‘Of ik Real Madrid zie zitten? Je stelt de vraag, maar je kent het antwoord al’

Maandag, 21 januari 2019 om

Eden Hazard staat nog altijd open voor een transfer naar Real Madrid. De aanvaller van Chelsea heeft de contractonderhandelingen met zijn huidige werkgever voor zich uitgeschoven. “Of ik Real Madrid zie zitten? Waarom niet? Je stelt de vraag, maar je kent het antwoord al. Dan moet je die vraag eigenlijk niet meer stellen”, zegt de Belgisch international tegenover France Football.

Hazard leek afgelopen zomer op weg naar Real Madrid. Hij gaf aan graag naar de Spaanse grootmacht te willen, maar van een overstap kwam het uiteindelijk niet. Hoewel hij nu nog altijd aan een transfer naar de Koninklijke denkt, houdt hij de deur voor een langer verblijf op Stamford Bridge op een kier. “Ik heb alles hier gezien in Engeland. Ik heb hier alles gewonnen: twee bekers, twee titels. Alleen de Community Shield ontbreekt nog”, aldus Hazard. “Maar dat wil niet zeggen dat ik straks ga vertrekken. Na het WK had ik zin om andere oorden op te zoeken. Uiteindelijk ben ik toch gebleven en speel ik nu een van mijn beste seizoenen ooit. Dus denk ik niet dat ik een andere uitdaging broodnodig is. Maar dat wil niet zeggen dat ik beter zal worden.”

Hazard wordt gezien als een van de beste voetballers ter wereld, al was Antonio Conte in zijn tijd bij Chelsea vaak kritisch op de captain van de Rode Duivels. De Italiaanse trainer vond onder meer dat Hazard verdedigend te weinig arbeid verrichtte. “Ik heb niet alleen Conte op de zenuwen gewerkt. Ik heb al mijn trainers gefrustreerd. Sarri nog altijd. Mourinho ook. Zij verwachten dat je meer scoort, meer dit doet, meer dat. En mijn volgende trainer zal ik ook frustreren.”


Poll

Verwacht jij dat Eden Hazard na dit seizoen naar Real Madrid vertrekt?


Gerelateerd

36 reacties (laatste reactie door othman04)

De zoveelste hint van Hazard dat hij naar Real wilt komen. Perez wake up please.

21 januari 2019 om 23:30

Real kan t goed gebruiken op het moment maar zou perez berijdt zijn 175 miljn neer te leggen voor Hazard?

Wat moet het zuur zijn voor de fans van Chelsea als hun beste speler keer op keer zegt naar Real te willen gaan. Ik zou me geen moment willen voorstellen als een Real speler ‘droomt’ van een andere club terwijl hij bij Real zit en dit dan keer in de media schreeuwt.. Het is komend zomer of nooit meer voor Hazard, en als in eerlijk ben zie ik hem komend zomer niet komen, puur omdat hij anders de ontwikkeling van Vinicius zou tegen zitten, beide komen vanaf links.

21 januari 2019 om 22:20

Lijkt me ook zuur voor de madrid fans dat deze speler op dit moment niet in het wit schittert. Ik weet zeker als Hazard nu bij Real zat dat alles veel makkelijker liep daar, wat een speler is dit zeg..

21 januari 2019 om 22:34

Hazard is 3e keuze bij Perez en Real Madrid, ze wouden het liefst Neymar en/of Mbappé hebben, Hazard willen ze ook wel maar willen niet te diep gaan. Hij is ook al 28. Zuur is niet extreem, ja hij zou Real enorm veel brengen als hij komt maar het is nog steeds een dribbelaar ipv een doelpuntenmaker en dat is wat we missen.

21 januari 2019 om 22:50

Hazard heeft er dit seizoen al 10 goals inliggen, dat is meer dan dat Bale, Benzema, Asensio, Vinicius & Isco hebben gescoord. Daarbij heeft hij ook al 10 assists dus scorend vermogen zou hij wel degelijk brengen naast het feit dat hij ook een dribbelaar is

22 januari 2019 om 02:54

Hazard is maar 1 jaar ouder dan Neymar, showvoetballer die altijd de concurrent is geweest van Hazard vind ik omdat hij alle aandacht kreeg en mensen dachten dat hij beter was. Real had gewoon Hazard moeten halen als opvolger van Ronaldo, dan had die nu kunnen uitgroeien tot beste speler ter wereld. Hij is vier jaar jonger dan Messi dus die Gouden Bal is best mogelijk in 2020, 2021 of 2022.

22 januari 2019 om 08:53

Met zijn performance tegen arsenal gaat dat zeker lukken!

21 januari 2019 om 22:22

Ik vind het eigenlijk wel wat hebben. Hij speelt al vanaf dag 1 open kaart met de fans en daardoor weet iedereen dat als real echt concreet wordt hij wil en zal gaan. Echter geeft hij zelf ook altijd aan dat hij het ook geen probleem vindt om te blijven en ik geloof hem daarin wel. Wat je zegt over komende zomer of nooit klopt denk ik wel, hij is intussen ook alweer 28.

21 januari 2019 om 22:33

Uiteraard kan je hem ook respecteren om het feit dat hij eerlijk is maar het is nog steeds zuur.. en klopt heeft vaker gezegd dat hij gelukkig is bij Chelsea en ‘gewoon’ zal blijven als het niks met Real word.

21 januari 2019 om 22:38

Hazard past volgens mij ook wel perfect op 10 en junior linksbuiten

21 januari 2019 om 22:39

Hij is eerlijk, dat is toch prima? Daarnaast worden wel altijd alleen die dingen uit zijn woorden gehaald die in dit plaatje passen. Hij zei in hetzelfde interview dat hij plezier veel belangrijker vindt dan dingen winnen en dat hij daarnaast ook een familie heeft om rekening mee te houden en dat die erg gelukkig is in Londen. Als je die quotes pakt en andere delen weglaat klinkt het juist weer alsof hij absoluut niet weg wil. Ook was hij een video een paar dagen geleden op video waarin hij zei ‘Chelsea forever’. Maak ervan wat je wil, voorlopig kunnen we denk ik alleen maar afwachten en ik denk ook oprecht dat hij het zelf nog niet weet. Mist Chelsea CL zie ik hem gaan, haalt Chelsea CL dan zie ik hem ook zo blijven

Als hij niet wil verlengen gewoon zijn contract uit laten dienen en dan mag ie gaan en staan waar die wilt.

21 januari 2019 om 22:20

Dit is gevaarlijk in het voetbalwereld.

Wanneer je als club weet dat je beste speler niet wilt verlengen en nog 1-jarig contract heeft dan zou ik er alles aan doen om hem te verkopen. Een "vervanger" voor Hazard zal Chelsea een pak geld kosten en wanneer je Hazard gratis laat vertrekken dan verlies je alleen maar.

Chelsea moet Hazard laten gaan voor de juiste prijs, is dit 100 miljoen, Prima! Dit brengt de nodige middelen vrij om een juiste vervanger te halen.

21 januari 2019 om 22:24

Ik denk niet dat Real 100 miljoen gaat betalen voor een speler van 28 met een jaar contract. De helft komt eerder in de buurt.

21 januari 2019 om 22:27

Chelsea heeft geld zat, als Hazard gratis vertrekt kan Chelsea nog altijd een dure vervanger halen. Ze hoeven niet per se hun beste spelers voor veel geld te verkopen om een vervanger te halen.

21 januari 2019 om 22:31

Haha Chelsea heeft geld zat? Nou waarom deden ze dat niet met Courtois dan? Hoe rijk Abrahamovic wel niet is, hij zal geld willen zien voor Hazard en hem nooit gratis laten gaan.

21 januari 2019 om 23:18

We hebben 281 miljoen betaald voor morata, baka, zappacosta, emerson, giroud, barkley, batshuayi en rahman. Daarnaast hebben we 80 miljoen voor een keeper betaald en ook nog is zon 60 miljoen voor iemand die op dit moment op de bank zit in dortmund. Het lijkt me dat er geld genoeg is.

21 januari 2019 om 23:42

Zo kom je er ook snel van af met al die miskopen 😉

22 januari 2019 om 01:04

Barkley was transfervrij Die is nog verreweg de beste koop.

22 januari 2019 om 05:58

Barkley was zeker niet transfervrij. Heeft 17 miljoen gekost, had nog een half jaar contract bij Everton.

22 januari 2019 om 08:25

haha je hebt gelijk, maar alsnog niet duur dan

Ik vind t eigenlijk wel mooi dat zo'n topper niet ook nog bij een Real, City of Barca zit. Dat jongens als Griezmann, Kane, Icardi, Hazard en Salah daar nog niet rondlopen zorgt ervoor dat de Europese top toch net wat breder is, ook al hebben ze dan geen Champions League medaille op het nachtkastje liggen.

21 januari 2019 om 22:19

Ah bij Liverpool en Atletico Madrid heb je het gevoel dat zij niet heel veel onder doen voor clubs als Real, Barcelona etc bij Chelsea is dat wel zo, Hazard verdiend het niet om elke seizoen te gaan reizen ergens in Azerbijdjan om Europa league wedstrijden te spelen.

21 januari 2019 om 22:33

Chelsea heeft de afgelopen jaren toch veel meer laten dan Liverpool? Juist doordat Liverpool spelers heeft kunnen behouden/aantrekken als Salah en Van Dijk kunnen ze die stap maken en zich meten met de (op andere posities veel sterkere) ploegen, en hetzelfde geldt voor Atletico. Chelsea is nota bene twee keer landskampioen geworden in de afgelopen vier jaar, ik vind het raar om die niet in hetzelfde rijtje te plaatsen enkel omdat ze nu even een dip hebben.

Allevijf de clubs die ik noem verkopen ook telkens hun sterspelers aan de grotere clubs waardoor die dominanter worden, wat die 5 waarchijnlijk toch wel enig succes heeft gekost. Zodra de clubs die spelers vast kunnen houden (wat je ziet met Liverpool en Spurs nu, en Atletico) maakt het de top duidelijk breder. Tien jaar terug was een Griezmann echt wel naar Barca vertrokken, bv.

21 januari 2019 om 22:34

“Elk seizoen” over een club die 2 van de 4 afgelopen seizoenen kampioen is geworden in Engeland, dat is beter dan zowel Liverpool als Atletico heeft gepresteerd. Ja, dit seizoen is Liverpool beter en constanter, maar doe nou niet alsof dit structureel is

22 januari 2019 om 00:56

Ja is wel leuk maar ik mis hem wel op CL avonden. Hazard in de EL is als vloeken in de kerk.

22 januari 2019 om 01:02

Vorig jaar hadden we Griezmann in de EL.

Het wordt een interessante zomer.

Stiekem wilt Perez dolgraag Mbappe hebben, en anders Neymar. Maar als beide echt niet kunnen, dan zal Hazard wel komen.

Real moet wel wat doen. Er moet echt wat veranderingen komen aankomende zomer. Het kan niet zo zijn dat een Vazquez, basisspeler is bij Real met alle respect. Benzema scoort te moeilijk, prima als die tweede viool wilt spelen voor een paar jaar, maar als basisspeler is het gewoon op. En Bale? Ja, dat verhaal is wel bekend. Kerel is 7 vd 10 keer geblesseerd, en komt alleen opdagen als de prijzen dichtbij zijn.

En verder over Hazard. Grandioze speler, eigenlijk een schande dat zo speler in de Europa League actief is. Maar ik ga ook mee met Medalofhonor. Ik bedoel, ik zie Hazard graag komen, maar aan de andere kant blokkeert die dan wel weer de ontwikkeling van Vinicius JR omdat beide inderdaad vanaf links komen, en ook eigenlijk dezelfde type spelers zijn. En vergeet ook niet dat Hazard al 28 is he, wat al redelijk oud.

Nee. Het is erg moeilijk in te schatten, hoe de opstelling eruit zal zien volgend jaar als we toch ver verder gaan kijken. Dan denk ik zoiets. Modric heeft dus uitgesproken dat die wilt blijven, al kan dat over 6 maanden weer veranderen, en mocht die vertrekken, dan zie ik Eriksen graag komen. Hazard en Icardi voorin met Vinicius JR? Rara, over 6 maanden weten we meer.

Courtois
Carvajal
Varane
Ramos
Marcelo
Modric
Casemiro
Kroos
Hazard
Icardi
Vinicius JR
22 januari 2019 om 09:51

Ja, en de vorige jaren kwam het er niet van omdat het de ontwikkeling van Asensio in de weg zou staan. Die had dit seizoen dus alle kansen, maar grijpt ze niet. Vinicius is idd veelbelovend, maar valt nog af te wachten (zie Asensio dus), terwijl Hazard het al jaren bewijst en nog wel goed zit voor een jaar of 4, 5

Ik zie Hazard ook liever niet komen speler met weinig rendement het blaft het blaft maar bijt nooit. Arme Hazard smeekt en solliciteert om naar Real Madrid te willen komen maar Perez wilt hem niet .

22 januari 2019 om 00:20

Waar wacht perez op? Real moet gaan renoveren Dit zou het moeten worden. Courtaui Carvajal ramos varane marcelo Kroos eriksen casemiro Dybala icardi hazard Out: bale benzema

Laat die gozer een keer met rust hij gaat sws naar real mentor van Vin worden.

Het is voor Real al te laat om Hazard te halen. Is al 28'. Volgende winterperiode alweer 29 als ik het me niet vergis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Chelsea

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Liverpool9767
3.Chelsea7224
5.Arsenal7022
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
I. UgboAanvaller
A. AlessioUnknown
S. HollandUnknown
E. NewtonUnknown
E. HazardAanvaller3716
KepaDoelman360
Voor de complete selectie: Clubpagina Chelsea.

750 fans
Middenvelder, 28 jaar
SeizoenClubW
2018/2019 Chelsea 37 16 2 0
2017/2018 Chelsea 34 12 2 0
2016/2017 Chelsea 36 16 3 0
2015/2016 Chelsea 31 4 2 0
2014/2015 Chelsea 38 14 2 0
Laatste voetbalnieuws

‘Peter Bosz kan Ajax ondanks bod van twintig miljoen euro dwarszitten’

Ajax zit volgens geruchten uit Nederland en Spanje al geruime tijd achter Martin Ödegaard aan. De door Real Madrid aan Vitesse verhuurde spelmaker heeft dit seizoen grote indruk gemaakt in de...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 24 mei
Napoli heeft zich gemeld voor verdediger Nathaniel Clyne van Liverpool. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren