‘Patron’ Feyenoord vertrekt mogelijk: ‘Vraag me af of topclubs hem écht willen’

Donderdag, 17 januari 2019 om

Tonny Vilhena ligt nog tot medio 2020 vast bij Feyenoord, waardoor een vertrek komende zomer tot de mogelijkheden behoort. Gertjan Verbeek ziet de 24-jarige middenvelder wel in de Bundesliga acteren. De momenteel clubloze trainer stelt in gesprek met ELF Voetbal dat Engeland ook goed zou zijn voor de vijftienvoudig Oranje-international.

“Ik denk dat hij met zijn manier van spelen erg goed zou kunnen aarden in de Duitse Bundesliga. Misschien nog beter dan in Engeland. Maar ik vraag me wel sterk af of topclubs als Roma, Tottenham Hotspur, maar ook Bayern, Dortmund, Manchester City of Liverpool Vilhena écht willen. Dat zal niet voor de basis zijn”, aldus Verbeek, die Vilhena adviseert eerst een tussenstap te maken.

“Van wat ik op het veld zie, oogt hij mentaal krachtig”, vervolgt Verbeek over de middenvelder van Feyenoord. “Op het veld is Vilhena dominant, meer dan in voorgaande jaren. Hij is sinds het vertrek van Karim El Ahmadi de patron op het middenveld bij Feyenoord. Meer dan Jordy Clasie. Ik zie Vilhena ook niet meer door een ondergrens zakken.”

Verbeek stelt dat Vilhena niet meer beter wordt bij Feyenoord en wijst naar het 'schrijnende niveau' in de Eredivisie. De oefenmeester ziet dat de middenvelder nieuwe prikkels nodig heeft. “Betere teamgenoten, betere tegenstanders. Vilhena kan goed in de rol van controleur spelen, maar ook meer vooruitgeschoven. Ik vind hem volwassen spelen, het druistige van voorgaande jaren is ervan af.”


Poll

Verwacht jij dat Tonny Vilhena komende zomer vertrekt bij Feyenoord?


Gerelateerd

63 reacties (laatste reactie door memphisdepay)

Gertjan Verbeek zeurt. Vilhena is voor veel clubs in Europa een enorme versterking. Speler die beter functioneert naar mate de kwaliteit om hem heen beter is. Echt een prima schakel op het middenveld voor elk team.

17 januari 2019 om 09:35

Nou ik ben het anders met Gert-Jan eens. Prima speler en moet zeker zijn geluk hogerop gaan beproeven, maar om nou te doen alsof het een directe versterking is voor Spurs, City of Liverpool...

17 januari 2019 om 10:08

Geen een Feyenoord speler is een directe versterking voor de clubs die jij noemt. Dat is gewoon de realiteit. Ik denk wel dat Vilhena bij een subtopper in Italië of Duitsland prima mee kan.

17 januari 2019 om 10:10

@sempros Ik ben het er ook mee eens. Ik snap alleen niet waar deze discussie vandaan komt. Heeft iemand gezegd dat City en Liverpool hem willen, of dat hij dat niveau aan zou kunnen? Denk dat iedereen al weet wat hier gezegd wordt, inclusief hij zelf waarschijnlijk.
Al moet ik zeggen dat ik vroeger Wijnaldum ook nooit bij het huidige Liverpool basis had zien spelen. Dus alles kan.

17 januari 2019 om 10:17

Wijnaldum haalde bij PSV dan wel weer een niveau die Vilhena nooit heeft gehaald of aangetikt. Wezenlijk verschil.

17 januari 2019 om 10:27

Ik vind dat Vilhena in ons kampioensjaar erg goed en constant was. Zeker geen wezenlijk verschil imo. Niet voor niks stonden voor hem de topclubs ook niet in de rij.

17 januari 2019 om 10:32

Je onderschat Wijnaldum in zijn kampioensjaar bij PSV of je overschat Vilhena in zijn kampioensjaar bij Feyenoord. Maar Wijnaldum was in dat jaar echt wel van een ander niveau dan Vilhena.

17 januari 2019 om 10:48

Nou ja, de kernspelers waren toen eerder El Ahmadi, Kuyt, Jorgensen, Elia, Kongolo, allen boven Vilhena.

17 januari 2019 om 10:53

Wijnaldum is technisch natuurlijk stukken sterker. Die draait zoveel makkelijker weg bij tegenstanders dan Vilhena.

17 januari 2019 om 11:01

Ik vraag mij dan wel af of je Feyenoord wel degelijk vaak gezien hebt in dat seizoen. In mijn opinie past Vilhena prima tussen dit rijtje, en zelfs boven enkele spelers. Vilhena in combinatie met El Ahmadi waren zo complementair aan elkaar, dat ik het te makkelijk vind om te zeggen dat hij wel een kernspeler was en Vilhena niet. Daarnaast is Vilhena de enige speler die in de wedstrijden van vorig seizoen en dit seizoen wel regelmatig tot vrijwel altijd een voldoende haalt.

17 januari 2019 om 11:05

Vrijwel altijd een voldoende is niet hetzelfde als beter zijn dan Wijnaldum was. Boven welke spelers zou jij hem dan verkiezen?

17 januari 2019 om 11:19

@cunian Dat waren de namen die het meest genoemd werden, maar ik vond dat we het het lastigste hadden in de wedstrijden dat Vilhena er niet was.

17 januari 2019 om 11:23

Maar ok dit was mijn punt niet echt. Ik wilde alleen aangeven dat het feit dat hij er nu niet klaar voor is, niet per se wil zeggen dat hij niet verder kan ontwikkelen. En dat hij idd niet het niveau van een topclub heeft. Begreep alleen niet goed waar deze open deur vandaan kwam.

Maar wel knap trouwens van iedereen dat ze al zagen dat Wijnaldum basis zou spelen in een europees topteam, zelfs ongeacht hoeveel extra topmiddenvelders die kopen. Ik had dit zelf niet verwacht en vind het erg knap van hem.

17 januari 2019 om 11:36

Grappig dat je wil beweren dat Vilhena geen kernspeler was in het kampioensjaar. Kan me het geklaag en het gezeur van de Ajacieden nog herinneren als de dag van gisteren toen Vilhena niet geschorst werd voor de wedstrijd tegen Heerenveen en bovendien scoorde....want hey, zonder Vilhena had Feyenoord "nooit gewonnen van Heerenveen". Vreemd, zonder hem niet kunnen winnen maar hem toch geen kernspeler noemen? Klopt niet. Natuurlijk was Vilhena een kernspeler, en hij is dat nog steeds.

17 januari 2019 om 11:50

Wijnaldum was bij PSV toch een andere speler. Als aanvallende middenvelder had hij het echt niet gered bij Liverpool. Hij redt het juist omdat het nu een dienende speler is.

17 januari 2019 om 12:06

Ik vind dat Vilhena zich in 6-7 jaar tijd juist verdomd weinig heeft ontwikkeld, zat bij het eerste sinds zijn 17e en was toen al een prima speler. Al heeft hij bepaalde kwaliteiten die op verschillende niveaus heel erg waardevol zijn. Lijkt me echter geen basisspeler voor de top.

17 januari 2019 om 12:12

Ik zeg ook niet dat ik Vilhena beter vind dan Wijnaldum, geef alleen aan dat Vilhena beter is dan het beeld wat werd voorgespiegeld. Vind de Wijnaldum in zijn Psv tijd ook niet echt vergelijkbaar met de Vilhena bij Feyenoord, omdat het hele andere spelers zijn. Ik vond Vilhena zeker net zo belangrijk als El Ahmadi, en daarbij dus belangrijker dan bijna alle spelers die jij opnoemt. Elia natuurlijk heel belangrijk, maar ook maar in 24 wedstrijden minuten gemaakt. Kuyt in kampioenswedstrijd en als motivator heel belangrijk, maar Toornstra kreeg heel lang de voorkeur boven hem. Kongolo geldt hetzelfde voor als voor Elia. Jorgensen ga ik in mee, die was inderdaad zeer belangrijk. Vind, als er toch een lijstje kernspelers opgenoemd wordt, dat namen als Botteghin, Toornstra, Van der Heijden en Jones niet mogen ontbreken.

17 januari 2019 om 12:30

Ja dat is de hele elftal inmiddels. Maar kan begrijpen dat dat subjectief is. Van de spelers die ik opnoemde, heb ik het gevoel dat die bepalender waren dan Vilhena. Dat kan jij natuurlijk anders ervaren.

17 januari 2019 om 14:15

Hoe bepalend verwacht je een Vilhena? Voetballend is hij niet heel sterk dus in dat opzichte gaat hij het team niet dragen, maar een dienende rol bij een suptopper en vaak onder druk voetballen dat ligt hem beter. Bij Feyenoord speel je vaker op de helft van de tegenstander en dat afjagen en ballen veroveren daarin kan hij zijn kracht niet kwijt. In oranje zie je ook een andere Vilhena dan bij Feyenoord en dat heeft met de tegenstander te maken. Vilhena kan niet heel goed voetballen, maar is wel een goede balafpakker op het middenveld. Maarten de Roon heeft ook op die manier een carrière. Aan de bal wil je hem niet, maar je wilt wel zn type op je middenveld.

Vilhena moet eerst nog een stap maken voordat hij eventueel een stap naar de top kan maken. Eerst maar middenmoot Duitsland of Engeland en dan als dat succesvol is weer eens verder kijken...vooral een club zoeken waar hij aan spelen toekomt, van op de bank zitten wordt hij sportief niets wijzer...

Hij heeft absoluut stappen gezet en is een stuk volwassener en slimmer gaan spelen, een stap naar een middenmoter of subtopper zoals Gladbach of Frankfurt zal hem goed doen. Persoonlijk denk ik niet dat hij ooit de absolute top zal halen, maar dat is ook absoluut geen schande.

Vilhena zal voor elke (subtop) club een welkome versterking zijn. Zijn werk ethiek staat zonder twijfel hoog aangeschreven, zakt zelden door het ijs. De top zal niet komen voor Tony maar dat hoeft ook niet. Duitse of Italiaanse subtop zie ik hem wel terechtkomen.

Vilhena is vind ik wel te vergelijken met Davy Klaassen (buiten het feit dat laatstgenoemde een stuk blessuregevoeliger is). Speelt al jaren als constante factor in de top van de Eredivisie, maar ontbreekt het aan pure kwaliteit om de absolute top te halen. Zou in mijn ogen een zeer bruikbare speler kunnen zijn voor Leverkusen, Schalke, Everton of Lille. Daarboven is nu nog echt iets te hoog gegrepen.

17 januari 2019 om 10:03

Dan is hij dus niet te vergelijken met Davy Klaassen want die kan duidelijk niet mee op dat niveau. Vilhena is veel completer dan Klaassen en daarom kan hij misschien wel overeind blijven bij zo’n club op het middenveld. Daarnaast heeft Klaassen toch zelden last van blessures?

17 januari 2019 om 10:18

Completer dan Klaassen? Waarin? Voor zover ik weet verliet Davy de Eredivisie als een speler die zeker niet minder is dan de huidige Vilhena overigens. Ben zelf geen superfan van Davy btw.

17 januari 2019 om 10:31

Volgens mij doet Klaassen het toch wel weer aardig bij Bremen? Bij Everton was het vanaf moment een een zeer ongelukkig huwelijk maar geloof nog steeds dat zowel Vilhena als Klaassen wel de kwaliteit hebben om bij een subtopper in het buitenland van belang te kunnen zijn.

17 januari 2019 om 10:48

Voor zover ik weet speelde Klaassen met spelers samen die veel meer kwaliteit hebben. Hij is zeker completer dan Klaassen. Allereerst is hij verdedigend natuurlijk een klasse beter dan Klaassen maar dat spreekt voor zich want Klaassen is ook meer een aanvallende middenvelder. Ten tweede is hij natuurlijk stukken creatiever en een beter passer vooral zijn lange pass is van een hoger niveau. Er wordt hem altijd verweten dat hij teveel met de bal loopt, daar kan ik me natuurlijk wel in vinden maar het is wel zo dat Feyenoord 0 diepgang en weinig snelheid heeft met Berghuis en Larsson op de flanken. Ten derde heeft Vilhena meer techniek en kan hij gemakkelijker spelers voorbij spelen. Ten vierde heeft Vilhena meer snelheid. Fysiek zijn ze ongeveer even sterk en qua loopvermogen ontlopen ze elkaar ook niet veel. Klaassen is enkel beter in de 16 want zijn afmaak skills en kopballen vind ik wel van een hoog niveau. Ik snap ook totaal niet waarom hij een middenvelder is, ik zie eerder een spits in hem maar dat is mijn mening.

17 januari 2019 om 10:50

Je maakt een aantal goede punten maar Klaassen is dan weer sterker in de lucht, tactisch sterker, hogere handelingsnelheid om even te noemen. Dat Ajax was niet geweldig overigens.

17 januari 2019 om 11:32

Betere techniek dan Klaassen? Betere traptechniek? Meer snelheid?
OP deze drie punten ben ik het totaal niet met je eens.
Klaassen was voetballer van het jaar in Nederland en wordt nu na een mislukt jaar neergezet als een Jan modale voetballer. Klaassen is echt beter dan Jan Modaal.

Vilhena in de spits dit neem je toch niet echt!

17 januari 2019 om 11:54

Klaassen in de spits natuurlijk.

Je kan het niet eens zijn met die drie punten maar dat is toch echt zo. Vilhena is toch veel atletischer dan Klaassen en hij heeft toch echt meer snelheid daar ben ik van overtuigd. Vilhena heeft overduidelijk een betere traptechniek, ik ben er van overtuigd dat hij vaker heeft gescoord van buiten de 16 dan Klaassen en ik weet ook zeker dat iedere trainer Vilhena eerder een vrije trap/corner zou laten nemen dan Klaassen. Techniek daar valt nog over te twijfelen omdat die van beide spelers niet van een heel hoog niveau is, maar ook daar geef ik Vilhena toch licht het voordeel.

17 januari 2019 om 13:41

Hoezo completer dan Klaassen? Klaassen heeft scorend vermogen. Zeker in zijn Ajax tijd. Nu begint hij ook weer te scoren bij Bremen. Dat is toch echt een dikke+ tov Vilhena. Vilhena speelt postbode voetbal. Hij is een breker een schopper.

17 januari 2019 om 15:00

Klaassen heeft zeker scorend vermogen dat ontken ik ook helemaal niet en dat is ook zijn enige topkwaliteit. Maar scorend vermogen voor een middenvelder is leuk in Nederland maar in het buitenland valt dat weg, of je moet zoals Sneijder of Lampard zijn die met hun traptechniek ook vele vrije trappen en afstandsschoten hebben weten te scoren. De ruimte die je in Nederland krijgt om in de 16 te komen die krijg je gewoon niet in de absolute top. Dat bewijst Klaassen wel want hij heeft na zijn vertrek bij Ajax slechts 3 goals gemaakt waarvan 1 tegen een club op het 4e niveau van Duitsland, dus hoe kom je erbij dat hij weer begint te scoren? Daarnaast is het ook helemaal niet belangrijk dan een middenvelder scorend vermogen heeft spelers als Iniesta, Modric of Pirlo hebben seizoenen gehad waarin ze niet eens 3 veldgoals maakte. Op alle andere gebieden is Vilhena natuurlijk veel sterker, ja hij speelt inderdaad postbode voetbal maar die houding kan veranderen met betere spelers om zich heen.

Ajax moet hem van de zomer ophalen voor 15 miljoen, denk dat hij als CVM prima in het spel van Ajax past. Daarnaast zal Ajax aankomend seizoen toch de nodige aankopen moeten doen omdat er weinig vanuit de jeugd klaar staat. Wel is het belangrijk dat de spelers die gekocht worden gelijk hun meerwaarde kunnen tonen net zoals het geval was blij Blind en Tadic.

Aankoop
Mazraoui
Magallan
Blind
Tagliafico
Labyad
Vilhena
v/d Beek
Neres
Dolberg
Tadic
17 januari 2019 om 09:52

Ik mag toch hopen dat Ajax niet zo gaat spelen als jij voorstelt, of het moet een knvb beker opstelling tegen een amateur club zijn. Met jouw opstelling gaan we terug naar de Martin Jol tijd. Geen voetbal, diepgang en creativiteit. Daarnaast is de teruggang van Frenkie naar Tony wel heel erg groot. Nee ik mag hopen dat jouw post niet uit gaat komen

17 januari 2019 om 09:53

Nooit zal Vilhena voor Ajax spelen.

17 januari 2019 om 10:17

@fr_jc ik ben het niet vaak met jou eens, maar ik mag inderdaad hopen dat Tony nooit voor Ajax gaat spelen. De teruggang in kwaliteit zou enorm zijn (zeker t.o.v. Frenkie). Het is ook inmiddels wel bewezen dat spelers vanuit de subtop eredivisie zelden tot nooit wat toevoegen aan Ajax. Enkel bij PSV zie ik spelers lopen die nog wat toevoegen aan Ajax.

17 januari 2019 om 10:26

Het is natuurlijk ook wel een onnozele vergelijking, de Jong met Vilhena twee volledig verschillende spelers. De Jong heeft veel meer voetballende kwaliteiten dan Vilhena. Vilhena moet het veel meer van z'n duelkracht en loop vermogen hebben. Spelers als Vilhena zijn er meer zoals de Jong zijn er niet veel wat niet zegt dat Vilhena geen goede voetballer is die toe is aan een stap naar een grotere competitie..

17 januari 2019 om 10:33

@rochus

Het is iets wat in theorie alsook praktijk nooit zal gaan gebeuren. Het verschil kwa sel is te groot. Daarnaast komt dan het technische gedeelte wat Tony gewoonweg niet heeft voor het middenveld bij Ajax. Daarbij moet Tony gewoon ergens gaan ballen bij de subtop BL of Italië (moet ook zijn bankrekening gaan spekken). Daarbovenop komt nog eens het gegeven dat er maar heel weinig spelers van Feyenoord de overstap naar Ajax maken of visa versa.

Misschien een Bergwijn of Lozano, maar dan houd het ook op.

17 januari 2019 om 10:49

@Rochus ik denk dat je je daar weinig zorgen over hoeft te maken. De spelers van Feyenoord en PSV zelf schieten er ook niet zoveel mee op. Het predikaat subtopper kan overigens Feyenoord (als je kijkt naar de begroting, achterban) redelijkerwijs niet opgespeld worden.

17 januari 2019 om 10:50

Ik denk dat Tony lekker bij een subtopper in Duitsland moet gaan voetballen. Buffelen kan die wel, technisch kan die daar ook mee en het type speler doet het daar altijd goed.

17 januari 2019 om 09:54

Hoe kom je hier nou bij? Dan zou ik nog eerder Ayoub halen. Die heeft meer voetbal in zich en kan beter in de kleine ruimte renderen.

17 januari 2019 om 09:54

Dat middenveld wat je schetst lijkt me zo inspiratieloos. Tuurlijk is Labyad een creatievere middenvelder, maar Vilhena en Donny zijn totaal niet creatief. Buiten het feit om dat Vilhena nooit naar ajax zou gaan, zou ik dat een zwak en inspiratieloos middenveld vinden voor een club als Ajax

17 januari 2019 om 10:21

Tonny ademt Feyenoord. Die gaat nooit voor Ajax spelen.

17 januari 2019 om 10:34

Hij zal nooit en te nimmer voor Ajax uitkomen als speler.
Denk dat ie het enkel ver kan schoppen als cvm. Een kuitenbijter , met veel drive.
Zie hem op de cm positive niet verder komen dan een Frankfurt, Gladbach etc.
Op de cvm positive zie ik hem eindigen bij een Dortmund , Arsenal , Napoli etc.

17 januari 2019 om 11:15

Nou dan moet die toch nog een hoop stappen maken. Ik sluit het zeker niet uit hoor dat het ooit kan gebeuren want wie weet kan hij verassen bij een club net onder het niveau van bijvoorbeeld Dortmund. Maar als ik hem vergelijk met Torreira, Witsel of Allan dan heeft hij toch nog wel een aantal stappen te maken om op dat niveau een basisplaats te krijgen.

17 januari 2019 om 11:41

Momenteel schat ik hem ook niet op dat niveau, denk echter wel dat ie dat niveau aan zou kunnne tikken op zijn top.heeft alle kwaliteiten voor een perfecte cvm.
Zou best wel teleurgesteld in hem zijn als ie bij een Frankfurt ofzo blijft hangen.
Vind het al jammer dat ie een andere soort speler is geworden sinds die is gedebuteerd , waardoor hij zijn potentie niet heeft waar kunnen maken. Vilhena werd de absolute top toegeschreven.
Geen schande natuurlijk maar vind het wel jammer.

17 januari 2019 om 11:38

Hahaha, wat een arrogantie om te denken dat er ook maar enige kans is dat Vilhena naar Ajax gaat. Maar we zijn niet anders gewend. Lijkt me vrij duidelijk dat dit gewoon weer een stukje provocatie is.

Haha Vilhena machtig op het middenveld? Hij gaat nog steeds teveel aan de wandel met de bal waardoor hij het spel 'onnodig' vertraagt.

Misschien dat Leverkussen een optie is voor hem. Met Bosz als trainer maakt hij mogelijk meer kans op speelminuten.

Het klopt wel dat hij redelijk is uitgeleerd bij Feyenoord. Heel veel beter als dit gaat hij niet worden in de Eredivisie en na zoveel jaren is het ook gezond om elder te voetballen en de club transfergelden te gunnen.

17 januari 2019 om 11:02

Denk persoonlijk dat een Leverkusen nog te hoog gegrepen is voor hem. Een stap naar Frankfurt, net een klein treetje lager lijkt me een stuk logischer. Leuke club, in een grote stad. Heeft voor De Guzman, Haller en Willems ook goed uitgepakt.

17 januari 2019 om 12:55

Ja dat is ook een goede optie maar zoals je zegt een stapje lager en ook minder uitzicht op europees voetbal vind ik. Als ze paar dragende spelers kwijtraken zakken ze ook snel terug in de middenmoot. Nu wel mooie enclave NL-talige spelers en ook meer uitzicht op speeltijd.

Ik vind Vilhena maar een matige voetballer. Snap ook totaal niet wat hij bij het Nederlands elftal te zoeken heeft.

17 januari 2019 om 10:22

Nouja, hij laat iedere invalbeurt wel zien wat Koeman in hem ziet. Brengt gif in een wedstrijd en kan in de laatste 20 minuten vaak iets forceren met z'n kracht en loopvermogen.

17 januari 2019 om 10:35

Als je niet snapt wat hij bij het NL elftal tet zoeken heeft, zou je misschien is een keer naar het NL elftal met Vilhena moeten kijken

Vilhena mist klasse op alle onderdelen en komt tekort voor clubs in de pl en bl en er zal ook weinig int. Interesse voor hem zijn.

17 januari 2019 om 10:28

Tja als je geen voetbalinzicht heb moet je jezelf misschien niet voor schut zetten hier door wartaal uit te gaan kramen???

Hij past wel bij fc utrecht

17 januari 2019 om 10:29

Lekker denigrerend bazelen over de speler van je rivaal. Sneu. Een speler die net 24 is geworden, die al bijna 250 wedstrijden in Feyenoord 1 heeft gespeeld, die al 17 interlands achter zijn naam heeft staan, de laatste drie seizoenen vaak scoort voor een middenvelder op zijn positie, die moet volgens jou naar FC Utrecht? Wat een provocerend gebazel.

17 januari 2019 om 12:12

Net als Frenkie de Jong alle spelers van de top 3 passen bij Utrecht alleen past Utrecht niet bij de spelers uit de top 3 anders hadden ze wel bij Utrecht gespeeld...

Wat mij bij vilhena opvalt is dat hij vrij constant presteert bij feyenoord, ongeacht de kwaliteit om hem heen. Echter bij oranje, tegen sterke landen, met kwalitatief betere spelers om hem heen, excelleert hij exponentieel. bijna elke speler rendeert beter met goede spelers, maar bij hem lijkt dit echt een verdriedubbelaar. Terwijl hij vaak op linksback word gezet bij oranje. Ik hoop dus dat als hij een subtop Duitsland pakt, dit net zo is. Betere spelers -> verdriedubbelaar op Tonnie. Ach wie weet

17 januari 2019 om 11:06

Zet hem bij Barcelona en hij is beter dan Edgar Davids? Man man man. Hij heeft een aantal goede interlands gehad, maar ook mindere.

17 januari 2019 om 11:20

Je kan zo denigrerend doen, maar hij geeft duidelijk in zijn verhaal nog aan dat hij bij een subtop duitsland aan de slag moet, en dan kom jij gelijk met een extreem uiterste geval zoals Barcelona. Hij heeft echt gewoon goede interlands gespeeld en leek daar inderdaad beter te worden met betere spelers om zich heen

17 januari 2019 om 12:07

Hij geeft dat niet aan, hij zegt dat hij dat hoopt. De algemeenheid die hij vindt gelden bij Vilhena, trek ik zwaar in twijfel. "Verdriedubbelaar"..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax7478
2.PSV7466
3.Feyenoord5628
4.AZ5222
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller3011
S. LarssonAanvaller296
R. van PersieAanvaller2315
N. JørgensenAanvaller225
J. BijlowDoelman160
K. VermeerDoelman140
Eric BotteghinVerdediger182
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

353 fans
Middenvelder, 24 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 20 april
De samenwerking tussen Heracles Almelo en Adrián Dalmau lijkt beperkt te blijven tot een seizoen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren