‘Ajax denkt dat het een kans maakt, ook omdat Real wat gemakzuchtig kan zijn’

Maandag, 11 februari 2019 om

Ajax maakt zich op voor de thuiswedstrijd tegen Real Madrid in de achtste finales van de Champions League en voor Clarence Seedorf wordt dat een bijzonder treffen. De huidige bondscoach van Kameroen won met beide clubs het miljardenbal en zal woensdag aandachtig toeschouwer zijn tijdens de eerste wedstrijd in Amsterdam. Seedorf ziet in de Koninklijke de grote favoriet, maar sluit ook niet uit dat Ajax voor een stunt kan zorgen.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Ajax gaat stunten tegen Real Madrid?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

56 reacties (laatste reactie door hoogindeconcen)

Ajax mag van geluk spreken als ze niet met 4-0 van het veld wordt gestuurd.
Ik hoop het niet maar ik denk dat we de wedstrijd snel willen vergeten.

11 februari 2019 om 14:09

Werd dit ook niet gezegd voor het treffen met Bayern München? Het kan zomaar zijn dat de Ajax spelers woensdag wel weer volop gemotiveerd zijn omdat ze daarmee een mooie transfer kunnen verdienen in de zomer.

11 februari 2019 om 14:15

@wijzijnkampioen,

toen zat Ajax in een veel betere flow en had als ik het me goed herinner Bayern wat kleine puntverliesjes opgelopen.
Real pakt afgelopen weken weer volop de punten.
Ik hoop overigens wel dat Ajax het goed doet. Goed voor de punten

11 februari 2019 om 14:57

Ik vind 'goed voor de punten' wel een beetje een kul argument, alsof de punten die ajax in de KO zou kunnen halen het verschil gaan maken.. Nee, de enige manier om Europees te groeien is als de Nederlandse clubs steevast gaan winnen van clubs uit de Oostblok en Luxemburg, dat levert meer op dan een incidentele overwinning tegen de absolute top.

11 februari 2019 om 14:11

Tuurlijk is Ajax niet kansloos tegen Real. Lekker opportunistisch weer allemaal. Vorm is ook niet alles. Ajax is in ieder geval in staat mee te kunnen met de top, dat hebben we gezien tegen Bayern. Tuurlijk, Bayern was niet in beste vorm maar het is desondanks nog wel gewoon de top. Real heeft ook moeite gehad met van die kleine teams uit La Liga waar Ajax absoluut niet voor onderdoet, dat ze nu in vorm zijn betekent niet dat ze die nu zomaar opzij zullen zetten.
En wat betreft Ajax: in een CL wedstrijd tegen een grootmacht als Real met het thuispubliek erachter, dan kan vorm van voorgaande weken plots niks meer betekenen. Ajax heeft het hele seizoen in Europese thuiswedstrijden uitstekend gepresteerd, boven zichzelf uitgestegen kan je misschien zeggen. Waarom niet opnieuw? Thuis in een underdog rol kunnen er vreemde krachten vrijkomen.
Wat dacht je van Feyenoord die verliezen van Fortuna, Excelsior en Pec, maar thuis boven zichzelf uitstijgen en winnen van beide titelkandidaten PSV en Ajax?
Waarom kan je die vergelijking niet trekken met Ajax dat nu ook moeite heeft Heracles maar het wel Real Madrid lastig maakt in de Arena?
Ajax heeft er echt wel de kwaliteitsspelers voor, ook al valt dat in de huidige vorm misschien moeilijk voor te stellen. Als spelers als Tadic, Ziyech, Tagliafico, de Jong, de Ligt hun niveau halen valt er heus wat te halen hoor.

11 februari 2019 om 15:04

@timmothy

Dat Real moeite heeft gehad met kleine clubs waar Ajax niet voor onder doet heeft natuurlijk ook te maken met dat die kleine clubs niet het spel maken en gewoon verdedigen. Dat is iets van Ajax niet doet natuurlijk. Die gaan wel aanvallen.

Je kan het ook omdraaien. Als Real moeite heeft met kleine clubs die minder dan Ajax zijn, heeft Ajax al moeite met Heerenveen en Heracles die vele malen kleiner zijn dan Real.. Dat biedt weinig hoop.

Verder zijn erg weinig tekenen dat Tadic, Ziyech, Tagliafico, de Jong en de Ligt hun niveau gaan halen. De Jong loopt tegenwoordig meer gefrustreerd rond dan dat hij passt. Tagliafico is net terug van een blessure, De Ligt had het al moeilijk tegen een 35 jarige Rvp, Succes met een Benzema dan.

Ik hoop dat Ajax kan stunten maar heb er weinig vertrouwen in, zeker omdat het 2 wedstrijden zijn.

11 februari 2019 om 15:20

''dat Real moeite heeft gehad met kleine clubs waar Ajax niet voor onder doet heeft natuurlijk ook te maken met dat die kleine clubs niet het spel maken en gewoon verdedigen. Dat is iets van Ajax niet doet natuurlijk. Die gaan wel aanvallen. ''
Omgekeerd geldt dat dan ook. Heracles en Heerenveen verdedigen ook tegen Ajax. Real zal Ajax ook het spel laten waarschijnlijk maar zullen ook geen volledige bus parkeren en er zal meer ruimte komen.

''als Real moeite heeft met kleine clubs die minder dan Ajax zijn, heeft Ajax al moeite met Heerenveen en Heracles die vele malen kleiner zijn dan Real.. '' Wat is nou precies het punt dat je maakt..? Tuurlijk kan Ajax verliezen van Real, kans is aanzienlijk zelfs, maar gaat erom dat underdogs van de favoriet kunnen winnen. Zowel voor Real als voor Ajax geldt dat, zoals je zelf ook aangeeft.

Zoals ik zei, Feyenoord verliest ook van Excelsior, PEC en Fortuna, betekent niet dat ze kansloos zijn tegen sterkere teams zoals Ajax en Psv, dat hebben we allemaal gezien.

11 februari 2019 om 15:38

Ajax maakt echt totaal geen kans gezien hun niveau van na de winterstop. Ik ga er vanuit dat het thuis 0-2 en uit 4-0 gaat worden.

Ajax is zeker niet kansloos, al schat ik hun kansen niet zo heel hoog in!

11 februari 2019 om 14:11

Mocht Ajax spelen zoals merendeel van de wedstrijden na de winterstop dan worden ze compleet gesloopt door het huidige Real. Kunnen de spelers het opbrengen om te strijden, zoals ervoor dan geef ik ze thuis een kans. Zelfs als Feyenoorder hoop ik dat ze winnen, zal ik voor ze juichen en aanmoedigen, maar ze moeten wel alles willen geven, voor elkaar, met elkaar.

11 februari 2019 om 14:24

Vind het allemaal een beetje overdreven. Tegen Heerenveen hadden moeten en kunnen winnen. Tegen Feyenoord had het ook allen kanten op kunnen gaan na de 3-2 moest Ajax wel komen en ontstond er veel ruimte. Tegen Heracles hebben ze slecht gespeeld tja ze hebben ook goede wedstrijden gespeeld. Verder denk ik dat Ajax zich wel kan opladen tegen een real Madrid! Hoewel ik real gewoon de beste kansen geef

11 februari 2019 om 14:41

Vind Ajax mentaal niet sterk na de winterstop, wat weer terug te zien is in de wedstrijden. Natuurlijk ben ik het met je eens dat de wedstrijden anders hadden kunnen lopen, maar dat gebeurde niet. Het is bijna zover, we gaan het allemaal meemaken

11 februari 2019 om 15:00

Heerenveen vind ik ook wel een ander verhaal dan Heracles en Feyenoord. Tegen Heerenveen ben je gewoon duidelijk de betere en is het ongeconcentreerdheid die je de das om doet. Tegen Feyenoord en Heracles heb je echter geen enkele aanspraak kunnen maken op een overwinning, die puntverliezen zijn dan mentaal ook veel pijnlijker vind ik.

11 februari 2019 om 15:16

Geconcentreerdheid is hoe je het kan omschrijven. Echter denk ik dat ze dachten dat ze het wel even af zouden maken in de 2e helft. De deksel op de neus kregen en vanaf toen zag je al enige tekens van de mentale gesteldheid. Zelfs de Ligt sprak erover. Idd tegen Feyenoord en Heracles geen aanspraak kunnen maken op iets, tik na tik. We zullen het woensdag mee gaan maken.

11 februari 2019 om 15:22

Je bedoelt hetzelfde als ik FR_JC, als je de concentratie verliest omdat je denkt '3-1, het is al gedaan', dan ga je fouten maken. Ik vind dat Ajax tegen Heerenveen had moeten winnen en dat je dus door eigen slapheid verliest. Uit die wedstrijd kun je echter wel positieve dingen halen, want veel ging ook wel goed op het verdedigen na. In de nabespreking van Heracles kun je geen enkel positief punt halen, tegen Feyenoord kun je hooguit een 15 minuten aanhalen. Das toch niet lekker toewerken naar een volgende wedstrijd toe.

11 februari 2019 om 16:28

@zidane: Tegen Heerenveen was het pech en vooral concentratie. Maar tegen Feyenoord kon het alle kanten op?!? Serieus ja? Eerste 10/15min was Ajax beter ja. Maar na de 1-1 is Ajax echt weg geblazen en hadden ze geen enkele kans meer. En hebben ze ook niks meer laten zien! Als 1 wedstrijd niet alle kanten op kon gaan was dat het. Anders verlies je ook geen 6-2

Hoop dat Ajax de vorm van de eerste seizoenshelft kan hervinden. Als we zo spelen zoals tegen Bayern, maken we een zeer goede kans denk ik.

11 februari 2019 om 13:45

Zeer goede kans? Ze hadden het lastig tegen een Bayern en Benfica uit vorm (dat bedoel ik niet kleinerend en ik wil niets afdoen op de prestaties van Ajax, maar het zijn nou eenmaal de keiharde feiten). Dit Real Madrid heeft kwalitatief nog eens betere spelers ook. Tegen dat soort clubs maak je nooit een zeer(!) goede kans.

11 februari 2019 om 14:01

Exact Sirius, goed gezegd. De prestaties van Ajax in Europa zijn super, maar men vergeet nog wel eens dat de tegenstanders niet heel top waren. AEK wil ik niet eens benoemen, maar zoals je aangeeft waren Benfica en Bayern beide compleet uit vorm. Neemt uiteraard niet weg dat het knap is wat Ajax heeft laten zien, maar we moeten ook niet overdrijven dat Ajax, mits ze dat niveau halen, opeens een zeer goede kans heeft tegen Real haha. En al helemaal niet nu Real gewoon in vorm is en prima voetbal speelt.

Ik verwacht een makkelijke zege van Real, puur ook het feit dat de manier van voetballen van Ajax gunstig is voor het counter voetbal van Real. Tel daarbij op dat Ajax defensief enorm zwak is na de winterstop en het wordt een lastige opgave. Maar ik laat me erg graag verassen!

11 februari 2019 om 14:03

Ik zie niet in waarom ajax geen kans maakt? Waarom doet iedereen hier altijd alsof Psv en Ajax wel met 4-0 inderuit gaan tegen grote ploegen. Ajax maakte het een aanfal jaar geleden real behoorlijk lastig met een minder team in mijn ogen. Real had toen zelfs Ronaldo nog. Ajax en PSV hebben geen team dat wel makkelijk met 4-0 onderuit gaat. Ik ben niet knder de indruk van Reals scorend vermogen. Waarschijnlijk is is dat ze zullen winnen van Ajax maar ik zie Real er geen 4 maken.

11 februari 2019 om 14:17

Als je zo speelt tegen Bayern dus wel. Tuurlijk was Bayern niet in beste vorm maar ze behoren nog wel tot de top. Als je nu Bayern tegen Real zou hebben zou Real de favoriet zijn ja maar Bayern zou dan ook zomaar kunnen doorgaan.
En Ajax kon met Bayern mee, sterker nog het was zelfs duidelijk de betere over twee wedstrijden gezien, tegen Real in een thuiswedstrijd is echt wel wat mogelijk hoor. Dat is weer een wedstrijd opzich waarin de vorm van afgelopen weken plots niks meer hoeft te zeggen. Ajax stijgt al het hele Europese seizoen boven zichzelf uit in thuiswedstrijden.
Je ziet het Feyenoord ook doen als het thuis in een underdog rol zit. Terwijl ze tegelijkertijd van Excelsior, Fortuna en PEC verliezen.

En zoals Kolbeinn ook zegt bleek Ajax in voorgaande jaren ook plotseling niet kansloos, ondanks dat Ajax toen zwakker was dan nu, en de tegenstanders zelfs sterker dan nu.
En wat dacht je van PSV dat in de groepsfase (ondanks verliespartijen) gewoon aardig meekon met Barcelona en zeker de kansen had. Zo kansloos zijn Nederlandse teams echt niet. Enkel omdat ze nu stuntelen tegen kleinere teams, betekent niet dat ze niet zelf kunnen verrassen tegen grotere teams.

Ajax heeft ongeveer 48 procent kans om niet te verliezen in Amsterdam, dus je bent bij lange na niet kansloos.

11 februari 2019 om 14:20

Je weet het natuurlijk nooit, maar op dit moment staat de verdediging van Ajax niet goed. Ze krijgen er tegen Hveen 4 en Feyenoord 6 tegen en tegen Heracles was het ook niet geweldig. Als deze ploegen op dit moment al meerdere malen kunnen scoren tegen Ajax, dan lijkt het realistisch dat Real dit ook kan doen. Nu is het een wedstrijd op zich en is het CL, maar kijkend naar de resultaten en de vorm zie ik niet in dat real het lastig gaat krijgen. Maar dat kan woensdag allemaal anders zijn want het blijft voetbal.

11 februari 2019 om 14:28

Koeral, daarbij vergeet je wel dat Ajax tegen teams als Heerenveen en Feyenoord het spel moet maken en het dus kwetsbaar is met ruimte achter de verdediging.

Real zal ook wel wat achterover leunen maar er zal toch sprake van een evenwichtiger spelbeeld zijn denk ik, waarbij Ajax minder diep zal staan dan tegen een Heerenveen.

11 februari 2019 om 14:53

@timmothy

Maar je vergeet ook dat Ajax op z'n sterkst is in balbezit, terwijl Real Madrid op z'n sterkst is als de tegenstander fouten maakt en de bal graag wil. Bovendien is het heel realistisch om er vanuit te gaan dat Ajax veel nerveuzer is dan Real Madrid. Nederlandse ploegen staan nou niet bepaald bekend om hun rust op dat soort momenten.

11 februari 2019 om 14:57

Dat klopt, maar Ajax heeft daarin grote stappen gezet als je kijkt naar de Europese campagne dit jaar. Normaal zou Ajax chocken tegen een team als Dynamo Kiev, nu steeg het juist boven zichzelf uit.

En je zou ook kunnen zeggen dat Ajax niets te verliezen heeft , wat op zich ook zo is, en dus niet zo nerveus hoeft te zijn. Het Europese seizoen is al geslaagd met overwintering, doorgaan vs Real zou een bonus zijn maar het is 'normaal' als dat niet gebeurt. Wat dat betreft ligt de druk bij Real.

En het is inderdaad zo dat de counter van Real gevaarlijk is. Ik zou als Ajax zijnde ook niet te aanvallend spelen. En met Ziyech heeft Ajax ook een typische speler in huis voor de omschakeling. Als Neres basis staat (tadic in de spits bijvoorbeeld, net zoals tegen Bayern) kan de lange bal op Neres een wapen zijn.

11 februari 2019 om 15:07

Daar heb je gelijk in, maar bijvoorbeeld tegen Bayern vond ik Ajax ook erg kwetsbaar. Ze probeerde toen ook druk te zetten en het spel te maken en daardoor was de verdediging ook kwetsbaar. Ajax kreeg een aantal flinke counters tegen. Gelukkig profiteerde Bayern toen amper. Ik denk dat een Real daar beter mee om kan gaan, omdat ze die speelwijze eigen hebben gemaakt.

11 februari 2019 om 15:22

Daar zit zeker wat in ja, de counter van Real zal levensgevaarlijk worden, hopen dat Ajax niet te ver vooruit gaat lopen.

Zo zie je maar hoe veranderlijk de mening van de publieke opinie is. Een maand geleden werd er vol lof gesproken en maakte Ajax een relatief goede kans, terwijl nu iedereen er weer automatisch vanuit gaat dat Real Madrid wint. Het Ajax van dit jaar in topvorm krijgt het ook gewoon erg moeilijk tegen Real Madrid. Dat was zo toen Real Madrid uit vorm was en nu ze in vorm zijn des te meer.

11 februari 2019 om 13:51

Ik denk dat dit wedstrijden op zich zijn. Vorm is van minder belang. Een uitstekende wedstrijd voor Ajax om te laten zien wat ze kunnen. Overigens is de kans inderdaad klein dat Ajax doorgaat, maar er zijn gekkere dingen gebeurt en bovendien is al knap dat Ajax zo ver is gekomen.

11 februari 2019 om 14:29

Champions League wedstrijden zijn altijd wedstrijden op zich en vorm is wel degelijk van belang. Dat zag je in de poulewedstrijden ook bij Bayern en Benfica. Nu zeg ik niet dat Ajax volledig kansloos is, maar men schijnt soms te vergeten dat het Real Madrid is waar je tegen speelt, geen Europese subtopper waar je altijd wel kans tegen maakt.

11 februari 2019 om 14:41

Plus in de poulefase geven de grootmachten ook geen 6 wedstrijden vol gas (los van de vorm op dat moment)

Normaal gesproken zal Ajax het niet overleven deze ronde, maar ook Real kan een mindere dag hebben en Ajax een top dag. Al zullen ze die dan wel 2 keer moeten hebben, haha

11 februari 2019 om 14:50

Sirius, als CL wedstrijden wedstrijden op zich zijn dan spreek je jezelf toch enigszins tegen als je zegt dat vorm wel degelijk van belang is? Het lijkt me dat een 'wedstrijd op zich' juist inhoudt dat het (voor het grootste deel) onafhankelijk is van andere wedstrijden.

Oh het gaat dus om Real Madrid en geen Europese subtopper? Oftewel jij vindt Bayern geen Europese top meer maar slechts een subtopper. Bepaalt vorm direct of je Europese top bent of een subtopper? Toen Real uit vorm was en het lastig had met gemiddelde La Liga teams, toen was het dus ook een Europese subtopper? Of was Real altijd gewoon top?
Uit vorm of niet, Bayern is gewoon een team die het Europese topteams lastig kan maken. Ajax toonde aan niet onder te doen voor Bayern en heeft echt wel een kans tegen Real.

11 februari 2019 om 15:06

Het klinkt misschien gek gezien de laatste weken, maar ik denk dat Ajax meer kans maakt tegen Real wanneer het grote publiek denkt dat ze amper kans maken. De laatste maanden werd Ajax heel groot gemaakt, spelers gaan dan vanzelf ook geloven dat ze enorm goed bezig zijn en dan ligt gemakzucht op de loer. Onder de Boer werd Ajax altijd kansloos geacht, zou het altijd kansloos 4-0 ten onder gaan, maar won het wel van City, Barca, en nipte verliespotten tegen Dortmund en Real. Als underdog moet je tenminste het besef hebben dat je 95 minuten lang 110% moet geven, door de commentaren gedurende de winterstop was dat niet zo vanzelfsprekend meer en waanden ze zich wellicht een soort van miniBarca. Geen idee of dat nu beter is, maar ik denk dat het wegvallen van het overdreven positivisme geen slecht ding is voor het tweeluik met Real. Alsnog acht ik Ajax vrij kansloos hoor, daar niet van.

Ik ga Ajax niet op voorhand een nederlaag aanpraten. Ik heb Ajax in Europa altijd een wereld van verschil gevonden met Ajax in de Eredivisie. Vaak weten de spelers zich tegen grote clubs wel op te laden met als gevolg goed voetbal en hard werkende spelers. Dit ondaks de huidige vorm.

Ik zeg niet dat ze gaan winnen, maar zo kansloos als de meeste supporters het doen overkomen ga ik het niet noemen.

Gemakzuchtig? Over het algemeen gezien niet onwaar. Als je momenteel echter naar beide teams kijkt dan moet je concluderen dat Madrid net vervult is van nieuwe doelen en dat net Ajax gemakzuchtig oogt. Tel daarbij op dat ze veel minder kwaliteit hebben en hun kansen worden al snel miniem. Beetje domme uitspraak dit

11 februari 2019 om 14:38

Ajax heeft ook minder kwaliteit dan Bayern, (of Bayern nou uit vorm is of niet, Ajax heeft veel minder kwaliteit), en tegen Bayern was het ook niet kansloos.
En vorm zegt ook niet alles. Dit zijn wedstrijden opzich.
Feyenoord was ook uit vorm, verliest van mini-teams maar wint plots dikverdiend met 6-2 thuis van een titelkandidaat.

Hou op hoor met dat ‘kans maken’. Dat was een terechte (enigzins chauvinistische natuurlijk) hoop in december gegeven het spel van Ajax & Real. Na Heerenveen, Feyenoord en Heracles moeten we allemaal gewoon even heel stil zijn, weer een keer inzet vanaf minuut1 tot 90 tonen en dan zien we het wel.

Gemakzucht? Daar heeft dit Ajax gelukkig geen last van.

11 februari 2019 om 14:34

Tegen Heerenveen en Heracles misschien ja, maar het lijkt me dat tegen een Europese topclub als Real er geen sprake van gemakzucht zal zijn...

Als Real Madrid iets niet is de laatste wedstrijden is het gemakzuchtig. Iedereen werkt voor elkaar en op het middenveld worden erg veel meters gemaakt en druk op de bal uitgeoefent. Vind juist Ajax de laatste tijd gemakzuchtig ogen. Paar maanden geleden leek het ivm het spel van beide ploegen dat Ajax nog wel een kans had, nu lijkt die kans toch een heel stuk kleiner. De bal is rond en we zullen woensdag wel zien hoe het na de wedstrijd ervoor staat. Zie sommige reacties waarin het lijkt alsof Ajax al heeft verloren, maar de bal is natuurlijk nog altijd rond.

Bij Ajax denken ze altijd al heel snel wat alleen zijn ze het niet. De grootste valkuil is houding van de club zelf. Toch gok ik een berekenend gelijkspel 1-1

11 februari 2019 om 14:49

Ik ben bang dat we twee keer klappen krijgen. Kijk naar de vorm van beide teams en je weet genoeg.

Als we zo gaan verdedigen als de tweede seizoenshelft in de competitie tot nu toe, dan moeten we héél vaak gaan scoren om als winnaar uit het tweeluik te rollen.
Eind vorig jaar gaf ik ons 10-15% en dat is nu geslonken naar 5-10%. Het is maar een gevoel, want het is knock-out, maar gezien de huidige vorm van beide teams ben ik niet erg hoopvol.

11 februari 2019 om 14:53

Ongeveer 21-22% kans heeft Ajax om door te gaan.

🤣🤣🤣..Hey ajaxieden ik vind het goed dat jullie ambities hebben voor jullie club..Ajax klopt real niet zelfs als ze slecht zijn..laat staan nu..ik zou zeggen beperk de schade...

Dat gaat Ajax niet redden, Real Madrid is daar veel te ervaren voor. Ik neem aan dat Real het verlies tegen Feyenoord en Heracles ook wel gezien hebben en weten waar de zwakke plekken van Ajax zitten.

Real gemakzuchtig. Je moet eens kijken hoe ze er zelf bij lopen de laatste weken. te triest voor woorden. We hebben ook geen trainer die op durft te treden tegen de spelers, Ieder week weer dezelfde wissels. Terwijl andere er uit moeten.
In en in triest

Ajax heeft tegen Real gelukkig geen reden gemakzuchtig te zijn. Dat denken ze in de Eredivisie wél af en toe te kunnen maar daar komen ze nu ook van terug mag ik hopen.

Een paar weken geleden dacht ik ook dat Ajax een kans zou hebben. Ze draaiden lekker, werkten hard maar tegenwoordig.. Ze komen goed weg met dat gelijkspel van PSV bij Utrecht anders was het afgelopen met de kansen op het kampioenschap. Real Madrid is andere koek dan Feyenoord en Heracles.. Ik zie het somber in maar ze hebben knap gepresteerd in de CL, dat neemt niemand hen af.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1521
2.Vitesse158
3.PSV137
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. ÜnüvarAanvaller
E. ten HagUnknown
AntonyAanvaller64
A. OnanaKeeper60
Q. PromesAanvaller61
D. TadićAanvaller64
L. TraoréAanvaller65
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

Nederland
445 fans
Coach, 44 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 30 oktober
Bayern München heeft de beste papieren om Denis Zakaria over te nemen van Borussia Mönchengladbach. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren