‘Als ik er ben, vraagt sowieso wel iemand: ‘Wanneer kom je naar Feyenoord?’’

Dinsdag, 5 februari 2019 om

Bruno Martins Indi speelt momenteel in de Championship bij Stoke City, nadat de verdediger eerder via Feyenoord en FC Porto bij de Engelse club terechtkwam. De Nederlander degradeerde vorig seizoen met the Potters en in gesprek met Feyenoord Magazine erkent de 34-voudig Oranje-international dat hij het moeilijk vond om af te dalen naar het tweede niveau van Engeland.

“Ik heb nog steeds ambities. Die verdwijnen ook niet. Ik wil het maximale uit mijn carrière halen. Die droom laat ik heus niet vallen, omdat ik nu toevallig een niveau lager speel. Maar ik tekende een contract voor vijf seizoenen. In mijn eerste seizoen raakte ik meteen behoorlijk geblesseerd. Dat was nieuw voor mij”, memoreert Martins Indi. De 26-jarige stopper sluit een terugkeer naar Feyenoord zeker niet uit.

''Ik kom niet heel vaak terug, maar als ik er ben, vraagt sowieso wel iemand: 'Bruno, wanneer kom je naar Feyenoord?' Dat is de liefde en het respect die ze voor je hebben. Omdat ze misschien een jongen zagen die ervoor ging in een tijd dat de club het moeilijk had. Mooi om die liefde te voelen en terug te geven", aldus Martins Indi, die nog tot medio 2022 vastligt bij Stoke City.

Martins Indi speelde eerder 118 wedstrijden voor Feyenoord en mogelijk worden dat er meer. "Ik heb ook nooit afscheid genomen. Dat hoefde van mij niet. Zo zit ik in elkaar. Ik ben nog niet bezig met het einde van mijn carrière. Als het op mijn pad komt, alles klopt en ik denk me te kunnen ontwikkelen, dan misschien wel. Maar de realiteit is dat ik nu hier zit."


Poll

Verwacht jij dat Bruno Martins Indi ooit terugkeert bij Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

22 reacties (laatste reactie door huntie020)

Nou BMI, dan is niet zozeer de liefde en respect voor je hebben, maar omdat Van Geel daar zit.

Janmaat, Clasie, Elia, Fer, Martins Indi. Ach ja, waarom ook niet. Het kan verkeerd uitpakken maar ook goed. Er is geen wet van Meden en Perzen wat dat betreft.

5 februari 2019 om 20:40

Als je die allemaal zou halen + Wijnaldum, Karsdorp en Kongolo natuurlijk, dan speel je volgend seizoen voor het kampioenschap. Maarja, het probleem is dat je precies die laatste 3 niet gaat krijgen.

6 februari 2019 om 10:54

Kongolo staat laatste met Hudersfield dus dat zou nog kunnen en aan Karsdorp heb je niet zo veel als je Janmaat ook hebt.

5 februari 2019 om 20:41

Wat denk je dat die jongens aan salaris opstrijken?! Vertrouwen hebben in de jeugd en investeren in de opleiding en scouting, dan hopen op een paar goede klappers

Een van de weinige bord-op-schoot scouting speler die iets kan toevoegen aan Feyenoord.

5 februari 2019 om 21:22

Indi, Fer, Janmaat, Karsdorp... zou in alle gevallen logisch maar ook raak geweest zijn denk ik

5 februari 2019 om 22:23

Ik bedoel als hij nu zou terugkeren naar Feyenoord

5 februari 2019 om 23:06

Ja snap ik en ben ik het mee eens. Hetzelfde geldt denk ik ook voor mijn rijtje

5 februari 2019 om 23:18

Ik ook met die van jou! Haha

Je kan zeggen wat je wil, maar zowel Bruno als Janmaat zouden van toegevoegde waarde zijn. Bedenk dan dat Jerry en Haps nog geld opbrengen. Zo slecht zouden die 2 dus niet zijn voor Feyenoord.

5 februari 2019 om 21:56

En vervolgens heb je een selectie zonder enige waarde. Als die dan niet presteren wordt het wel heel moeilijk om nog door te kunnen groeien. Een vorige keer deden ze dat ook met een Makaay en Hofland en zie waar dat toe leidde.

5 februari 2019 om 22:03

Lees je wel goed? Ik zeg nog erbij dat er in de verdediging geld binnen zal komen via Haps en St Juste. Niet te vergeten Bijlow.
En Makaay en Hofland waren al jaren voorbij hun top. Janmaat en Indi zitten er middenin.

5 februari 2019 om 22:37

@angelo hoeveel verwacht je voor haps, st juste en Bijlow te gaan vangen? Haps is al 25 jaar hé en St juste en Bijlow hebben niet eens een wedstrijd bij Oranje meegespeeld. je gaat daar bij elkaar echt niet meer dan 20 miljoen voor krijgen.

Janmaat is 29 dus als je hem haalt ga je er niets meer aan verdienen en Indi is 26 dus die zal je dan op z'n 28e moeten gaan verkopen waardoor je er ook niet meer veel voor gaat krijgen.

5 februari 2019 om 22:49

Bijlow speelt in z'n eerste seizoen. Niet realistisch om het Oranje punt erbij te halen en voor St Juste is er superveel concurrentie op z'n als CV. Haps was voor z'n blessureeks de enige speler die zich staande hield in de CL en de beste linksback in de competitie. Mits iedereen zich naar verwachting ontwikkeld zie ik oprecht wel 30-45miljoen binnenkomen voor ze. Wat voor Feyenoord natuurlijk top is.

5 februari 2019 om 23:09

Sorry maar ik kom rond de 25 met die 3 spelers. Haps moet niet te blessuregevoelig worden want dat drukt de prijs. 10 is een aardig realistisch bedrag denk ik. StJuste moet eens een paar maanden excelleren maar komt echt niet (ver) boven de 12. En Bijlow? Voorlopig komt Zoet al 2 seizoenen niet aan zn gewenste transfer dus laten we ajb nog geen prijs plakken op bijlow

6 februari 2019 om 05:15

Indi heeft nooit een top gehad, zeer matige speler en een enorm wonder dat hij meer dan 30 interlands heeft kunnen spelen. Gelukkig hebben we daar nu betere opties achterin met spelers als Virgil, de Vrij, de Ligt en zelfs Ake.

5 februari 2019 om 22:49

Ehmmm, Haps linksback, Indi St Juste Center Back en Janmaat Rechtsback, gewoon afscheid nemen van Scharie, Eric en Sven. Met die verdediging kom je echt wel ver in de eredivisie hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
5.AZ109
Voor de complete stand: Eredivisie

279 fans
Verdediger, 27 jaar

In de wandelgangen

Zondag 15 september
Christian Eriksen is niet van plan om in te gaan op het aanbod van Tottenham Hotspur om zijn aflopende contract te verlengen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren