‘Emery moet een puinzooi opruimen, dat stond niet in de vacature’

Vrijdag, 18 januari 2019 om

Jamie Carragher neemt het op voor Unai Emery. De trainer van Arsenal heeft het moeilijk: na recente nederlagen tegen Liverpool (5-1) en West Ham United (1-0) staan the Gunners alleen nog op basis van doelsaldo op de vijfde plek, boven het opgestoomde Manchester United. Volgens Carragher hebben de criticasters van Emery weinig oog voor de dieper gewortelde problemen in het Emirates Stadium.

Toen Emery werd aangesteld als opvolger van Arsène Wenger, zo schrijft Carragher in The Telegraph, was het de vraag met wat voor 'erfenis' de Spanjaard aan de slag moest gaan. "Dat is nu duidelijk: een janboel. Een ongebalanceerd elftal, een wisselvallige sterspeler (Mesut Özil, red.), buitensporige contracten die ver boven de marktwaarde zijn, een hoog aangeslagen international die zijn contract laat aflopen (Aaron Ramsey), een algemeen directeur die op weg was naar de uitgang (Ivan Gazidis, vertrokken naar AC Milan) en een hoofd scouting (Sven Mislintat) die, na het maken van meerdere fouten in een korte tijd, ook op het punt staat om te vertrekken."

"Emery moet een puinzooi opruimen", concludeert de voormalig verdediger van Liverpool dan ook. "Wat nog erger is, is dat er geen geld beschikbaar is om dat lange proces mee aan te vangen. Dit stond allemaal niet in de vacature, toen het vertrek van Arsène Wenger werd aangekondigd. Het warrige handelen van het bestuur is nu voor iedereen zichtbaar. Tijdens mijn carrière werd Arsenal nog gezien als een club die low key, maar slim opereerde. Het was een voorbeeld voor andere clubs."

Donderdag liet Emery nog doorschemeren dat de supporters niet hoeven te rekenen op veel nieuwe spelers, deze maand. "Het is niet makkelijk om in deze transferperiode spelers binnen te halen die ervoor gaan zorgen dat we beter gaan voetballen dan we nu doen", aldus Emery. "De club werkt eraan. We kijken of het mogelijk is om spelers op huurbasis over te nemen. Als er spelers zijn die een bijdrage kunnen leveren, dan kunnen we dat misschien doen."Gerelateerd

34 reacties (laatste reactie door hoogindeconcen)

Ik kan me hier goed in vinden. Ik vond het dan ook vrij opmerkelijk om recent allemaal klagende Arsenal fans te zien die deden alsof het opstellen van een of twee andere spelers tot een hele reeks andere resultaten zou hebben geleid. Dit in de wetenschap meenemende dat mã©t die een a twee spelers in de ploeg Arsenal ook al vaak genoeg door het ijs is gezakt.

Emery ziet het schijnbaar op basis van bepaalde zaken in sommige spelers niet zitten. Je moet een trainer wel de tijd geven het team echt naar zijn hand te zetten. Het meest jammerlijke voor Arsenal en de fans is dat er weer van bovenaf geen steun lijkt te zijn er niet de portemonnee eens flink kan worden opgetrokken zoals dat bij andere clubs wel wordt gedaan. Zo blijft Emery in dit geval zitten met een team dat hij niet kan invullen zoals hij wil en dat spelers waarin hij het niet ziet zitten onderdeel blijven van datzelfde team. Dat lijkt me geen gemakkelijke situatie om in te werken.

Vooral defensief heeft Arsenal echt enorm noodzaak aan een paar flinke versterkingen.

18 januari 2019 om 18:48

Het bestuur (lees Kroenke) verneukt de hele club. Arsenal is stinkend rijk, maar ze hadden allang de portemonnee moeten trekken voor niet 1, maar 3 toppers. Nu moet je een hele zooi gaan vervangen, aangezien er amper iemand van niveau is. Los daarvan mogen we zeker wel klagen over Emery. Over het verhaal met Ozil begin ik maar niet, daar is niets van te volgen. Over zijn tactische keuzes mag je zeker wel kritiek hebben. Als je als (top)trainer na zoveel potjes niet ziet dat 3 cv's niet werken, dan mis je toch echt iets. Je hebt er totaal niet het spelersmateriaal voor en het leidt van wanprestatie tot wanprestatie. Dan heb je het aanvallende gedeelte wat om zeep wordt geholpen door die klote opstelling, nul creativiteit, nul aanvoer. Nee echt, ik zou het beter doen.

18 januari 2019 om 19:09

Arsenal heeft geld zat, maar het salarishuis zit tot de nok gevuld waardoor er niks gedaan kan worden. Onder Wenger/gazidis zijn er veel te grote salarissen betaald aan spelers die het niet waard zijn. Neem een Mkhitaryan die op 180.000 pond per week zit.

Ozil verdient ook veel te veel voor wat hij laat zien. Het is echt een gehandicapte sterspeler om het maar plat uit te drukken. Hij kan heel goed de onmogelijke oplossing zien en uitvoeren, maar je speelt wel constant met een man minder omdat meneer te traag, te slap en simpelweg te weinig voorstelt wanneer er geknokt moet worden.

Dat kom je alleen mee weg als je een erg solide basis achter hem hebt staan. Alleen de echte topteams hebben dat en dan nog zal je zien dat het niet ideaal is wanneer je tegen gelijkwaardige teams komt te spelen.

Het switchen naar drie verdedigers is ook puur om Kolasinac meer naar voren te kunnen zetten, hij is erg belangrijk in de aanvoer, en je met gebreken achterin zit. We hebben alleen Sokratis als waardige verdediger, de rest mist allemaal wat dus hij is constant aan het puzzelen wat de minste schade oplevert.

Wij zijn momenteel de club die Jenkinson 2.5m pond per jaar geeft, dat kost tijd en rare gezichten om dat op te lossen.

18 januari 2019 om 19:14

Emery moet inderdaad gewoon een fatsoenlijke kans krijgen. Hij is puur bezig geweest met het team zo veel mogelijk punten te laten pakken, en totaal niet hoe hij Arsenal graag in de toekomst zou willen zien spelen. Daar is de disbalans te groot voor, en ik verwacht dan ook dat hij alle steun zal krijgen binnen het bestuur. Het is zo afgesproken.

Onder Wenger was ook op het laatst duidelijk dat er niks gekocht kon worden omdat er eerst salariskosten vrij moet worden gemaakt. Arsenal heeft geld genoeg en gaat dat straks ook best wel uitgeven, maar eerst moet er plek worden gemaakt.

18 januari 2019 om 20:48

Denk jij echt dat er genoeg uitgegeven gaat worden? Ik betwijfel het namelijk ten zeerste. Daarnaast mag Emery zeker de tijd krijgen, maar mag je wel degelijk benoemen dat hij ook meerdere fouten heeft gemaakt die nergens voor nodig waren. Die opstelling veranderen is leuk en aardig, maar Emery is daarin net zo koppig als Wenger. Zoveel mogelijk punten halen ja? Als dat zo was dan was hij na 2 wedstrijden al gestopt met die verlepte 3421. De disbalans is namelijk nog erger in die opstelling. Maargoed, daar kan ik nog een heel betoog over schrijven. Wat betreft het geld uitgeven. Ik vind het een groot lulverhaal. Het is te triest voor woorden dat wij zo aan de grond zitten en bang zijn voor de FFP! Dit ligt 1000% aan het bestuur en aan Kroenke. En guess what, velen daarvan zitten nog steeds bij de club en Kroenke heeft nu 100% van de aandelen. Waarom denk jij dat er dan wat gaat veranderen? Leuk hoor al die nieuwe sponsor deals die in de zomer in gaan, maar dan lopen we alsnog lichtjaren achter! Woehoe, we krijgen dan een transferbudget van 100 miljoen... Daar lacht onze beoogde concurrentie om. Wij moeten van die 100 miljoen minimaal 5 basisspelers halen. Dat is toch niet realistisch? Zelfs 2 lukt niet. Wij hopen elk jaar weer op gelukstreffers a la Torreira, want anders gaat het nooit werken. Dat is toch van de zotte? Liverpool heeft dit elftal van nu in 2,5-3 jaar opgezet. Gaat ons dat ook lukken? Ik heb hier ernstige twijfels bij. Als wij 1 topspeler per zomer halen heb je over 5 jaar de benodigde posities versterkt, maar ben je ondertussen Aubameyang, Lacazette, Ozil en Torreira weer kwijt. Dan mis je daar weer 4 spelers. Om ooit weer bij te komen zal Kroenke 2 transferperiodes geld bij moeten lappen, maar dat gaat nooit gebeuren.

18 januari 2019 om 22:52

Al lapt Kroenke deze winter 100 miljoen dan nog kunnen we geen grote aankopen doen vanwege het salarishuis. Komende zomer komt er minimaal 100m vrij om uit te geven, maar dat zal idd niet genoeg zijn om een capabele selectie te hebben, dus zal t minimaal 2 seizoenen duren (huidige incluis) om weer te kunnen concurreren.

19 januari 2019 om 01:27

Dat salarishuis is dan toch een lachertje? Ik snap dat het niet kan, maar tegelijkertijd vind ik het in en in triest.. We moeten nog maar eens zien of we al die "hoge" contracten weg krijgen. Wie wil Jenkinson nou hebben? Het scheelt dat Cech, Ramsey en Welbeck hun contracten aflopen/stoppen. Wil iemand Koscielny nog hebben? Hoe zit het met Mkhitaryan? Blijft Ozil? Gaat het salarishuis omhoog? Dat zal wel moeten, anders krijg je ook geen goede aankopen. Te veel vragen en te weinig signalen die erop duiden dat het wel goed zal gaan in mijn ogen. Twee seizoen hierna nog: Lacazette en Aubameyang zijn dan al 30+, Ozil is dan 32 of weg, Sokratis zal 30+ zijn, Monreal zal weg zijn etc etc. Heb je in die twee seizoenen een compleet nieuwe selectie gerekend? Want dat zal het moeten zijn als we weer op niveau willen komen.

19 januari 2019 om 04:12

Er moet echt heel veel veranderen. Van de huidige spelers mogen of gaan sowieso Cech, Ospina, Martinez, Lichtsteiner, Koscielny, Elneny, Chambers, Welbeck, Ramsey, Mhkitaryan, Jenkinson en Iwobi gaan van mij. Alleen is het niet realistisch om te verwachten dat je in een zomer ineens 11 spelers laat gaan. Wat mij betreft worden Nelsson en Smith-Rowe volgend jaar doorgeschoven, die gaan het sowieso niet minder doen dan Iwobi en Mhki.

19 januari 2019 om 10:43

Maar dat is dus het probleem Stravven. Zoveel spelers die weg moeten/vervangen moeten worden en zo (relatief) weinig geld. Iwobi zal trouwens echt niet weg gaan. Die is een van de lievelingetje van Emery lijkt het. Maar dan nog. Volgens de geruchten hebben we straks elke zomer (met de nadruk op zomer) een transfer budget van 100 miljoen. Hoewel dat meer is dan wat we ooit hebben gehad, ga je daar nooit de aansluiting mee krijgen. Jij noemt 12 spelers die weg moeten/mogen. Van de huidige beste 11 (in mijn ogen dan) mis je minimaal 4 posities die niet goed genoeg bezet zijn (minimaal 1 winger, Xhaka moet vervangen worden, nieuwe linksback en minimaal 1 nieuwe CV). Dat heeft prioriteit nummer 1 en zal in mijn ogen met basiselftal kwaliteit spelers moeten worden opgevuld: oftewel hele grote talenten, oftewel spelers rond de 26 die een significante verbetering zijn op wat we hebben. Daarnaast zul je dan nog bijna een heel elftal aan spelers als back-ups moeten halen. Dat zal wel 5 jaar gaan duren en tegen die tijd ben je Auba, Laca, Ozil, Torreira en Bellerin ook weer kwijt.

Welke fouten heeft Mislintat gemaakt?

19 januari 2019 om 04:12

Mhkitaryan zou ik toch wel een fout noemen. En het lijkt erop dat Mislintat naar Bayern gaat, dat is waar ze op doelen.

19 januari 2019 om 10:45

Tja, Mkhitaryan vind ik geen fout. Dat is het beste maken van een hele slechte situatie. Zowel Alexis als Mkhitaryan hebben niks klaargespeeld na hun transfer, waarbij ik vind dat Mkhitaryan het eigenlijk net wat beter heeft gedaan dan Alexis. Dat ze hem 200k per week salaris geven is inderdaad een fout, maar ik betwijfel of Mislintat daarvoor verantwoordelijk is.

De jaren Bergkamp Henry enz The Invincibles is ergens ook een vloek geweest voor Arsenal. Het is alsof je 100 miljoen wint in de loterij het in 4 jaar opmaakt en daarna weer van een modaal inkomen moet leven. Ik heb altijd het gevoel dat Arsenal fans hierdoor beinvloed raken en extra kritisch zijn en teveel verwachten van de huidige elftallen.

18 januari 2019 om 19:07

Dat is het probleem niet geweest. Na de gloriejaren om het maar zo te noemen kwam de bouw van het stadion. Kroenke moet gewoon bereid zijn te investeren in de club en dat is hij niet. Ik vond het heel jammer dat hij alles van Usmanov heeft overgenomen. 2 cvs en 2 buitenspelers zijn nodig. Ik zou ook nog graag een creatieve cm zien komen die tempo in het spel kan brengen. Maarja dat zijn heel veel eisen. Een top 5 finish is een prima seizoen naar mijn mening.

18 januari 2019 om 19:31

Er is echt wel geinvesteerd (de afgelopen tien jaar netto meer dan in Chelsea en Spurs, en tot vorig jaar, Liverpool) maar er is echt slecht technisch beleid gevoerd op denk ik drie punten.

- de spelers die gehaald zijn waren gemiddeld minder goed dan die de concurrenten voor vergelijkbare bedragen haalden

- de mislukte spelers zijn niet snel genoeg geloosd maar kregen lang kansen, waardoor ze uiteindelijk als onverkoopbare middelmaat op een te hoog salaris bleven hangen tot een (bijna) transfervrije exit

- Arsenal sprak de ambitie uit om net als United en City hun sterspelers nooit te verkopen, met het verschil dat die twee clubs wel de circa 100m inkomsten extra hebben om daarnaast nog extra aankopen te doen. Arsenal had daardoor nooit veel te besteden, terwijl Liverpool Chelsea en Spurs wel hun sterkhouders op de top van hun hype verkochten, om met de opbrengst vervolgens 3-4 echte versterkingen te kopen

18 januari 2019 om 20:38

@Hangover96. Ik snap dat jij continu hamert op die netto uitgaven, maar dat geeft in deze een vertekend beeld. De concurrenten haalden namelijk wel degelijk spelers voor hogere bedragen (buiten Spurs). Zij hadden echter hogere inkomsten door verkopen van hun topspelers. Dat is gelijk de reden dat Arsenal niet kan aanhaken. Het bestuur heeft er 1 grote puinzooi van gemaakt wat betreft contracten en uitgaande transfers. Dat geef jij zelf ook aan in jouw post. Alleen vind ik dan jouw conclusie wat betreft netto uitgaven nogal kort door de bocht. De echt grote aankopen van Arsenal (Alexis, Ozil, Lacazette en Aubameyang) zijn namelijk wel degelijk goed genoeg en vergelijkbaar met wat de concurrenten haalden voor dezelfde bedragen (Ozil is voor velen een discussiepunt, maar ik vind dat hij echt wel heeft laten zien waarom hij voor dat bedrag is gekocht). Het verschil is dat de concurrenten echt meer uitgaven. Waar wij in die 10 jaar 4 echt versterkingen hebben gehaald, heeft de rest er veel meer gehaald. En dat komt door twee dingen: investeringen van eigenaren en/of verkopen van spelers voor veel geld. Kroenke heeft 0 euro geïnvesteerd en daarnaast nooit iemand voor de hoofdprijs verkocht. Dan zul je dus altijd achterblijven.

18 januari 2019 om 19:35

Zo zie ik het helemaal niet, als je als club geen ambitie toont en Wenger niet eerder ontslaat en jarenlang zakken blijft vullen van een koe en hem geen eten geeft, dan is de melk een keer op hã¨. Er is zoveel mis bij die club en dat begint bij het bestuur.

18 januari 2019 om 19:36

Wat een onzin? Ten eerste doe je alsof Arsenal een jan modaal was. Arsenal zat echter ook voor die tijd al tussen subtop en top van Engeland. Daarnaast is een loterij juist een prachtige mogelijkheid om uit te bouwen. Met een beetje beleid investeer je dat geld en maak je een fortuin. Dat het Arsenal bestuur dat niet heeft gedaan is juist precies wat de fans ze kunnen verwijten. Iedereen zag een kans om definitief tot de elite toe te treden, maar Arsenal liet het na

18 januari 2019 om 22:02

Ok laat ik het zo zeggen, waren de Arsenal fans voor de glorietijd ook zo kritisch? Begrijp me niet verkeerd, ik bedoel het niet negatief. Ik vind het een prachtige club en moet toegeven dat ik te weinig weet van de ins en outs. Als buitenstaander valt het me gewoon op dat Arsenal fans de laatste jaren erg kritisch zijn, misschien zijn ze het ook wel zat na die jaren wanbeleid...

19 januari 2019 om 04:14

Timing was gewoon verre van optimaal. Tot pakweg 2008 was je stadion een van de grootste inkomstenbronnen, niemand kon toen voorspellen dat de tv-gelden zo enorm zouden stijgen. En juist omdat Arsenal die schuld van het stadion had kon het niet mee met de rest, net zoiets als wat Spurs de komende jaren gaat krijgen.

En fans van Arsenal zijn altijd al kritisch geweest, ook in onze hoogtijdagen was het verre van halleluja.

De jaren Bergkamp Henry enz The Invincibles is ergens ook een vloek geweest voor Arsenal. Het is alsof je 100 miljoen wint in de loterij het in 4 jaar opmaakt en daarna weer van een modaal inkomen moet leven. Ik heb altijd het gevoel dat Arsenal fans hierdoor beinvloed raken en extra kritisch zijn en teveel verwachten van de huidige elftallen.

Het enige wat Emery niks kwalijks genomen kan worden is dat hij het met de spelers moet doen van Wenger (aangevuld met torreira, Leno en Sokratis). Er is weinig tot geen geld omdat het salarishuis niet klopt en heel veel spelers te veel verdienen bij de club. Maar laten we nu niet doen alsof Emery een wonder moet verrichten. Strijden om top 4 met op papier, ozil auba en lacazette zo niet onmogelijk moeten zijn. Ja, de verdediging is kwetsbaar maar daar ben je trainer voor. Met Xhaka (achterin) spelen is ook een tactisch blunder geweest. Ozil buiten de selectie houden, prima ...maar het is zijn keus. Ozil heeft een aantal wedstrijden dit seizoen gewoon goed gespeeld. Dat je liever met Iwobi speelt of Mikhitaryan in het begin. Keuzes, en daar is alleen Emery verantwoordelijk voor. Mocht Emery geen top 4 halen, prima..niks aan de hand, zijn eerste seizoen met weinig aankopen of verversing is te billijken. Maar zijn keuzes en spelopvatting zullen wel steeds meer opgehangen worden aan resultaten naarmate hij langer daar zit.

Carragher legt zijn vinger op 1 van de zere plekken, maar er zijn er zoveel meer dan dat. Het begint bij het bestuur, wat eens wat geld moet uitgeven en ambitie moet tonen.

18 januari 2019 om 20:30

Precies dit. Arsenal voert een triest beleid, waardoor we al jarenlang achteruit gaan. De laatste jaren is die achteruitgang sneller gegaan en nu is het echt voor iedereen zichtbaar dat de club in grote problemen verkeerd. Ik snap alleen 1 ding van Carra niet: hoezo zegt hij dat Mislintat fouten heeft gemaakt? Die man zit er net een jaar en heeft al een paar goede spelers naar de club gekregen.

19 januari 2019 om 04:15

Mislintat is nogal aan het flirten met Bayern, dat is waar hij op doelt. En Mhki vind ik een vrij dure fout.

Carra slaat de spijker op zn kop.
Echter Liverpool heeft in dezelfde positie gezeten met zn gatenkaas achterin.
Doorpakken,durf te investeren en laat waar mogelijk goeie youngsters ook vechten voor een basisplek
Arsenal moet dat ook kunnen,alleen zitten ze ook nog opgescheept met een overbetaalde vedette die niet presteert.

18 januari 2019 om 20:28

Alsof Ozil de wortel is van alle problemen... De wortels van alle problemen is Kroenke en het bestuur wat zijn beleid uitvoert! Daarom heeft Arsenal al die tijd niet kunnen groeien. Het self sustaining model werkt alleen als je al aan de top staat, of wanneer je spelers hebt om voor flinke bedragen te verkopen. Dat heeft Arsenal niet (dankzij datzelfde bestuur onder andere), waardoor dat self sustaining model niet werkt. Jarenlang werd dit gemaskeerd door Wenger die CL haalde, maar sinds die CL inkomsten weg zijn is het helemaal drie keer niks...

Nou, wat had je dan verwacht? Het is toch allang duidelijk dat Arsenal al jaren slecht beleid voert?
Wat mij betreft doen ze het dit jaar zo ongeveer als verwacht, misschien zelfs ietsje beter. Maar ja, sommige mensen denken dat Arsenal nog een topclub is. Ze spelen nu voor het derde jaar zo rond de 5e/6e plek, en zakken alleen maar verder af. Ik zeg al een tijdje: Tottenham en Liverpool zijn er overheen gegaan, maar clubs als Everton en West Ham gaan er straks ook overheen, want die zitten in de lift en zijn in ontwikkeling, en investeren in de selectie. Arsenal heeft mazzel dat ze Aubameyang nog binnen hebben weten te halen, anders stonden ze nu 8e.

19 januari 2019 om 04:24

Ga toch weg man. Everton en West Ham hebben een hele lange weg te gaan voordat ze uberhaupt bij de top 6 kunnen aanhaken. Geef Emery tijd om de rommel van het bestuur op te ruimen, hij is er net een half jaar.

Bij PSG heeft hij onder andere Kimpembe en Rabiot serieus laten doorbreken, bij Sevilla spelers als Krychowiak, Rico, Bacca, Gameiro, Moreno, Vitolo, Banega en N'zonzi hun kans gegeven, en dat zijn niet de spelers waar veel voor is betaald.

Spurs doet het nu twee jaar beter, dat zegt vrij weinig. Die deden het ook een jaar of 7 beter dan Liverpool, en dat is ook niet echt meer zo. In het algemeen blijven de topclubs redelijk aan de top, zelfs als het slecht gaat.

19 januari 2019 om 12:42

Nou, ik vind dat je je wel af kan vragen of Arsenal nu inmiddels niet echt uit de top is gezakt. Het is al het 3e jaar op rij he, 2 jaar geleden 5e, en vorig jaar 6e. Qua selectie doen ze inmiddels echt wel heel veel onder voor Spurs en Liverpool hoor, en ik zie dat West Ham en Everton de laatste jaren ook goed in hun selectie investeren.
Kijk, als Arsenal vandaag van Chelsea verliest, dan staan ze 6e, en kan het gat met de nr. 7 zomaar 6 puntjes zijn, dat is niet zoveel meer, of wel? Die afstand is dan kleiner dan die tussen Arsenal en de nummer 4 hoor.
Wat ik al zei: Aubameyang is naar Arsenal gegaan, waarschijnlijk voor een riant salaris, maar verder ziet elke topspeler inmiddels ook wel dat Champions League spelen zeer onwaarschijnlijk wordt als je daar heen gaat. Ik noem ze subtop Engeland, geen top, en dat is nu al bijna 3 jaar correct.
Nog een jaar geen goede investeringen in de selectie doen, en clubs als Everton, West Ham en Leicester wel, en dan zal Arsenal moeten vechten voor een plekje in de Europa League, en heeft niemand het meer over CL.

19 januari 2019 om 13:06

PS de selectie van Arsenal is ook al redelijk op leeftijd, vooral achterin (lichtsteiner, Koscielny, Nacho, Sokratis, Cech is net gestopt) maar ook voorin (özil, Mikhitaryan zijn dertigers, Auba tegen de 30). Als je dan kijkt naar de selectie van Everton of Leicester, daar zitten veel meer spelers van vroeg in de 20 die nu al basis spelen. Dan zit je voor de komende jaren goed met je selectie, of je gaat er in ieder geval veel geld op verdienen. Op wie gaat Arsenal nou geld verdienen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Liverpool8557
4.Arsenal6626
5.Chelsea6621
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
A. LacazetteAanvaller3113
D. WelbeckAanvaller81
P. ČechDoelman70
D. IlievDoelman
B. LenoDoelman270
BellerínVerdediger190
S. BouldVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

5 fans
Coach, 47 jaar
SeizoenClub
2018- Arsenal
2013-2016 Sevilla
2012-2012 Spartak Moskou
2008-2012 Valencia
Laatste voetbalnieuws

Flater van Foster en rode kaart Deeney helpen Arsenal richting plek vier

Arsenal heeft maandagavond een belangrijke overwinning geboekt in de strijd om een plek in de top vier van de Premier League. Het team van Unai Emery zegevierde met 0-1 over Watford,...Lees verder

In de wandelgangen

Zondag 21 april
David Beckham wil winkelen bij Real Sociedad. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren