Daley Blind baalt: ‘Het is richting de supporters van Ajax verschrikkelijk’

Zondag, 10 februari 2019 om

Ajax bleef zaterdagavond bij Heracles Almelo (1-0 nederlaag) voor de derde keer in vier competitieduels zonder overwinning. De ploeg van trainer Erik ten Hag, die in de eerste wedstrijd van het seizoen ook al niet won van Heracles (1-1), leed in het nieuwe kalenderjaar ook al puntenverlies tegen sc Heerenveen (4-4) en Feyenoord (6-2). Dat Heracles drie punten pakte, hadden de Amsterdammers aan zichzelf te wijten, zo oordeelde Daley Blind.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

60 reacties (laatste reactie door hansje1969)

Ajax mist slopers.. Ajax komt altijd goed weg met de stylisten omdat ze 9 van de 10 keer de domineerde ploeg zijn. Maar op het moment dat ze tegen een ploeg spelen die kwalitatieve gelijk is worden ze puur op inzet strijd fysiek afgetroefd. Middenvelders in de verdediging kan 9 van de 10 keer maar op den duur kom je ploegen tegen die dat afstraffen. Elke topploeg heeft een stille motor nodig die het vuile werk op knapt maar Ajax mist zo een speler. Schone zou als 6 het vuile werk moeten opknappen maar die kan het niet belopen. Ze missen een type Vurnon Anita die als stofzuiger zijn transfer verdiende naar de PL. Blind als stofzuiger op 6 werkte ook prima. Maar als centrale verdediger is het toch een groot risico in topwedstrijden. Van Heracles had hoe dan ook gewonnen moeten worden.

10 februari 2019 om 08:28

Eens! Als je een Vilhena op de positie van schone zet kom je denk ik al een stuk verder. Blind op 6 werkt denk ik niet, want meneer zal door iedere loper worden uitgerend. Frenkie is leuk in balbezit (gisteren niet) alleen verdedigen is niet zijn ding en dat gaat ten koste van zijn spel. Ik zal dus vol gaan voor een type Vilhena en schone sowieso uit de basis, aangezien laatstgenoemde het inderdaad niet meer kan belopen. Daarnaast ontbreekt er snelheid op de flanken. Men bouwt teveel op opkomende backs, waardoor er bij balverlies teveel kansen worden weggegeven. PSV speelt slimmer met een blok voor de verdediging en een centraal duo dat gewoon altijd op zn positie staat. Blind wilt teveel de Rijkaard rol op zich nemen die hij totaal niet beheerst. Blijf gewoon op je plek.

10 februari 2019 om 08:43

Matusiwa is zo’n type alleen heb ik geen idee of hij (in potentie) goed genoeg is voor Ajax 1? Hadden ze Nigel vorig seizoen maar een contract voor 2 jaar gegeven ipv Siem..

10 februari 2019 om 09:44

Precies. Eens. Siem zijn aankoop was gewoon onnodig.

10 februari 2019 om 11:44

Matusiwa doet bij De Graafschap goede dingen, past hier ook echt goed door zijn manier van spelen, maar maakt ook foutjes die je bij Ajax niet mag maken.

10 februari 2019 om 12:32

Snelle buitenspelers zijn idd een must. Noem mij een ploeg die prijzen heeft gewonnen met een 4-3-3 waarbij alle 3 de voorhoedespelers traag zijn

10 februari 2019 om 13:36

Vilhena zou perfect zijn hij is echt een bijtertje die me positief opvalt in zijn optredens bij oranje. Ik ben er van overtuigd dat hij de meeste mensen zal verrassen na een transfer. Hij zal excelleren als hij met betere spelers speelt.

10 februari 2019 om 09:34

Je schrijft "maar op het moment dat ze tegen een ploeg spelen die kwalitatieve gelijk is worden ze puur op inzet strijd fysiek afgetroefd".

Het probleem is juist dat kwalitatief (veel) mindere ploegen door inzet de overhang krijgen. M.n. de wedstrijd gistsren was daar een voorbeeld van.

Het zou mij niet verbazen dat je woesndag nog een acceptabele pot speelt tegen Real. Als dat het geval is, is het probleem bij Ajax overduidelijk mentaal.

10 februari 2019 om 11:56

Het zou eigenlijk een schande zijn als ze tegen Real het wel kunnen opbrengen

10 februari 2019 om 13:44

Ik vind ploegen als psv en Feyenoord anders behoorlijk sterk. Verder verbloemt het succes in de cl natuurlijk veel. Ajax heeft ergens ook wel wel geluk gehad met de loting dat ze ploegen geloot kregen die niet in vorm waren.

Tuurlijk daley, 2 dagen geleden was het lek boven na de fantastische zege oo de topclub vvv. En dan leg je nu dit op de mat? En verder doe je Heracles toch echt wel te kort. Maar nee tuurlijk lag het weer aan Ajax dat slecht ipv Heracles goed. Die horen we de laatste tijd iets te vaak.

De manier hoe ze spreken, zegt het eigenlijk al. Omdat ajax niet goed was heeft de tegenstander gewonnen. De houding dat ze boven alles en kedereen uitsteken zouden ze moeten veranderen, dan zullen misschien wel een stapje meer en wat vuil werk willen doen.

10 februari 2019 om 08:15

Mwah dat is niet heel gek. Zo kletsen ze bij PSV ook bij zo’n resultaat. Na Emmen zelfs nog. Letterlijk.

Het is met zo’n selectie gewoon een schande. Hopelijk zien de Keizer-criticasters nu eindelijk in hoe onterecht zijn ontslag was. Sanchez, Klaassen en Traore weggekocht. De halve bank weg (Tete, Riedewald, Bazoer) en 1 versterking terwijl de competities al 4 wedstrijden bezig was (Wober). Dat was de situatie voor Keizer, waarbij er in elke linie ook nog eens blessures waren (oa Dolberg) en het Nouri verhaal meespeelde. Ten Hag daarentegen kreeg direct versterkingen die Keizer niet kreeg en heeft vervolgens in de zomer mega versterkingen gekregen. Resultaat is waardeloos.

10 februari 2019 om 09:13

Ten Hag zit er omdat ie dikke maatjes is met Overmars. Keizer zou het nauwelijks slechter hebben gedaan.

10 februari 2019 om 08:31

Sorry hoor maar deze nederlaag ligt ook aan Ajax zelf. Heracles moet je gewoon kunnen oprollen. Zeer slecht gespeeld en dan ga je er tot 2 keer toe aan.

10 februari 2019 om 08:44

@supervo, Vind Emmen - PSV en Heracles - Ajax qua speelbeeld op geen enkele manier te vergelijken. PSV was in Emmen ook niet op z'n best, maar domineerde wel grotendeels en creã«erde kansen op de 1-3. Gister is Ajax geen enkel moment in de wedstrijd geweest en zijn volledig afgetroefd. Maar staat buiten kijf dat Ajax en PSV dit soort wedstrijden gewoon horen te winnen met het kwaliteitsverschil.

10 februari 2019 om 09:05

PSV en Ajax lijken qua opvatting en mentaliteit helemaal niet op elkaar. Emmen - PSV had bij rust al gespeeld moeten zijn, net als Ajax - Heerenveen. Dat waren zeperds die nog te verklaren waren. Alles zat mee bij de tegenstander. Maar uit tegen Feyenoord en Heracles ging er structureel iets mis bij Ajax. 11 spelers die het niet op kunnen brengen om voor elkaar te strijden, maar juist hun voet wegtrokken in de persoonlijke duels. Bleven hangen in het standaard spel, terwijl de situatie echt om een andere spelopvatting vroeg. Kenmerkend voor Ajax is ook dat er dan niet één door het ijs zakt, maar ook echt de gehele selectie. Dit gebeurt iedere keer weer. Ajax is een ezel die zich continue aan dezelfde steen stoot. Je kan nog zoveel geld hebben, maar mentaliteit en de drang naar eeuwige roem en de wil om alles te winnen kan je blijkbaar niet kopen.

Ik weet niet wat die uitbrander in de rust was, maar ik vond ze er daarna nou ook niet beter van gaan spelen.... Je mist een echte leider en ook de wil om er samen en voor elkaar voor te vechten... Al die kopjes gaan hangen en nee schudden, maar de schouders rechten en elkaar aanjagen zou beter zijn...

10 februari 2019 om 08:35

Zou best kunnen zijn dat er te veel in de groep speelt. Er hangt nu een negatieve sfeer en te veel jongens zakken door het ijs. Voetbal is een teamsport en soms kom je met een betere sfeer verder dan met meer talent. Waarschijnlijk zijn de Ajacieden niet in staat om de vorm van voor de winterstop op te pakken. Als je sinds de onderbreking niet kan winnen van Heerenveen thuis en van en dolend Heracles dan heeft de groep grote problemen. Wat er in de Kuip gebeurde is dan ook geen verrassing.

10 februari 2019 om 09:13

Kan allemaal wel zijn, maar voor dat salaris mag je toch iets meer strijd verwachten of niet dan? Dan kunnen ze bezig Ijn met transfers et cetera, maar volgens mij betaalt Ajax ze om prestaties te leveren. Gewoon werken voor je centen en niets minder dan dat. Gaat het voetballend een keer niet, dan maar strijden. Soms maakt het niet uit hoe je wint, als je maar wint. Als jij en ik zo'n prestatie leveren op het werk, dan hebben we een probleem.

10 februari 2019 om 09:14

De Ligt had het gisteren over wat er in de hoofden speelden maar toen de verslaggever daar naar vroeg draaide de Ligt om de brij heen.

"Het gebrek aan felheid en het winnen van de tweede bal brak Ajax op."

En hoe komt dat? Omdat men aan krachten aan het sparen was voor de wedstrijd tegen Real? Omdat men niet bereid was om voor elke meter te knokken? Gemakzucht net als tegen Heerenveen? Sorry, maar Blind en de andere veteranen van dit team moeten eens in de spiegel kijken. In de Kuip kan je wel eens een tik oplopen, maar niet tegen Heerenveen thuis en in Almelo. Dat toont in mijn mening heel goed aan, dat deze groep meer problemen heeft dan ze zelf misschien willen erkennen. Vooral de veteranen hebben veel boter op hun hoofd. Van Tadic, Blind, Schone en Ziyech mag je wel wat meer verwachten.

10 februari 2019 om 08:35

Omdat men niet gewend is om te werken voor iedere meter. Alles maar speels willen oplossen. Niemand is ook eerlijk. Zeg als teamgenoot gewoon dat je liever met een vleugel speelt die de achterlijn haalt. Dat schone het niet meer kan belopen. Dat Frenkie te risicoloos speelt. Dat de rechtsback geen goeie voorzetten geeft. Wees eerlijk tegen mekaar. Hopelijk gebeurt het binnenkamers, maar ik betwijfel het. Ze vinden mekaar heel erg goed namelijk 😩

10 februari 2019 om 08:44

Die eerste zin. Na de rust, binnen minder dan een minuut kwam Schone met een hakje die dan ook niet lukt. Dan vraag ik me echt af waarom? Dit zijn van die kleine voorbeelden. De hele wedstrijd valt elke tweede bal bij de voeten van de Heraclieden. Ook geen toeval. Plan A is mooi voetbal, maar plan B is er niet. Heracles vocht voor elke meter, Ajax niet. Eerlijk zijn tegen elkaar is opbouwende kritiek geven. Ga er maar van uit dat ze na de klassieker elkaar de "waarheid" hebben gezegd, maar dat niemand daar aan de slag is gegaan. Tadic en Ziyech lijken me nou geen jongens die ook fouten toegeven. Blind lijkt me een jongen die alleen maar onzeker zal worden. Ik ga er van uit dat het seizoen na vanmiddag in principe voorbij is. Ook de klassieker in de beker zal niet gewonnen worden. Het is aan de Ajax leiding om schoon schip te maken. In de zomer zal er een exodus van spelers op gang komen maar zal de club genoeg geld hebben om een beter TEAM bij elkaar te krijgen. Ik leg dan ook de nadruk op het woord team want met alleen maar zogenaamd talent win je niks.

10 februari 2019 om 08:47

Ajax verloor 184!! keer de bal. Dan mag je best zeggen dat je een wanvertoning hebt laten zien en de tegenstander in net zadel hebt geholpen. Zo kun je alles arrogant noemen. Wanneer je 184x de bal verliest moet je bij jezelf ten rade gaan en hoeft de tegenstander ook niet heel veel te doen.

10 februari 2019 om 09:11

Eens. Natuurlijk is het lef van Heracles beloond. Er wordt vaak gezegd dat ajax zo geweldig onder druk uitvoetbald. Maar wanneer je collectief druk zet kan Ajax dat helemaal niet zo goed. Dat hebben Feyenoord en Heracles wel bewezen. Niet voor niets dat Ado, Utrecht en Heracles vaak genoeg resultaat halen tegen Ajax. Nogmaals eens. Heracles is gewoon een prima ploeg, vooral thuis. Wel een tergend slecht veld, maar met de kwaliteit van de ploeg is weinig mis.

10 februari 2019 om 13:53

Volgens mij werd dat ook wel gedaan door mensen zoals jij. Toen Ajax een goed resultaat tegen Bayern haalde heb ik alleen maar reacties gelezen dat dit niet door Ajax kwam maar door Bayern. Tegen Benfica precies hetzelfde. Ook zij waren het slechtste Benfica in jaren. Tja het is maar net hoe de bril staat zullen we maar zeggen

Daley Blind is de laatste die moet beginnen over inzet. Daley Blind overschat zichzelf enorm en denkt alles op inzicht te kunnen verdedigen. Elke andere voetballer die zo zou presteren als Daley Blind zou naar de bank verwezen worden. Als Ajax tegenstanders afjaagt dan zegt men dat Ajax de tegenstander voetballend de baas was. Wanneer Heracles dat bij Ajax doet dan komt hst door Ajax dat men fouten maakt. Dit is eigenlijk wat Daley Blind hiermee zegt en dus in zijn hoofd denkt dat Ajax goed genoeg is om zich uit een volle pressing te voetballen.

Heel Ajax blij Blind komt terug uit Engeland. Ajax betaald er vee geld voor. Maar ik denk buiten de supporters van Ajax dat iedereen denk laat blind maar spelen. Blind is echt een zwakke schakel al jaren lang. Laat vaak zijn man lopen en neemt de verkeerde beslissingen in het veld. Dat mag iemand met zijn ervaring niet gebeuren. Ik zeg zolang Ajax zwakke schakels als Blind opstelt worden ze nooit kampioen. Blind kost je 8 punten per jaar.

10 februari 2019 om 11:06

Het valt me nog mee dat er op jouw reactie nog geen tegenreactie is geweest.
Ik heb al vaak aangegeven dat Blind gewoonweg belangrijke eigenschappen als verdediger mist. Maar dan kreeg je vaak tegenreacties als 'hij kan met goed positioneren dat compenseren'. Zo kan je natuurlijk alles recht lullen.
Blind is gewoon een slechte verdediger en heeft (ook) oranje al heel wat tegendoelpunten gekost

Die jankverhalen achteraf kennen we nu wel. Eerst was het altijd de "geparkeerde bus". Hoe vaak heb ik dit riedeltje al gehoord? Zolang Ajax speelt met iemand als Ziyech zal het nooit een team worden en zullen er geen prijzen gepakt worden. Die wordt alsmaar bestempeld als de beste speler in Nederland. Lachwekkend. Technisch aardig maar geeft nooit thuis als het er echt om gaat. Heeft een bijzonder lankmoedige indruk op het veld. Kijk eens als hij weer eens een vrije trap 10 meter over heeft geschoten. Die heeft werkelijk 0,0 zelfkritiek.
Gisteren hadden ze bijna allemaal een schop onder hun komt verdient. Ik vond alleen dat de Ligt en Tagliafico iets uitstraalden. Speelden ook niet goed maar gaven wel alles. Onana moet eens leren dat hij de bal gewoon naar voren moet schieten als blijkt dat het opbouwend niet lukt. Waarom steeds weer persisteren in opbouw van achteruit als al meermaals is gebleken dat het niet goed gaat? En waarom grijpt Ten Hag dan niet in?

Ze zullen dit bij Ajax echt niet lezen, maar ik voel me ziek, belazerd,teleur gesteld,
Ze hebben geen idee wat dit met een supporter doet.
Wat een afgang en dat al 3 wedstrijden, alles vergooid in een paar weken.
Ik schaam me als Ajax supporter.
FF nergens geen zin meer in ben er even klaar mee..

10 februari 2019 om 09:41

Welkom in mijn wereld ...

10 februari 2019 om 10:26

Voltreffer NJ.

10 februari 2019 om 11:08

Al 3 wedstrijden. Het is wat. Zet anders even een advertentie in de nationale hulpgids.

Er is nog niets verloren voor jullie. De titel wordt lastig maar jullie zitten nog in de CL en de beker. Dat wordt natuurlijk ook allemaal lastig gezien de tegenstanders, maar toch. Een dip heeft bijna elk team elk seizoen, alleen het tijdstip voor Ajax is erg ongunstig nu.
Maar dit kan jullie ook in de kaart spelen. Een Real Madrid die denkt dat Ajax te pakken is en een Ajax dat de underdog is en gebrand is op een goed resultaat. Kan ook heel goed uitpakken deze verloren wedstrijd tegen Heracles.

10 februari 2019 om 12:41

@burgos
Ik voel met je mee en heb exact hetzelfde.
Maar dit heb ik al jaren. Steeds dezelfde excuses. Zogenaamd altijd het beste materiaal en ligt altijd wel ergens aan.
Het ligt gewoon bij het TH. Die hebben geen oog om een selectie samen te stellen. Kopen slechts losse spelers en die moeten maar ergens ingepast worden of ergens op de bank zitten.
Vijf jaar niks gewonnen.....volgend jaar zijn de “sterren” weg en wordt het weer opbouwen. Mag Overmars het weer proberen? Mag toch hopen van niet

Lekker naïef blijven spelen die dropgasten en arrogant die wedstrijd ingaan daar kom je ver mee

Dit roepen zonder enige schaamte na de afgelopen weken, maar wel de supporters laten weten dat ze vooral moeten blijven supporteren... man, waar ben je dan met je hoofd. De supporters blijven zich wel laten gelden, en geven je ook duidelijk te merken als het niet loopt. Wordt tijd dat jullie t zelf weer beginnen te doen. Paar weken terug ook al de boel afschuiven op supporters rondom lamprou, nu dit weer.

Daley Blind komt als ervaren kracht voor vele miljoenen terug naar Ajax maar toont geen enkele leiderschap. Hij maakt die vele miljoenen op geen enkele manier waar. Nu zou zijn ervaring een rol moeten spelen maar het is een en al slappe hap. Op het veld speelt hij slap en buiten het veld is hij slap. Hij geeft het team geen energie en hij zet het spel niet naar zn hand. Nee, hij is vaak een van de slechtste Ajacieden. Wat moeten we met deze jongen. Hadden we Wober nog maar en had Ajax Daley maar verkocht. Wat ben ik teleurgesteld in deze gozer.

De Ajax spelers blijven maar in herhalingen vallen. Geven elke keer aan hoe het de volgende keer beter moet en dan vervolgens die volgende keer weer dezelfde fouten blijven maken. Het is echt zo kansloos!
Ajax mist slopers.

10 februari 2019 om 12:33

Tja en deze verhalen hoor hè al vijf jaar. Wees Overmars dankbaar!
Overmars houdt van jongens die een bal hoog kunnen houden, maar lengte, fysieke kracht, teamspelers.....het doet er niet toe.

10 februari 2019 om 13:35

Tsja ik zou nu zelfs willen overwegen dat Ajax nu bij Feyenoord en Psv gaat shoppen om spelers als Dumfries, Rosario en Vilhena binnen te halen. Zulke types mist Ajax nu. Dan maar fors betalen.

10 februari 2019 om 14:22

Ja vergelijk Dumfries met Kristensen.....ik moet gewoon keihard lachen.
Maar dat blok van Rosario en Hendriks ontlast de verdediging enorm waardoor het ook niet geweldige centrum van Viergever en Schwaab blijven staan.
PSV houdt ook altijd zes zeven man achter e bal. Dat systeem van Ajax moet ook eens onder de loep.
Ajax heeft al jaren best goede spelers. Maar het is nooit een team. Daar win je geen prijzen mee

Wat vooral verschrikkelijk is Daley, is dat jij in de verdediging staat en niet aan Overmars gezegd hebt wat wij wel wisten. Je bent geen verdediger maar een middenvelder

Hier kan geen coach tegenop coachen! Spelers die totaal geen zelf kritiek hebben alleen in de spiegel kijken of hun haartjes mooi geknipt zijn!
Spelers die bovendien grossieren in het winnen van kampioenschappen Nationaal en Internationaal!

Sinds wanneer is voetbal een teamsport? Sommige spelers hadden lekker moeten gaan tenissen of darten........

Kijk ik neem het Blind niet kwalijk dat hij niet goed kan voetballen. Wat ik wel kwalijk neem is dat ten Hag hem opstelt en de directie hem terug hebben gehaald. Bij Man U zijn ze nog steeds stomdronken van geluk.

Verdedigend is Daley gewoon ver ondermaats, Centraal drama, mist timing en positie en veel snelheid en lengte. Allemaal zaken die een goede CV moet hebben. Op de back is het verhaal hetzelfde.

Op het middenveld is hij ook gewoon niets bijzonder, enkel de naam Blind is blijkbaar voldoende om een flinke zak met geld te krijgen. De goede wedstrijden die hij in zijn carriã¨re heeft gespeeld zijn op 2 handen te tellen.

Gewoon kapitaal vernietiging. En nogmaals daar kan hij niets aan doen, maar alles om hem heen wel.
Als je dan kijkt dat ten Hag ook vrolijk bv af en toe Frenkie in de verdediging zet is het een wonder dat ze in de 1e seizoenshelft niet meer tegen hebben gehad. Ajax speelde zeer zeker erg goed, maar had zat fortuin, ook in veel CL wedstrijden had het zo de andere kant op kunnen vallen.

Ajax zal achter de prijzsen blijven vissen zolang ze niet een trainer met verstand van voetbal voor de groep zetten, en echte verdedigers aantrekken. Als de Ligt en Nico straks weg zijn, is de achterhoede gewoon degradatie niveau.

En als je dan maar telkens hoor dat ze middenvelders aantrekken, kan je eigenlijk gewoon niet anders concluderen dat de heren die het voor het zeggen hebben, totaal van de pot gerukt zijn en geen idee waar ze mee bezig zijn. Ik denk dat een aantal van hem in hun carriã¨re iets te vaak een bal hebben gekopt waardoor er niet veel bruikbare hersencellen zijn overgebleven.

Tijd dat er wordt opgeleid en gekocht waar nodig, te beginnen met backs, een Cv's en buitenspelers...want die hebben we ook niet. Zet Lasse uit het team...geweldige vent, maar als je om prijzen wilt spelen heb je weinig aan iemand die lekker een vrije trap kan nemen, maar verder vooral beperkt is in handelingssnelheid.

Het is allemaal niet zo moeilijk...maar als je een hoop ego's op de verkeerde plekken hebt staan, dan worden ogenschijnlijke simpele zaken heel moeilijk.

Weg met ten Hag, zet Louis voor de groep, en een andere TD en directeur, want wat voegt onze lange kapstok nu werkelijk toe? Overmars doet ook wel goede dingen, maar zoveel slechte ook, dus daarom hij ook weg, naar Arsenal hopelijk...verkopen kan die als de beste...dat ga je missen...

Wel jammer dat Blind totaal niet inziet dat hij zelf één van de belangrijkste oorzaken is van zaad-wedstrijden zoals deze. Hij zou het team op sleeptouw kunnen nemen en de lijnen uitzetten. In plaats daarvan is hij een voortdurende bron van stress en onrust in de verdediging. Je kan simpelweg niet op hem bouwen. Heeft een schijterige manier van voetballen en schuift een probleem maar wat graag op het bordje van een ploeggenoot door middel van zouteloze en ongelukkige terugspeel- en/of breedteballen. Je hebt er geen reed aan. Voor een hoop geld gekocht, maar voegt werkelijk niets toe aan dit elftal. Maar ja, Wöber is al weg dus....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax7478
2.PSV7466
3.Feyenoord5628
4.AZ5222
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. BlindVerdediger305
D. van de BeekMiddenvelder308
D. TadićAanvaller3022
David NeresAanvaller278
H. ZiyechMiddenvelder2515
K. HuntelaarAanvaller2514
A. OnanaDoelman290
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

330 fans
Verdediger, 29 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Ajax 30 5 0 0
2017/2018 Manchester United 7 0 0 0
2016/2017 Manchester United 23 1 2 0
2015/2016 Manchester United 35 1 2 0
2014/2015 Manchester United 25 2 4 0

In de wandelgangen

Donderdag 18 april
Joachim Andersen staat voor een zeer fraaie transfer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren