Komst Bazoer leidt tot ‘verbazing’: ‘Het liep natuurlijk best goed’

Zaterdag, 19 januari 2019 om

FC Utrecht zette voor de winterstop een goede serie neer met een middenveld bestaande uit Urby Emanuelson, Joris van Overeem en Simon Gustafson. Dat trio krijgt er in de tweede seizoenshelft echter flinke concurrentie bij, aangezien de Domstedelingen Riechedly Bazoer tot het einde van het seizoen huren van VfL Wolfsburg. Emanuelson is benieuwd hoe deze situatie in de komende maanden gaat uitpakken.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Denk jij dat Riechedly Bazoer dit seizoen een basisplaats gaat veroveren bij FC Utrecht?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

29 reacties (laatste reactie door cyberize7x)

het liep helemaal niet goed, dat er wat gewonnen werd klopt wel, maar dat had niet met goed of overtuigend spel te maken, en ook staat Utrecht hoog omdat Vitesse en AZ zoveel punten lieten liggen, inmiddels is Vitesse Utrecht alweer gepasseerd

het voetbal is onder Advocaat nog steeds zeer matig. Met name in de aanval en middenveld geen vlotlopend geheel.

Gustafsson, Emanuelson, v Overeem, vd Streek zijn te wisselvallig qua spel

dus een kwaliteitsinjectie was hard nodig, nu nog een scorende spits

19 januari 2019 om 13:43

Ja indd, dan is zo’n stabielspelende speler als Bazoer welkom. Zal voor de breedte zijn gehaald en voor de concurrentie. Zie hem in de loop van het seizoen wel een basisplaats pakken, mits hij zijn Ajaxniveau weer kan halen. Want wat speelde deze man verschrikkelijk slecht de laatste maanden.

19 januari 2019 om 14:23

Stabielspelende speler heb je bazoer zien spelen de laatste jaren

19 januari 2019 om 14:28

Een scorende spits lijkt me niet nodig, nu Venema zich steeds meer gaat profileren.
Die moet gewoon een kans krijgen in de tweede seizoenshelft.

19 januari 2019 om 17:13

Exact. Dat is nu geen prioriteit. Alleen als Dessers en/of Bahabeck/makienok vertrekken dan is een extra spits noodzakelijk. Nu met Bazoer heb je op het middenveld ook een mooie extra optie erbij en hopelijk bewijst hij dat hij gretig is en vol voor die basisplek wilt gaan.

19 januari 2019 om 14:45

Waar is trouwens die Rico strieder gebleven? Vond hem altijd wel goed. Is hij al hersteld van die kruisband blessure of is hij weg bij Utrecht?

19 januari 2019 om 15:09

Strieder is geblesseerd, heeft steeds terugslag

Mooie toevoeging voor utrecht lijkt me!
Bazoer wel afgegleden zeg, werd door fans al Barcelona ingepraat!

19 januari 2019 om 14:27

bazoer is niet afgegleden, hij heeft namelijk nooit laten zien de (sub)top uberhaupt aan te kunnen.
Sorry hoor, maar ik als Ajacied, en vele vele met mij, waren compleet klaar met die gasten als Bazoer en Gudelj. Er zijn altijd pubers die na een paar passjes al schreeuwen dat onze spelers naar Barca kunnen, maar in feite hadden die gasten nog niks laten zien op het veld, en geen of misschien 1 wedstrijd beslist.

Nee, je zegt dit alleen maar om een soort gelijk te halen. Terwijl dat gelijk er niet is: hij IS niet afgegleden; hij behoorde nooit tot de s(sub)top.
En sorry, maar velen van ons zagen dit allang.
Misselijk mannetje, misselijk gedrag.

Gevalletje Kishna, Kluivert, Gudelj, El Ghazi, Tete, vd Wiel, etc

Vergelijk die namen nu eens met De Ligt of De Jong

19 januari 2019 om 14:36

De media speelde hier een cruciale rol in. Er werd op sommige media al verkondigd als toekomst Ajax, Nederlands Elftal, gouden kwartet etc. Dat was toen met Bazoer, Tete, Riedewald en El Gazhi op bijvoorbeeld Voetbal International.

Ik denk dat er met een goede begeleiding (niet perse vanuit Ajax) meer had ingezeten voor deze spelers. Ze speelden in de basis en kwamen op de bank te zitten. Je kan net als vd Beek proberen te praten (wat bij hem heeft geholpen) of je kan gigantisch hard trainen en jezelf verbeteren. Buiten El Gazhi hebben de andere eieren voor hun geld gekozen. Ik vond de keuze van Bazoer met Wolfsburg nog niet eens zo heel gek, al kwam hij wel ervaring te kort.

Ik heb het idee dat de Jong ook niet zo snel gaat stijgen in het buitenland, dat heb ik bij de Ligt overigens wel.

19 januari 2019 om 14:38

Echt populistisch dom geneuzel. Elke krant, journalist, analiticus, trainer was het er over eens dat Bazoer echt een enorm talent was. Maar jij als "supporter" wist natuurlijk allang anders. Daarnaast is een Tete of een Vd Wiel of Kluivert toch helemaal niet geflopt? En Bazoer heeft inderdaad veel en veel te veel sterrenallures, maar het is echt geen misselijk mannetje. Komt over als een beschaafde kerel in z'n interviews. Heeft alleen totaal geen zelfreflectie.

Ik weet zeker als Frenkie flopt, jij als eerste zo'n reactie weer gaat neerzetten.

19 januari 2019 om 15:02

Tete en van de Wiel in dit rijtje? Omdat? Vooral tete...

19 januari 2019 om 15:31

Van der Wiel is nog vreemder hoor. Meer dan 120 wedstrijden voor Psg. Enige die echt in de top heeft gespeeld

19 januari 2019 om 16:10

Vooral Tete? Ik snap niet waarom iedereen denkt dat het zo’n topper is. Hij is nog nooit in zijn carrière een basisspeler geweest! Bij Ajax heeft hij de concurrentiestrijd nooit kunnen winnen van Veltman, die er volgens vele volgers niet van kan, en bij Lyon heeft hij ook maar enkele basisplaatsen afgedwongen.....

19 januari 2019 om 16:31

Ik bedoelde meer qua mentaliteit, daarin vind ik wiel en tete niet bij die anderen passen. Inderdaad heeft vd wiel de grootste carrière gehad, maar riedewald en tete zijn nog jong, kan maar zo dat een van beide alsnog een paar stappen maakt

19 januari 2019 om 17:01

@thugvz en precies praters zoals jij maken de verhalen grappig op Vz.
Bazoer had een air om zich heen die gewoon zo vervelend was. Die hele lichting met Gudelj en El Ghazi en Kishna en die gasten bij elkaar zorgde gewoon voor een slechte mix.

En sorry hoor, vd Wiel heeft gewoon mazzel gehad bij PSG maar heeft er verder niks van gebakken. Laten we gewoon het NL elftal als maatstaf nemen ok?

Hij kan/kon een Tete/van rhijn/janmaat niet uit de basis van het NL elftal spelen maar speelde wel bij Psg, dus top? Kom op man.

Nogmaals: gasten die naast hun schoenen lopen/liepen. Kluivert zelfde.
Tete heeft ook iets aparts ja, in negatieve zin. Soort van nonchalance.

Adieu!

19 januari 2019 om 17:06

Het grote talent van Bazoer is makkelijk te verklaren. Hij had op jonge leeftijd een imposant lichaam. Dan heb je op je 16de het fysiek van een 25 jarige terwijl je in de jeugd tegen allemaal 'jongetjes' speelt. Daarnaast kon hij best aardig een balletje trappen. Dan val je al snel op en dat is de reden dat hij in de jeugdelftallen werd gezien als de 'nederlandse Viera'.

Eenmaal in het eerste tussen de grote mannen vielen zijn kwaliteiten minder op en stagneerde zijn ontwikkeling helaas.

19 januari 2019 om 18:43

Dat zijn ontwikkeling stagneerde komt door een verkeerde mentaliteit. Als ik de verhalen over Bazoer mag geloven kan hij gewoon niet met tegenslagen om gaan. Talent on het ver te schoppen heeft hij in mijn ogen gewoon.

19 januari 2019 om 21:39

De Nederlandse spelers die jij opnoemt ('om het Nederlands elftal als maatstaf te nemen'..) hebben juist wel (jong)Oranje gehaald...en bv. PSG, OL en AS Roma zijn ook geen amateurclubjes dus wel een beetje erg overdreven negatief.

Dan zal denk ik Van Overeem zijn basisplaats gaan kwijtraken denk ik gedurende de tweede seizoenshelft. We gaan het meemaken.

19 januari 2019 om 15:10

Mag toch hopen van niet. Vind Gustafson en Emanuelson allebei ontzettend overschat en deze mogen allebei in hun handjes knijpen dat ze er in staan. Lijkt me dat een van deze 2 kind vd rekening wordt.

Ookal loopt het goed , je moet altijd verder kijken en denken. Mocht je blessures krijgen dan is het toch mooi dat je een gelijkwaardige speler kan inbrengen . En een beetje concurentie kan geen kwaad, houd de boel een beetje scherp.

Lijkt me niet meer dan normaal dat bij een (sub)topploeg sprake is van concurrentie. Net wat Emanuelson ook zegt. Ben alleen benieuwd wat Bazoer gaat brengen. Is al een hele tijd niet meer op het niveau van toen hij bij Ajax speelde.

het loopt niet goed daarom is ie juist gehaald

Deze jongen werd nog harder gehypt dan Frenkie nu. Benieuwd of we die over een aantal jaar ook bij Utrecht gaan zien

19 januari 2019 om 15:12

Nou dat denk ik niet. FdJ is mentaal heel sterk en down to earth. Die komt zeker nooit bij Utrecht terecht tenzij hij een zware blessure krijgt en zijn niveau nooit meer zou halen.

Bazoer is een zeer talentvolle speler maar met een belabberde mentaliteit dat hem iedere keer weer opbreekt. Hij gedraagt zich als een ster maar speelt als 1 die aan het doven is.

19 januari 2019 om 17:14

Gelukkig is FC Utrecht bij uitstek de club die jongens met een stempel weer aan het voetballen krijgen. Dick beheerst dat uitstekend en gelukkig heeft Bazoer ook voor zichzelf besloten dat een stap terug doen niet perse zo slecht hoeft te zijn. Nu is het alleen wel zaak dat hij bewijst dat hij echt wilt en kan dat laten zien door op de trainingen met het mes tussen de tanden te spelen zodat Dick binnen enkele weken niet meer om hem heen kan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

FC Utrecht

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
10.AZ40
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
E. EliaAanvaller40
G. KerkAanvaller42
M. MahiAanvaller31
M. PaesKeeper30
T. NijhuisKeeper10
Voor de complete selectie: Clubpagina FC Utrecht.

83 fans
Middenvelder, 34 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 20 oktober
Hendrik Van Crombrugge en Anderlecht gaan met elkaar om de tafel. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren