Real Madrid mag dankzij Benzema en Vinícius weer dromen van titel

Zondag, 3 februari 2019 om

Real Madrid heeft uitstekende zaken gedaan in de bovenste regionen van LaLiga. Het elftal van trainer Santiago Solari won zondagavond op eigen veld met 3-0 van Deportivo Alavés en profiteerde daarmee optimaal van het gelijkspel van Barcelona tegen Valencia (2-2) en de nederlaag van Atlético Madrid tegen Real Betis (1-0), eerder dit weekeinde. Real Madrid blijft derde staan, maar heeft nog maar drie punten minder dan Atlético; de achterstand op koploper Barcelona bedraagt met nog zestien competitiewedstrijden voor de boeg acht punten.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

87 reacties (laatste reactie door lamanita5)
4 februari 2019 om 05:27

Wil Real Madrid mee doen om de titel dan moeten ze echt van Atl Madrid. Winnen zij van Atl Madrid dan helpen ze Barcelona. Want dan is zo wel Real 8 punten en Atl 9 punten op afstand. Dan heeft Barcelona genoeg aan gelijk spel in Madrid. Wedstrijd van volgende week is echt zo bepaalden. Alleen maar in het nadeel van Real. Want Real moet woendag met beste 11 aantreden en paar dagen later weer uit naar Atl Madrid die een week vrij zijn.

Ajax gaat echt helemaal weggetikt worden door Real Madrid. Ben ik van overtuigd. Groeien met de wedstrijd

3 februari 2019 om 22:40

Het gaat denk ik moeilijker worden voor Ajax om tegen Vinicius te spelen dan tegen Bale.

3 februari 2019 om 22:41

Mwa dat is een apart andere pot. Wordt lastig genoeg voor beide.

3 februari 2019 om 22:41

Ik heb de eerste helft gezien, maar zo geweldig was dat ook niet... Natuurlijk heeft Real Madrid zoveel kwaliteit dat ze Ajax zoek kunnen spelen, maar wat ik vandaag heb gezien was ook echt niet (veel) beter dan het niveau dat Ajax in de Champions League kan halen. En nee, daarmee zeg ik niet dat Ajax gaat winnen, maar dat we zeker weggetikt worden en gaan verliezen geloof ik ook niet.

3 februari 2019 om 23:00

Precies wat je zegt Toekomst, Real Madrid heeft tot nu toe geeneen voetballend team van de mat getikt. Spelen tegen zulke teams op reactie en qua kwaliteit moeten ze winnen maar qua voetbal en goede dag heeft Ajax sowieso en zeker kans!

3 februari 2019 om 23:03

Heb je ook de tweede helft gezien? Verder ben ik het wel met je eens dat Ajax niet kansloos is, maar ze treffen Real, koning van de Cl, op een verkeerd moment. Dat kan je moeilijk ontkennen.

3 februari 2019 om 23:05

Het ding is dat ze elke wedstrijd beter gaan spelen. Steeds meer spelers raken in vorm. En aajax daarentegen is nog maar afwachten hoe ze ervoor staan ondanks de 6-0 overwinning. Magoed laten we even atletico en Barca afwachten, maar heb er een hard hoofd in.

3 februari 2019 om 23:30

Kvibe......volgens mij riep iedereen dat ook toen Ajax tegen bayern moest. Bleek toch echt andersom te zijn.

4 februari 2019 om 00:07

Nou niet gaan overdrijven dat Ajax Bayern de hele wedstrijd wegtikte. In beide duels had je het behoorlijk moeilijk in de eerste helft.

Gaat zo’n grote speler worden he die Vinicius. Wat een speler!

3 februari 2019 om 22:39

Dat denk ik ook. Eerlijk gezegd dacht ik er niet zo over in het begin. Zelfs de youtube filmpjes zagen er niet zo indrukwekkend uit. Met een iets betere afwerking is het denk ik de nieuwe Golden Boy.

3 februari 2019 om 22:41

Juist indrukwekkend op YouTube en nu meer efficiënt. Hij zal alleen maar beter worden en ben absoluut blij om hem zo te zien schitteren.

Real komt meer en meer in vorm, woensdag is het een echte test om te kijken hoever we staan. Ik geniet echt van Vinicius, die jongen tovert altijd wat als hij aan de bal komt, iedereen zoekt hem en het is gewoon een type Kaka/Ronaldinho loopt altijd met een smile op zijn gezicht. Isco en Asensio lieten bij hun invalbeurt meer klasse zien dan Bale maar goed dat wisten we al, mooi ook hoe iedereen zo blij was voor Mariano.

3 februari 2019 om 22:43

Bale is echt een triest verhaal geworden, hopelijk gaan real en Bale scheiden aankomende zomer. Verder hoop ik echt op een Asensio, vini aanval Rn hopelijk komt isco in vorm en blijft ie bij ons. Erg benieuwd naar de tweede seizoenshelft, wij zijn gelukkig goed begonnen en hopelijk blijven wR pieken tot de prijzen worden verdeeld

3 februari 2019 om 23:29

Bale moet je nu niet gebruiken voor doorsnee competitiewedstrijden, maar weer in het bubbelplastic op de bank zetten voor de belangrijke CL momenten.

4 februari 2019 om 10:28

Ik denk overigens dat Bale wat wedstrijdritme mist. Assensio daar mis ik een hoop aan wellicht mist hij ook wedstrijdritme...ik had toch wel wat meer hoop op Assensio vooral omdat hij vorig jaar veel goede ervaren wedstrijden speelde. Isco, tja er zal wel meer redenen zijn dat Solari hem niet stelt. Af en toe speelt hij echt als een zak zout.

3 februari 2019 om 22:42

Idem geldt voor jullie in de CL.

3 februari 2019 om 22:47

Klopt, wij als Barcelona supporters voelen ons zeker niet de favoriet voor de Champions League winst. We gaan het proberen, maar onze verdediging en middenveld is waarschijnlijk niet goed genoeg. Wel hebben wij meer kans om de CL te winnen dan jullie La Liga. Dus hopelijk bereiken wij ten koste van jullie de finale dan wordt het een mooie zomer op Voetbalzone.

3 februari 2019 om 22:48

Finale Copa bedoel ik natuurlijk he.

3 februari 2019 om 22:49

Zoals je al zei: dromen mag altijd.

4 februari 2019 om 02:54

Real raakt inderdaad in vorm, maar dit seizoen is er geen Ronaldo om Real uit het slop te trekken op de moeilijke momenten die nog gaan komen. En Ajax was ook flink in vorm totdat ze deksel op de neus 6-2 van Feyenoord kregen. Dat Real dat tegen Barcelona overkomt is niet ondenkbaar, dat is niet eens een droom, dat is al meerdere malen gebeurt de laatste 10 jaar.. 2-6, 5-0, 0-4, 5-1...

4 februari 2019 om 13:51

Barcelona zal het woensdagavond sowieso zonder Alba (geschorst) moeten doen en hoogstwaarschijnlijk ook zonder Dembélé en Messi. Dat zijn toch aderlatingen. Sowieso is het afwachten hoe Valverde de wedstrijd aanpakt aangezien de Copa duidelijk de laagste prioriteit heeft. Er liggen dus absoluut kansen voor Real, die deze Copa veel serieuzer nemen.

Maar uiteraard misplaatste arrogantie van Ramos.93. De laatste CL winnaar voor Real Madrid was...barcelona. Dus ja, het dromen geldt dan voor alle andere Europese topclubs ook. Daarentegen, dat Barcelona de Copa nu al 4 keer op rij heeft gewonnen en dat Real Madrid in de laatste 10 jaar slechts 2 keer La Liga kon winnen (barcelona 7 keer) toont wel een duidelijke dominantie van Barcelona in de binnenlandse competities aan. Maar goed, dat die opeenvolgende CL eindwinsten verblindend werken voor sommige Real fans weten we al langer dan vandaag. Ook vorig seizoen gingen ze zogezegd La Liga domineren, wel, dat is toch even anders uitgepakt...

4 februari 2019 om 21:38

Hetzelfde kunnen we over jullie ook zeggen. Jullie gingen zogezegd weer de "treble" winnen. Uiteindelijk ontbrak de belangrijkste prijs.

Wederom weer een hele mooie wedstrijd. 3-0, 3 punten, de nul gehouden. Ik ben tevreden.

Genoten van Vinicius JR. Wat een speler wordt dat zeg. Pas 18 jaar dames en heren. Zal ongetwijfeld een terugslag hebben in zijn ontwikkeling. Maar je ziet aan alles dat dit een hele grote gaat worden. Op deze manier, ga je je nog vraagtekens bij zetten of je Hazard wel nodig hebt.

Gelukkig heeft Ramos geen gele kaart gepakt, anders was die geschorst tegen Atletico. En dromen over de titel, gaat me wat te ver. Gat naar Barca, is nog altijd groot.

Maand februari is goed begonnen in ieder geval. Iedereen is ook lekker fit. Nu op naar een schitterende, maar ook een hele moeilijke week. Barca uit, en Atletico uit. Dat wordt me een week.

Sterke overwinning. Goed verdedigd en gecontroleerd aangevallen. Doet toch wel pijn om zo weinig minuten voor isco te zien. Maargoed belangrijke maand dus iedereen is nodig.

Goede pot gezien. Benzema en Vinicius waren weer lekker bezig vandaag.
Hopelijk kunnen we dit doorzetten en de titel veroveren.

Weet niet wat ik van Odriozola vind, speelde vandaag wel goed vond ik maar op lange termijn weet ik het nog niet.

3 februari 2019 om 22:47

Odriozola is een topper, kan Carvajal probleemloos vervangen. Dan hebben we vanaf 2020 ook nog Hakimi die een geweldige ontwikkeling doormaakt bij Dortmund, belooft nog wat voor de rechtsback positie

3 februari 2019 om 22:53

K vind odri soms wat te onrustig, moet nog rustiger worden in zijn spel en dan zal hij probleemloos carva moeiteloos vervangen

3 februari 2019 om 22:57

Ik ben ook een fan van hem. Qua speelstijl lijkt ie heel erg op Carvajal. Maak me wel zorgen om de links back positie. Reguilon is goed maar als backup. Hopelijk wordt Marcelo snel weer basisspeler (mits hij fit/in vorm is).

4 februari 2019 om 00:24

Grimaldo halen is de droom. Vervolgens Reguilon uitlenen aan een subtopper in La Liga. Ik vind hem erg overtuigend dit seizoen, veel meer dan jij vind denk ik maar ook ik wil hem eerst wel eens een volledig seizoen ergens basis zie spelen. Dan heb je volgend jaar Marcelo/grimaldo/theo waarbij ik Theo meer en meer zou om trainen tot centrum verdediger. Hij is ontzettend snel, sterk, met een goede tackle en heeft de juiste mentaliteit maar gewoon niet de techniek of het inzicht voor een offensieve fullback. Op termijn kan je dan voor de toekomst kiezen uit Grimaldo/reguilon/theo op links en Odriozola/hakimi op rechts.

4 februari 2019 om 10:30

Odriozola maakt soms afwegingen waarbij ik denk dat hij nog niet rijp is. Vaak loopt hij te ver door zodat de aanval weer doodbloed. Tegen de "grotere" teams heb ik liever Carvahal. Odri moet nog wat meer rijpen.

Man wat is Vinicius een heerlijke speler om naar te kijken. Benzema gewoon 6 goals in de laatste 4 wedstrijden. We hebben de aansluiting met Atletico gevonden. Op naar de Clasico in de Copa. Hala Madrid!!

Asensio moet gewoon weer starten elke wedstrijd in plaats van Bale. Isco mag ook wel weer wat meer minuten maken evenals Mariano, want wat maakte hij een heerlijke goal. Het gaat steeds beter met Madrid, wat wel jammer is voor Ajax. Overigens schat ik de kansen op de titel voor Madrid toch wel echt heel minimaal.

Isco komt erin voor 4 minuten ofz en gelijk een gruwelijk pass waar de 3e goal van uit komt. Jammer dat Solari zo met Isco omgaat, hij verdient veel meer speeltijd. Vinicius en Benzema beiden heel erg goed voetbal laten zien.

3 februari 2019 om 22:54

Wie wil je dan laten banken voor isco? Ceballos speelt geweldig en dan heb je kroos modric en vasimero... de enige die vandaag eruit mocht was Bale, die moet gewoon weg. Ma daar wil k liever Asensio zien..dus lastig verhaal voor isco.

3 februari 2019 om 23:07

Isco is natuurlijk beter dan Ceballos, Asensio en Bale. Hij hoeft niet elke wedstrijd vanaf het begin mee te doen, maar 4 minuten?

3 februari 2019 om 23:18

Isco beter dan Bale? In welke wereld?

4 februari 2019 om 03:04

In de wereld waar Zidane hem altijd opstelde en Bale bankte in zijn laatste jaar. Isco had een cruciale rol in de 4-4-2 systeem van Zidane in 2017.

Weer een overwinning. Ik heb een positief gevoel voor woensdag en voor ajax. Tegen Atleti zullen we wel weer gelijkspelen. Wat is Vinicius goed zeg, niet normaal. Als Benzema ook verdergaat met vinicius dan gaan we gwn weer de CL winnen en de Copa waarschijnlijk ook.

3 februari 2019 om 22:53

Jij bent wel heel oprmistisch. Je hebt nu nog niet een echte uitdaging tegen een topper gehad. Wacht maar een week na barca en atletico dan kan je voorzichtig conclusies trekken.

3 februari 2019 om 23:12

Klopt maar toen het minder ging verloren we dit soort wedstrijden gwn en Sevilla is toch wel een topper.

La Liga kan echt nog wel heel spannend worden en vooral als Real dit reeks weet vol te houden. Benzema speelt haast altijd goed tegen Barcelona en is na Ronaldo volgens mij meest scorende speler tegen ons. Dat belooft in ieder geval 2 leuke krakers te worden.

Ben benieuwd naar de ontmoetingen, want dit Real is 3x beter als de Real die in Camp Nou op bezoek kwam. Het moet nog beter voor de absolute top, maar ze zijn wel weer zo als laatste jaren op tijd in vorm zo te zien.

Tot de El Classico boys!

3 februari 2019 om 22:48

Respectvolle reactie! Kunnen vele Barca fans een voorbeeld aannemen. Ik ben ook benieuwd naar de wedstrijd woensdag. Dan kunnen we kijken waar Real staat op dit moment. Het spel wordt beter, er wordt vaker gescoord, goed druk gezet als team en de ziekenboeg is zo goed als leeg. Tot woensdag!

3 februari 2019 om 22:52

Denk je echt dat het nog spannend gaat worden? Ik hoop het van wel, maar Ateltico zal tegen Real zoals gewoonlijk alles geven om vervolgens de week er op gelijk te spelen of te verliezen. 8 punten weggeven is best veel maar wie weet er is nog een theoretische kans en het maakt het in ieder geval wel leuker. Real begint in vorm te raken nog niet iedereen is 100% in vorm en ben al blij dat de ziekenboeg leeg is en dat iedereen terug is, maar Barca schat ik op dit moment nog steeds wel hoger. Ik verwacht niet al te veel komende woensdag maar het kan 2 kanten op, het ligt echt aan de vorm van de dag. Ik ben in iedergeval wel blij met El Classico, want of Real wint en dat geeft een enorme boost of verliest en Real gaat dan nog keiharde werken en in de CL wel moeten knallen. Tot el classico Moyashi!!

3 februari 2019 om 22:57

8 punten zijn veel, maar er komt nog een El Classico aan tussen de twee in La Liga en die moet Real natuurlijk wel winnen om de gat kleiner te maken. Die wedstrijd valt ergens in de laatste maanden dacht ik en tegen die tijd kan de staand heel anders eruit gaan zien.

Reden waarom ik denk dat het nog zeker spannend zal worden is omdat Barcelona hogere doelen heeft dit seizoen. De focus ligt hoger in de CL namelijk en daardoor kunnen ze meer punten gaan morsen in La Liga.

Vinicius en Odriozola hebben echt geweldig gespeeld! En wat een goal van Mariano op het einde!!

Goede volwassen wedstrijd van Real, voor mij. Maar of het genoeg gaat zij om Barca uit de beker te kegelen, dat betwijfel ik. En Bale, die heeft hopelijk zijn laatste wedstrijd gestart voor Real. Hoe hopeloos kan een speler van 100milj. zijn.

Wel een hele optimistische titel, verschil draagt nog immers 8 punten, wat in mijn ogen onoverbrugbaar is. Vinicius Junior wat een talent is die gozer toch, blijf me elke wedstrijd verbazen, jammer dat hij niet de 90 minuten volmaakte al gunde ik Isco ook wat minuten. Verder een zakelijke overwinning waarbij Real Madrid niet echt in gevaar kwam. Hopelijk zetten we deze lijn door en laten zetten we Ajax weer terug op hun plekje

Heerlijke overwinning 3-0. De 0 is belangrijk en Ramos geen kaart. Vini wat een speler tot nu toe zeg. Geniet echt van die jongen. Op naar die Clasico! Die 5-1 moeten we revancheren!

Blijft enorm zonde dat Real begin 2019 5 punten onnodig heeft verspeeld, anders was de achterstand op Barcelona nu maar 3 punten en lag de titelstrijd volledig open. Solari verdient de credits voor hoe hij het inmiddels heeft omgedraaid, knap voor een beginnend coach na een blessure crisis.

Laten we hopen dat het team deze vorm kan doortrekken richting el Clasico, om in ieder geval het seizoen met zilverwerk af te sluiten!

Real raakt steeds meer in vorm. Het lijkt alsof ze eindelijk fit zijn, want ze rennen veel meer dan voorheen. Benzema was weer echt heel goed. Evenals Vinicius. Mooie goal, acties en passes had hij. Hij ontwikkelt zich in een rap tempo. 18jaar, pff! Ordriozola was ook fenomenaal. Ceballos idem dito. Op naar Barcelona.

Prima wedstrijd. Niet spectaculair maar zeker niet sober. Vini is toch wel een verademing met zijn passie en plezier. Courtious verder ook smetloos en eindelijk de 0. Verder complimenten voor nacho die echt goed speelde met mooie slidings en hoge inzet. Real begint wat meer vertrouwen te krijgen. al denk ik dat ze het komende programma niet geheel zonder kleerscheuren uitkomen maar dat is ze bij voorbaat vergeven.

Ho ho rustig aan. Real heeft veel potjes gewonnen van de kleintjes. Nu komen er grote wedstrijden aan. Als je die wint dan kan je daar over praten. Prima pot, genoten. Vinicius, man wat een speler. Zijn we dan toch op tijd terug op niveau. Hoop wel dat we ook kunnen presteren tegen Barca, Atleti en Ajax.

Real fans.. Maak je maar geen zorgen. Real Madrid gaat winnen van Ajax en gaat door in de CL. Laat ze maar leuk praten

3 februari 2019 om 23:19

Ik vond het Real van vandaag niet heel overtuigend. Heb dan wel alleen de tweede helft gezien, maar ik snap die positiviteit niet. Niet dat Ajax heel lekker gaat laatste 2 weken, maar dit heeft me ook niet overtuigd

4 februari 2019 om 07:31

Ik snap jou niet helemaal. Je zegt zelf dat het bij Ajax niet lekker gaat en je ziet dat real steeds beter speelt en dan nog snap je de positiviteit niet? Zelfs toen Real uit vorm was, waren zij favoriet. Waarom zou dat nu anders zijn? Ik zeg trouwens niet dat Ajax helemaal kansloos is, maar makkelijk gaat het niet worden.

Snap de hype om Vinicius niet zo.. leuke acties, maar erg weinig rendement en is ook erg onoverzichtelijk, slordig en onnauwkeurig..

3 februari 2019 om 23:14

Gast waar heb jij t over, hij heeft juist rendement met zijn assists en beslissende passes waar real gevaarlijk wordt. Speelt al weken in de basis en dat gebeurd niet zomaar kijk maar naar isco en marcelo

Goede wedstrijd gezien. Vierde competitie overwinning op rij en nog belangrijker; eindelijk de nul gehouden. Vini en Benz de beste op het veld, Mariano viel ook redelijk in ondanks die gênante mispeer. Bale was(zoals vaker) de slechtste, dat hij na een uur naar kant gaat was dan ook tekenend.
Ze moeten langzamerhand onderzoeken hoe het komt dat Real pas in de tweede seizoenshelft pas in vorm komt. Want dat gebeurd al seizoenen lang. Typerend is dat ze al vroeg alles op alles moeten zetten op de CL om het seizoen te redden en dat ze maar geen treble winnen.
Maar goed tevreden hoe het nu gaat. Zeker gezien het moeilijke programma komende week. Te beginnen woensdag tegen Barcelona in de Copa.

Goede wedstrijd van Madrid en 3 hele belangrijke punten. Madrid en Barca gaan zich beide opmaken voor een loodzwaar programma met onder meer 3 Clasico's. Aanstaande week het 1e hoofdstuk van 3 tegen elkaar in de beker. Deze week kan voor beide clubs het seizoen nationaal breken of maken. Verliest Madrid beide wedstrijden, dan wordt de Copa een lastig verhaal en de landstitel ook. Barca kan met een overwinning op Real gouden zaken gaan doen om de finale te bereiken van de Copa en de landstitel aspiraties kracht bij zetten door een lastige uitwedstrijd te winnen tegen Athletic Club

Real speelde een degelijke eerste helft, helemaal als je bedenkt dat ze dat met 10 man deden ;-) De tweede helft was niet veel beter. Wat nog wel moet veranderen is de passie/pit. Ik had de hele wedstrijd het gevoel alsof ze op een versnelling lager speelden dan ze konden. Alaves deed daar gelukkig weinig mee. Maar Barca en Atletico zullen dit genadeloos afstraffen. Daarnaast vond ik die linkerflank leuk. Guaporta als je dit leest: Reguillon en Vinicius zijn een goed koppeltje Laatste punt: de blik van Solari. Bij een doelpunt gooit hij zn armen omhoog en lacht. Maar zodra hij zich omdraait zie je weer gelijk weer die stoïcijnse blik. Ik zou hem voor de gein wel met Dolberg en Neres op de persconferentie willen zien over twee weken. Drie poker-faces bij elkaar haha

Ik lees hieronder allemaal comments van hoe goed Real Madrid wel niet gespeeld heeft en hoe ze Ajax gaan verslaan, maar ik heb dan weliswaar alleen de tweede helft gezien, maar ben niet echt overtuigd door dit Real.

3 februari 2019 om 23:18

Je zal dit over een paar weken wel zijn. Ik zie Real makkelijk van jullie winnen, no joke.

3 februari 2019 om 23:20

Maar op basis van wat?

3 februari 2019 om 23:44

Real begint weer hun vorm te krijgen en daarnaast hebben ze meer ervaring dan wie dan ook in de CL.

3 februari 2019 om 23:50

Daar heb je helemaal gelijk in, maar naar mijn mening zitten ze nog niet op het niveau waartegen Ajax geen aardige kans heeft.

3 februari 2019 om 23:19

Zul je volgende week woensdag alvast een voorproefje krijgen hoe Madrid Ajax eruit gaat tikken !🤣

3 februari 2019 om 23:19

Overtuigend is het nog niet. Maar er zit een stijgende lijn. En de wedstrijden worden ook gewonnen. Ajax zou meer kans hebben gehad op het moment van de loting dan nu. Ik denk dat veel mensen (die wel hele wedstrijden kijken) dat bedoelen

3 februari 2019 om 23:21

@kaka-madrid Ja, je hebt zeker gelijk dat de kansen voor Ajax aardig zijn gedaald vergeleken met het moment van de loting. Maar was verbaasd over dat mensen nu ineens wel denken dat Real over Ajax heen walst.

3 februari 2019 om 23:28

Ik denk dat het nu (voor de wedstrijden tegen Barca en Atletico) 75/25-80/20 is voor Real en dan ben ik nog vrij pessimistisch. Maar dan moet ik wel eerlijk bekennen dat ik alleen samenvattingen van Ajax zie

3 februari 2019 om 23:53

Laatste weken gaat het niet lekker bij Ajax natuurlijk. Tegen VVV was gewoon prima, maar in Europese wedstrijden (vooral thuis) stijgt Ajax boven zichzelf uit. Dan zie ik Ajax echt nog wel stunten, ondanks dat die kans natuurlijk niet zo groot is. Tegen Bayern zei iedereen ook dat Ajax kansloos zou zijn, maar eigenlijk waren wij degene die 2 keer had moeten winnen. Schat overigens Real wel net een tikkie hoger in dan dat Bayern. Ik denk rond 65-35 kans voor Real

Sorry Real, maar zelfs met Messi in de lappenmand wordt het 5-1 on aggregate

3 februari 2019 om 23:57

Lol ik dacht dat jij er toch zo zeker van was dat Real eruit zou gezet worden vanwege art. 63.

Dromen van de titel is totaal niet relevant in mijn ogen. Vooral door het vertoonde spel, wat is dat slordig zeg. Hopelijk zal Perez gaan investeren, met een paar goede spelers ( Nieuwe Rechtsvoor, middenvelder) kan Real Madrid volgend seizoen met een gebalanceerde selectie voor de dag komen. Een goede mix tussen talenten en ervaren spelers.

4 februari 2019 om 03:23

Icardi (110mil), Hazard (50mil of ruilen tegen Bale), Sancho (75mil?) en als er wat is verdiend met uitgaande transfers (Isco, Modric, Lucas Vasquez, Bale) meteen een bod op Eriksen doen. Dan geef je in totaal circa 300 mil uit maar heb je je gigantisch versterkt. En ja, Real kán uitgeven.

4 februari 2019 om 09:52

Precies, uitstekende spelers die Real Madrid naar het volgende niveau kunnen ( en moeten ) tillen. Bale inderdaad exit, zo jammer dat hij zijn niveau van Tottenham niet (constant) kon laten zien, misschien ruilen ( met geldbedrag tegen Eriksen. Hazard is een topspeler, maar dan zit hij wel Junior in de weg. Heb bij hem het gevoel dat het een grote speler kan worden, is nog jong en dat zie je aan zijn spel. Maar als die kinderachtige fouten ( en kinderachtig gedrag) eruit gaan, zie ik hem wel als dragende kracht van Real.

Benzema luikt uit zn schulp. Hij speelde vorig seizoen in dienst van Ronaldo. Hierdoor werd zijn rendement er niet beter op. Nu krijgt hij veel meer de ruimte om de aanval zelf op te zettem. Hij is echt on fire de laatste weken/maanden. Al moet ik zeggen dat heel Real in betere doen is. Mooie combinaties gezien. Er is in ieder geval 1 ding zeker: dit wordt een totaal andere Classico voor Barcelona. Ze gaan het echt een stuk zwaarder krijgen. Barcelona is licht favoriet in mijn ogen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4240 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Barcelona3423
3.Sevilla315
5.Getafe278
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
K. BenzemaAanvaller1411
L. JovićAanvaller91
T. CourtoisKeeper120
CarvajalVerdediger121
G. BaleAanvaller82
E. HazardAanvaller81
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

363 fans
Aanvaller, 31 jaar
SeizoenClubW
2019/2020 Real Madrid 14 11 0 0
2018/2019 Real Madrid 36 21 1 0
2017/2018 Real Madrid 32 5 0 0
2016/2017 Real Madrid 29 11 0 0
2015/2016 Real Madrid 27 24 1 0
Laatste voetbalnieuws

Varane en Benzema breiden sublieme reeks Real Madrid verder uit

Real Madrid heeft zaterdag een degelijke overwinning in LaLiga geboekt. Het team van Zinédine Zidane zegevierde in eigen huis met 2-0 over Espanyol en wacht nu af wat Barcelona in de...Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 11 december
Liverpool is een van de zes clubs die de ontwikkelingen rond Neymar in de gaten houdt. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren