‘Marcel Brands denkt aan ‘el Loco’ als opvolger van Marco Silva’

Zondag, 10 februari 2019 om

Marcelo Bielsa maakt een grote kans om komend seizoen in de Premier League werkzaam te zijn. Niet alleen staat de oefenmeester uit Argentinië met Leeds United bovenaan in de Championship, ook is hij in beeld bij Everton. Engelse media schrijven zondag dat director of football Marcel Brands en clubeigenaar Farhad Moshiri de (zomerse) komst van el Loco overwegen indien Marco Silva de wacht wordt aangezegd.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Is Marco Silva een goede trainer voor Everton?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

10 reacties (laatste reactie door tomhendrix)

Haha, prima trainer en groot tacticus, maar ergens waag ik te betwijfelen of hij er genoegen mee zou nemen om onder een director of football te werken.

Wel een mooie naam om toe te voegen op het trainerskerkhof dat Everton zo langzamerhand aan het worden is

Hopelijk blijft hij bij Leeds. Die hebben zulke grote stappen onder Bielsa gemaakt, dat ik zou zeggen dat ze zonder Bielsa volgend seizoen per direct degraderen of als ze het niet halen, weer terugzakken tot de middenmoot van de Championship.

Bij Everton moeten ze gewoon een beleid gaan uitstippelen er niet van afwijken. Martinez ontslagen, Koeman goed eerste jaar daarna ontslagen, Allerdyce deed het kwa resultaten goed kwa voetbal niet. De zomer Silva en die staat nu weer onder druk... Sorry hoor maar structureel bij de top 6 aanhaken kost jaren en miljarden. Everton heeft de meest stabiele periode gekend onder Moyes en toen was er geen geld. Bielsa kan wel komen maar ook hij zal dan aan een onrealistisch verwachtingspatroon moeten voldoen en dat gaat hem ook niet lukken.

10 februari 2019 om 10:25

Allardyce was vanaf aanstelling duidelijk dat hij niet gepruimd ging worden door Everton aanhang. Voor de rest helemaal eens met je.

Met dit beleid bereiken we eerder het Championship dan de Champions League

Zal voor veel Nederlanders niet leuk klinken, maar duo Walsh/Koeman heeft club ver teruggeworpen. Maar ook daar gaat Moshiri natuurlijk niet in vrijuit

10 februari 2019 om 11:50

Ben je als Everton fan er niet van overtuigd dat er nu langzaamaan een goed beleid komt? Ik denk dat Brands daar bezig is om een goed beleid te implementeren, hij krijgt in ieder geval wel veel vertrouwen van de club gezien zijn promotie onlangs.

10 februari 2019 om 16:43

Sorry hoor. Koeman volgde Martinez op toen de club net was overgenomen. Koeman heeft fouten gemaakt, maar vergeet niet dat Lukaku werd verkocht en er geen vervanging was. Walsh werd gehaald van Leicester vanwege zijn verdiensten aldaar. Allerdyce werd idd als tussenpoos aangesteld en heeft resultaten gehaald én wilde dolgraag verder en daar dacht de leiding nu net ff andere over. Silva die zowel bij Watford als Hull goed werk heeft afgeleverd is gehaald en met de nodige versterkingen was Everton klaar om de aanval te openen. En zoals wel vaker gaat dat niet met horten en stoten. Everton was nog geen 6 jaar geleden bijna failliet hè vergeet dat niet. Het is aan Moyes als trainer te danken dat de club niet hetzelfde lot heeft ondergaan als bijvoorbeeld Leeds, Villa, Wednesday, Blackburn en Sunderland.

10 februari 2019 om 20:05

Dat men anders dacht over Allardyce is tot nu toe meest geslaagde actie van nieuw bewind. Allardyce en Everton zou nooit hebben gewerkt.

Over Moyes zijn eerste 5 a 6 seizoenen niets dan lof. Daarna verloor ook Moyes zijn honger en had hij gewoon de op een na veiligste baan in het Premiership na Wenger.

Koeman e ln Walsh hebben er een regelrechte puinhoop van gemaakt. Was gewoon kopen voor het kopen, zonder enig beleid. Op een gegeven moment hadden we 5 aanvallende middenvelders en geen enkele buitenspeler, werd er geen vervanging gehaald voor een met blessures tobbende Baines en werd Lukaku idd niet vervangen. Maar ook daar ging Koeman niet helemaal vrijuit, aangezien de enige spits op zijn lijstje van mogelijke versterkingen, Giroud leek te zijn. Toen duidelijk werd dat die niet ging komen, was het te laat voor plan b.

Slechte spelers hebben ze toch niet
Vele clubs zaten achter Keane en Richarlison aan en die kiezen dan toch voor Everton.
Maar ketsers zitten er genoeg tussen,ik zag gisteren weer Schneiderlin op de bank zitten,volgens mij is die voor een fors bedrag overgenomen van United en die speelt nooit.
Als Bielsa zou komen zal ie ook wel wat te eisen hebben qua budgetten voor transfers.
Daarbij komt,laat em lekker project Leeds afmaken en deze roemruchte club terugbrengen naar PL

Dan kunnen ze de functie van Marcel Brands meteen opzeggen, want Marcelo Bielsa gaat niet akkoord met minder dan de complete controle over alle aspecten van een voetbalclub. In mijn optiek blijft hij een uitzonderlijke oefenmeester, maar hij heeft duidelijk problemen met het weggeven van controle aan anderen binnen een voetbalclub. Dat lijkt me ook de reden waarom topclubs hun vingers niet aan hem gebrand hebben, de traditionele machtsposities binnen de organisatie worden dan uitgedaagd en dat is een enorm risico. Blijkbaar hebben ze bij Leeds United daar minder problemen mee, dus het lijkt me verstandig om daar te blijven en proberen promotie naar de Premier League te verzekeren. Laat hem dan maar eens een elftal samenstellen met die miljoenen uit televisiegelden, dan wordt het genieten geblazen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Everton

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
18.Everton7-7
20.Watford3-16
Voor de complete stand: Premier League

22 fans
Coach, 64 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 16 oktober
Toni Kroos wordt al langer gelinkt aan een overstap naar Manchester United en de Engelsen krijgen in januari mogelijk hun zin. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren