Update: West Ham heeft goed nieuws over Arnautovic na FA Cup-blamage

Zaterdag, 26 januari 2019 om

Marko Arnautovic blijft in ieder geval nog een halfjaar spelen voor West Ham United, zo laat de aanvaller weten op Instagram. De Oostenrijker werd de laatste weken hevig in verband gebracht met een transfer naar onder meer China, waarbij West Ham circa vijftig miljoen euro had afgeslagen. Arnautovic meldt dat hij voorlopig nergens naartoe gaat.

Arnautovic zou boos zijn geweest dat de Londenaren een lucratieve transfer weigerden, maar nu meldt de aanvaller dat hij gemotiveerd is om te schitteren voor de Premier League-club. “Lieve fans van West Ham United: ik denk dat het geen geheim meer is dat er een aanbieding op mij is gedaan. Ik moet bekennen dat de aanbieding erg verleidelijk was voor mij en mijn gezin.”

Na wat gesprekken met de club en zijn gezin heeft Arnautovic de knop omgezet. “Ik heb besloten aan alle geruchten een einde te maken. Ik ben een professionele voetballer en het enige wat ik ken in dit leven is voetballen. Het moge duidelijk zijn dat West Ham en Londen als thuis aanvoelen. Ik hoop ook dat de fans van West Ham dat altijd hebben gezien.”

“De club heeft mijn carrière de juiste richting ingeloodst en daarom wil ik alle aanbiedingen naast mij neerleggen, de club weer omhoog helpen, zo hoog mogelijk eindigen en proberen om de beker (FA Cup, red.) te winnen. Laten we samen op de rest van het seizoen gaan focussen”, aldus Arnautovic, die nu nog tot medio 2022 vastligt bij the Hammers.

Update 26 januari 23.50 uur - Marko Arnautovic verlengt contract met West Ham United
Marko Arnautovic heeft een nieuw contract met West Ham United ondertekend. Kort na de eliminatie in de FA Cup door Wimbledon heeft de Premier League-club bekendgemaakt dat de aanvaller zijn verbintenis, die al tot medio 2022 liep, heeft verlengd. Daarmee lijkt Arnautovic definitief een vertrek bij de Oost-Londenaren uit het hoofd te hebben gezet. Via social media liet Arnautovic vrijdag al weten niet te vertrekken naar China.


Poll

Verwacht jij dat Marko Arnautovic komende zomer vertrekt bij West Ham United?


Gerelateerd

14 reacties (laatste reactie door arsenallz)

Daar zijn de West Ham fans vast heel blij mee
Veruit de beste speler van WHU

25 januari 2019 om 20:19

Veruit valt ook wel mee. Felipe Anderson kan er bijvoorbeeld ook wat van.

25 januari 2019 om 20:20

Ik weet niet of ze er heel erg blij mee zullen zijn. Arnautovic heeft zich er niet geliefd op gemaakt de afgelopen weken.

Veruit de beste speler zou ik ook niet zeggen. Er loopt nog een aardig spelertje genaamd Felipe Anderson rond bij West Ham.

25 januari 2019 om 21:26

Hoezo heeft hij zich niet geliefd gemaakt? Hij heeft zelf nooit gezegd dat hij ‘boos zou zijn’ of iets dergelijks he? Sterker nog, toen dit al speelde, scoorde hij ook in de beker voor WHU. Nee, ze zullen echt wel blij zijn dat hij blijft hoor. Is 1 van de sterspelers.

25 januari 2019 om 21:38

Ik praat het gevoel van de supporters hiermee ook niet goed. Ik hoor van WHU supporters dat ze het hem niet in dank afnemen dat hij zo openlijk met 'china' zit te flirten en geen loyaliteit naar de club laat zien. Als je het op rationaliteit baseert heb je gelijk. Echter, gevoel van supporters is nu eenmaal niet altijd rationeel.

26 januari 2019 om 02:08

Die supporters zijn dat weer vergeten als hij weer een paar ballen in het netje legt, zo werkt het nou eenmaal.

27 januari 2019 om 01:21

Wellicht een tactische zet van Arnautovic? Even flirten met rijke kapers op de kust (terwijl hij misschien al weet niet weg of naar China te willen gaan). Gevolg...een verbeterd, langer contract.

25 januari 2019 om 20:20

Nee hoor een gozer genaamd felippe anderson is dat

De beste manier om aan de geruchten en onduidelijkheid een eind te maken. Wellicht komt China in de zomer weer en kan 'ie alsnog (meer) gaan cashen.

Ik snap hem volkomen, zo een aanbod geeft je kinderen, kleinkinderen en de rest van je familie toch garantie op een luxe leven. Jammer dat geen topclub het aandurft met Arnautovic want ik denk dat als hij in een dominerend team zou spelen hij nog een hoger niveau zou halen.

25 januari 2019 om 22:16

Nja daar zou hij idd gigantisch veel verdienen maar bij Westham krijgt hij ook 4a5 miljoen per jaar. Daar kan je ook aardig wat mee denk ik zo.

Mooie speler is dit en zeker heel belangrijk voor West Ham. Toch vraag ik me af of hij het in ed top van Engeland waar kan maken. Heeft hier en daar z'n gedrag en is ook niet piepjong meer. Ik zie hem zo naar China gaan waar hij 10 mil per jaar verdient of zo.

26 januari 2019 om 02:10

Ik denk niet dat hij het bij de top kan waarmaken, hooguit als een supersub. Dat komt omdat het inmiddels eenmaal een speler is die het moet hebben van zijn kracht, werklust en toch een soort aanspeelpunt kan zijn, maar niet geschikt lijkt voor een team die veel in balbezit is. Het is wel een lastige speler voor verdedigers, want hij heeft ontzettend veel kracht en kan een bal goed vasthouden. West Ham lijkt me echter wel zijn plafond, ook gezien zijn leeftijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

West Ham United

Stand
Actuele wedstrijden

28 fans
Aanvaller, 30 jaar

In de wandelgangen

Woensdag 26 juni
Bayern München wil Ozan Kabak wegkapen voor de neus van AC Milan. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren