Beste speler KKD: ‘Ik denk dat we met dit team kampioen kunnen worden’

Dinsdag, 22 januari 2019 om

De tweede periode zit erop in de Keuken Kampioen Divisie en dat betekent dat ook de Bronzen Schilden weer uitgereikt zijn. Het schild voor de beste speler ging ditmaal naar Rotterdam, want deze viel ten deel aan centrumspits Lars Veldwijk. Voetbalzone ging op bezoek bij de boomlange aanvaller en sprak met hem over zijn prijs, het seizoen van Sparta en zijn ervaringen in de vernieuwde eerste divisie.

Bekijk de video hieronder of op onze videopagina.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.


Poll

Lars Veldwijk is de beste speler uit de Keuken Kampioen Divisie


Gerelateerd

33 reacties (laatste reactie door larykoek)

Afgelopen wedstrijd (Sparta-Roda) is gebleken waarom Mario Engels dat is.

Espinosa of Smith, zeker niet Veldwijk.

Als Assaidi weer fit is. Dan is Assaidi met afstand de beste speler van de KKD.

22 januari 2019 om 11:19

Si, klopt helemaal

22 januari 2019 om 11:49

Klinkt gek maar als Zekhnini fit is zal ik Assaidi toch laten banken of op rechts of in de spits zetten. Assaidi is een pingelaar, evenals Aitor waardoor je geen afwisseling hebt op de vleugel. Zekhnini kun je in de voet of in de diepte aanspelen, waardoor je meer variatie hebt en moeilijker te verdedigen bent.

22 januari 2019 om 12:45

Maar ja, die ligt eruit!

Espinosa op 10, Aitor op rechts, Assaidi op links.

Als Zekhnini fit is:

Espinosa op 10, Assaidi in de Spits, Zekhnini op links, Aitor op rechts.

23 januari 2019 om 00:26

Helemaal mee eens. Assaidi moet altijd spelen in mijn optiek.

Mario Engels is de beste speler!

Kan er niets aan doen, maar die Veldwijk wekt bij mij irritatie op. Kan zijn door z'n zie-mij-eens-schijt-hebben-aan-de-wereld uitstraling of door die zichzelf-overschattende vriendin die denkt dat ze er in de wereld toedoet met die onwetende 11-jarige kindfans van haar. Gatverdamme wat heb ik een intense hekel aan mensen die zichzelf overschatten.

Wat mij betreft is Engels op dit moment de beste speler, of misschien Beltrame van Den Bosch, alhoewel ik denk dat Espinosa van ons aan het einde van de competitie de beste zal zijn.

22 januari 2019 om 13:13

Haat zegt vaak meer over jezelf. Je hoeft jezelf niet zo te onderschatten

22 januari 2019 om 14:17

Je kan er wel wat aan doen. Je kiest er blijkbaar voor om de filmpjes van zijn vriendin te kijken en je hebt een mening over Lars. Mag ook zeker, maar je zorgt zo wel zelf voor die irritatie en haat, wat een groot woord is voor mensen die je waarschijnlijk niet kent

22 januari 2019 om 20:18

Haat is overdreven inderdaad, ik heb werkelijk 1x een vlog van haar gezien en toen wist ik niet of ik moest lachen of huilend in een hoekje moest gaan liggen in de foetus houding. Vind het sowieso bezopen dat die kinderen v tegenwoordig naar die aandachtsgeile narcisten (lees: vloggers) willen kijken. Dat vind ik treurig en toegegeven: ook gewoon jaloersmakend dat die YouTube-hipsters er geld mee verdienen ook nog. Hetzelfde heb ik met f-artiesten als Ronnie Flex, Lil'kleine, die namen alleen al, kom even op hoor.

22 januari 2019 om 23:04

Ik denk dat je jouw haat en irritatie ook vergroot door mensen aandachtsgeile narcisten noemt. Ik heb zelf ook helemaal niks met mensen die geld verdienen via social media (maar goed, ben zelf schuldig aan het kijken van filmpjes) of de zangers die jij opnoemt. Maar haten of geirriteerd zijn? Nee dat vind ik te ver gaan voor mensen die ik niet ken. Maar goed, Lars is verkozen tot beste speler. Modric won ook de ballon d'or, zo wint wel vaker iemand diehet volgens velen niet hoort te krijgen.

23 januari 2019 om 11:09

basdemanaz

zit nogal veel verschil tussen haat en irritatie en is zeker niet hetzelfde zoals jij het hier lijkt te stellen. Je doet net alsof ik veeel te ver ga doordat ik me irriteer aan iemand. Haten is echt een heel stap verder imo. Als jij je nooit irriteert aan andere mensen dan ben je zo ongeveer de enige op de hele wereld en feliciteer ik je.
Verder boeit het me weinig dat Veldwijk deze 'prijs' wint, ik geef gewoon mijn gevoel dat hij opwekt hier weer, that's it. Hoe ik het verwoord is aan mij.

22 januari 2019 om 14:41

En ondanks je verhaal had ik hem heel graag bij ons FCT in de spits zien staan

22 januari 2019 om 15:05

Wat overschat jij jezelf vreselijk Twenteov met het idee dat wij hier op voetbalzone op jouw mening zitten te wachten.

22 januari 2019 om 15:10

Nou ik ben het helemaal met hem eens, blij dat er mensen zijn die er net zo over denken

22 januari 2019 om 19:46

“Zegt dat mensen niet geïnteresseerd zijn in zijn mening” “Geeft zelf zijn mening”

22 januari 2019 om 20:10

Stukverdriet dus als ik mijn mening hier neerkwak overschat ik mezelf? Ik heb niet de illusie dat mensen mijn mening inlijsten en boven hun bed hangen. Op een forum als deze is het vooral leuk om over deening v iemand te discussieren, niets meer en niets minder. Als we kijken naar de hedendaagse profvoetballers/c-artiesten/vloggers ed, die denken werkelijk dat ze de wereld aan het verbeteren zijn (bij wijze van) of lopen in ieder geval met een air rond alsof ze nakomeling v Moeder Theresa en Nelson Mandela zijn. Groot verschil lijkt me.

22 januari 2019 om 20:27

Nee, die vloggers liggen helemaal dubbel van het lachen. De pretenderen niets beter te zijn dan de voetbalzoner, doen exact hetzelfde als de voetbalzoner, maar weten het wel zo te vermarkten dat ze er bakken met geld mee verdienen. Wat dat betreft zijn wij hier de sukkels, onze wekkers gaan morgen gewoon weer om 7u om naar het werk te rijden

23 januari 2019 om 00:13

Ik denk eerder dat de ‘haat’ ligt in het feit dat deze vloggers het op ‘onze’ puberende kinderen gemunt hebben. Dat deze veelal naã¯eve pubers in de ‘grootheid’ van zo’n vlogger geloven en op die manier van een nutteloze, bijna inhoudsloze personage een goedbetaald vlogger maken.

Op basis van intrinsieke klasse is het zeker Espinosa. Wat een inzicht, wat een klasse. Vooral de laatste weken met Zekhnini waar de wisselwerking zo goed mee was. Espinosa kan zo mee in de eredivisie, als hij begrepen wordt door zn medespelers. Makkelijk

Stefano beltrame en stefan velkov duidelijk de beste 2 spelers in de kkd daarnaast van der steen en dan komt ergens een assaidi en een mario engels

22 januari 2019 om 16:34

Vergeet Verbeek en Holla niet!

23 januari 2019 om 18:59

ja we hebben er zoveel rondlopen ik kan het bijna niet meer onthouden :P en vermeij en sapi het houdt niet op

Kans maken ze zeker, maar ik denk dat het Go Ahead wordt.

22 januari 2019 om 22:55

Ho, ho...niet gelijk ons in de favorietenrol duwen. We blijven liever ff in de underdog positie 😁

Hoe lang blijven ze zulke berichten herhalen? Je ziet het steeds vaker voorbij komen. Blijkbaar nog niet genoeg er op verdiend

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Sparta Rotterdam

Actuele wedstrijden

8 fans
Aanvaller, 27 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 19 juli
Voor Steven Bergwijn, Hirving Lozano en Gastón Pereiro is veel belangstelling vanuit het buitenland. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren