‘Feyenoord verrast op slotdag en doet zaken met Everton’

Donderdag, 31 januari 2019 om

Cuco Martina gaat aan de slag bij Feyenoord, zo melden diverse media, waaronder De Telegraaf. De verdediger komt op huurbasis over van Everton, dat Martina eerder uitleende aan Stoke City. Als Everton binnen enkele uren het papierwerk in orde maakt en Martina bij de Premier League kan afmelden als verhuurde speler bij Stoke City, speelt de vleugelverdediger de rest van het seizoen voor Feyenoord, zo meldt de krant.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Een goede versterking voor Feyenoord?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

75 reacties (laatste reactie door rubje)

Ik heb lang het beleid van Feyenoord verdedigd maar dit slaat echt alles. Een complete aanfluiting. Tuurlijk is het risico minder als je een speler haalt die de taal/competitie/club kent maar complete middelmaat zoals dit kan je beter links laten liggen.

31 januari 2019 om 16:43

Vind dit anders een prima aanwinst, is vooral bij Southampton jarenlang een gewaardeerde kracht geweest. Koeman was niet voor niks gecharmeerd van hem.

31 januari 2019 om 18:09

Nee dit is helemaal geen goede deal. Feyenoord speelt helemaal nergens meer voor dit seizoen probeer dan een back te halen die er volgend seizoen kan staan. Ze spelen er nota bene al een tijd lang met een centrale verdediger. Naar mijn mening had je dan bijvoorbeeld net zo goed Ehzibue kunnen halen bijvoorbeeld want die is echt niet minder dan Martina en heeft wel mogelijkheden om te groeien. Niet dat dat nou echt een droom kandidaat is maar iets beters halen dan Martina met de oog op op volgend seizoen lijkt me niet onverstandig.

31 januari 2019 om 18:16

Kingsley haha serieus zeg dan niks. Nee king zo het niveau Feyenoord nooit kunnen halen. Een sepp vd berg houd die maar in de gaten

31 januari 2019 om 18:49

Kom op, iedereen zag toch dat het niets was en nooit wat zou worden? Nee deze transfer is wat mij betreft de druppel. Ik heb van Geel heel lang verdedigd, maar het is tijd om te gaan als je met zulke spelers aan komt zetten!

31 januari 2019 om 16:47

Je zit echt onzin te lullen wie is er in de Feyenoord verdediging goed genoeg om Everton selectie speler te zijn. Niemand! Dus dit is zeker een aanwinst vergeleken met wat ze nu hebben lopen.

31 januari 2019 om 18:07

Is hij niet een linksback en keert Haps juist niet terug van blessure?

31 januari 2019 om 18:13

Nee rechtsback of CV

31 januari 2019 om 18:41

Hij ook niet, daarom laat Everton hem gaan. Koeman nam hem mee naar Everton omdat Martina een back up is voor drie posities en nooit door de ondergrens heen gaat. Martina vreet het gras op, haalt altijd minstens een 6. Maar is dit echt nodig? Botteghin is geblesseerd, maar in het geval dat er nog twee man geblesseerd raken, komt Martina. Feyenoord speelt vooral nog voor de beker, verder zijn de belangen niet heel groot. Als er dan iemand geblesseerd raakt, zie ik liever Geertruida, Lewis of Hendriks. Ik vind Martina een aardige speler, maar zie de noodzaak niet. Wel leuk voor die gozer verder. Kan me nog een interview herinneren van toen hij nog bij RKC zat, dat zijn doel was ooit bij Feyenoord te spelen

31 januari 2019 om 19:06

Dus omdat ie bij Everton zit, is hij per definitie beter dan de spelers die we hebben? Dit is gewoon een dikke vinger opsteken naar Geertruida en de rest van je jeugd. Van Geel is niet capabel genoeg om van de jeugd een inkomstenbron te maken. Sterker nog, de grootste talenten verrotten op de bank omdat ze bij Jong Feyenoord niets hebben. Toch spreken ze de ambitie uit om jeugd te gebruiken, zet je dit kracht bij met de terugkeer van Brard en dan nu dit statement maken naar je talenten. Het is schandalig dat deze man nog op zijn plek zit, maar dat roep ik al tijden. Helaas is 8/10 Feyenoorders te sentimenteel en houden ze liever vast aan dingen die ‘stabiel’ zijn, maar wel klagen als men zich niet kan meten met PSV en Ajax een heel seizoen lang.

31 januari 2019 om 16:48

Hmmm vind dit wel zwaar overdreven. Prima aankoop lijkt me voor Feyenoord. Speelde echt heel goed bij Southampton inderdaad zoals hierboven gezegd. Wat had je dan verwacht dat Feyenoord met basisspelers van premier league clubs komt? Mensen die dan zeggen geef je jeugd de kans, als de jeugd echt zo goed zou zijn dan zouden ze wel spelen. Jeugdteam van Feyenoord speelt gewoon op een laag niveau dus dan is de stap naar de eredivisie veel te groot.

31 januari 2019 om 17:01

Heeft bij Southampton in 2 jaar iets tussen de 20 en 25 wedstrijden gespeeld, zowel basis als invaller, als hij zoals jij beweert echt heel goed speelde had hij echt wel meer wedstrijden gespeeld. Cuco Martina is een van de meest sympathieke spelers die ik ooit bij Twente heb gezien, maar hij was nooit heel goed

31 januari 2019 om 17:07

Wandering. Dat heeft natuurlijk ook met concurrentie te maken hè. Hij had veel concurrentie op de rechtsback positie. Gewoon een hele stabiele speler.

31 januari 2019 om 17:11

Lijkt mij dat als je héél goed ben je de concurrentie wel uit de basis kunt spelen, of waren zijn concurrenten wereldtop, dan begrijp ik dat héél goed soms niet goed genoeg is. Het is een bruikbare speler, niets meer en niets minder.

31 januari 2019 om 17:14

Speelde heel goed in de wedstrijden die die gespeeld heeft. Dat zijn concurrentie dan beter is is ook geen schande. Zo simpel als jij het nu verwoord is het natuurlijk niet.

31 januari 2019 om 17:37

Virgil van dijk was een concurrent van hem toch?

31 januari 2019 om 17:40

Nee, eerder Cedric Soares, daarvoor Clyne. Cedric verloor zelf weer de concurrentiestrijd van een 19-jarige Valery en is zelf nu vetrokkeb naar Inter, grappig genoeg.

31 januari 2019 om 18:10

Daarnaast ook nog 24 wedstrijden voor Everton. Jullie hebben nu Nieuwkoop als 2de rechtsback die zal nooit in de premier league spelen dus als dat je vergelijkingsmateriaal is?

31 januari 2019 om 16:49

Zijn niveau is imo niet eens zozeer het probleem, maar meer dat je nu weer een speler huurt. Je staat nu al vast op de derde plaats, dus gebruik dit half jaar om een talent minuten te laten maken en ervoor te zorgen dat hij volgend jaar klaarstaat. Of koop nu een speler die je kunt inpassen voor volgend jaar.

Als je nou bovenaan zou staan en je alles moest doen om die positie een half jaar vast te houden, dan had ik het nog (enigszins) begrepen.

31 januari 2019 om 17:02

Snap wat je bedoelt maar misschien is er op dit moment geen talent aanwezig dat goed genoeg is? Of geen speler die in de winter weg mag die ze willen hebben en die halen ze dan misschien in de zomer? Niet veel clubs verkopen goede spelers in januari of alleen voor absurde bedragen. Waarschijnlijk worden ze 3de maar als ze met de insteek gaan spelen dat ze niet meer kunnen klimmen of zakken dan kunnen ze er net zo goed mee ophouden toch? 8 punten op Ajax is veel en zie ze dat ook niet meer inhalen maar niks is onmogelijk in het voetbal..

31 januari 2019 om 17:03

Dit dus. Feyenoord heeft een halfjaar om zich voor te bereiden op volgend seizoen, dat komt nagenoeg nooit voor. Ik zou zeggen, maak er dankbaar gebruik van en zorg dat er over 7 à 8 maanden een beter team staat dan nu. Geef de jeugd een kans, trek gasten aan die misschien wat langer de tijd nodig hebben om te wennen. Iets.

31 januari 2019 om 17:08

Er is genoeg talent achterin, echter moet je het wel durven. Geertruida, Lewis en Hendriks zijn goede verdedigende talenten. Het is gewoon heel lafjes om maar meteen iemand te huren. Verkeerd signaal naar je jeugdspelers ook.

31 januari 2019 om 17:30

@tilburg13.. Zoals hierboven ook al wordt gezegd zijn er spelers als Geertruida, die als talent worden gezien. Of hij het gaat halen weet je natuurlijk niet, maar doordat hun 2e elftal niet in de voetbalpiramide is toegetreden is de stap naar het 1e enorm. En nu heb je de uitgelezen kans om talenten redelijk risicoloos in te passen voor een half jaar. Doe dat dan en dan kan je volgend jaar misschien wel weer eens meedoen tot het einde.

Daarnaast is de winter voor sommige competities juist een prima moment om te verkopen (Zuid-Amerika bijvoorbeeld). Daar is een transfer in de zomer juist ongunstig gezien het verloop van de Copa Libertadores. Maarja, daar lijken ze niet echt te scouten. Want het halen van een Sinisterra die bij Once Caldas al geen hoogvlieger was lijkt me meer het werk van een slimme zaakwaarnemer of youtube scout ofzo.

31 januari 2019 om 17:32

@repuiztav. Geertruida en Lewis zijn prima talenten, maar allebei pas 18 en er duidelijk nog niet klaar voor. Dat was voor Geertruida goed te zien in de wedstrijd tegen Karlsruher en ook gisteren tegen Leicester -23. Daarnaast Hendriks is pas 17, voor zijn ontwikkeling is het beter om dit seizoen (als aanvoerder) af te maken bij -19. Het is best logisch dat je nog minimaal één wat meer ervaren optie wilt hebben. Van Beek zal morgen maar zijn been breken, dan zit je echt met een probleem.

31 januari 2019 om 17:46

Oprechte vraag: Hoe valt het beleid van Feyenoord te verdedigen? Geen haat, zelf ook Feyenoorder.

31 januari 2019 om 18:25

Man man man... Weer bevestigd: v Geel met de creativiteit van een goudvis

31 januari 2019 om 18:45

Studio Sport scouting ... kijk in de Ligue 2 zat talent dat geen kans krijgt bij de grote jongens, kijk in de middenmoot van Portugal of zet eigen jeugd in maar dit is weer afdankertjes van laagvliegers binnenhalen, die ooit ED gespeeld hebben. Ze nemen het Nederlands moeten kunnen spreken wel geheel nauw in Rotterdam, zo'n 90% van de selectie kan vloeiend Nederlands en nog gaat de communicatie vaak genoeg mis. LOL!

31 januari 2019 om 18:50

Op dit moment niet zo gek dat Feyenoord iets meer voor zekerheid kiest en iets minder voor (creatieve) risico's. Feyenoord is nou eenmaal niet in de gelegenheid om 9 miljoen neer te leggen voor een verdediger die er achteraf gezien niks van kan (magallan), of voor een speler voor het jong-elftal (romero) bijv. Dat risico is gewoon te groot.

31 januari 2019 om 19:10

Achja, kunnen ook een onbekende tijdelijke oplossing halen, maar de kans dat die mislukt is nog groter. Gewoon een simpele oplossing als back-up, waarom moet alles zo moeilijk en creatief zijn als het simpel kan?

Nooit verkeerd om als back up te hebben lijkt mij, kan vrijwel overal in de verdediging spelen.

Ja wat moet je hier nou nog van zeggen? Geef je jeugd gewoon een kans achterin en kijk dan waar het schip strand. Eredivisie win je toch niet meer, de beker is het hoogst haalbare, om daarvoor nou Martina te huren lijkt me ook een beetje overbodig...

31 januari 2019 om 16:57

Ja mee eens, aan de andere kant als hij echt op die positie speelt lijkt me dat hij stand in gaat zijn. Centraal gaat die niet staan lijkt me, dus wat dat betreft kan er nog steeds een centrale verdediger uit de jeugd daar geplaatst worden. Maar om eerlijk te zijn zou ik niet zo 123 weten wie daar uit de jeugd zou kunnen staan. Met hem erbij kan in ieder geval wel het een en andere geschoven worden.

31 januari 2019 om 16:58

Om een halve seizoenshelft in te gaan met Geertruida (18 jaar) als enige back-up voor centraal achterin, terwijl Van Beek en van der Heijden nog best wel vaak geblesseerd/geschorst zijn is wel heel erg weinig. Nu is St. Juste daar ook nog een optie.

31 januari 2019 om 17:21

Wat? Heeft het toch goed gedaan bij Southhampton en zelfs Everton, en bij Feyenoord bakt niemand achterin er ook maar iets van (van Beek, Botteghin én Vd Heijden vooral).

Heeft ervaring, mooie leeftijd, kent de eredivisie. Wat is er mis mee?

31 januari 2019 om 17:37

Namelijk dat hij het niet goed heeft gedaan bij Southampton. Buiten een mooi doelpunt tegen Arsenal, werd Martina gezien als een speler dat het niveau niet had en waarvan iedereen wist dat hij daar enkel zat vanwege Koeman. Bij Everton werd dat helemaal pijnlijk duidelijk.

Dit lijkt me een goede oplossing voor de blessure van Botteghin. Hierdoor kan St. Juste de plek van Botteghin centraal overnemen & kan Martina als rechtsback spelen.

Wauw komt Van Geel weer met een oude bekende aan die voor Twente heeft gespeeld. Misschien ook weer Fer terughalen in de zomer?
Begint zo langzamerhand zielig te worden hoe beperkt het netwerk van Van Geel is. Haalt alleen maar oude bekenden terug.
Overigens staat diezelfde Fer nu op het punt om bij Lille te tekenen.

31 januari 2019 om 17:06

Ach als een speler goed is, dan ben ik er blij mee (en dat zou voor Fer het geval zijn). Dan interesseert het me eerlijk gezegd vrij weinig of hij van Geel in een ver verleden heeft gekend of niet.

31 januari 2019 om 17:18

Een paar jaar geleden winkelden wij graag in Rotterdam. Inmiddels heeft Feyenoord inderdaad behoorlijk wat oud-Tukkers in dienst (gehad). Vind het ook jammer, maar begrijp het wel.

Prima als tijdelijke oplossing, maar het is wel weer zo voorspelbaar. Mocht je ooit een verleden hebben in de Eredivisie, doe je het momenteel prima bij een subtopper in de ED, of sta je als Nederlandse speler in het buitenland op de verhuurlijst? Weet dat je in ieder geval altijd bij Feyenoord terecht kan.

Nu nog John de Wolf halen en je hebt een prima centrum van oudgedienden. Ik las "feyenoord verrast" en dacht, oh zou het iets leuks zijn?

Maar nee hoor, gaap.

Natuurlijk hebben we niet de middelen om het soort spelers te halen dat Ajax en PSV haalt, want als er bij ons een keer een Magallan tussen zit, moeten we gelijk de Kuip op marktplaats zetten, maar de ongeïnspireerde namen waar Van Geel mee komt, heb je toch geen hol aan.

31 januari 2019 om 17:11

Ik hoop niet dat we een Magallan krijgen. Die komt tot nu toe zwaar tekort.

Hahah sorry hoor maar Martina naar Feyenoord. Pfff zou ik als Feyenoorder niet blij mee zijn was bij ons al niet super. Dat van Geel niet een groter netwerk heeft man

31 januari 2019 om 17:17

Hij heeft natuurlijk wel stappen gemaakt sinds hij bij Twente weg is en neem aan dat zijn handelingssnelheid iets beter is, ik gun hem deze stap wel, vond hem bij Twente een van de sympathiekeste spelers, had op Hengelo altijd tijd voor een praatje. Het is geen geweldige speler maar bruikbaar is die wel.

31 januari 2019 om 17:24

Laten we het hopen voor Feyenoord dat hij stukken beter is geworden sinds zijn vertrek bij Twente. want wat jij ook zegt het was geen geweldige speler bij ons.

Ja ik gun hem ook zeker wel deze stap. Vond het ook altijd wel een hele sympathieke speler. We zullen het zien. wel weer leuk dat we hem nu in de eredivisie kunnen bewonderen

31 januari 2019 om 17:24

Is het niet verstandig om hem te beoordelen op zijn recentere avonturen in een veel zwaardere competitie dan de onze, in plaats van hem nog steeds op zijn Twente tijd af te rekenen?

Zo slecht zal hij het bovendien nu ook weer niet hebben gedaan bij Twente, aangezien Southampton hem daarna oppikte. Daarnaast was Twente in die tijd zo slecht en onrustig dat niemand daar zou uitblinken.

Dus Feyenoord betaalt aan Everton voor een huurtransfer die Feyenoord uiteindelijk niks zal opleveren. Ik zie ze met Martina geen aanval toen op de tweede plaats en zonder Martina niet afzakken naar de vierde plaats. Al heeft Tilburg013 gelijk dat 'we worden toch derde' niet de insteek van Feyenoord moet zijn, toch maakt het aantrekken van Martina de kans op een tweede plaats of geen vierde plaats nauwelijks groter (sorry als deze zin niet duidelijk genoeg is). En om nou voor twee bekerwedstrijden een speler te halen, gaat ook een beetje ver...

Verrast? Hoezo? Opnieuw een bekende naam en opnieuw geen keuze waaruit toekomstvisie blijkt. Je snapt er toch werkelijk niks van bij Feyenoord. Die club wordt geen tweede meer en ook geen vierde. De meest veilige situatie om nu ruim baan te geven aan je talenten. Geef hen de kans, dikke kans dat ze verrassen en dan heb je prima spelers die al enkele wedstrijden hebben kunnen snuffelen aan de Eredivisie voordat ze er volgend jaar staan. Want waar is de huur van Cuco Martina nu de onweerstaanbare oplossing voor dan?

31 januari 2019 om 18:11

De blessure van Botteghin, een van je weinige ervaren verdedigers?

31 januari 2019 om 19:20

Ja, tot van Beek en v/d Heijden dalijk ook nog eens in de lappenmand liggen en je alleen nog maar kan vertrouwen op de jonge gasten van net 18 jaar oud. En als ze evt. onder die druk bezwijken hebben we ze weer te vroeg gebracht of niet gedacht aan een back-up om die 3e plek veilig te stellen.

Ik ben zeker voor speeltijd voor de talenten, maar vind het ook goed dat ze wat druk weghalen bij die jonge gasten. Bovendien krijgt Cuco geen 3-jarig contract, maar komt hij er - zoals ik het eruit haal - maar voor een half jaartje bij.

Maargoed; hoe kijk jij bijvoorbeeld tegen die Behich en Sainsbury aan?

1 februari 2019 om 09:55

Hoe ik aankijk tegen Behich en Sainsbury? Precies hetzelfde! In de flater tegen RKC was Australisch international Behich de slechtste man van het veld; het is me werkelijk een raadsel met welke argumenten Mark van Bommel de club heeft weten te overtuigen een vierjarig contract te geven. Een miskoop in hetzelfde rijtjes als voorgangers Michael Reiziger en Michael Ball. Een jonge jongen als Jordan Teze kan toch niet minder zijn dan dat niveau?

Sainsbury vind ik iets waardevoller, maar nog steeds een slechtere versie van Nick Viergever, een speler die op het niveau van PSV ondanks prima prestaties dit seizoen toch echt een breedtekracht zou moeten zijn. Wat ook te zeggen valt van Schwaab. Ik had veel liever gezien dat PSV eens flink de buidel trok om uit Argentinië of Mexico een klasbak te halen in de leeftijd 22 - 25 jaar. Haal uit die competitie een van de beste verdedigers op om de verdediging te leiden en dan kun je daar prima een jong talent als Obispo naast zetten. Hoewel ik geen groot fan was van Nikiforov was de ietwat oudere Rus een prima koppel met de destijds nog piepjonge Kevin Hofland.

Je argument van druk weghalen vind ik overigens niet opgaan. Welke druk ervaren jongens van Varkenoord nu dan? Er stroomt toch al jaren niets door wat ook maar de kleinste kans krijgt? En ik vind verdedigers van het niveau Botteghin, Van Beek (ook weer een bizar slippertje tegen Ajax in de openingsfase), St. Juste en Van der Heijden ook geen garantie voor succes. Niet dat ik Malacia (al) helemaal top vind hoor, maar in hoeverre zijn die gasten nou beter dan een jong talent als hij?

Gewoon een prima oplossing, ik zie geen enkele verdediger die nu in de verdediging staat die in aanmerking zou komen voor Everton. Hij heeft ervaring en is gewoon een degelijke verdediger.

Clasie heeft het niet gehaald bij Southampton en Club brugge en staat ook op het middenveld dus waarom zou Martina die het veelvoud van wat Clasie heeft gespeeld niet slagen :s

Wie hadden mensen dan verwacht Thiago Silva ?!!!

Heeft absoluut het maximale uit zijn carrière gehaald. Twente, Southampton, Everton en nu Feyenoord. Denk ook dat hij het goed gaat doen bij de Rotterdamse club. Heerlijke carrière gehad. Niet te veel praten, maar hard werken. Gun het hem van harte.

Nou die van Geel slaat weer voor best op. Zal wel weer veel energie kosten om deze speler te halen. Nou zal het wel goed komen. Eerst een paar maand acclimatiseren en dan er tegen aan. Van Geel kan weer met een tevreden gezicht met zijn vrouw op de tribune zitten . Onbetaalbaar deze man.

Leuk dat hij terug komt naar Nederland. Vond hem bij RKC altijd leuk spelen. Prima aanwinst voor Feyenoord

Ik snap niet dat sommige mensen hier blij mee kunnen zijn als Feyenoord fans. Alleen als er achteraf blijkft dat er een goeie optie top koop in deze deal zit, zou ik het me voor kunnen stellen. Zo niet, dan is het toch totaal wanbeleid? Het is nou niet dat je een wereldtopper binnenhaalt met Martina.. Dit zijn tijdelijke oplossingen zonder aan de lange termijn te denken.

31 januari 2019 om 19:07

Wat een zorgen zeg. Martina is gewoon een ervaren speler die ondertussen z'n potjes in de Premier League heeft gespeeld en nu bij de zware blessure van Botteghin - en met het risico dat van Beek en/of v/d Heijden evt. (weer) geblesseerd raken) - voor een extra back-up zorgt. Naar mijn weten komt hij alleen voor dit half jaar en daarmee denk je juist aan de lange termijn. Bovendien kan hij ook nog op twee plekken uit de voeten.

We kunnen ook wachten tot anderen geblesseerd raken en jongens als Geertruida en Lewis compleet voor de leeuwen te gooien of even een ervaren man binnen te halen die wat druk bij die gasten weghaalt, zodat ze kunnen debuteren/aan serieuze speeltijd kunnen denken als ze er echt klaar voor zijn.

31 januari 2019 om 19:11

Waarom niet de jeugd inlassen? Feyenoord kan, zoals eerder gezegd, noch tweede noch vierde worden. Een betere kans om de jeugd in te lassen, krijg je niet.

31 januari 2019 om 19:22

Noch 2e noch 4e, maar 3x verliezen met nog 15 wedstrijden te gaan en je staat 4e. Het is goed om even een ervaren back-up erbij te hebben vind ik.

1 februari 2019 om 02:22

Voor mij geen zorgen hoor. Ik ben geen fan. Ik vind huur zonder optie tot koop gewoon niet het beleid wat bij een club als Feyenoord hoort. De club staat bekend om hun goede jeugd, maar op deze manier maak je dat kapot. Zo'n half jaar kan belangrijk zijn. Helemaal dat ze nu aankomen met een middelmatige speler als Martina.. Voor mij geeft het simpelweg aan waar het fout zit bij de club.

1 februari 2019 om 16:54

Als ze alleen nog voor de competitie zouden spelen dan zou ik ook zeggen stoom dan de jeugd klaar. Maar met het oog op de bekerwedstrijd en makkelijkere route voor EL is het toch ook wel fijn dat je een meer ervaren verdediger achter de hand hebt.

Zonder die vlaag van verstandsverbijstering van Koeman was dit gewoon speler voor rkc geweest en meer niet. Kwam bij Twente al te kort. In Engeland willen ze hem ook niet voor niets de hele tijd verhuren. Bovendien zit hij de jeugd in de weg en is er geen nieuwe speler nodig. Wat een aanfluiting is dit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.Feyenoord131
11.FC Twente12-2
Voor de complete stand: Eredivisie

30 jaar
7 fans
Verdediger

In de wandelgangen

Zondag 20 oktober
Manchester United krijgt concurrentie van Paris Saint-Germain in de strijd om Ivan Rakitic. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren