‘AS Roma gaat zich melden in Amsterdam voor renovatieplan’

Donderdag, 24 januari 2019 om 10:50Tim Siekman • Laatste update: 11:06

Frenkie de Jong verkast komende zomer voor maximaal 86 miljoen euro naar Barcelona, waardoor de toekomstbestemming van in ieder geval een van de gewilde spelers van Ajax bekend is. Naast onder anderen Matthijs de Ligt en Donny van de Beek, die worden gelinkt met onder meer Juventus en Paris Saint-Germain, wordt ook een zomerse transfer van Hakim Ziyech verwacht.

De 22-voudig Marokkaans international werd afgelopen zomer hevig in verband gebracht met een vertrek uit de Johan Cruijff ArenA, waarbij onder meer AS Roma als toekomstige club werd genoemd. Volgens La Gazzetta dello Sport staat de 25-jarige middenvelder nog altijd op het wensenlijstje van de huidige nummer vijf van de Serie A.

Technisch directeur Monchi heeft voor volgend seizoen drie spelers in gedachte die de ploeg van trainer Eusebio Di Francesco verder moeten helpen, zo klinkt het. Voor het middenveld denkt de Spanjaard aan Ziyech, die met zijn creativiteit de ploeg een boost zou kunnen bezorgen. Ziyech ligt momenteel nog tot medio 2021 vast in Amsterdam.

Als aanvallende impuls zou Monchi denken aan Andrea Belotti, spits van Torino. De twintigvoudig Italiaans international wordt getaxeerd op circa honderd miljoen euro. Tot slot zou ook Gianluca Mancini van Atalanta nadrukkelijk op de radar van Roma staan. De 22-jarige centrale verdediger ligt nog tot medio 2023 vast, terwijl het contract van Belotti in de zomer van 2021 afloopt.


Poll

Verwacht jij dat Hakim Ziyech in de zomer vertrekt bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

143 reacties (laatste reactie door joecartoon)

Ajax moet minimaal 40-50 miljoen vragen voor Ziyech. Na de transfersom van Frenkie De Jong heeft Ajax het geld nu nog minder nodig. Misschien zelfs 60 mogelijk als Ajax Real uitschakelt in de CL? Alles lijkt mogelijk in deze op hol geslagen transfermarkt. Ajax zal een exodus willen voorkomen.
Wilt geen club dat betalen blijft hij nog een jaartje langer bij Ajax.

24 januari 2019 om 11:07

Ziyech gaat gewoon voor 30 ofzo weg hoor. Minimaal 60.. tis niet voor elke speler de jackpot.

24 januari 2019 om 11:10

Roma zou weleens flink kunnen cashen voor Under, waarvan Ziyech de opvolger zou kunnen worden. Dan kan je ook meer vragen van Roma. 40 miljoen lijkt mij eigenlijk niet onrealistisch (60 lijkt me dat overigens wel).

24 januari 2019 om 11:23

Eens Siepie. 30 vind ik een beetje karig maar Ziyech is bijlange na niet zo talentvol als Frenkie en De Ligt dus de vraag is een stuk minder. 40 lijkt me wel haalbaar en een mooi bedrag voor beide partijen.

24 januari 2019 om 11:24

Zeker wel voor iedere speler de jackpot! Wordt tijd dat de voetbalwereld gaat veranderen en de Nederlands clubs gaan groeien. Vind het trouwens niet zo verstandig van Overmars om nu al spelers te verkopen, want ik heb zon gevoel dat Ajax dit jaar gaat verrassen in de CL en dan worden alle spelers nog meer waard. En een Frenkie de Jong of de Ligt had je toch wel verkocht voor de jackpot aangezien die ook al dragend krachten zijn in een goedlopend en ambitieus Nederlands elftal.

24 januari 2019 om 11:25

Roma wilde vorige zomer 40 miljoen betalen voor Malcolm. Ik zou niet weten waarom Ajax dan niet ook zoiets voor Ziyech kan vragen.

24 januari 2019 om 11:25

Under gaat toch nog niet vertrekken?

24 januari 2019 om 11:46

Ziyech niet zo talentvol? Volgens mij is Ziyech nog steeds de beste voetballer van Ajax. Betere voetballer dan De Ligt en betere voetballer dan De Jong. Mathijs was 16 toen hij zn naam vestigde. Frenkie 20 en Ziyech 23 dat is t enige verschil. Ik zie De Jong nog niet de ballen geven die Ziyech geeft. Ik zie De Jong ook nog niet veel goals maken en assists leveren. Dus waar baseer jij op dat Ziyech minder talentvoller is? Op jouw glazenbol of op feiten?

24 januari 2019 om 11:54

Sjees Ziyech is in alles beter dan Frenkie hoor. Ziyech is de beste speler die we hebben hoor. Zal alleen minder gaan opleveren vanwege zijn deal met Ajax

24 januari 2019 om 11:58

Onana geeft ook niet veel assists. Heeft wellicht wat te maken met de positie waarop hij speelt. Dat geldt dus ook voor de Jong. Ziyech is misschien iets verder dan de Jong, maar hij is 5 jaar ouder. Het talent van de Jong is eindeloos veel groter.

24 januari 2019 om 12:05

Sorry hoor maar wat heeft frenkie serieus al laten zien? en wat heeft ziyech al laten zien? je moet niet door je hollandse bril kijken maar door een neutrale voetbal bril. niet omdat hij 86 mil kost betekent het dat hij is hoor. Pogba en ronaldo kosten allebei 100 mil maar we weten wie 10 keer beter is toch

24 januari 2019 om 12:21

Ziyech heeft het nadeel dat hij Marokkaanse international is.. dan ben je gewoon minder waard. Als Frankie Marokkaanse international was dan had Ajax ook veel minder gekregen voor hem. Zo werkt dat nou eenmaal.

24 januari 2019 om 12:28

Je kunt wel voor iedere speler de jackpot vragen, maar dan ga je ook spelers krijgen die transfer vrij uit hun contract gaan lopen. Ziyech is geen absolute topper, en daarvoor zal dus ook niet de hoofdprijs worden betaald. Je moet niet denken dat je nu iedere ajax speler voor minimaal 40 mln kunt verkopen.

24 januari 2019 om 12:32

Die neutrale bril hebben ze bij de buitenlandse topclubs wel op neem ik aan. Evengoed is er nog nooit echt interesse geweest van topclubs. Hoe zal dat toch komen? Ziyech zijn talent is iets bovengemiddeld, spring er uit omdat hij op zijn top is, maar daar houdt het ook mee op. Hij laat af en toe mooie dingen zien, maar zijn rendement is nog steeds veel te laag, ook al is het iets beter dan vorig seizoen.

24 januari 2019 om 12:42

@siepie

Quote: "roma zou weleens flink kunnen cashen voor Under, waarvan Ziyech de opvolger zou kunnen worden. Dan kan je ook meer vragen van Roma. 40 miljoen lijkt mij eigenlijk niet onrealistisch (60 lijkt me dat overigens wel)".

Ajax heeft vorig jaar afspraken gemaakt met de entourage van Z|yech over de hoogte van de transfersom. Die ligt dus in principe vast, tenzij daar bij de opwaardering van het contract van Zyech nieuwe afspraken over zijn gemaakt. 40 miljoen gaat het dus waarschijnlijk niet worden. De transferwaarde van de Ligt wordt op 60 miljoen geschat en die staat in de belangstelling van alle topclub. Dat is bij Zyech lange na niet het geval, de belangstelling die er voor hem is, is zelfs uiterst gering. Dat kan van de zomer natuurlijk anders worden, maar dat ligt niet voor de hand en dus geldt dat ook voor een transfersom van 60 miljoen. De Ligt is de enige speler van Ajax die een dergelijk bedrag zal gaan opbrengen, voor de overige spelers zal Ajax het met aanzienlijk minder moeten doen. Tenzij er plotseling weer een Chinese club met een zak geld komt, maar de kans dat een van de Ajaxspelers daar naar toe wil, acht ik verwaarloosbaar.

24 januari 2019 om 13:01

Scepticus

"ajax heeft vorig jaar afspraken gemaakt met de entourage van Z|yech over de hoogte van de transfersom. Die ligt dus in principe vast, tenzij daar bij de opwaardering van het contract van Zyech nieuwe afspraken over zijn gemaakt. "

Precies ja 'in principe'. Want ongeacht de eventuele nadere afspraken die gemaakt zijn afgelopen zomer (waarvan ik schat dat die erop neerkomen dat Ajax eerder genoegen zal nemen met een lger bedrag dan een hoger bedrag, om Ziyech tevreden te houden) kan Ziyech per augustus van dit jaar gewoon eenzijdig zijn contract met Ajax opzeggen, tegen inachtneming van een opzegtermijn en het betalen van een kleine vergoeding. Daarna kan hij transfervrij overstappen naar welke club ook. Dus zo riant is de positie van Ajax in het geval van Ziyech dus ook niet.

24 januari 2019 om 13:10

@scepticus38.. Heb je een bron van dat die afspraak gemaakt is en voor welk bedrag? Want ik heb daar niks van gezien.

24 januari 2019 om 13:11

@pedrovasquez De Jong en De Ligt spelen op totaal verschillende posities dus uiteraard geven ze niet dezelfde ballen haha. Bovendien zeg ik niet dat ze momenteel beter zijn dan Ziyech, ik zeg dat ze meer talent hebben dan Ziyech. Iets wat alle topclubs met me eens zijn overigens gezien de interesse in die twee spelers.

Momenteel is Ziyech misschien wel onze belangrijkste speler. Echter zit er in Ziyech weinig rek meer en zit er in beide bovengenoemde spelers nog enorm veel rek gezien hun jonge leeftijden. Dacht eigenlijk dat dit wel duidelijk was maar hopelijk is het nu dan wel duidelijk.

24 januari 2019 om 13:40

@kingdom Ajax

Het grappige is nou juist dat de neutrale bril ons inmiddels geleerd heeft dat Frenkie dat geld dus wel waard is. Het zit niet meer in onze Hollandse hoofden. Het is echt. Barcelona kijkt niet door een Hollandse bril en leggen echt die euro's voor hem neer.

Natuurlijk is Ronaldo beter. Als die wat jonger zou zijn zou die ook veel meer dan die 100 miljoen kosten. Dat is de discussie helemaal niet. In de huidige voetbalmarkt heeft de werkelijkheid ons aangetoond dat Frenkie rond de 80 miljoen waard is. Iedereen die de afgelopen maanden riep dat dat allemaal bullshit was, heeft gewoon keihard ongelijk gekregen.

24 januari 2019 om 13:45

Ajax had ook Neres moeten verkopen en dan pas in de zomer laten gaan. Zoveel geld voor een aardige buitenspeler is voor Nederlandse begrippen eigenlijk gewoon ridicuul om dat niet te doen. Het is slecht beleid van Overmars dat hij nu niet de kans zag om dit bod te accepteren. Hij had bijv. ook een alternatief moeten hebben voor Lainez! Ziyech is idd al op zijn hoogtepunt en met alle respect, welke topclub heeft hem dan per se nodig. AS Roma zie ik bovendien ook niet als het kaliber van de echte top en van die clubs kan je ook niet zoveel geld verwachten. + die afspraak met Ziyech. Denk dat hij nog max. 20-25 mln kan opleveren.

24 januari 2019 om 14:04

@edo

Als ik 50 euro betaal voor een pak chocomelk, is dat pak niet eens 50 euro waard. Door geen enkele bril. Dan heb ik gewoon te veel betaald of iets overgewaardeerd.

Pas achteraf kan er gezegd worden of De Jong objectief 86 miljoen waard is..

24 januari 2019 om 14:44

Gewoon blijven volhouden hoor. Hilarisch hoe sommigen nieuwe argumenten uit hun hoge hoed kunnen blijven toveren. Alles om hun eerste mening maar niet aan te hoeven passen.

Als er voor dat pak melk van jou 12 man 50 euro wilt betalen is dat gewoon de waarde. Lijkt me dan een van de laatste pakjes melk op aarde, moet je eens zien hoeveel dat waard word.

24 januari 2019 om 11:08

Mwa. Na de afspraken die Ajax met hem heeft gemaakt mogen ze wel wat inschikkelijker zijn. Je hoeft hem niet voor een habbekrats weg te doen, maar als iemand 35 miljoen wilt betalen is dat een goed bedrag.

24 januari 2019 om 11:10

Alleen wordt de spoeling dan wel erg dun met creatieve spelers bij Ajax. En hoeven ze niet per se meer medewerking te verlenen aan een transfer van Ziyech. Dus mag Ajax wat hoger in de boom gaan zitten.

24 januari 2019 om 11:26

Ajax hoeft niet perse medewerking te verlenen dat is juist. Alleen als Ajax geen medewerking verleend en een jaar later loopt een speler transfervrij de deur uit is de speler de gebeten hond omdat hij niet wil bijtekenen.
Ziyech had eigenlijk vorig seizoen al willen vertrekken naar een hoger aangeschreven competitie om zich verder te ontwikkelen en elke week tegen betere tegenstanders te spelen om zo zelf beter te worden dus ik denk niet dat Ziyech heel vrolijk wordt als Ajax hem tegenhoud en een Ziyech die niet vrolijk is lijkt mij geen prettige teamgenoot..

24 januari 2019 om 11:35

Hij gaat niet een jaar later transfervrij weg. Hij heeft nog een contract tot medio 2021. Dus Ajax kan ook in de zomer bedragen weigeren die niet de minimum vraagprijs behalen.

24 januari 2019 om 12:23

wijzijnkampioen

"en hoeven ze niet per se meer medewerking te verlenen aan een transfer van Ziyech."

Op zich klopt het wat je zegt. Dat hoeven ze niet. Maar:

1. er zijn afspraken gemaakt met hem om hem nog een seizoen in Amsterdam te houden. Naast een forse salarisverhoging, waarvoor hij zijn contract niet open hoefde te breken, kreeg hij de toezegging dat Ajax niet flauw zou doen en mee zou werken bij een transfer. Vergeet niet, Ziyech heeft verleden jaar geaccepteerd dat zijn move naar Roma niet door ging (roma bood veel te weinig aan Ajax). Maar dat gaat hij geen tweede keer laten gebeuren. Ziyech is geen De Ligt of De Jong, dat zijn jongens die als professional zoiets eventueel nog zouden accepteren. Ziyech is 100% zeker een muiter, dat zagen we verleden seizoen ook al.

2. Stel dat gebeurd wat jij stelt. In dat geval zal Ziyech gebruik maken van zijn recht om zijn contract, per eind augustus van dit jaar, eenzijdig bij Ajax op te zeggen. Hij moet dan alleen een kleine vergoeding aan Ajax betalen, voor het resterende salaris. Maar hij kan vervolgens geheel transfervrij oevrstappen naar welke club in het buitenland ook. IK heb je dit in een ander topic ov er De Ligt ook al uitgelegd. De Ligt krijgt die mogeljikheid pas iin de zomer van 2020, Ziyech heeft die optie in deze zomer.

Dus Overmars gaat dat riskeren? No way!

24 januari 2019 om 15:18

Wijzijnkampioen, wat een onzin man. Afspraak is afspraak, dat is wel zo eerlijk en normaal naar Ziyech toe.🤦🏾‍♂️

24 januari 2019 om 15:20

Kante, dat zijn de feiten en daarnaast is afspraak natuurlijk afspraak. Die hele suggestie om Ziyech te bedonderen slaat nergens op.

24 januari 2019 om 15:36

In principe wel maar we hadden dit jaar ook niet verwacht dat Ziyech nog zou blijven dus wie weet blijft hij ook volgend seizoen als zijn gedroomde club niet komt.

24 januari 2019 om 16:00

wijzijnkampioen

Sure, nóg een seizoen blijven is een optie, als hij dat zou willen. Voor het salaris hoeft hij in ieder geval niet meer zonodig weg uit Amsterdam, haha.
Maar ik schat in dat hij echt wel weg wil in de zomer. Hij wilde afgelopen seizoen aan het einde ook al weg, na al dat gedoe met een deel van het publiek en zo. En uiteindelijk wil hij uiteraard ook gewoon in een grote competitie spelen. En in de zomer is hij, dat leg ik net uit, echt niet meer tegen te houden als hij echt weg wil.

24 januari 2019 om 16:04

Ik ben het met je eens dat Overmars dat niet gaat riskeren en dus gewoon Ziyech zal proberen te verkopen in de zomer, maar om nou te stellen dat Ziyech 100% een muiter is, terwijl hij zich altijd keurig opgesteld heeft t.o.v. Ajax? Erg flauw en makkelijk. Daarvoor zeggen dat De Ligt en De Jong zo professioneel zijn, terwijl we geen enkel bewijs hebben om aan te nemen dat zij zich anders zouden opstellen als zij een leeftijd van Ziyech hadden... Doe je Hollandse bril af zeg, Ziyech is qua leeftijd en carriere perspectief al een stuk verder dan De Ligt en De Jong, dus dat valt totaal niet te vergelijken.

24 januari 2019 om 16:19

" maar om nou te stellen dat Ziyech 100% een muiter is, terwijl hij zich altijd keurig opgesteld heeft t.o.v. Ajax? "
"doe je Hollandse bril af zeg,"

Normaal gesproken reageer ik niet op reacties die naar 'brillen' verwijzen. "zet je xxxxbril eens af' is namelijk het slechtst denkbare argument dat je aan kunt voeren. Want iedereen heeft een bril. Objectiviteit bestat namelijk niet, ieder mens is het resultaat van zijn achtergrond en referentiekader, gevoed door voorkeuren en vooroordelen. Dat geldt dus ook voor diegenen die over de 'bril' van anderen beginnen.

Maar in dit geval, omdat Ziyech een speciaal geval is, doe ik dat toch, zij het één keer. Als jij hier mij denkt te kunnen verkopen dat Ziyech een modelprof is, dat het geen muiter is en dat jij denkt dat hij het type is dat het zou pikken als Ajax hem een transfer door de neus voort omdat ze niet genoeg geld voor hem vangen, dan hebben we het denk ik over twee verschillende personen.

Ik had het over Hakim Ziyech. De man die bij ál zijn voorgaande clubs tot nu toe is vertrokken met gezeik, gedoe en een boel trammelant. Fans van beide club kunnen zijn bloed wel drinken. Nou is dat nog niet eens maatgevend, wat emotionele supporters vinden, maar het geeft wel aan dat dit beeld dat jij probert te schetsen krom is. Daarnaast, nogmaals, kennelijk heb jij al die interviews gemist die hij gaf in de periode dat een deel van de fans hem uitfloten (en later zelf een klap gaven). Heb jij die reacties van Ziyech niet gezien dan, dat zwaaien naar het publiek van hem? Is dat wat jij bedoelt met de Ziyech die qua leeftijd en carriere een stuk verder is? Onzin. Het was kleutergedrag, van een verongeljikt kind. Die vond dat de fans hun bek moesten houden.

En ja, Ziycy heeft voor het oog van de rollende camera's altijd netjes en in keurige volzinnen de door de mediatrainers aangedragen teksten opgedreund en dus heeft hij zich gewoon professioneel gedragen richting zijn werkgever (nounou, is dat niet wat we mogen verwachten van iedere prof?) maar wat ik zeg is dat er van die vernislaag van beschaving gewoon heel weinig over zal blijven zodra Ajax hem een transfer door de neus zou boren. Ik zie op geen enkele manier, kijkend naar het gedrag van Ziyech tot nu toe, in waarom ik ervan uit moet gaan dat hij dan niet uit zijn dak zou gaan. Alle signalen zijn er. Ik vind het juist heel raar van jou dat jij denkt dat Ziyech zich zou herpakken en dat hij zonder problemen gewoon nog een seizoen zou blijven. Althans, dat is echt geen beeld dat past bij het gedrag dat hij tot nu toe in zijn carriere heeft laten zien. Jij laat je kenneljik verblinden door een lachebek die nu het proima naar zijn zin heeft omdat Ajax nu succes heeft en veel wint. Waarom zou dat niet kunnen veranderen zodra Ajax hem tegen zou gaan werken?

Overigens, dit is verder midner interessant, want zoals ik al zei, Zoyech heeft zelf de grootste troef gewoon in eigen hand. Als Ajax echt dwars zou gaan liggen, zoals wijzijnkampioen en anderen beweren, dan kan hij gewoon zijn contract opzeggen. Lacht hij uiteindelijk als laatste.

24 januari 2019 om 16:56

Prima, dan verschillen wij van mening wat betreft Ziyech. Maar allereerst over objectiviteit: natuurlijk is het mogelijk om zaken objectief te bekijken, dat laat je zelf zien door naar enkele feiten te kijken. Echter noem jij nu alle zaken waarvan jij vindt dat ze een negatief beeld schetsen van Ziyech en creã«er je op die manier weer een subjectief/selectief beeld, omdat je alle kenmerken die Ziyech een positief rolmodel maakt weglaat. Dat is natuurlijk erg makkelijk. Probeer dan op zijn minst positieve kenmerken van Ziyech op te noemen, die er zeker ook zijn, om er een geloofwaardige beschouwing van te maken.

Hoe Ziyech afgelopen zomerstop met Ajax omgegaan is vind ik erg tekenend voor zijn verbeterde karakter. Hij is de afgelopen 2 jaar een stuk volwassener geworden en blijft staan dat hij pas 25 jaar is. De periode dat hij werd uitgefloten door zijn eigen supporters, tja, het is maar hoe je er tegenaan kijkt. We hebben vele grote voetballers gezien die op dezelfde manier reageerden, waren die dan meteen ook slechte personen/mensen met een slecht imago/mensen met een slecht karakter? Hoe hij in die tijd aangepakt werd vond ik ronduit belachelijk en ik denk dat ik in 'the heat of the moment' precies hetzelfde had gedaan. Het kan natuurlijk ook dat hij er spijt van heeft; daar weet jij helemaal niks vanaf. Jij vult mij veel te veel open plekken in wat betreft Ziyech, lukraak om hem zwart te maken. En daarmee vul je ook de open plek in dat hij minder professioneel zou zijn dan De Jong en De Ligt, terwijl ik wel eens had willen zien wat er zou gebeuren als Ajax ervoor zou kiezen om De Ligt en De Jong gewoon het contract uit te laten zitten (los van dat dit een domme keuze van Ajax zou zijn). Zeker met een Mino Raiola als zaakwaarnemer kun je problemen verwachten. Ik weet ook niet wat er dan gaat gebeuren, maar alles wat betreft Ziyech in negatief daglicht plaatsen is wel heel makkelijk.

24 januari 2019 om 17:37

"prima, dan verschillen wij van mening wat betreft Ziyech. Maar allereerst over objectiviteit: natuurlijk is het mogelijk om zaken objectief te bekijken, "

Nope. objectiviteit bestaat niet. Hooguit een bepaalde mate waarin je jezelf kunt toestaan om ook de andere kant en argumenten toe te laten. Maar zelfs dat gebeurd opeen subectieve manier. Dus een objectief mens bestaat gewoon niet. Ik niet en jij ook niet.

Daarnaast is het een misverstand dat ik alles rond Ziyech 'in een negatief daglicht plaats'. Daar heb ik het niet over. Ik heb het er ook niet over dat hij een slecht persoon/slecht imago/slecht karakter heeft. Hoezo 'slecht' trouwens? Dan gaat het over waardeoordelen, en dat is nou exact mijn punt. Objectiviteit bestaat niet, dus waarom moet alles langs de meetlat van het waardeoordeel worden gelegd. Jij gaat die kant op ik ben daar totaal niet mee bezig.

Het enige dat ik zeg is dat als het ervan zou komen dat Ajax in de zomer Ziyech een transfer door de neus boort om geld redenen, dat hij dan op zeker gaat muiten. Dat is wat ik zeg, gebaseerd op ijn gedrag bij eerdere clubs én zijn gedrag eind afgeopen seizoen. Prima dat jij in hem een perfecte prof ziet die het nu goed doet inde periode dat het Ajax voor de wind gaat, maar ik heb geen enkele illusie over wat er gebeurt als hij niet zijn zin krijgt en zin overgang gedwarsboomd zou worden.

Als jij dat te makkelijk vind, vind dat ik hem 'zwart maak' (sorry, ik kan natuurlijk hem niets doen dat hij niet al zelf gedaan heeft) en meer, tja dan heb jij inderdaad gelijk in je eerste zin. We hebben een ernstig verschil van inzicht.

25 januari 2019 om 13:08

Vind ik niet helemaal eerlijk Constant. Kan me nog een hele discussie herinneren deze zomer dat Ziyech zeker zou vertrekken en anders zou muiten etc en toen heb ik ook al gezegd dat dit helemaal niet zeker is en dat waren toen hele lappen tekst over en weer. Ondanks dat ik toen ook wel mijn twijfels had was het volgens mij geen uitgemaakte zaak.

Het zou je dus eigenlijk sieren als je net als ik overigens gewoon kan toegeven dat we afgelopen zomer Ziyech verkeerd hebben ingeschat. Zijn droomtransfer ging niet door, zelfs zijn nummer 10 werd hem afgepakt en na een paar weken liet hij het allemaal los en heeft dit seizoen weer keihard gewerkt en gepresteerd.

Dus het is zo krom als wat om nu te zeggen dat hij zeker gaat muiten komende zomer als een transfer niet doorgaat. Dan ben je of koppig óf naïef.

24 januari 2019 om 11:09

Denk je dat Ziyech er ook zo over denkt? Die is denk ik klaar in NL, die moet een stap maken.

24 januari 2019 om 11:10

Denk dat je dan wel echt met een ontevreden Ziyech zit. Hij behoort voor Ajax begrippen niet meer tot de jongsten en kan makkelijk een stap hogerop. Dat hij dit seizoen bleef was al een godswonder, dus geniet nog maar even van deze seizoenshelft. Ik schat zelf Ziyech op 40-50 miljoen euro, dan lijkt me ook wel een prima deal.

24 januari 2019 om 11:14

Ze kunnen vragen wat ze willen maar voor max. 45 miljoen is hij weg helaas. Die jongen gaat lastig worden als je dwars gaat liggen. Helaas in dit geval. Ajax moet hopen op nog een bieder zoals bij De Jong, dan kan de teller oplopen, maar weg is hij sowieso.

24 januari 2019 om 11:21

Mocht Ajax Real uitschakelen in CL denk ik dat Ajax nog wel meer voor Ziyech kan krijgen.

24 januari 2019 om 11:40

Gezien de bedragen die ik overal hoor verwacht ik dat er een herenakkoord is tussen Ajax en Ziyech. De prijs zal niet heel hoog liggen (35 miljoen is natuurlijk ook bizar veel geld)

24 januari 2019 om 11:28

Tja zit je misschien met een speler die eigenlijk wel weg wil, maar omdat Ajax een te hoog bedrag vraagt niet weg kan. Een ontevrede speler daar heb je ook niet veel aan. En dan het seizoen erna de speler weg doen voor een veel lagere transfersom

24 januari 2019 om 11:33

Ziyech wil zelf ook gewoon weg. Hij is al een jaar langer gebleven..

Het was te verwachten, hopelijk heeft Overmars zijn lijstjes klaar liggen om dit op te vangen.

Wat mag Ziyech opleveren? Denk toch max 35 miljoen. De jong. De ligt Ziyech onana. Ben benieuwd wat voor team er volgend jaar staat in zowel Amsterdam en Eindhoven. Bij PSV zullen zoet, Bergwijn, lozane en wellicht de jong toch ook kunnen gaan.

24 januari 2019 om 11:15

Vraag me af of Zoet gaat hoor, er zijn weinig teams beter dan PSV waar hij aan de slag kan denk ik.

24 januari 2019 om 11:34

Zoet zijn vrouw is zwanger, die is uitgerekend in de transferperiode. Zeg nooit nooit maar het lijkt me heel sterk dat hij zou vertrekken los van het terechte punt wat jij stelt

24 januari 2019 om 12:25

Lucasandersen

Ik vrees dat je weleens gelijk kan hebben. Dat betekent dus een nog langer verblijf van Zoet bij Psv, bahbah, .... Tijd voor een topdoelman bij Psv!

24 januari 2019 om 14:01

Ik weet niet of je sarcastisch bent constant, maar bij Ajax zou ik ook graag een type zoet zien. Prima Eredivisie keeper die straks 10 jaar in goal staat. Dat is fijner dan een Cillessen of Onana die 2/3 jaar keepen en dan vertrekken, want dan is er altijd een kans dat zijn opvolger het niveau niet aan kan en het seizoen verpest met cruciale blunders.

24 januari 2019 om 14:20

Ik twijfel ook of Constant sarcastisch is? Lijkt mij toch wel! Van mij mag hij nog jaren blijven, alhoewel ik ook vertrouwen heb in Unnerstal. Zou me trouwens niet verbazen als De Jong ook gewoon blijft. Ook dat hoop ik!

24 januari 2019 om 14:25

"ik weet niet of je sarcastisch bent constant, maar bij Ajax zou ik ook graag een type zoet zien. "

Sarcastisch? Nope, ik heb het al een jaar of twee helemaal gehad met Zoet. Ik vraag me af of jij nu cynisch bent dat je hem bij Ajax wil zien. Als reserve doelman dan toch mag ik aannemen?

Nee, Zoet is een degelijke keeper, prima eredivisie en hij heeft wat positieve uitschieters gehad. Maar hij mist dat beetje extra wat toppers hebben. Ik heb teveel van die dwarrelmomenten gezien, uitlopen waar hij niet moet uitlopen, blijven staan waar hij moest uitlopen, ballen binnen het vijfmeter gebied waar hij niet optreedt, hoge ballen missen of misstompen, Zoet is gewoon een twijfelaar. Komt omdat hij een echte bange keeper is. Bang voor de bal, letterlijk. Dát is juist waarom ik Onana zo'n geweldenaar vind. Als die eruit komt, sloopt hij je gewoon, inclusief de verdediger die in de weg staat. Zoet is bang en mist dus soms ballen omdat hij er niet in durft te kleunen.

Nee, Zoet staat bovenaan mijn lijst van doorselecteer kandidaten.

24 januari 2019 om 15:23

Constant, zo slecht is Zoet niet hoor. Zoals jij de buitenwereld altijd wilt laten geloven.

24 januari 2019 om 16:04

Sulejmani

Kennelijk ligt mijn lat wat hoger dan bij anderen, als het gaat om spelers en spelniveau van Psv. Het meest gehoorde argument is trouwens: 'zoet is goed genoeg voor Psv'. Dat is precies wat ik bedoel, dat is dus helemaal niet goed genoeg 'voor Psv'. Top is goed genoeg, zeker als het gaat om de doelman.

Kijk anders nog even naar Ajax Sulejmani! Die hebben een geweldenaar in doel staan, één van de redenen waardoor Ajax nu op het punt staat eindelijk weer eens bovenaan de ranglijst te staan én eindelijk sinds 2003 weer de groepsfase van de CL te ondrleven. En hij is één keertje niet lekker en wat gebeurde er? Juist, je levert twee belangrijke punten in dankzij Lamprou.

Een topdoelman is echt super belangrijk en PSV heeft die niet.

24 januari 2019 om 19:12

Oh ik vind zoet juist een uitstekende keeper voor een Eredivisie topclub. Redelijk stabiel en doet geen gekke dingen. Toch een categorie hoger dan een waterman of isakson.

Gister reageerde ik nog dat ik niks hoorde over Ziyech, en aldaar is het. Ajax vraagt geloof ik 12,5 miljoen per contractjaar voor Ziyech. Kan ook zijn dat ik het mis heb, reden was omdat hij dit jaar blijft ze volgend jaar makkelijker zouden openstaan. Nogmaals, volgens mij. 25 miljoen zie ik wel veel clubs betalen, dus ook Roma.

24 januari 2019 om 13:33

25 Miljoen voor Ziyech is nu al de deal van het jaar 2019. Zeer bekwame speler, die mijn inziens nog het best rendeert op het middenveld. Ben benieuwd welke club hem oppikt. Ik hoop PSG in plaats van Roma, ookal zou Ziyech met Kluivert of Under ook wel een goed duo vormen.

Als Ajax wil kan het makkelijk de 300 miljoen aantikken deze zomer. De Jong is al weg voor 75 tot 86 miljoen, De Ligt gaat waarschijnlijk een vergelijkbaar bedrag opleveren, en dan heb je nog spelers als Ziyech, Tagliafico, Neres, Onana en Van de Beek die samen toch ook wel 150 miljoen op moeten leveren, als het niet nog meer is.

De enige vraag voor Ajax is of ze al ergens een kamer hebben ingeruimd om al hun bankbiljetten in op te slaan.

24 januari 2019 om 11:19

Maar Ajax hoeft niet alles te verkopen. Ik zou Nico (zit er pas een jaar) en Neres en Vd Beek (word eerst maar eens een dragende speler) bijvoorbeeld nog niet laten gaan.

De Jong en De Ligt zijn eraan toe om de stap te maken, Ziyech kan je het ook gunnen na jarenlange trouwe dienst en Onana zou je bij het juiste bedrag en club ook kunnen laten gaan. Voor keepers komen de juiste clubs namelijk maar één keer in de zoveel jaar vrij, dus daar moet je voor zo'n jongen ook rekening mee houden.

24 januari 2019 om 15:58

Ik ben benieuwd welke club er voor Onana gaat komen. Zoveel grote clubs zijn er niet die een keeper zoeken. Misschien Napoli, die Meret ben ik niet kapot van.

24 januari 2019 om 17:20

Persoonlijk zou ik het als Borussia Dortmund zijnde ook wel weten. Onana is een flinke verbetering t.o.v. Burki.

24 januari 2019 om 11:21

Die gaan echt niet allemaal weg hoor. Ik denk naast de Jong nog de Ligt en Ziyech. De rest hoeft Ajax absoluut niet te verkopen.

24 januari 2019 om 16:49

Hoeft niet...tenzij spelers mega aanbiedingen krijgen en zelf willen. Dan hou je het echt niet tegen.

Roma heeft het heel snel gezien met Pastore.

24 januari 2019 om 11:27

Pastore heeft het dan ook al in geen tijden meer laten zien op het veld en bij Roma heb ik hem nog niet veel op goede ballen kunnen betrappen.

24 januari 2019 om 13:49

Raar want bij PSG was hij echt heel goed.

Ziyech zal zeker verkassen deze zomer. Ik denk dat vrijwel iedereen ervan uitging dat hij afgelopen zomer al zou verkassen. Ik denk ook niet dat Ajax het onderste uit de kan wil voor Ziyech en hem zodoende zijn transfer gunt. Temeer omdat hij nog een jaar is gebleven.

24 januari 2019 om 12:08

Eerst maar eens kijken hoeveel interesse er voor hem is. Dat viel afgelopen zomer ook flink tegen.
Als Ziyech genoegen neemt met een club in de subtop en Ajax denkt mee, dan zie ik het wel goed komen. Maar echt droomclubs zullen er naar mijn mening niet komen voor Ziyech.

Daarna stengs halen van az. Is de enige goede vervanger als zijn knie het houd.

24 januari 2019 om 11:16

Denk dat als Stengs al wil dat je dan ook minimaal 30 a 35 zal moeten neertellen. Ook geen probleem voor Ajax maar ja de markt is nu zo dus Ajax (en AZ) zullen daarin mee moeten.

24 januari 2019 om 11:20

30 a 35? Onderbouw m eens.. ben benieuwd

24 januari 2019 om 11:20

Dat gaat Ajax natuurlijk nooit betalen voor een binnenlandse transfer. Mogelijk alleen als ze topspelers van PSV overkopen.

24 januari 2019 om 11:28

30 a 35 voor Stengs? Whahaha wat is hier in godsnaam allemaal gebeurt na de transfer van Frenkie.

24 januari 2019 om 11:32

Stengs zou maximaal 7 tot 12 miljoen moeten kosten afhankelijk van zijn tweede seizoenshelft. Clubs gaan op dit moment nooit meer betalen voor deze jongen (binnenlands ook nog).

24 januari 2019 om 11:41

30-35? Jij moet wel een AZ fan zijn. vooral met zijn knie vraag ik het me ook af. Ik zou een mooi doorverkooppercentage doen en rond de 10 mln. Nu is het wel zo dat AZ ziet hoeveel geld ajax heeft. DAt zal niet makkelijk onderhandelen worden

24 januari 2019 om 11:43

Stengs zal voor Ajax alleen een stuk duurder zijn, gezien iedereen ziet hoe diep hun zakken zijn (en hoe veel dieper de nog gaan worden)

24 januari 2019 om 14:04

35 miljoen voor stengs? Kom op zeg. Voor zulke bedragen gaan Ziyech en lozano straks naar Roma of Everton, maar stengs echt niet.

24 januari 2019 om 11:25

Ik ben geen fan van spelers die een zware knieblessure hebben gehad. Je ziet met spelers als Sinkgraven en Vermaelen dat ze hun hele carrière er last van blijven houden.

24 januari 2019 om 11:31

Ja daarom even kijken hoe hij zich houd. Een ronaldo was ook zwaar geblesseerd geweest en kon een nog hoger niveau halen dan hij ooit heeft gehaald.

Even een serieuze vraag. Zijn er beschikbare vervangers in de Eredivisie voor bijvoorbeeld een Ziyech, Frenkie de Jong, Mathhijs de Ligt, Andre Onana en Tagliafico?

Ik snap dat ze nooit hetzelfde niveau zullen halen, maar bijvoorbeeld een Guus Til van AZ is dat niks voor Ajax?

24 januari 2019 om 11:25

Moeizaam het verschil lijkt dit jaar opeens inmens groot qua kwaliteit verschil. Er lopen wel een paar leuke spelers rond. Az heeft toch ook altijd wel een paar leuke spelers rondlopen. In Groningen loopt er één. Maar ik zie Ajax geen waardevolle spelers opvangen met eredivisie clubs. Ik denk dat ze toch echt uit de eigen opleiding gaan komen samen met zuid Amerikanen.

24 januari 2019 om 11:30

Ook niet verstandig om nu spelers uit de eredivisie te willen kopen. Alle eredivisie clubs zullen nu veel hogere prijzen voor hun spelers vragen als Ajax op de deur klopt. Lekker in het buitenland spelers blijven halen.

24 januari 2019 om 12:28

Flegrand

Ik denk dat Ajax de vervangers voor de door jou genoemde spelers juist niet in Nederland moet halen maar moet mikken op een hoger segment. Duurdere spelers maar kwalitatief wel een stuk beter.

Guus Til is het juiste voorbeeld. Wat heeft die te brengen bij Ajax wat ze daar zelf in de jeugd niet al rond hebben lopen? Is Til beter dan Donny van de Beek? Ik vind van niet nee. Vind Til dit seizoen sowieso al tegenvallen.

24 januari 2019 om 18:01

100% eens. Die aankopen bij de subtop zijn ten eerste bijna allemaal mislukt, ten tweede zijn ze nog stukken duurder geworden ook. Ik vind dat AZ voor Til of Stengs wel 40 miljoen mag vragen als ze willen, geen enkel probleem. Echter haalt Ajax voor het geld dat AZ zal vragen aan Ajax gewoon echte kwaliteit uit bijvoorbeeld Argentinië. Bijvoorbeeld een 23 jarige die al 4 superclassico's op zijn naam heeft etc. Die zijn mentaal al getest en zullen niet bezwijken in de kuip als ze zulke wedstrijden gepresteerd hebben.

Nee dat continue shoppen in de Eredivisie is mijn inziens 1 van de grote oorzaken van ons verval geweest jaren geleden.

Heeft (zeer) bijzondere kwaliteiten, maar heeft ook zijn zwaktes.
Niet zo compleet en constant dat het een wereldtopper zal worden.
Vergelijkbaar met Lozano van PSV dus met 30 tot 35 miljoen moet je denk ik tevreden zijn.

Ik vind Roma geen club voor Ziyech. Vechtvoetbal op het middenveld is niets voor Ziyech. Ik zie hem eerder bij Man Utd slagen met Pogba erachter. Die gaan elkaar blindelings vinden.

24 januari 2019 om 11:30

Ik vind ziyech een goede vervanger voor ozil bij Arsenal, als ozil gaat vertrekken

24 januari 2019 om 11:52

Ik vermoed dat jij Ziyech een goede vervanger van Özil bij Arsenal vindt.

24 januari 2019 om 12:25

Manu en Arsenal? Ik verwacht echt niet dat er clubs van dat kaliber komen voor Ziyech. Ik verwacht hooguit interesse van de traditionele subtop uit spanje, italie en engeland.

24 januari 2019 om 17:51

Er is interesse van Arsenal in Ziyech, niet zomaar dingen roepen.

24 januari 2019 om 18:49

Arsenal interesse in Ziyech? Sinds wanneer? Nog nooit iets over gezien. Net ook even google geraadpleegd. Niets over te vinden. Kan je mij een linkje doorgeven?

Ja mensen, steek die natte vinger maar in de lucht en roept u een bedrag dat u hem waard vindt!

Ik snap werkelijk niet waarom iedereen denkt ook maar enigszins beter te weten wat de spelers waard zijn dan de clubs zelf... En dan nog, waarom zouden we als supporters ons druk maken over het financiële plaatje?!

Duidelijk; ik hoop dat Ziyech blijft al ga ik daar niet vanuit. Hij heeft absoluut een mooie transfer verdient, de man draait echt een geweldig seizoen.

Afgelopen zomer vonden ze 35 miljoen al teveel maar die jongen is alleen maar duurder geworden. Die zal niet voor minder dan 45 miljoen vertrekken en ik zal gewoon als Ajax zeggen 50 miljoen. Het moet niet zo zijn dat we komende zomer een leegloop krijgen van 8 toppers voor een fooi. Betalen en anders heeft Roma pech. Ik ben alleen nog steeds van mening dat Ajax Ziyech gewoon elk jaar 5 miljoen bonus moet geven om zijn contract een jaar te verlengen en die man binnenboord te houden. Hij is echt bij far de beste speler van Ajax en als je hem kan behouden met Tadic hou je een geweldige voorhoede.

Dus een grote leegloop te verwachten bij Ajax. Volgend seizoen weer opnieuw bouwen aan een nieuw team.

Als ik Ziyech was zou ik de eer aan mezelf houden, Roma was ‘opeens’ niet meer in de markt voor Ziyech, sorry maar dan zou ik ook verder kijken. Arsenal zou Ziyech goed passen, aangezien Özil zeker weten weggaat, Dortmund is ook geen foute club voor Ziyech.

Persoonlijk denk ik dat Ziyech heel goed bij Liverpool past.

Gooi hem op de vrije rol in het systeem dat Klopp momenteel speelt met 2 cvm's (wijnaldum en Fabinho of Henderson/milner) en hij zal presteren!

Allison
Trent
Gomez
Van Dijk
Robertson
Wijnaldum
Fabinho
Ziyech
Firmino
Mane
Salah

Toch grappig dat Ziyech, die eigenlijk een stuk verder was dan de Jong een jaar geleden, nu eens niet de helft dat bedrag zal opleveren bij een transfer. Het feit dat hij Marokkaanse international is in plaats van Oranje international heeft daar ja natuurlijk ook mee te maken.. Oranje is een merk, een heel waardevolle merk. Dat voegt toch wel even 40% meer aan je transfersom.

24 januari 2019 om 12:27

Ik denk dat het vooral komt omdat Ziyech volgende maand al 26 word. Zijn talent valt heel erg mee. Springt er alleen uit bij Ajax omdat hij nu op zijn top is. Het feit dat er afgelopen zomer vrijwel geen interesse voor hem was zegt al genoeg.

24 januari 2019 om 15:30

Kuk, kijk jij wel wedstrijden van Ajax? Zijn talent valt mee..🤭 Ziyech is de belangrijkste speler van Ajax.

24 januari 2019 om 15:44

Ik heb de laatste 20 jaar misschien 3 wedstrijden gemist, dus ja, ik wel eens naar Ajax. Om te beginnen vind ik Ziyech niet de belangrijkste speler, maar daar kunnen de meningen over verschillen. Maar zelfs al zou dat het geval zijn, dan zegt dat nog niet direct dat hij de meest talentvolle speler is. Dirk Kuijt was ook de belangrijkste van Feyenoord, maar bij lange na niet de meest talentvolle.

24 januari 2019 om 12:51

Ja een keuze met zijn 'hart' gemaakt maar het legt hem en Ajax uiteindelijk geen windeieren.
Heb ook het gevoel dat ze in zijn vernieuwde contract een afspraak hebben gemaakt betreffende transferwaarde, een minimaal maar ook maximaal bedrag. Zie hem in feite niet voor meer dan 30 vetrekken.

Het is een schitterende speler maar heeft ook zijn zwaktes en dat moeten andere spelers in het team dan wel weer op kunnen en willen vangen. Zijn fysiek is niet heel enorm en zijn passingrisico is in de eredivisie best te doen maar in competities waar minder ruimte is zullen zijn fouten toenemen in aantal en gevaar.

Hij zou het beste passen in Spanje of Frankrijk maar het hangt puur van het team af of dat succesvol wordt. En dat is ook een reden waarom ik denk dat er niet veel teams zijn die records gaan breken om Ziyech.

24 januari 2019 om 13:05

Piranha

"heb ook het gevoel dat ze in zijn vernieuwde contract een afspraak hebben gemaakt betreffende transferwaarde, een minimaal maar ook maximaal bedrag."

Het contract van Ziyech us helemaal niet vernieuwd of opengebroken. Hem is alleen, eenzijdig, door Ajax een forse salarisverhoging geboden, om hem in Amsterdam en vooral om hem tevreden te houden. Want eerst was er al voor de zomer gedoe, omdat Ziyech persé weg wilde. Daarna werd Tadic gehaald, die ook nog eens een saalris van bijna vier miljoen kreeg (ziyech verdiende 1,3 miljoen). Vervolgens kreeg Tadic het rygnummer van Ziyech,.... Dus alle reden om hem, tegenover de toezegging van Ziyech dat hij dan ook een heel seizoen in Amsterdam zou blijven, tevreden te houden en hem een fors hoger salaris te geven. Maar zijn oude contract bleef gewoon zijn oude contract.

24 januari 2019 om 18:03

Correct. Is duidelijk gezegd door Overmars en Ajax dat dit enkel om een opwaardering ging en dat er verder niets veranderd is aan zijn contract. Heel misschien die mondelinge afspraak van het jaar daarvoor aangepast maar dat zou puur speculeren zijn.

24 januari 2019 om 17:52

De Jong met Oranje heeft 2 eindtoernooien misgelopen, Ziyech heeft een WK gespeeld. Oranje was een merk, nu niet echt meer.

Maar even serieus he als frenkie 86 mil waard is. Dan hoeveel zal ziyech dan wel niet waard zijn de beste speler van Ajax. Vind het maar absurd.

24 januari 2019 om 12:51

Niet meer dan 1/3 van dat 86mil van Frenkie.

Pardon?! Belotti 100 miljoen? Wie de fuck is belotti

Ziet er naar uit dat de leegloop compleet zal zijn: De Ligt, De Jong, Ziyech, Trafa, Neres, Onana en Van de Beek gaan volgens mij zeker weg. Dan heb je nog Tadic, Blind, Dolberg, Mazroui waar ik het niet van weet. Gelukkig zijn Veldman & Sinkgrave er nog. Hoop dat ze van Real gaan winnen want het gaat wel ff duren voordat ze weer kunnen overwinteren in de CL na dit seizoen.

24 januari 2019 om 13:35

Ik denk niet dat Ajax zoveel spelers zal laten gaan. Ik neem aan dat je met 'Trafa' Tagliafico bedoelt. Ik denk niet dat die al weg zal gaan. Die speelt pas een jaar bij Ajax. Voor Onana hangt het er maar vanaf welke clubs zich melden. Hij wil graag spelen dus gaat nergens op de bank zitten en de topclubs hebben allemaal een goede keeper.

Ik denk dat Ziyech wel naar betere clubs kan dan Roma. Roma is een goeie ploeg en een stapje omhoog, maar ik denk dat Ziyech bij clubs als Dortmund, Arsenal en United ook niet zal misstaan.

Ik denk dat Ajax deze zomer moet gaan proberen om Suarez terug te halen.

Ondanks dat het wel een beetje pijn doet, gun ik Ziyech van harte een transfer. Naar Roma ging ik, als ik Ziyech was, zeker niet. Vorig jaar hebben ze hem misbruikt door hem van alles te beloven, waardoor ze Justin Kluivert makkelijk konden overtuigen. Ziyech moet naar een competitie waar ze willen voetballen: 'duitsland, Spanje of Engeland.' Een club die hem haalt om de spil op het middenveld te worden.

Nog een paar spelers verkopen en Overmars kondigt daarna de komst van Pogba, Suarez, Messi en Ronaldo aan... hahah!

Uitgangspunt moet gewoon zijn laat die kwaliteit op het veld staanmannen gaan gek van die flappen. Dus deal afketsen met frenkie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

AS Roma

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.AC Milan5318
3.Juventus4928
4.Atalanta4928
5.AS Roma4712
Voor de complete stand: Serie A
SpelersPositieW
H. MkhitaryanMiddenvelder249
L. PellegriniMiddenvelder244
J. VeretoutMiddenvelder2410
Gonzalo VillarMiddenvelder220
Borja MayoralAanvaller196
E. DžekoAanvaller187
PedroAanvaller184
Voor de complete selectie: Clubpagina AS Roma.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina AS Roma.

308 fans
Middenvelder, 27 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Chelsea 14 1 3 0
2019/2020 Ajax 21 6 1 0
2018/2019 Ajax 29 16 2 0
2017/2018 Ajax 34 9 4 0
2016/2017 Ajax 28 7 2 0
Laatste voetbalnieuws

Eensluidend en hard oordeel over Ziyech: ‘Minst effectieve Chelsea-aanvaller’

Hakim Ziyech had donderdagavond tegen Liverpool (0-1 overwinning) voor de tweede keer op rij een basisplaats bij Chelsea. Manager Thomas Tuchel liet the Blues opereren in een 3-4-2-1-systeem, met Ziyech naast...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 4 maart
RB Leipzig verhuurt Yvon Mvogo in principe tot medio 2022 aan PSV, maar heeft een optie om de verhuurperiode komende zomer al stop te zetten. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren