‘Het zou goed kunnen dat ik mijn contract niet uitdien bij ADO Den Haag’

Vrijdag, 18 januari 2019 om

Nasser El Khayati wordt met grote regelmaat in verband gebracht met een vertrek bij ADO Den Haag, maar de spelmaker is niet de enige speler van de club die aast op een stap hogerop. Ook Danny Bakker geeft vrijdag namelijk te kennen ADO niet als het eindstation in zijn carrière te beschouwen.

De 24-jarige middenvelder is al enkele jaren een vaste waarde bij ADO. Bakker was aan het begin van dit seizoen vanwege blessureleed drie maanden uit de roulatie, maar vlak voor de winterstop wist hij zijn basisplek te heroveren. "Het zou goed kunnen dat ik mijn contract, dat loopt tot 2021, niet helemaal uitdien bij ADO Den Haag. Dat is toen ik vorig jaar mijn contract verlengde ook zo besproken met de club en mijn management", vertelt hij aan Omroep West.

Bakker doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van ADO en maakte in het seizoen 2012/13 zijn Eredivisie-debuut voor de club uit de Hofstad. Hij speelde sindsdien 143 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor 8 doelpunten en 5 assists. De middenvelder erkent dat het einde van zijn periode bij ADO nadert.

"Het gevoel dat ik klaar ben voor een nieuwe stap in m'n carrière komt steeds dichterbij. Ik merk dat ik steeds meer opensta voor iets nieuws, een nieuwe prikkel", legt hij uit. "Het moet dan uiteraard wel een club zijn die bij mijn speelstijl past en ook de trainer en omgeving zijn belangrijk voor mijn keuze."


Poll

Zie jij Danny Bakker op termijn voor een Nederlandse topclub spelen?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

9 reacties

Volgens mij een bruikbare speler voor een club als Heerenveen, Zwolle of misschien Utrecht. Veel hoger zie ik hem niet terecht komen eerlijk gezegd.

Ik gun het hem van harte, maar heel eerlijk gezegd vind ik hem een grijze muis bij Ado. Zal alleen transfervrij bij een andere, gelijkwaardige club terecht komen. Kan mij niet voorstellen dat een grotere club gaat betalen voor hem. Gewoon lekker de lieveling van het Adopubliek worden en laten zien dat clubliefde nog bestaat. Heeft hij het gewoon goed gedaan in zijn carrière en valt hij na zijn carrière, juist daarom meer op. Maar laat hem alsjeblieft mijn ongelijk bewijzen...

19 januari 2019 om 00:03

Grijze muis? Bijna topscoorder in de eredivisie als middenvelder! Maar oke, jij hebt er waarschijnlijk verstand van!

19 januari 2019 om 00:50

Hij heeft 0 keer gescoord dit jaar... bijna topscorer?

Deze jongen vaak zien spelen omdat ik in de regio woon..(ben Ajacied) maar deze jongen mag blij zijn dat hij eredivisie speelt wat een beperkte speler is dit!! Zou hem als club hierop aanspreken en 2 wedstrijden schorsen wie denkt hij dat hij is?

19 januari 2019 om 00:02

2 maandsalarissen boete en contract verscheuren, of beter nog naar het 2e elftal zetten tot 2021. Dat zal m wel leren, waar haalt die schafuit het vandaan om enige vorm van ambitie uit te spreken

Wat een grapjas joh kan bij ADO net mee komen en is echt 1 van de mindere op het middenveld, vraag me af waar die naar toe wil misschien ergens cashen nog maar sportief gezien gaat die niet hogerop komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

ADO Den Haag

Stand
Actuele wedstrijden

3 fans
Middenvelder, 24 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 22 november
Manchester United kijkt naar winterse versterkingen voor de aanval. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren