‘Juventus deelt waarschuwing uit na bezoek aan verjaardag Neymar’

Woensdag, 6 februari 2019 om

Juventus is naar verluidt niet te spreken over het besluit van Douglas Costa om maandagavond naar het verjaardagsfeest van Neymar in Parijs te gaan. De aanvaller was diezelfde ochtend namelijk in de buurt van Turijn nog bij een auto-ongeluk betrokken geweest, maar dat weerhield hem er niet van alsnog af te reizen naar Frankrijk. La Gazzetta dello Sport en Goal berichten woensdag dat de Braziliaan een tik op de vingers heeft gekregen.

Douglas Costa reed maandagochtend op de A4-snelweg tussen Turijn en Trieste zijn Jeep total loss, maar dit maakte ogenschijnlijk weinig indruk op de dribbelaar. De aanvaller was ’s avonds ‘gewoon’ van de partij bij de 27e verjaardag van landgenoot Neymar en dat besluit van de Braziliaans international is bij La Vecchia Signora niet helemaal in goede aarde gevallen.

Juventus wil, ondanks dat de selectie twee dagen vrij had, volgens de berichten uit Italië ‘verantwoordelijker gedrag’ zien van zijn spelers en heeft Douglas Costa daarom aangesproken op zijn beslissing. De aanvaller is naar verluidt zonder boete van het incident afgekomen, maar kreeg wel een ‘berisping’ van de clubleiding.

Dit is overigens niet de eerste keer dat Douglas Costa dit seizoen op een weinig flatterende wijze in het nieuws is gekomen. In september werd hij nog voor drie wedstrijden geschorst nadat hij in de richting van Sassuolo-aanvaller Federico Di Francesco had gespuugd. Of de Braziliaan zondag in de terugwedstrijd tegen i Neroverdi van de partij zal zijn is nog de vraag: hij trainde dinsdag niet mee vanwege een tegen Parma opgelopen hamstringblessure.


Poll

Vind jij het terecht dat Juventus Douglas Costa hierop aanspreekt?


Gerelateerd

68 reacties (laatste reactie door damsko1103)

‘Nadat hij in de richting van Francesco had gespuugd’. Hij spuugde vol in zijn waffel man, waar praten we over. Vind hem na het incident maar een smerig mannetje. OT: Ik bedoel het niet racistisch of iets dergelijks, maar waarom hebben zo veel Brazilianen problemen met feesten etc?

6 februari 2019 om 12:00

Waarom niet? Zit duidelijk in het aard van het beestje. Ik hou wel van zulke types. Die maken het voetbal leuk met dit soort randzaken. Ondanks het profs zijn, zijn het net mensen. Bijna iedereen doet domme dingen in het leven, zo niet. Dan leef je niet!

6 februari 2019 om 13:13

Snap niet waarom jullie allemaal zo aangebrand op BVRCV reageren. Hij ziet het zelf blijkbaar wel aankomen aangezien hij, onnodig naar mijn mening, zichzelf van te voren al excuseert. Dit gedrag wat door jullie bejubelt wordt zorgt er vaak voor dat Brazilianen vaak (uitzonderingen natuurlijk daar gelaten!) maar enkele jaren op absoluut topniveau kunnen presteren. Zeker als je het vergelijkt met bijvoorbeeld Argentijnen, Duitsers of Italianen bijvoorbeeld. Zonde, want Brazilianen zijn in hun hoogtijdagen altijd erg amusant om naar te kijken.

6 februari 2019 om 14:11

Voor mij tot op heden de domste opmerking in 2019 dat als je niks doms doet je niet leeft.
Sommige mensen denken gewoon liever twee keer voor ze iets doms doen wat je kan achtervolgen.

6 februari 2019 om 16:13

Ik denk dat de meeste Brazilianen ook helemaal niet tot hun 36e op top niveau willen voetballen. Aan de ene kant ook een hele begrijpelijke keuze.

6 februari 2019 om 16:15

Je snapt zijn verhaal niet eens. Niemand leeft een foutloos leven.

6 februari 2019 om 12:00

Problemen met feesten??? Hij had een auto ongeluk waar kennelijk niemand iets aan over heeft gehouden. En hij hoefde dus ook niet te brommen. Waarom mag hij dan niet op zn vrije dag naar een verjaardag waarvoor hij is uitgenodigt???

6 februari 2019 om 15:00

Inderdaad, wel een heerlijk leventje zeg. Even voor een verjaardag van Turijn naar Parijs gaan.

6 februari 2019 om 12:07

Ze genieten van het leven, ze zijn niet zoals nederlanders die leven om te werken, Zij werken om te leven : ik bedoel dit niet racistisch of iets dergelijks.

6 februari 2019 om 14:35

De opmerking van FC Ramirez is anders ook flink kortzichtig. Mensen werken hier ook om te leven. Als ik niet hoefte te werken was ik allang gestopt.

6 februari 2019 om 14:55

@fc ramires

Nogal treurig als je werkt om te leven. Dan is je werk namelijk nogal vervelend met die instelling. Zorg dat je altijd doet waar je op lange termijn gelukkig van wordt. Geen kortstondige dopamineaanmaak, dat maakt je een slaaf van je eigen impulsen. Als loonslaaf voor zekerheid gaan is voor mij echt een nachtmerrie, maar als een ander daar op lange termijn beter van wordt is dat toch prima?

6 februari 2019 om 14:56

Omdat ze zich realiseren dat het leven meer is dan alleen voetbal.

6 februari 2019 om 16:26

Er zijn dacht ik ook 'n hoop mensen uit andere landen die van feesten houden. Dat zijn niet alleen Brazilianen. En die kunnen aardig wat zuipen en andere dingen doen (als je begrijpt wat ik bedoel). niemand is perfect in het leven Bvrcv. Alleen willen sommige incidenten sneller onder een vergrootglas komen dan andere. Maar daar hebben wij de controle niet over.

Over dat spuugincident daar ben ik het trouwens volledig met je eens. Dat is bij niemand goed te keuren. Maar hem een smerig mannetje vinden, daar ken ik hem niet te goed voor. Dat zou ik pas zeggen als hij er een routine van maakt.

Normaal zou ik zeggen: lekker doen op je vrije dag. Maar in dit geval kan ik Juve goed begrijpen, je schrikt als je hoort dat een speler een ongeluk heeft en dan verwacht je dat hij even rustig aan doet.

6 februari 2019 om 12:22

Als er niks aan de hand is.met de speler en zich gewoon goed voelt, heeft juventus niks te zeggen over wat de spelers doen in de vrije tijd

6 februari 2019 om 13:16

Voetballi Dat kan de club wel, Costa kon enkele dagen niet meetrainen vanwege kneuzingen en schrammen, dus daar heb je punt 1 al - niet trainen maar wel feesten, en dan is er nog punt 2 - je rijd een man in het ziekenhuis door je eigen toedoen ( hij heeft die man langs achteren aangereden ) dan ga je uit respect niet feesten de dag erna. Costa moet beter weten, wie heeft er trouwens zin in feesten na zoiets? Wansmakelijk.

6 februari 2019 om 13:47

Uit respect voor een onbekende ga je niet naar je vriend toe, oké.

6 februari 2019 om 13:52

Slaatje Een man die door jouw toedoen in het ziekenhuis beland is geen onbekende meer.

6 februari 2019 om 14:17

Dus omdat hij wat schrammen en kneuzingen heeft, kan hij niet naar een verjaardag? Blijf je zelf ook altijd thuis wegens dat soort kleine dingetjes zodat je verjaardagen van je vrienden mist? Costa had twee dagen vrijaf, had zelf geen ernstige verwondingen, hoefde niet in het land te blijven wegens onderzoek en de beste man die aangereden is, zal niet overlijden aan zijn verwondingen en kan altijd nog opgezocht worden of benaderd worden. Juventus moet niet zo kinderachtig doen over het bijwonen van een verjaardag, want had het de verjaardag van Ronaldo geweest na een wedstrijd of wat dan ook, zou je ze niet horen klagen. En kom niet met het punt: dat is een teamgenoot. Het principe blijft namelijk hetzelfde: een verjaardag! Waar praten we in hemels naam over.

6 februari 2019 om 14:20

Roman Je rijd iemand zijn wagen total loss en de beste man beland ook in het ziekenhuis, jij gaat dan de dag erna lekker feesten? Waar praten we in hemelsnaam over!?

6 februari 2019 om 14:28

Sorry maar ik mis het punt. Ja, een ongeluk is ernstig. Iemand het ziekenhuis in rijden is nog wel erger. Maar wat moet Costa gaan doen dan? Elke dag een fruitmandje brengen en thuis verdrietig gaan doen?

Sorry, ik vind het een beetje overdreven dit allemaal.

6 februari 2019 om 14:43

Afca Alles behalve de dag erna gaan feesten.

6 februari 2019 om 15:05

Del piero, maar de dag daarop mag je wel gaan feesten? Wie bepaalt deze ongeschreven regels volgens jou? Jij zelf? Costa is gwn vrij om te doen wat hij wil, zolang het natuurlijk niet tegen de "geschreven" regels is.

6 februari 2019 om 15:49

Alexdelpiero ik heb je hoog zitten qua je reactie betreft Juventus wedstrijden, maar ik ben van mening dat je hier wel een beetje overdrijft. Bijzonder klote dat hij een man in het ziekenhuis heeft gereden, maar dat betekend niet dat je dan thuis moet zitten rouwen. Jij zegt nu je mag niet feesten zolang die man in het ziekenhuis. Beetje onzin. Andere kant, jouw normen en waarden. Zinloos discussiepunt.

6 februari 2019 om 19:05

Niet alles gaat volgens jouw normen Alex. Wat moest ie dan doen? Thuis in een hoekje gaan zitten huilen? Auto ongelukken gebeuren elke dag en als ik er eentje krijg onderweg naar een feest, ga ik, wanneer het kan, daarna nog steeds naar dat feest. Blijkbaar is voor jou treuren belangrijker dan je vrienden. Dan ben je, zoals je het zelf al zei, gewoon een dikke moraalridder en ook nog eens een slechte vriend. Tevens wist Juventus van het ongeluk, maar hebben ze hem geen sancties opgelegd of verteld dat hij niet naar Neymars feest mocht, dus moeten ze nu ook niet achteraf komen janken, aangezien hij (jouw woorden) maar een paar schrammetjes en kneuzingen had.

Als ik me personeel vrijaf geef zeg ik toch ook niet waar ze wel of niet heen mogen?

6 februari 2019 om 12:02

Maar als jij jou personeel vrije dagen zou geven, zou je het dan ook fijn vinden dat ze in de ochtend een groot ongeluk veroorzaken ze in de avond alweer in een ander land zitten? Voor een feest?

6 februari 2019 om 12:14

Wat heeft dat met zijn vrije dag te maken? Als ik op zaterdag een auto ongeluk veroorzaak en ik zit in de avond bij tante bep op haar verjaardag hoor ik mijn baas toch ook niet.

6 februari 2019 om 12:15

Groot ongeluk ? Om een auto total te rijden hoeft het echt geen groot ongeluk te zijn. (als er meer schade is dan de waarde word de auto total verklaard)

Maar nee, ik leg mijn personeel geen verboden op. Niet op voorhand en niet achteraf.

Ik zou het wel kunnen begrijpen van Juve als ze na het ongeluk hadden gezegd tegen hem om niet te gaan. Als hij dat dan wel doet, er volgen dan gesprekken is het begrijpelijk. Echter staat dit nergens geschreven.

6 februari 2019 om 13:13

Fr Niemand kent hier blijkbaar de feiten, Costa is met zijn Jeep in een Fiat Punta zijn kont gevlogen, de 47 jarige bestuurder van die Punto moest naar het ziekenhuis, Costa had enkele schrammen en wat kneuzingen en mocht enkele dagen niet meetrainen. Dan ga je uit respect en beleefdheid voor die man en je eigen rust niet de dag erna feesten, dat is ethisch en fysiek onverantwoord. Als ik iemand zo zou aanrijden zou ik me schuldig voelen en echt lang geen zin hebben in feesten, maar ik zal wel de moraalridder zijn.

6 februari 2019 om 13:16

Geef jij je werknemers ook een Jeep van de zaak die ze total loss rijden? Betaal jij je werknemers ook miljoenen om fysiek top in orde te zijn? Leid jij mogelijk ook miljoenen schade als jouw werknemer bij een auto-ongeluk betrokken is? Makkelijke bewering FR, maar persoonlijk kan ik me juist heel goed in de verontwaardiging van Juve verplaatsen.

6 februari 2019 om 13:48

Alex:

Deze informatie is/was niet beschikbaar,
Maar buiten dat. Hij heeft dan een ongeluk gehad, dan zal Juventus hem toch eerst een verbod op reizen op moeten leggen?

Dat gezegd hebbende, een voetballer is ook maar een mens met zijn eigen beperkingen en gebreken. De een reageert zus, de ander zo op iets uit het leven. (in dit geval een ongeluk). Jouw definitie hoeft niet perse het zijne te zijn omtrent gebeurtenissen.

Persoonlijk had ik het ook niet gegaan,dit nu wetende, uit respect.

6 februari 2019 om 14:02

Shorty1991

Mijn personeel rijd in auto's van de zaak, en ja, er zijn er is weleens een hagelnieuwe auto gesneuveld. Mijn werknemers moeten met hun vingertjes werken, dus dat is geheel anders, maar toch ook niet (want hun geld verdienen ze ermee). Aangezien dit appels met peren te vergelijken is laat ik de rest maar buiten mijn reactie.

Even ingaand op jouw reactie, Maakt het uit of het een speler betreft die miljoenen verdient of dat het een gewone burger betreft die gewoon een baan heeft? In mijn optiek niet, de reden is heel simpel. Zolang de werkgever geen voorwaarden aan de vrije dagen heeft gesteld, is het de werknemer die zelf bepaald waar hij/zij gaan en staan in hun vrije tijd.

Dat ik nu meer informatie krijg (lees van Alex) kan ik me de reactie van Juve en hun beleidsbepalers heel goed begrijpen. Dit zegt dus meer over de aard van de speler dan iets anders.

Dus 'makkelijke bewering', nee, dit zijn menselijke gedachten, handelingen en maatstaven die voor een ieder dus anders zijn.

6 februari 2019 om 14:49

Natuurlijk maakt dat wel uit en ik zal je vertellen waarom. Geen idee wat voor werk ze bij jou precies doen, maar laten we gewoon een gemiddelde kantoorbaan vergelijken. Val jij uit in je kantoorbaan? Geen probleem, zo uniek ben je niet en er staan 100en sollicitanten te wachten om jouw positie achter het toetsenbord in te nemen. Profvoetballers zijn unieker, moeilijker te vervangen in die zin. Het verlies dat dan geleden wordt is toch totaal niet te vergelijken met het uitvallen van een 'gewone' arbeider? Ik snap jouw gedachtengang ook wel, maar je snapt toch ook dat een voetballer veel meer waarde vertegenwoordigd dan de gemiddelde werknemer? Dan hebben we het nog niet eens over de voorbeeldfunctie van voetballers gehad, de voorbeeldfunctie om fatsoen te tonen na het veroorzaken van een ongeluk en je berouw te tonen ipv lekker ergens te gaan zuipen en de boel de boel te laten. Wat Costa doet kan me persoonlijk niet zo interesseren, maar ik snap wel dat zijn werkgevers wel die verontwaardiging voelen.

6 februari 2019 om 15:20

Laat ik voorop stellen dat ik jouw motivatie om dit te schrijven heel goed begrijp, dat ik je mening respecteer maar toch even een paar kanttekeningen plaats.

Wat ik dan weer niet kan begrijpen is dat je de ene mens omdat die miljoenen vertegenwoordigt, een voetballer is, die in de belangstelling staat of een 'voorbeeldrol voor velen' is die anders wil doen laten voorkomen dan een 'simpele' kantoor medewerker(ster). (mijn programmeurs vertegenwoordigen ook vele miljoenen nationaal en internationaal, web gerelateerd)

We zijn gewoon allemaal mensen, van vlees en bloed met nukken en gebreken waarvan sommige zelfs met handleidingen komen. (zijn net voetballers, zie bv een Bazoer)

Dit gezegd hebbende vind ik dat Costa niet had moeten gaan feesten nadat hij een ongeluk had veroorzaakt met menselijk letsel. Maar dit had vanuit de persoon Costa moeten komen om dit niet te doen. Dat zijn werkgever dus bij hem aan de handrem trekt is dan ook achteraf waar ze dit vooraf hadden moeten doen.

"wat Costa doet kan me persoonlijk niet zo interesseren, maar ik snap wel dat zijn werkgevers wel die verontwaardiging voelen."
In zijn totaliteit mee eens.

Dit zet het imago van Juventus in slecht daglicht. Terecht dat ze hem er op z'n minst op aanspreken!

6 februari 2019 om 12:04

Wat een onzin. Als jij vrij bent en je hebt een ongeluk met je auto zonder gewonden enkel blikschade. Ga jij dan niet meer naar de bday van een goeie vriend van je??? 16uur later?? Kom op man! Moraalridder. Kijk als er nou iemand dood of gewond was, of hij was straalbezopen op insta te vinden.....

6 februari 2019 om 13:11

Als je iemand aanrijd langs achteren en deze persoon daardoor naar het ziekenhuis moet, is het erg onbeschoft ja om de dag erna te gaan feesten. Een beetje mens denkt hier wel bij na.

6 februari 2019 om 13:36

Mooi dat je de fijne kunsten van het copy-pasten zo goed beheerst Alex, maar nu begrijp ik nog steeds niet wat er zo onbeschoft is aan het bijwonen van een verjaardagsfeest nadat je een accident hebt gehad/veroorzaakt? Op welke manier beledigt hij daarmee de andere betrokken persoon (die jammer genoeg in het ziekenhuis is beland) en wat is er volgens jou wel/niet toegestaan om in zo'n situatie te doen? Vertel me aub wat een weldenkend mens als jou hiervan vindt.

6 februari 2019 om 13:45

Moet ik dan telkens hetzelfde neerzetten maar dan ietwat aangepast? Voor de zeurtjes hier? Als ik dat voor je moet uitleggen, is het op voorhand al een verloren zaak. Lees mijn andere 7 reacties hier, dat bespaart mij de tevergeefse moeite.

6 februari 2019 om 14:50

Ik ben het er wel mee eens. Een ongeluk kan gebeuren en hoe vervelend het ook is, je zou mij gewoon op de verjaardag zien hoor. En dan kan iemand wel roepen dat het niet netjes is en welke domme uitspraken nog meer, maar je spreekt de andere partij bij een ongeluk vrijwel nooit meer. Het is ook niet zo dat diegene kritiek in het ziekenhuis lag. Wat een overdreven gedoe allemaal joh.

Die man is vrij. Hij mag toch zelf bepalen wat hij doet in zijn vrije tijd?!

Vrije dagen zijn vrije dagen .. vliegen voor hun is peanuts

Het is toch absurd voor woorden, ze geven de beste man vrij. Hij veroorzaakt een ongeluk, simpel blikschade waarbij geen alcohol o.i.d in het spel. Verschijnt nota bene 16 uur later op een verjaardag van een goede vriend, vervolgens krijgt hij daar een tik op zn vingers voor? Dat je nog een tik op je vingers krijgt voor het ongeluk ansich begrijp ik, door een beenbreuk o.i.d een tijd niet kunnen spelen is natuurlijk niet best als voetballer. Maar als je hem daarvoor alleen niet straft maar wel als hij naar een verjaardag gaat nagenoeg een dag later is belachelijk.

Wat een onzin, als het in zn vrije tijd is mag hij gewoon doen wat hij wil, als het maar geen gekke dingen zijn. Een verjaardag vieren van een vriend is helemaal niks ergs aan. Onnodige reactie van juve

Ik snap dit niet. Dus omdat hij op dezelfde dag in de ochtend een ongeluk had, mag hij niet naar Frankrijk? Waarom? Ik vind het wel goed dat juventus ''verantwoordelijk gedrag'' van haar spelers wil, maar in dit situatie snap ik niet wat mis is.

6 februari 2019 om 13:10

Als je iemand aanrijd langs achteren en deze persoon daardoor naar het ziekenhuis moet, is het erg onbeschoft ja om de dag erna te gaan feesten. Een beetje mens denkt hier wel bij na.

6 februari 2019 om 19:09

Stop nou gewoon even met heel VZ wijs maken wat JIJ niet zou doen en bekijk het eens van de neutrale kant. Waarom zou je niet gaan feesten? Je viert je vriend zijn verjaardag; je viert niet dat je net iemand hebt aangereden. Misschien zat hij wel aangeslagen op dat feest, maar was hij daar uit respect voor zijn vriend; iets wat jij blijkbaar niet zou doen. Weet jij dat? Nee. Dus als je zegt dat wij niet moeten oordelen zonder te weten dat hij iemand heeft aangereden, oordeel dan zelf ook niet over het feest waar je niet bij bent geweest.

Als je als voetballer een ongeluk veroorzaakt mag je schijnbaar de rest van de dag niks anders doen dan met je hoofd naar beneden schuld betuigen en excuses aan iedereen geven die het ongeluk gezien, gehoord, geroken of een kennis van een neef van een achternicht heeft die ooit bij een ongeluk betrokken is geweest en door jou actie nare herinneringen ophaalt?

Als hijzelf niks heeft, niet schuldig is en een vrije dag heeft, waarom zou hij in godsnaam dat feest afzeggen? Rare actie van Juventus. Zou wat anders zijn als hij gewond was geraakt of een training oversloeg om naar dat feest te gaan, maar ik zou die waarschuwing aanvechten.

6 februari 2019 om 13:09

Henry Als je iemand aanrijd langs achteren en deze persoon daardoor naar het ziekenhuis moet, is het erg onbeschoft ja om de dag erna te gaan feesten. Een beetje mens denkt hier wel bij na.

Gaat dezelfde kant op als Vidal, PL clubs houd jullie maar klaar, Costa vertrekt deze zomer.

6 februari 2019 om 13:29

Omdat hij een accident heeft veroorzaakt en later op de dag naar een verjaardagsfeest is gegaan, terwijl hij geen verplichtingen had voor de club (ze hadden twee dagen vrijaf gekregen)? Wat had Costa dan moeten doen, in het ziekenhuis blijven bij de bestuurder van de andere wagen en heel de avond zijn handje vasthouden terwijl hij verhaaltjes voorlas?

En het meest hypocriete is dat Juventus er geen moeite mee heeft om haar onvoorwaardelijke steun te betuigen voor andere (ster)spelers, terwijl ze beschuldigd worden van veel bezwarendere feiten.

6 februari 2019 om 13:43

Levski Grappig, maar naast de kwestie. Costa had idd vrijaf gekregen, om mentaal en fysiek te herstellen, aangezien hijzelf weldegelijk meerdere dagen niet kon trainen vanwege lichte kneuzingen. Verder moest de beste man waarbij Costa in de koffer is gevlogen naar het ziekenhuis, dan lijkt het mij wel zo chique om de dag erna (!!!) niet te gaan feesten. Welk onmens heeft daar trouwens zin in nadat je iemand zijn auto door je eigen fout total loss rijd en iemand daarbij verwond? Als je hierin het probleem niet ziet ben je van het padje of wil je gewoon dat de club ongelijk heeft ( wat hier niet is ). Volgens mij is het dat laatste, want je opmerking raakt kant nog wal, wat heeft Ronaldo hiermee te maken? Ronaldo zijn zaak is nog niet eens uitgesproken, als echt blijkt dat hij iemand verkracht heeft zal Juve maatregelen nemen, geloof mij, maar dat is vooralsnog niet het geval, de zaak Costa is helder, zowel ethisch als fysiek is hij in de fout gegaan. Basta.

6 februari 2019 om 14:24

Je probeert hier een morele superioriteit te verkondigen maar slaat in mijn ogen volledig naast de bal. Die uitroeptekens staan er haast ironisch, want ik heb echt waar moeite om dit serieus te nemen.
Wil je dan mijn bovenstaande vraag beantwoorden (waar je niet niet op wou reageren): op welke manier beledigt Costa hiermee de andere betrokken persoon (die jammer genoeg in het ziekenhuis is beland) en wat is er volgens jou wel/niet toegestaan om in zo'n situatie te doen, vanaf wanneer is het hem wel toegestaan om naar een verjaardagsfeest te gaan? Is er een bepaalde etiquette die bepaalt voor hoe lang je leven op pauze wordt gezet nadat je een accident veroorzaakt waarbij je iemand verwondt? Zoek desnoods ook even de betekenis op van 'een accident'.

Ik heb overigens geen probleem met de club Juventus en kan me best inbeelden dat ze niet tevreden zijn dat Costa tot laat is gaan feesten in Parijs, terwijl hij zou moeten rusten. De link met het auto-ongeval is voor mij gewoon vergezocht en lichtelijk overdreven, laat staan wanneer jij het doet overkomen alsof hij iemand heeft mishandeld en zich in alle sereniteit moet gaan beraden over zijn daden.
Het geval Ronaldo had ik er niet bij moeten halen, daar zat ik fout, maar ik blijf het wel schrijnend vinden dat je dat communiqué blijft verdedigen, terwijl het simpelweg belachelijk was hoe ze doodleuk verkondigden hem altijd te steunen vanwege zijn bewezen diensten en carrière en dat een voorval van meer dan tien jaar geleden daar niets aan kan veranderen. Leuk dat je gelooft dat er maatregelen genomen zouden worden indien hij wordt veroordeeld (wat hoogst onwaarschijnlijk is), maar die onvoorwaardelijke steun hebben ze wel al uitgesproken. Dat een weldenkend mens als jou niet inziet wat daar fout aan is, lijkt me vele malen zorgwekkender dan de ethische onverantwoordelijkheid van Costa.

Hij heeft een Fiat Punto geraakt van achteren. Beide auto’s Total loss, de andere bestuurder moest wel naar het ziekenhuis. Misschien dat ze daarom boos waren bij Juve, je rijdt iemand aan ( die naar het ziekenhuis moet) en dan ‘s avonds naar een feestje.

6 februari 2019 om 13:45

Dat is wel relevant inderdaad, als je iemand anders het ziekenhuis in hebt gereden, en het is jouw schuld, dan is het een beetje lullig om 's avonds naar een feest te gaan.
Als er verder niet veel aan de hand was, dan zou ik zeggen: lekker boeiend dat hij 's avonds naar een verjaardag gaat, wat natuurlijk al lang vaststond, na een aanrijding.

Belachelijk als dit waar is. Als Costa nou ernstig gewond geraakt is bij het ongeluk, prima. Maar hij mag verder toch zelf weten wat hij in zijn vrije tijd doet? Of hij nou 2 dagen lang in een stripclub zit, gewoon thuis films aan het kijken is of in Frankrijk voor een verjaardag is. Lekker boeiend.

6 februari 2019 om 18:08

Hij heeft toch iemand van achteren aangereden en deze lag in het ziekenhuis

6 februari 2019 om 19:27

Gast ben je echt te dom om te snappen dat zon speler de club buiten zijn werkzaamheden presenteert? Als hij zich als een idioot gedraagt, mensen gaat aanrijden en vervolgens gaat feesten alsof het de normaalste zaak van de wereld is dan heeft dat impact op het imago van juve. Wat een vissenforum is dit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Juventus

1044 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Juventus8443
2.Napoli6733
4.AC Milan5516
5.AS Roma5412
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
R. BentancurMiddenvelder282
P. DybalaAanvaller275
M. MandžukićAanvaller248
M. KeanAanvaller86
M. PerinDoelman90
H. NicolussiAanvaller20
W. SzczęsnyDoelman230
Voor de complete selectie: Clubpagina Juventus.

45 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Juventus 17 1 2 1
2017/2018 Juventus 31 4 1 0
2016/2017 Bayern München 23 4 2 0
2015/2016 Bayern München 27 4 1 0
2014/2015 Shakhtar Donetsk 20 4 3 0
Laatste voetbalnieuws

Grote schoonmaak bij ‘paniekerig’ Juventus op komst na dreun van Ajax

De uitschakeling van Juventus in de Champions League doet pijn in Turijn. De grootmacht verloor dinsdag in eigen huis met 1-2 van Ajax, waardoor de club nog minimaal een jaar moet...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 19 april
Cristian Pavón staat nog altijd op het verlanglijstje van Ajax. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren