie. Allereerst weet ik zeker dat Dybala eerder bij Liverpool zou slagen dan bij Arsenal. Bij Arsenal loopt het niet lekker en dat gaat ten koste van creatieve voetballers. Onder het aanvallende systeem van Klopp zou Dybala samen met Firmino juist goed kunnen uitpakken. Daarnaast is Salah dit seizoen juist beter dan vorig jaar. Hij loost meer schoten, creëert meer kansen en is vaker in het strafschopgebied dan vorig jaar. Echter scoort hij ietsjes minder. Dat is dood normaal. Je hebt wel gelijk in het feit dat Liverpool hier niet eens over moet nadenken.

13 februari 2019 om 13:12

Salah scoort voor zijn vorm noujuist buitensporig veel. Hij passeert voor mijn gevoel nauwelijks meer verdedigers in of nabij de 16 en heeft vaak zijn goals uit voorzetten of passjes, die hij vervolgens vaak wel erg goed weet af te maken omdat zijn schot fenomenaal is. Maar de geweldige dribbels en aanvallende spel van vorig seizoen waardoor hij soms de beste voetballer werd genoemd zie ík in ieder geval nauwelijks meer terug.

Doe nou geen domme dingen Juve.. Hou Paolo gewoon en laat die coach eens normaal gaan doen. FinoAllaFine..

13 februari 2019 om 09:15

Dybala heeft het lastig omdat de 4-3-3 niet geschikt is voor hem. Een 4-4-2, 3-5-2 en 4-2-3-1 zijn voor hem eigenlijk beter. Het is dus wel aan Dybala dat hij ervoor zorgt om aan de 4-3-3 aan te passen. Mandzukic deed dat ook een paar jaar geleden toen hij een winger werd. Maar in potentie is Dybala natuurlijk een wereldtopper.

13 februari 2019 om 10:15

Dan spelen we ook hetzelfde als we vroeger deden. Toen kon iedereen zijn plekje vinden en dan kan je ooknog alles uit dybala halen. Waarom nieuwe wijze proberen als je ziet dat het die niet goed gaat?

13 februari 2019 om 11:13

Omdat een 4-2-3-1- niet altijd werkt. In de CL heb je juist een mannetje extra nodig op het middenveld.

Mocht dit zover komen zou ik dat echt een bijzondere move vinden. Ik zou als Juventus zijnde je eerder focussen op het halen van een talentvolle centrale verdediger i.p.v. weer een enorm impuls op je salarishuis in de aanval. Over het algemeen gaan de verdedigers in de Serie A wat langer mee maar ook die hebben niet het eeuwige leven.

So zeg! Wist niet dat er maar 1 jaar verschil zit tussen deze spelers. Ik schatte Salah toch wel ouder in. Nu kan Salah toch over 1 a 2 jaar nog wel een leuke transfer maken. Dybala staat een beetje stil maar blijft natuurlijk een fantastische voetballer!

Bayern lezen jullie mee? Dybala is ongelukkig en mag voor een goed bod weg! Als we hem halen hebben we een vleugelspeler/spits/nr10 voor de komende 6 jaar. Werner transfervrij halen, en Hazard ook(tenzij Real aanklopt). Dan hebben we nog genoeg geld voor een back-up voor Alaba en Kimmich. Kom op !!!

13 februari 2019 om 09:49

Heb jij enig idee hoeveel Dybala en Hazard gaan kosten? Bayern duurste aankoop is 42mln naar ik meen en dan gaan ze deze twee samen halen voor een slordige 150-200 mln? En ook nog eens geld overhouden....

13 februari 2019 om 10:50

Hazard is niet haalbaar voor Bayern. Hij wil naar Real, Real zal meer loon bieden en Real zal een hoger bedrag bieden bij een 1-jarig contract.

13 februari 2019 om 10:54

Ja, ik heb zeker een idee hoeveel ze gaan kosten anders zou ik het niet aanhalen. Hazard heeft nog maar een contract tot 2020 dwz dat hij volgend jaar transfervrij is op te halen. Dat heb ik ook aangegeven in t stukje hierboven. Chelsea neemt dus genoegen met 70-80mil voor hem. Dybala kan met goed onderhandelen misschien voor 115 vertrekken. En ja het transferrecord van Bayern is 40 miljoen maar als je de laatste ontwikkeling op de voet volgt. Dan zul je erachter komen dat Bayern bereid is om meer geld te spenderen om toppers binnen te halen. Ik denk dat deze transfers wel realistisch zijn ja.

13 februari 2019 om 10:55

Jaa klopt. Vandaar dat ik ook aangeef "tenzij Real aanklopt". Echter is het niet duidelijk of Real hem wel wil hebben. Misschien dat we hem op die manier kunnen binnen halen

50 mio plus een speler die bij Juve weg wil is nou niet echt bepaald heel erg ver gaan voor een van de beste spelers in de PL.

Wat is juventus allemaal aan het doen. Allemaal onbegrijpelijke aankopen. Waarom dybala wegdoen. En we hebben genoeg wings met costa, cuadrado, berna, cancelo. Snap niet wat juve de laatste tijden aan het doen is. Als je een zo een gigantische aankoop wil doen, dan is mbappe de enige keuze. Hij minimaal beste 3 op dit moment en je hebt hem dan voor 14/15 jaar. Anders is het echt zonde.

13 februari 2019 om 10:53

Het is een gerucht hee. Niet perse de waarheid. Overigens spelen er andere dingen. Misschien wilt dybala weg. Dit weet je allemaal niet.

13 februari 2019 om 11:13

Het is Tuttosport die het meldt, dat is meestal kul. Pas als het op Gianluca di Marzio staat, maak ik me zorgen en dat is momenteel niet het geval haha.

Juve wordt op die manier langzamerhand een PSG van Italie. Die zijn met de kerst al kampioen. Niks meer aan als alleen Juve zulke investeringen doet en de rest van de Italiaanse clubs flink achterblijft.

13 februari 2019 om 10:54

Zo is Juve altijd al geweest, en dat heeft hen dan ook zo groot gemaakt en de status gegeven die het tegenwoordig geniet.

13 februari 2019 om 11:18

Dit klopt gewoon niet, Juve heeft zich terug aan de top geknokt met aankopen als Vidal die toen nog maar een talent was, Barzagli, Pogba, Vucinic, Pirlo, Lichtsteiner, Pepe, Asamoah etc etc, allemaal ofwel toppers voor goede prijzen of zelfs gratis en subtoppers die niet per se goed genoeg waren maar wel voor het niveau dat destijds nodig was om Nationaal weer meer te gaan betekenen. Vergeet niet dat Juve daarvoor echt op de sukkel was, met een 7de plek als laatste seizoen voor de kentering in 2011/2012. We zijn weer top geworden door in de eerste plaatst enorm creatief gewerkt te hebben.

13 februari 2019 om 12:18

Ik heb het eerder over de jaren voor de degradatie. Na de degredatie tot en met twee jaar geleden heb je zeker gelijk!

13 februari 2019 om 12:31

Oke dan begrijp ik je, ik zei dit enkel maar omdat je zei dat dit altijd zo geweest is, wat door omstandigheden niet zo is, maar ik snap uw punt. Als Juve in normale doen is werken ze wel op deze manier ja, de competitie laat dat ook toe omdat de rest, jammer genoeg, ver achterop loopt.

13 februari 2019 om 11:16

Het verschil is natuurlijk wel de vorm van inkomstenbron. Juventus stijgt er voornamelijk bovenuit omdat de andere clubs vaak een matig beleid voeren en financieel in de problemen komen in plaats van dat ze zelf gigantisch met geld gooien.

Competitiegewijs is het helaas al tijden zo in Italië. Voor mij het niet eens waar om te kijken.

13 februari 2019 om 13:08

Een aankoop als Cristiano Ronaldo is natuurlijk in Italie alleen voor Juventus weggelegd. De rest kan hem absoluut niet betalen. Maar goed, in dat opzicht zijn alle top-competities niet interessant ondanks de hoeveelheid concurrentie in sommige competities. De Premier League is ook gewoon een grote poppenkast met clubs die geen beleid hoeven te voeren om heel veel geld te 'verdienen'.

Burnley speelt bijvoorbeeld in een stadion met een capaciteit van 22.546 en pakt jaarlijks meer dan 100 miljoen euro aan tv-gelden. In het stadion van Bournemouth gaan zelfs maar 12.000 mensen. Dat is natuurlijk gewoon lachwekkend als je kijkt naar de kleinere competities. Feyenoord heeft wekelijks ruim 10.000 bezoekers meer dan die twee bij elkaar en komt niet eens in de buurt van dergelijke inkomsten.

Lijkt me geen slimme deal voor Liverpool. Ze hebben het geld niet persé nodig. Salah is al gewend aan het spel in Engeland, Dybala is in een dip en moet dan ook wennen aan een nieuwe manier van spelen en competitie. Juventus zou hier als winnaar uitstappen mocht het waar zijn.

Dit gaat Liverpool natuurlijk niet doen. Met Salah weten ze al wat ze in huis hebben en het is maar afwachten of Dybala uit de verf zou komen. Met Salah zou je niet alleen een enorm rendement kwijtraken, maar hij wordt ook nog eens met de maand belangrijker voor Liverpool lijkt het wel.

Verder heb ik het idee dat Juventus momenteel alleen aan de keiharde cijfers denkt, want ik zie Salah en Ronaldo niet heel goed werken. Beiden willen de bal graag hebben en willen de laatste spil in een aanval zijn. Ondanks dat het andere types zijn, zie je dat ook bij Dybala en Ronaldo. Het werkt niet.

Gelijk doen zou ik zeggen! Kan je hem desnoods gelijk voor 150 mil doorverkopen.
Liverpool heeft meer behoefte aan een middenvelder alleen denk ik,

Het probleem is dat Allegri Dybala niet op de juiste manier gebruikt en dat gewoonweg niet ziet of niet wilt. Hij zou eigenlijk samen met Ronaldo ideaal zijn centraal voorin, Dybala in een ondersteunende rol en met op de flanken bv Douglas Costa & Bernardeschi. In een 433 is hij gewoon zeer moeilijk te plaatsen omdat hij daar zijn kwaliteiten niet het beste kan gebruiken.

Mochten ze inderdaad in dit straatje verder gaan dan wordt het een moeilijk verhaal. Mochten ze dan toch Dybala willen wegdoen, zou ik dat nooit doen voor Salah. In het verleden al gebleken dat het voetbal in Italie niet het beste is voor Salah zijn kwaliteiten. Bij Roma nooit dat niveau gehaald dat hij nu haalt, zeker niet met die doorslaggevende factor.

Mochten ze Dybala voor echt veel geld verkopen zou ik gaan voor kleppers zoals James, Isco, Thiago in combinatie met talentvolle Italianen zoals Zaniolo & Chiesa. Nog een zeer interessante speler om te halen of toch te proberen is Felix van Benfica.

Liverpool kan m van de zomer ook gewoon kopen voor 100m als ie toch weg wil. Geld zat, hoeven ze Salah echt niet voor kwijt te raken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1044 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus8744
2.Napoli6733
4.AC Milan5616
5.AS Roma5512
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
R. BentancurMiddenvelder292
B. MatuidiMiddenvelder273
M. PjanićMiddenvelder272
Cristiano RonaldoAanvaller2719
P. DybalaAanvaller275
F. BernardeschiAanvaller252
W. SzczęsnyDoelman240
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

58 fans
Aanvaller, 26 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Liverpool 35 19 1 0
2017/2018 Liverpool 36 32 1 0
2016/2017 AS Roma 31 15 2 0
2015/2016 AS Roma 34 14 2 1
2014/2015 Fiorentina 16 6 0 0
Laatste voetbalnieuws

Sneer naar ‘schoonspringer’ Salah: ‘Het duiken zou van mij een 9,9 krijgen’

Liverpool wist Cardiff City zondag met 0-2 te verslaan. Georginio Wijnaldum bracht the Reds op voorsprong, waarna James Milner vanaf elf meter de eindstand bepaalde. Neil Warnock, de manager van Cardiff...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 22 april
In de zomer van 2020 gaat Real Madrid een concrete poging ondernemen om Kylian Mbappé los te weken bij Paris Saint-Germain. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren