‘Ajax raakt naast Overmars mogelijk ook Van der Sar kwijt aan de PL’

Maandag, 21 januari 2019 om

Manchester United denkt aan de komst van Edwin van der Sar, zo meldt The Independent maandag. De Engelse krant schrijft dat men eerst een director of football wil strikken voordat er een besluit wordt genomen over een definitieve aanstelling van een manager. Naar verluidt is de algemeen directeur van Ajax een goede optie op Old Trafford.

Ole Gunnar Solskjaer nam de taken van de vertrokken José Mourinho in december over en sindsdien boeken the Red Devils louter overwinningen. Hoewel Mauricio Pochettino van Tottenham Hotspur nog altijd geldt als droomkandidaat, geniet de Noorse trainer steeds meer steun in alle geledingen binnen de Engelse grootmacht, zo klinkt het. Ook Sir Alex Ferguson ziet een permanente aanstelling van Solskjaer zitten.

Voordat Solskjaer of een andere manager wordt aangesteld voor de komende seizoenen, wil United eerst een technisch eindverantwoordelijke halen die de structuur kan bepalen. Paul Mitchell van RB Leipzig staat hoog op het lijstje, maar de verwachting is dat hij in de nabije toekomst moeilijk is los te weken bij de Bundesliga-club. Daarnaast wil Giuseppe Marotta van Internazionale niet naar Engeland verkassen, terwijl Fabio Paratici Juventus niet wil verlaten.

Zodoende is 'clublegende' Van der Sar een belangrijke kandidaat om het roer over te nemen bij de huidige nummer zes van de Premier League. De voormalig doelman van the Mancunians is niet de enige directeur van Ajax die wordt gelinkt met een transfer naar de Premier League. Eerder werd directeur spelersbeleid Marc Overmars in verband gebracht met een topfunctie bij Arsenal, aangezien Sven Mislintat inmiddels is vertrokken bij de Londense club.


Poll

Verwacht jij dat Edwin van der Sar in de toekomst bij Manchester United gaat werken?


Gerelateerd

80 reacties (laatste reactie door calm)

Zie het somber in als zowel overmars en van de sar vertrekken. Hebben beide geweldig werk geleverd en vooral overmars. Hoop dat ze beide blijven en van ajax een grootmacht maken

21 januari 2019 om 15:35

Er is sirieus niemand die het zou missen als van der sar gaat. Beter gezegd de supporters juichen het toe. Overmars geniet meer steun. Maar van der sar zijn takenpakket is makkelijk over te nemen.

21 januari 2019 om 15:45

Dat denk jij maar wat weet je nou echt eigenlijk?

21 januari 2019 om 17:05

sorry voetballi....tis meer wat weet vd sar nu eigenlijk?
Is toch meer een ceremoniele functie zoals de man m nu invult? En zelfs daar heeft ie met zn charisma van n tuinhark de kwaliteiten niet voor.
Is gewoon ook 1 vd zaken waar ik het absoluut niet mee eens was met Cruijff en nog steeds niet.
Voor management functies die Niet met het technische vlak te maken hebben, moet je professionals nemen en geen ex voetballers.
Hoe kan Edje met middelbare school diploma uit 1995, een cursusje bij de JC university en een paar maandjes meelopen nou algemeen directeur zijn van 1 vd grootste wereldwijde merken van Nl?

21 januari 2019 om 17:16

Meer dan genoeg heeft in zijn functie al meerdere miljoenen binnen gehaald. Blijkt maar weer dat hier weinig mensen met kennis van zaken reageren. Zeiken om het zeiken eigenlijk best sneu.

21 januari 2019 om 18:42

Van de Sar is internationaal een grote naam. Dat trekt geld aan, zie onder andere de deals in China en Amerika.

21 januari 2019 om 20:08

Een psv fan die wel even verteld hoe de Ajax fans er over denken......

Van de Sar is een goede directeur voor zover ik het kan zien. Intelligente man die een enorme reputatie heeft in de hele voetbalwereld. Niet zo typische keeperseigenheimer a la van Breukelen.

Benieuwt wat echt Ajax supporters van hem zeggen

21 januari 2019 om 15:47

Overmars mag ook vertrekken. Ik zie liever een topinkoper die Ajax wel aan prijzen gaat helpen dan een topverkoper waarmee Ajax geen prijzen wint. Ook nu weer wordt Ajax geconfronteerd met de flopaankopen van Overmars Lamprou en Sinkgraven die Ajax gisteren twee dure verliespunten hebben opgeleverd.
De Van Gaal adepten hebben voor een prijzendroogte gezorgd de afgelopen jaren.
Met een paar hoogtepunten met Europees voetbal ter compensatie.
Tijd om weer over te stappen naar Cruijff adepten met Jordi Cruijff, Jonk en Ling.
Het was sowieso fout geweest dat ze die laatste twee eruit hebben gewerkt is wel gebleken de laatste jaren.

21 januari 2019 om 15:51

Hoe kan je aankopen als neres ziyech tadic blind en magalan en taglafico niet zien als topaankopen:

21 januari 2019 om 15:53

Dat zijn ook goede aankopen maar het zijn juist zijn flopaankopen Lamprou en Sinkgraven die Ajax weer de das omdoen. Bovendien heeft hij Ten Hag aangesteld die weer faalde met zijn opstelling. Daar is Overmars verantwoordelijk voor.

21 januari 2019 om 15:53

De laatste 10 jaar is Ajax anders het meeste keer kampioen geworden, dus zo slecht doen ze het nog niet.

Als je Overmars graag ziet vertrekken, wie zou jij dan graag als vervanger zien ? Of roep je maar wat ?

21 januari 2019 om 15:56

Ik zie graag de Cruijff adepten weer terugkeren. Jordi Cruijff als TD, Ling als AD en Jonk als hoofd jeugdopleidingen.

21 januari 2019 om 15:56

Naja sinkgraven was gewoon een talentvolle speler bij heerenveen maar lamprou wss gwn een miskooo

21 januari 2019 om 16:06

Wil je mij uitleggen hoe je bij 10 jaar komt? overmars zit er sinds 2012. Dat betekend dat hij 2 kampioenschappen heeft gehaald met Ajax.

21 januari 2019 om 16:07

Sinkgraven draait eerst 3 keer om zijn as heen voor Lammers kon uithalen, simpelweg omdat hij geen linksback is.

Als Ten Hag gewoon Blind linksback had gezet en een poppetje op het middenveld wisselt, Tadic de penalty maakt is er weinig aan de hand. Dat Lamprou zowel letterlijk als figuurlijk te kort komt, was al bekend en moet niet nu opeens als optie worden aangedragen.

Dat zou betekenen dat de Graafschap nu ook geen spelers meer nodig heeft, draait lekker na de winterstop

21 januari 2019 om 16:16

(wyzijnkampioen)
Loop jij nu alleen maar negatieve punten op te noemen van Overmars ? Die man verdiend alle krediet zonder deze man had Ajax er zo niet voorgestaan hoor , en overmars wint geen prijzen maar de spelers en Ajax heeft zeker voor Nederlandse begrippen een topteam en voor jou mag hij weg echt een lachwekkende reactie , zeker als je bedenkt hoe mijn club er voorstond toen hij kwam , dit is weer zo'n typische reactie van een succes supporter .

21 januari 2019 om 16:46

Cassierra was vast ook een talentvolle speler bij zijn vorige club. Maar is ook een miskoop gebleken.

21 januari 2019 om 16:50

Overmars verdiend krediet voor zijn verkoopbeleid. Zijn inkoopbeleid is ook zeker verbeterd de afgelopen jaren maar zijn krediet begint zo langzamerhand op te raken als Ajax dit seizoen geen kampioen wordt. Dan zal toch de nadruk komen te liggen op zijn keuzes voor Ten Hag en dat hij prutsers als Lamprou, Kristensen, Orejuela, Schuurs, Sinkgraven, Labyad, Johnsen naar Ajax heeft gehaald.

21 januari 2019 om 17:17

Dat vind ik altijd zo’n onzin. Alsof Overmars meer miljoenen uit een transfer weet te halen, ik geloof best dat hij goed kan onderhandelen. Maar ik geloof niet dat Ajax bijvoorbeeld 10% meer transfergeld krijgt door zijn verkoop skills. Het enige waar je dan lof voor kan geven is dat hij spelers op het juiste tijdstip verkoopt.

21 januari 2019 om 17:22

Schuurs , Kristensen en Labyad , zijn zeker geen prutsers maar komen niet aan spelen toen omdat er nu betere instaan , maar die gaan zeker nog spelen komend seizoen ,

21 januari 2019 om 17:24

@wyzijnkampioen: aub niet weer die Jonk die alleen maar Jeugd wil doen. Je komt altijd met inhaalbare spelers maar als deze mensen weer aan de macht komen kan je die spelers wel vergeten. Sorry maar ook jij kijkt alleen met rancune na gisteren. Heel jammer

21 januari 2019 om 18:33

Ik denk dat je de situatie niet goed inschat. De ruimte die Overmars heeft wordt bepaald door de Rvc. De vervanger van Overmars krijgt hier ook mee te maken. Voor deze functie zijn met name onderhandeling skills relevant. Het als buitenstaander moeilijk te beoordelen maar het lijkt er op dat Overmars die toch wel heeft.

21 januari 2019 om 18:55

Alsjeblieft geen Cruijff adept. Ook Johan had de wijsheid niet in pacht. Prima kerel en wereld voetballer was het maar ook bij hem gingen dingen niet goed.

21 januari 2019 om 19:01

@BJP79 Jonk was helemaal niet tegen aankopen. Maar wel tegen aankopen die minder zijn dan wat Ajax al in de jeugd heeft lopen. Jonk was dus zeer waarschijnlijk niet tegen de komst van o.a. Blind, Tagliafico, Ziyech, Tadic.

21 januari 2019 om 19:04

Welke dingen gingen niet goed dan? Volgens mij heeft hij Barcelona zeer veel successen gebracht met zijn visie.

21 januari 2019 om 19:12

@sloep01 Schuurs heeft nog geen moment laten zien dat hij bij Ajax hoort te spelen, Kristensen kan eigenlijk alleen redelijk voorzetten geven maar is meevoetballend een drama en ook verdedigend bakt hij er weinig van. Labyad heeft ook weinig toegevoegde waarde zeker gezien zijn transfersom.

21 januari 2019 om 19:35

Cruijff heeft Barca veel gebracht klopt maar die gasten die als een hondje achter hem aanliepen niet en bij Ajax ook niets extra's opgeleverd dan gezeik. jij zal Bergkamp wel terug willen zien met zijn gestook.

21 januari 2019 om 20:18

Het probleem bij Ajax was dat juist Overmars, Bergkamp en Vd.Sar zich niet aan de afspraken hielden die wel waren afgesproken tijdens de Cruijff revolutie.
Vervolgens hield Cruijff zijn handen ervan af omdat hij niet meer verantwoordelijk wilde zijn voor beleid dat niet de zijne was. En ook Ling en Jonk zijn tegengewerkt door die drie en ook door Frank De Boer.
Zo zie je maar weer wat voor schade die 4 Ajax en Ajax mensen hebben aangedaan.

21 januari 2019 om 15:54

V d Sar heeft werkelijk niets tot stand gebracht bij Ajax als manager.
Heeft altijd een manager nodig boven hem omdat hij niet meer dan een 1 jarige opleiding heeft genoten op de Cruyff academy.
Daar kan je geen miljoenen bedrijf mee leiden.
Dan zou het op zijn minst van zijn aangeboren capaciteiten moeten hebben.
Ook dat is er niet.
Gefaald met de problemen binnen het technisch hart, Jonk, Bosz, Bergkamp, Keizer, Jeroen Slob etc etc.
Heeft de affaire Noury vanaf het begin niet goed begeleid waardoor men later door het stof moest.
Je kan het v d Sar eigenlijk niet eens kwalijk nemen.
Hij is er neer gezet om de lintjes door te knippen.
Ajax wordt geroemd om zijn brede selectie terwijl ze geen back-up hebben voor de LB positie en keeper.
Sinkgraven is een leuke voetballer maar bewijst keer op keer geen verdediger te zijn.
Lamprou is een topclub onwaardig.
Marc Overmars wordt bewierookt door zijn dure verkopen.
Napoli: Overmars we bieden 34 mlj voor Milik.
Overmars: ja is goed.
Dat kan mijn oma ook.
Hij is niet in staat om in 2 weken een transfer door te drukken waar Betis maar 1 dag voor nodig heeft.
Heeft een waslijst met miskopen cq huurcontracten (zimling, Sanogo, Siem de Jong etc.) wat een vermogen gekost heeft.
Is niet instaat om met het grootste budget en de breedste selectie een evenwichtige selectie samen te stellen.
En maar juichen met zijn allen als er een speler met winst verkocht wordt.
Ik juich pas wanneer we kampioen worden.
Ook Overmars heeft bewezen geen geschikte TD te zijn.
Wanneer er al zolang geen prijs gewonnen wordt kan je dat hem aanrekenen.

21 januari 2019 om 15:57

Maar met de bankrekening die Ajax heeft staan de Td's in de rij en kun je toch ook een goede betalen?
Ik bedoel, een TD verdient erg goed, maar niet zoveel als een speler neem ik aan?

21 januari 2019 om 16:03

Overmars is wel te vervangen zolang ajax de goede naam blijft houden en het scoutingapparaat intact blijft. Dan is de helft van zijn werk al gedaan.

21 januari 2019 om 16:42

"zie het somber in als zowel overmars en van de sar vertrekken. Hebben beide geweldig werk geleverd en vooral overmars."

Ik als PSV-supporter blijf het toch opmerkelijk vinden dat veel Ajax-supporters zo blij zijn met hun bestuur. Er staat een selectie die 104 miljoen heeft gekost. Dat is precies twee keer zoveel als wat de complete selectie van PSV heeft gekost. Maar intussen is het 4,5 jaar geleden dat je voor het laatst een prijs hebt gewonnen en zelfs al meer dan 32 maanden dat je voor het laatst koploper was. Dan mag je, ondanks die vette bankrekening die ze opgebouw hebben, toch niet tevreden zijn?

21 januari 2019 om 17:04

@cabinessence, Je hebt gelijk.
Overmars heeft een veel groter budget omdat Ajax een grotere club met meer uitstraling is dan PSV wat zijn onkunde ten opzichte van Brands duidelijk maakt.
En waar Ajax een onervaren ex-keeper spek en boon directeur maakt stelt PSV zwaargewicht Gerbrands aan.

21 januari 2019 om 17:30

Dat klopt maar je moet eerst een buffer opbouwen wil je wat kwaliteit kunnen kopen en Ajax was ook niet zo kapitaal krachtig 4/5 jaar geleden , Ajax hoeft niet bij de gemeente aan te kloppen om de grond onder het stadion te verkopen die moet gewoon zijn eigen broek ophouden , en ze hebben de mazzel gehad om wat spelers voor goed geld te verkopen dankzij Overmars en nu moet je straks blij zijn dat er niet een half elftal weggaat want anders kun je weer opnieuw beginnen dus zo makkelijk is het allemaal niet hoor .

21 januari 2019 om 18:45

Soms is de weg naar succes leuker dan de prijs zelf. Er zijn volgens mij heel wat Ajax fans die volop genoten hebben van de Europa league successen tot aan de finale en de groepsfase van de CL tot aan overwintering. Uiteraard worden ze afgerekend op prijzen maar ik vind amusement toch ook wat waard.

21 januari 2019 om 17:53

Nederland is te klein voor een grootmacht en de verdienste liggen in UK 10 tallen miljoenen hoger als hier in dit kikkerlandje !!!

Dan gaat het toch snel met Ajax. 2 steunpilaren kwijt in de organisatie en dadelijk ook 2 steunpilaren weg van het veld.

21 januari 2019 om 15:53

2? ..denk wel 4 op het veld.

Laat ze alstublieft vdsar overnemen... Marc Netto is toch wel een ander verhaal, ondanks een stroef begin als TD heeft hij zich uitstekend ontwikkeld in dit vak. Zou zonde zijn als Marc vertrekt net nu hij zo goed bezig is.

21 januari 2019 om 15:35

Stroef begin? Overmars lag jaren aan de ketting. Nu die ketting eindelijk os doorgeknipt zien we hoe goed ie is. Op wat foutjes na...( Richarlison, Lainez )

21 januari 2019 om 15:53

Dat zou ik nog niet eens foutjes willen noemen. Vooralsnog is die Richarlison een super wisselvallige speler die in het begin van een seizoen een paar wedstrijden erg goed speelt, waarna hij het seizoen maandenlang anoniem afmaakt. Lainez moet je ook nog maar zien wat dat gaat worden, al is überhaupt het feit dat hij naar Betis gaat vanwege slagvaardigheid wel een klein foutje natuurlijk.

21 januari 2019 om 16:58

Ik bedoel het natuurlijk ook op het gebied van slagvaardigheid.

21 januari 2019 om 17:44

Dus voor het gemak vergeten we die ellenlange lijst met Sanogo's, Zimling's, Orejuela's, Zivkovic's etc etc?

Overmars snap ik dat clubs hem graag zien komen, goeie handelaar met een goed oog voor talent.
Van Der Sar daarintegen is een ander verhaal. Hij heeft Ajax commercieel sinds hij op zijn eigen benen staat niet laten groeien. Ja Amerika en China worden er nu een beetje bijgetrokken maar daar is Ajax al jaren te laat mee.
De hele situatie met Bosz heeft hij slecht aangepakt. De manier waarop Bergkamp is behandeld is verre van correct gegaan, Wim Jonk idem. Daarnaast is de affaire Nouri waaruit ook weer blijkt dat Van Der Sar misschien wel een fantastische ballenvanger was gedurende zijn carriere maar op bestuurlijk niveau gewoon een middelmatige grabbelaar is.

21 januari 2019 om 15:40

Daarom wordt hij bij United ook director of Football en houdt hij zich dus bezig net voetbal, en dus niet met de commercie. Daarin gebruikt United al jaren de winnende formule dus zullen daar niet zo snel verandering in brengen

21 januari 2019 om 16:16

Pure onzin heeft al meerdere sponsors binnen gehaald is met het koninklijk paar naar China gereisd om deuren te laten openen voor meer sponsor deals. Geeft wel weer aan dat sommige echt geen kijk erop hebben en alleen maar op zijn Nederlands lopen zeiken om het zeiken zonder kennis van zaken.

Dubbel feest bij mij! Beiden ongeschikt voor Ajax. Die club verdient een goede AD en TD, die naast verkopen, ook nog goed kan inkopen!

21 januari 2019 om 15:44

Volgens mij voldoet Overmars dan prima aan het profiel wat je schetst. Of doel je nu puur op het mislopen van Lainez?

Sowieso ben ik erg benieuwd naar je argumenten, als je zegt dat ze ongeschikt zijn.

21 januari 2019 om 15:56

Tja want Tadic, Blind, Ziyech, Neres, Tagliafico, Onana en Sanchez waren natuurlijk dramatische aankopen..

21 januari 2019 om 16:06

Net zoals Orejuela, Cassiera, Kristensen, Lamprou, Johnson en Labyad.

21 januari 2019 om 16:26

Labyad is een prima aankoop, alleen als ziyech niet weggaat, (waar op gerekend werd) staat hij wissel. Elkebwedstrijd die labyad speelde deed hij het goed

21 januari 2019 om 16:31

Kristensen is (nog) niet afgeschreven, Lamprou kostte geen drol, Johnsen (driekwart van de mensen kan zijn naam geeneens spellen) was de gok wel waard voor 2 miljoen. Cassierra leek op den duur geschikt als basisspeler. Ik vind van jouw lijstje alleen Orejuela écht een miskoop. Maar zelfs dan, knappe TD die geen enkele miskoop doet in zijn hele carriëre.

21 januari 2019 om 16:59

Kristensen is een prima back die steeds beter gaat voetballen. Bovendien heeft hij een voorzet die 10 keer beter is dan die van mazzraoui die een beschamende voorzet heeft.

21 januari 2019 om 17:08

Blind een goeie aankoop? Laat me niet lachen. Die werd gisteren voor de zoveelste keer voorbij gelopen door de verschillende Heerenveen aanvallers - vooral Lammers. De beste jongen kan totaal niet verdedigen, ook al een paar keer pijnlijk duidelijk in Oranje. En noem naast de betere aankopen ook even die rits miskopen, die je vantevoren aan zag komen. En de huidige selectie is nog steeds niet op orde na al die jaren Overmars. Geen tweede keeper, amper (snelle) verdedigers, een hok vol middenvelders die zowel achterin als voorin worden geposteerd. Gistermiddag van origine 8 middenvelders in je elftal. Ja hoor, prima ingekocht. En dan heb ik het nog niet eens over die trainer gehad. Ook de zoveelste blunder.

21 januari 2019 om 22:10

@pinko

Blind is zeker wel een goede aankoop.

Blind is top als verdedigende middenvelder:
(destijds op die positie Ajax speler van het jaar, wat hem een transfer naar United opleverde), maar kwetsbaar als verdediger.

Imo ligt het dus niet aan Blind, maar aan de trainers. Maar die zullen het wel beter weten dan ik. Waarschijnlijk omdat Frenkie er nu staat is er geen plek en omdat hij vaak in de verdediging heeft gespeeld, wordt dat als een optie gezien.

Paar jaar terug was er alleen maar kritiek jegens Overmars, nou moeten andere clubs van hem afblijven haha, het kan allemaal zo snel gaan.

21 januari 2019 om 15:40

Ja dat is zo, maar toch zijn er buiten om goede resultaten (voor Nederlandse clubs) de afgelopen jaren geen een prijs gepakt. En dit ligt natuurlijk aan de spelers, de trainer maar ook wel aan degene die dit samenstelt. De kans dat er dit jaar niks wordt gewonnen is best aanwezig. Dus goede selectie, hoge transferwaarde, transferrecords gebroken maar geen prijzen.

21 januari 2019 om 15:45

De kritiek was volkomen terecht. Je verkoopt Milik (terwijl duidelijk gezegd werd dat hij koste wat kost bij Ajax zou blijven) en haalt er Sanogo voor terug? Het is maar dat Dolberg toen doorbrak, want anders had Ajax een serieus probleem. Ook Zimling was een enorme misser die je punten in de Cl heeft gekost. Beide spelers die ik net heb opgesomd waren weliswaar gehuurd, maar hebben sportief letterlijk niks toegevoegd. Nu doet hij het inderdaad veel beter.

21 januari 2019 om 17:00

Je weet toch dat de RVC in die tijd alles tegenhield wat maar geld kostte?? Hij had geen keuze. Nu heeft ie de vrijheid en zie wat er gehaald wordt

21 januari 2019 om 15:47

Overmars gaf geen geld uit, dat was het verwijt. Dat is nu wel anders.

21 januari 2019 om 15:57

Overmars mocht geen geld uitgeven.

21 januari 2019 om 17:00

Hij werd tegengehouden door de RVC

21 januari 2019 om 16:16

Doet me denken aan Brandts bij ons. Die begon ook met aankopen als Manolev en Lestienne. Blijkbaar hebben de heren gewoon even de tijd nodig een team te bouwen waar ze op kunnen voortborduren.

21 januari 2019 om 17:01

"doet me denken aan Brandts bij ons. Die begon ook met aankopen als Manolev en Lestienne."

Manolev kwam in 2009, Brands pas in 2010. En Lestienne werd gehuurd en was dus geen aankoop (en dat was bovendien pas in 2015, dus niet toen Brands net begon).

21 januari 2019 om 17:44

Wat een slechte voorbeelden perPSV, zoals cabinessence al aangeeft... Bovendien vond ik manolev zo slecht nog niet, ja zijn voorzet was niet heel erg goed, maar hij is vooral kapot gemaakt door Gijp en VI waardoor de gehele publieke opinie werd vervormd en zelfs onze eigen supporters hem belachelijk begonnen te maken. Lestienne was een prima toevoeging op de selectie destijds, maar als je zijn privé problemen in dat seizoen in ogenschouw net, is het helemaal niet zo vreemd dat hij niet goed uit de verf kwam.

23 januari 2019 om 02:43

Excuus, niet de beste voorbeelden, maar de meeste jongens die ik in gedachten had zijn na PSV wel geslaagd haha. Ondanks dat, de eerste paar selecties onder Brands waren matig, het is pas later losgekomen.

Ik zeg: of op doel volgende wedstrijd of naar United.

Overmars, De Ligt, De Jong, Ziyech, Onana, Van de Beek (?), Van de Sar, Tagliafico (?), Neres. Er is een hoop werk aan de winkel voor Ajax voor komend jaar denk ik zo.

21 januari 2019 om 15:45

Je hoeft ze niet allemaal te verkopen natuurlijk.

21 januari 2019 om 15:56

De Ligt en de Jong gaan natuurlijk sowieso. Ziyech heeft aangegeven een stap te willen maken, dus mits er interesse is die hij ook aantrekkelijk vind dan gaat hij ook. Onana staat volgens mij ook wel in de belangstelling van meerdere clubs. Van de Beek schijnbaar ook, al zie ik hem niet per se weggaan inderdaad. Neres mocht deze winter al weg vanwege het astronomische bod. Mochten ze terug komen in de zomer dan is hij natuurlijk ook weg. Tagliafico hoor ik weinig over qua interesse, maar is natuurlijk wel een interessante optie. Kortom, velen zullen wel degelijk weggaan. Sowieso de hele "spine" van je elftal. Dat moet niet onderschat worden.

Van der Sar lift mee op het goede werk van Overmars. Die gaat Ajax niet missen.

Nu maar afwachten op die Chinees of Arabier die meteen heel Ajax opkoopt.

21 januari 2019 om 18:00

we zullen ermee moeten leven dat in de toekomst alle Ned. clubs in buitenlandse handen zullen zijn .vd Sar en Overmars gaan de oversteek maken naar UK en zoals bekend is word daar het 10 voudige betaald voor deze functies als hier en dat is het verschil en voor deze beide heren kassa !!!

21 januari 2019 om 21:09

Ja en twee straten verderop in Engeland eten ze uit een vuilnisbak. Ongelooflijk dat de fans daar de torenhoge ticketprijzen en zwaar overbetaalde diva’s nog tolereren.

Een director of Football is toch een Engelse vorm van TD. Daarin lijkt Van de Sar me niet geschikt. Dit kun je commercieel wel goed inzetten.

Van der Sar... strik erom en naar Manchester brengen. Wat heeft die nu toch laten zien in Amsterdam? Totaal ongeschikt als directeur.

21 januari 2019 om 22:25

United krijgt Blind (meelopertje) er gratis bij

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
4.Arsenal6625
5.Chelsea6621
7.Everton496
8.Watford490
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
O. SolskjærAanvaller
David de GeaDoelman340
P. PogbaMiddenvelder3113
R. LukakuAanvaller3012
M. RashfordAanvaller2910
V. LindelöfVerdediger271
L. ShawVerdediger261
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

3 fans
Coach, 47 jaar
SeizoenClub
2013-2014 Southampton
2009-2012 Espanyol
1998-2002 Argentinië
1994-2006 Espanyol
Laatste voetbalnieuws

Pochettino mist mogelijk ‘key player’ tegen Ajax: ‘Ik ben niet optimistisch’

Mauricio Pochettino rekent niet op de inzetbaarheid van Moussa Sissoko in de eerste wedstrijd tegen Ajax in de halve finale van de Champions League. De middenvelder kampt met een liesblessure, die...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 22 april
Vertegenwoordigers van Real Madrid reizen deze week naar Londen om de onderhandelingen over Harry Kane te openen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren