Update: Politie arresteert spits vanwege ‘lichamelijk letsel en vernieling’

Woensdag, 23 januari 2019 om 17:34Tim Siekman • Laatste update: 17:37

Aleksandar Mitrovic en Aboubakar Kamara hebben wederom ruzie gehad. De twee aanvallers van Fulham hadden eind december tijdens de thuiswedstrijd tegen Huddersfield Town (1-0) onenigheid over een strafschop en nu zou het tweetal het met elkaar aan de stok hebben gekregen bij een yogales.

Verschillende Engelse media, waaronder Sky Sports, The Sun en de Daily Mirror melden dat de twee een fikse ruzie hadden. Het handgemeen zou volgens The Sun hebben plaatsgevonden omdat Mitrovic van mening was dat Kamara de leerkracht van dienst 'onbeleefd behandelde'. Ploeggenoten moesten de twee uit elkaar halen.

Het is onduidelijk of het er ook daadwerkelijk fysiek aan toe is gegaan. Naar verluidt ziet manager Claudio Ranieri het incident als een nieuwe reden om Kamara deze maand nog te lozen. Eerder meldde The Times al dat de Italiaan niet te spreken is over het gedrag van de aanvaller en dat Fulham openstaat voor een winterse transfer.

Bij het duel met Huddersfield Town eind december zorgde Kamara ook al voor commotie door in de slotfase een strafschop op te eisen. Vaste penaltynemer Mitrovic diende zich aan voor de kans vanaf elf meter, maar Kamara ontfermde zich uiteindelijk tegen de afspraken in over de strafschop. Kamara ligt nog tot de zomer van 2021 vast in Londen.

Update 23 januari 17.34 uur - Politie arresteert spits vanwege ‘lichamelijk letsel en vernieling’
Aleksandar Mitrovic en Aboubakar Kamara van Fulham kregen onlangs ruzie bij een yogales en laatstgenoemde is gearresteerd, zo meldt The Guardian. De Franse spits wordt verdacht van het toebrengen van ‘lichamelijk letsel en opzettelijke vernieling’. Fulham laat in een statement weten dat de speler in kwestie, Kamara dus, voor onbepaalde tijd is geschorst.Gerelateerd

Meer sportnieuws

38 reacties (laatste reactie door chanturia)

Met die idiote actie tijdens dat penalty moment heeft Kamara sowieso al bij iedereen een visitekaartje afgegeven. Dat lijkt mij gewoon geen hele slimme gast. Maar wat hebben ze uberhaupt bij yogales te zoeken? Je bent voetballer, zit in degradatiezorgen en gaat naar yoga? Man man man.

15 januari 2019 om 14:04

Dus als je om degradatie speelt, moet je alleen maar voetballen? Misschien hebben die gasten net 10 wedstrijden in 3 weken gespeeld? En moeten ze naar hun lichaam luisteren en tot rust komen, eventueel bepaalde ontspanningsoefeningen voor de spieren of het mentale aspect. Dit soort dingen doen ze gewoon na een training, dus ze trainen er niet minder om.

15 januari 2019 om 14:50

Wist niet dat Rob Geus ook op Voetbalzone zat..

Maar denk dat Storing ondertussen wel weet dat yoga inderdaad erg goed is voor sporters. Misschien moet je het zelf ook proberen

15 januari 2019 om 14:04

Ah man ga jij even balen als je erachter komt hoeveel topsporters yoga doen.. Yoga is bizar goed voor je lichaam, vooral als je veel traint.

15 januari 2019 om 14:09

Jep, de voordelen van yoga zijn enorm. Een soepel en fit lichaam is slecht 1 van de voordelige bijeffecten. Ik kan het iedereen dan ook van harte aanraden om te (gaan) beoefenen.

15 januari 2019 om 19:00

Ballet en zumba schijnen ook wat voordelen te hebben. Zullen we als mannen dan massaal op ballet gaan? Blijkbaar ben ik nog van de oude stempel maar zoals ik aangaf is het voor mij iets vrouwelijks. Zo een matje en die gekke bewegingen. Ik durf er niet aan te denken.

15 januari 2019 om 20:16

Misschien moet je het eens proberen

Nee, lekker in hokjes blijven denken dat iets 'mannelijk' of 'vrouwelijk' is..

15 januari 2019 om 20:25

Het klinkt heel vreemd, maar Rio Ferdinand heeft serieus jaren ballet gedaan. Dus ja, het schijnt te helpen.

15 januari 2019 om 23:53

@MGMV
Waarom zou ik het moeten proberen? Mag ik het niet niks vinden zonder heel VZ over mij heen te krijgen? Ik vind het niks en vrouwelijks. Als jij het juist geweldig vind is dat prima en respecteer ik dat. Het schijnt tegenwoordig zo te zijn dat je niet anders mag denken dan de massa. Man man man. En als een Johan Derksen aangeeft dat Dat Maaskant geschift is vanwege yoga lachen we ons massaal rot zodra dat clipje word afgespeeld, maar zodra dhr STORING dat zegt is de wereld te klein. Die selectieve kritiek en hypocrisie komt mij de strot uit. Doe wat je wil. Maar ik mag het niks vinden.

23 januari 2019 om 19:47

Je hebt geen verstand van, hebt je niet in verdiept en al gelijk een mening en vooroordeel over lol

15 januari 2019 om 14:08

Yoga maakt sterker, flexibeler en zorgt voor betere balans.
Yoga helpt ontspannen/verminderen van stress
Yoga kan slaapkwaliteit verbeteren wat gelijk staat aan beter herstel van spieren

Zijn voor mij drie redenen die aanwijzen dat het daadwerkelijk zin heeft om te doen. Misschien zelf is proberen, voorkom misschien wat storingen .

15 januari 2019 om 18:56

Yoga kan best wonderen verrichten maar het blijft voor mij iets vrouwelijks. Zie je het al voor je. Zo een boom van een Kamara in zo een yoga houding. Persoonlijk heb ik er niks mee.

15 januari 2019 om 14:08

Normaliter zou ik hier niet op reageren, maar dit slaat nergens op.
Yoga zorgt ervoor dat je lichaam beter kan strekken en is ongelooflijk goed voor je spieren, gewrichten en het voorkomen van blessures, daarnaast verbeter je ook je conditie op een andere wijze dan simpele cardio.

Edit: Ik zie dat ik niet de enige ben die dit denkt

15 januari 2019 om 18:57

Dat zal best. Maar yoga blijft voor mij iets vrouwelijks. Net zoals Zumba. Er zullen vast meer mannelijkere dingen zijn die eenzelfde werking hebben. Een sauna werkt doorgaans ook uitstekend. Mij zie je niet als een wijf op zo een matje mediteren hoor.

15 januari 2019 om 14:08

Duidelijk dat je totaal geen idee hebt wat yoga lessen inhouden. Het is enorm goed voor je lichaam EN geest. Nou denk ik dat wanneer je heel veel wedstrijden speelt en dan ook nog is tegen degradatie voetbalt waarbij iedereen onder hoogspanning staat dit juist alleen maar positief kan werken bij de meeste voetballers.

15 januari 2019 om 14:08

Ff google en je had zelf je antwoord gevonden waarom .

voordelen van yoga die wetenschappelijk onderbouwd zijn

Het kan stress verminderen.
Yoga staat erom bekend dat het stress vermindert en helpt ontspannen. ...

Vermindert angstgevoelens. ...
Kan ontstekingen remmen. ...
Kan de hartgezondheid verbeteren. ...
Verbetert de levenskwaliteit. ...
Kan depressie weren. ...
Kan de slaapkwaliteit verbeteren. ...
Verbetert de flexibiliteit en balans
Kan je sterker maken

15 januari 2019 om 18:58

Ja dat zal best maar het blijft voor mij iets vrouwelijks. Zoals ik hierboven heb aangegeven zijn er zat dingen die wat mannelijker zijn en die eenzelfde werkingen hebben. Of moeten we ook maar op ballet vanwege de goede redenen ervan?

15 januari 2019 om 17:40

Carles Puyol deed yoga, meer hoef ik niet te zeggen.

15 januari 2019 om 19:02

Leuk voor Carles Puyol. Is hij de verpersoonlijking van mannelijkheid? Ik vind yoga iets vrouwelijks en softs hebben. Daarom mijn reactie. Verder moet men doen waar die zin in heeft.

16 januari 2019 om 14:55

Klinkt alsof je heel onzeker bent over je mannelijkheid. Wat maakt mannelijk of vrouwelijk nou uit? Het helpt, dat is wat uitmaakt. Als jij ergens veel moeite mee hebt omdat anderen wellicht kunnen denken dat je iets vrouwelijks uitstraalt, is het volgens mij des te beter om een keer te gaan yoga-en

16 januari 2019 om 22:29

@feye88.. Zoals ik hierboven 1436 keer heb aangegeven zijn er zat dingen die, in mijn ogen, meer mannelijkere dingen te doen die ook helpen. Ik persoonlijk heb er niks mee. Voor de rest vind ik het prima wat een ander doet. Ik mag er toch een vrije mening in hebben of niet soms? Dan kan je wel met zo een domme aanname komen als onzekerheid maar ga jij maar lekker op ballet, turnen, yoga en paaldansen terwijl ik mijn heil ergens anders in zoek. Dat gelul omdat iemand een andere mening heeft komt mij hier de strot uit.

17 januari 2019 om 22:05

Ja tuurlijk mag je een andere mening hebben. Maar als jij zegt dat je dat gewoon niet echt iets vindt, dan vind ik dat niet echt een voldoenend antwoord. kun je ook uitleggen waarom je 'vrouwelijke' dingen niets vindt? Wat is er volgens jouw mis mee? Ik ga je er echt niet op veroordelen, want ik vind het juist leuk dat andere mensen op een andere manier tegen dingen aankijken. Daarom ben ik benieuwd naar de reden erachter.

Maar, ging die strafschop er toen wél in? Zo ja, niks aan de hand toch. Even toespreken in de kleedkamer dat dit niet volgens de afspraak is en doorgaan. Bij de tweede keer wel disciplineren!

Speler gauw verkopen en verder gaan met een groep gemotiveerde gasten.

15 januari 2019 om 15:59

Hij miste de strafschop, dat maakt het nog belachelijker. Ik als mitrovic zou verre van blij zijn

15 januari 2019 om 16:02

Nee, Kamara miste de strafschop. Mitrovic scoorde uiteindelijk in blessuretijd alsnog de winnende goal (1-0). Ranieri zei overigens na afloop Kamara wel te kunnen 'vermoorden'...

Die Kamara is een kansloze figuur. Was ook betrokken bij een verkrachtingszaak toen hij nog in Belgiã« speelde.

Weet niet hoe dat uiteindelijk afgelopen is, maar dã¡t en die penalty onlangs zijn voor mij genoeg om te besluiten dat dit tuig is.

Ranieri wil hem kwijt ook, logisch.

Kamara is wellicht een van de domste speler die er rond loopt en probeert het niet eens te verbergen. Kan daarnaast ook alleen maar blind sprinten. Ze kunnen beter z.s.m. afscheid van hem nemen.

Raneiri is toch al een tijdje weg?

Hoop einde prof-carrière voor deze crimineel. Denk dat geen verstandige club zich nog aan hem durft te wagen

23 januari 2019 om 18:21

Waarom noem je hem crimineel die man is nog nooit veroordeeld voor iets? Kan ik jou ook zomaar een pedo noemen?

23 januari 2019 om 18:30

"hoop einde prof-carrière voor deze crimineel. "

Crimineel zelfs? Vertel, welke veroordelingen heeft Kamara dan allemaal op zijn naam staan want ik heb daar zelf geen kennis van. Wel dat hij verdacht wordt van dingen. Maar we hebben al een hele tijd geleden met elkaar als samenleving afgesproken dat we mensen pas criminelen noemen als ze veroordeeld zijn van strafbare feiten. Dus verklaar je nader!

Voor iemand met de bijnaam Ak47 doet hij zijn naam wel alle eer toe!

Maar wat een leeghoofd moet dat zijn zeg, het zoveelste incident in de afgelopen weken en ik vermoed dat hij hiermee de emmer definitief heeft doen overlopen. Als ik het goed begrepen heb, zou dit overigens niets te maken hebben met het gevecht met Mitrovic, maar om een nieuw incident dat maandag heeft plaatsgevonden. Ik denk niet dat hij zijn gezicht nog hoeft te tonen op de club.

Waardeloze spits, waardeloze mentaliteit ik zou hem gewoon de laan uit sturen. Denk niet dat er iemand op deze Kamara zit te wachten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Fulham

Stand
Actuele wedstrijden

0 fans
Aanvaller, 27 jaar

In de wandelgangen

Zondag 26 juni
Het management van Neymar heeft met Juventus gesproken over een transfer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren