Marcelo: ‘Als er een dag komt dat Real me niet meer wil, zal ik vertrekken'

Dinsdag, 12 februari 2019 om

Marcelo is bezig aan een teleurstellend seizoen in het shirt van Real Madrid. De dertigjarige linksback is allesbehalve een vaste waarde en sluit een vertrek bij de Koninklijke dan ook niet uit. In gesprek met het Braziliaanse medium TV Esporte Interativo vertelt de Braziliaan over zijn situatie bij de Madrilenen. “Als er een dag komt dat Real Madrid me niet meer wil, zal ik vertrekken."

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Speelt Marcelo volgend seizoen nog bij Real Madrid?


Gerelateerd

14 reacties (laatste reactie door mpr88)

Die dag zal niet snel komen. We waarderen je ontzettend in Madrid! Die combinaties samen met Cristiano Ronaldo gaan ze niet snel vergeten. Publieke mening : er zal nooit een betere linksback bij Real Madrid komen dan Roberto Carlos. Marcel : hold my beer! Haha. Deze geweldenaar voetbalt alleen liever als de zon schijnt. Zijn beste periode van dit seizoen moet nog komen en ik ben overtuigd dat we die straks zeker gaan zien. Magistrale speler, ongekende techniek en echt de lolbroek van de selectie. M12

12 februari 2019 om 18:15

Is dat over de zon letterlijk of figuurlijk? Verder ben ik het volledig met je eens. Blijft een van de beste linksbacks uit de geschiedenis.

12 februari 2019 om 18:17

Ik zie dat juist wel snel gebeuren. Dit seizoen komt Marcelo bijna niet in de plannen voor en wordt vaak gelinkt met Juventus. Verder is het is geen geheim dat Marcelo en Ronaldo goede vrienden zijn.

Spelers als Raul en Iker Cassillias werden ook gewaardeerd? Ook deze spelers zijn snel vergeten en vertrokken via de achterdeur. Nee, het maakt niet uit bij Real Madrid wat je als speler hebt neergezet, voor je het weet kan je je biezen pakken.

12 februari 2019 om 18:25

Maar Juventus heeft met Sandro toch al een goede linksback? Lijkt me ook niet zo toekomstgericht om Sandro nu in te ruilen voor een 30 jarige

12 februari 2019 om 19:23

Voor real moet je hopen dat het heel snel gebeurd. Aanvallend brengt hij steeds minder en verdedigend is het echt dramatisch, echt heel slecht. Maar goed, als Barca fan hoop ik dat hij nog jaren de vaste linksback zal zijn van real

12 februari 2019 om 19:43

Samir Marcelo is 30, zit effe in een dip en word meteen afgeschreven? Elke speler is wel eens minder, Marcelo is geen 35 jarige die overduidelijk op is. Die botst denk ik nog wel terug, verandering van omgeving zou hem goed doen.

12 februari 2019 om 20:40

Je hoort me nergens iets zeggen over afschrijven. Marcelo wist jarenlang zijn verdedigende mankementen te flankeren dmv zijn aanvallende kwaliteiten, maar nu begint hij ook op dat vlak scheurtjes te vertonen. Het blijkt dat er dan maar heel weinig over blijft..

Vandaag nog liever dan morgen. Heeft het lang volgehouden maar zijn tijd is gekomen. Met Req in de basis is real veel zekerkerder. Heb me een keer niet gestoord aan de linksback zoals bij elke wedstrijd van Marcelo.

Wat ik het ergste is van al die media verhalen rond een speler die in een moeilijke periode zit, de speler verder te pushen betreft zijn toekomst. Dit gebeurt nu met Marcelo, een ongelooflijke speler, een geweldige persoon, ook naast het veld maar toch krijgt hij de kritiek, misschien wel terecht maar door dit soort talks rond zijn toekomst van Madrid zal het simpel weg niet verbeteren en duw je een van je meest waardevolle spelers van het voorbije jaren, naar de afgrond waar hij misschien niet de afscheid krijgt die hij wel verdiend.

Toch wel eng om te zien, hoe de media met Marcelo om gaat, en hem zo richting de uitgang duwt.

Het klopt dat die niet bezig is aan zijn beste seizoen. Maar onder Lopetegui, was Marcelo anders wel 1 van de betere toen Real in een verschrikkelijke moeilijke periode zat. Alles moest zelfs via Marcelo komen qua aanval. Scoorde volgens mijn zelfs 3 wedstrijden op rij, als ik me kan herinneren.

Onder Solari, heeft die het inderdaad moeilijk. Maar genoeg potjes gespeeld waar die een voldoende heeft gehaald. En Marcelo krijgt nu ook te maken met concurrentie, in de persoon van Reguilon, die het ook op dit moment erg goed doet. In Camp Nou, voor de Copa. Was het dramatisch, misschien wel zijn slechtste wedstrijd ooit. Maar iedereen kan een mindere dag hebben, maar naar Marcelo wordt er met een vergrootglas naar gekeken.

Zal ongetwijfeld een interessante zomer worden, of die daadwerkelijk naar Juventus gaat. Ik hoop in ieder geval van niet.

Marcelo ligt heel goed in de ploeg en denk ook dat hij geen probleem maker/zoeker is. Hij zal een grote rol kunnen vervullen bij de aanpassing van rodrygo net als dat je ziet dat hij belangrijk is voor Vini. Ik zie marcelo ook graag blijven omdat hij zoveel pleziet aan de groep (en fans) geeft. Als hij accepteert dat het 1jarige contracten gaan worden ( policy) ) dan zal hij wel blijven. Wat een vrolijke kerel is dit.

Ben twee weken geleden nog bij Real geweest, hij speelde toen niet, liep alleen warm. Maar hij zag er alles behalve verdrietig uit haha, gewoon dikke smile. Alleen omdat de media constant onzin schrijft vertrekt hij niet gelijk. Ze verzinnen 't maar! Gast gaat echt niet weg!

Ik hoop dat Marcelo nog zo lang mogelijk in Bernabeu actief is. Erg jammer dat hij in een bijzonder slechte fase zit van zijn carrière en wetende dat Reguilon zich goed staande in de selectie van Madrid, is het te hopen dat deze fase tijdelijk is en niet permanent. Verdedigend gezien was hij nooit de sterkste maar het is wel een groot drama bij hem momenteel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4235 fans
Stand
Actuele wedstrijden

315 fans
Verdediger, 31 jaar

In de wandelgangen

Maandag 22 juli
Arsenal heeft een nieuwe poging gedaan om Wilfried Zaha los te weken bij Crystal Palace. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren