‘Underdog’ PSV getipt: ‘Ajax gaat daarom te veel punten verspelen’

Dinsdag, 15 januari 2019 om

Jan van Halst verwacht dat PSV wederom de landstitel gaat pakken. De oud-middenvelder zegt in gesprek met het Algemeen Dagblad dat de Eindhovenaren aan het langste eind gaan trekken in de titelrace met Ajax, dat momenteel twee punten achterligt op PSV. Van Halst stelt dat de ploeg van Mark van Bommel kan profiteren van het schema van Ajax.

Ajax is nog actief in zowel de Champions League als de KNVB Beker, een gegeven dat kan meespelen, aldus Van Halst. Hij stelt dat PSV altijd goed 'vanuit een underdogpositie' presteert. “Ze hebben als voordeel dat Ajax nog veel wedstrijden gaat spelen en zich daarom niet op één competitie kan richten. Door die vele wedstrijden verwacht ik dat Ajax te veel punten gaat verspelen om kampioen te worden.”

Van Halst, die denkt dat Feyenoord de KNVB Beker weer gaat winnen dit seizoen, verwacht dat De Graafschap gaat degraderen, omdat deze club 'de zwakste selectie' heeft. “Ik heb zelfs het gevoel dat ze zich er al een beetje bij neerleggen. FC Groningen gaat het daarentegen redden. Ze hebben zich deze winter al goed versterkt en hoeven zich dus geen zorgen te maken.”

De voetbalanalyticus stelt dat FC Twente het aan zijn stand verplicht is om als eerste te eindigen in de Keuken Kampioen Divisie. Van Halst ziet dat de spelers van Twente steeds beter op elkaar zijn ingespeeld. “Verder denk ik dat de huidige koploper, FC Den Bosch, punten gaat verspelen door de druk die bij de titelstrijd komt kijken. Dat zijn ze namelijk niet gewend. De andere concurrent, Sparta, is te instabiel in uitwedstrijden om rechtstreeks te promoveren.”


Poll

Ben jij het eens met Jan van Halst?


Gerelateerd

66 reacties (laatste reactie door kolbeinn_sigi)

Dit stond er gister toch ook al op ?

15 januari 2019 om 12:50

Nee, toen was het zijn broeder Aad de Mos die nietszeggende uitspraken hierover deed; enkel hij tipte Ajax als kampioen en bekerwinnaar, Twente als kampioen en Graafschap als nummer laatst.

15 januari 2019 om 12:50

Doet VZ tegenwoordig vaker. Ook met dat drankje uit Argentinie en nog een aantal berichten.
On topic: Denk dat het wel een open deur is dat Ajax waarschijnlijk meer punten gaat laten liggen vanwege het drukke speelschema. Zag je ook toen Ajax de EL finale haalde een paar jaar geleden. Echter kan de CL na 2 wedstrijden alweer voorbij zijn en dan heb je alleen de Knvb nog. Scheelt dan nog maar 4 of 5 wedstrijden. Lastiger wordt het wanneer Ajax ook Real uitschakelt en dus nog eens 2 extra wedstrijden moet (mag! ) spelen.

15 januari 2019 om 13:35

Ze doen het vaker, vooral met hun eigen content. Die wordt steevast omhoog gezet en soms ook met een nieuwe titel, zodat je denkt "hã©, nieuw bericht." Dit artikel is dat echter niet. Ook worden regelmatig enkele interviews in meerde artikelen geknipt. Alles voor de clicks.

On: ze hebben opzich wel geluk dat na Real de relatief makkelijke wedstrijden tegen NAC thuis en Fortuna thuis komen.

15 januari 2019 om 14:37

Ofni, en veel berichten staan gevuld met 80% tekst die in andere berichten ook staan.

15 januari 2019 om 15:22

@Stief, dat jaar dat we de EL finale haalde pakte Ajax na de winterstop 4 punten meer als Feyenoord, daar hebben ze het toen thuis tegen Roda en Willem 2 laten liggen in het begin van het seizoen, daarom is het onzin dat je meer punten verspeelt door een druk schema, dit jaar precies hetzelfde, onderschatting van Heracles en een nederlaag tegen PSV, verder weinig aan de hand ondanks het drukke schema

Over open deuren intrappen gesproken. Natuurlijk is het een voordeel voor PSV dat het zich alleen op de competitie kan concentreren.

15 januari 2019 om 12:48

Is dat wel zo? Ajax zit straks in een lekker ritme van om de paar dagen een wedstrijd zeker als ze ook nog blijven winnen. PSV heeft dat niet waardoor ze in slaap kunnen vallen.

15 januari 2019 om 12:52

"ze hebben als voordeel dat Ajax nog veel wedstrijden gaat spelen en zich daarom niet op één competitie kan richten. Door die vele wedstrijden verwacht ik dat Ajax te veel punten gaat verspelen om kampioen te worden.”

Jongens, Ajax heeft in de eerste seizoenshelft ook veel wedstrijden gespeeld in de CL. Sterker: Ajax speelde drie rondes voor de groepsfase alleen al. En hoeveel punten heeft Ajax dan eigenlijk laten liggen, in wedstrijden vlak na een CL ontmoeting precies?

Dus nee, ik zie dit absoluut niet als probleem voor Ajax. Dat bovendien ook een brede selectie heeft om straks als het zwaar wordt voldoende frisse spelers in te brengen om de potjes in de eredivisie net zo eenvoudig te blijven winnen zoals ze al voorde winterstop deden.

15 januari 2019 om 12:53

Ook dat vind ik onzin. Denk je nou echt dat die 2 extra Cl wedstrijden zoveel effect hebben. Je moet gewoon goed blijven voetballen en zorgen dat je niet in slaap valt. De Knvb beker is met alle respect leuk maar stelt voor de rest weinig voor als je tegen 3 eredivisie clubs in dat toernooi speelt dan is dat al veel. Andersom is het ook geen nadeel voor Ajax behalve als je echt 120 minuten tot het gaatje moet gaan en je die wedstrijd erna tegen PSV of Feyenoord moet spelen dan zal het toch iets lastiger zijn.

15 januari 2019 om 13:18

Nou, Constant je hebt helemaal gelijk, echter kleine kanttekening ze hebben 5 punten laten liggen na Europese wedstrijden. 2 tegen Heracles en 3 tegen Psv. Die verliespunten leken dan wel weer meer te maken hebben met keuzes van de coach (heracles) en tegenstanders waar je gewoon tegen verlies punten kan oplopen (psv al vind ik die wel een beetje van beide).

15 januari 2019 om 14:51

ninjakai

Heb het nog even gecheckt maar je hebt gelijk! Ajax speelde de uitwedstrijd in Luik op 7 augustus, dus vier dagen voor de thuiswedstrijd tegen Heracles. En vier dagen voor de wedstrijd tegen PSV speelde Ajax thuis tegen Aek.

Mea culpa.

15 januari 2019 om 19:18

Ondanks dat ze puntverlies hebben geleden na Europese wedstrijden, lijkt dit mij absoluut niet de oorzaak hiervan. PSV had Ajax tactisch zeer goed aangepakt en overtuigend gewonnen. Heracles was zonde en onnodig, maar totaal niet te wijten aan vermoeidheid van Europees voetbal. Ja Ajax heeft een voller programma, maar waar gaat het nou helemaal om? 2 potjes champions league en (maximaal) 3 potjes in de beker. Dat gaat echt het verschil niet maken, tenzij zowel Tadic als ziyech als frenkie als de ligt een zware blessure oploopt. Dat lijkt me toch zeer onwaarschijnlijk

15 januari 2019 om 13:24

Tja, dan kan je beter ook geen oefenwedstrijden spelen in de voorbereiding .
Ik ben als Ajax supporter van Halst wel dankbaar voor deze uitspraken.
De man is in zijn eentje verantwoordelijk voor de selectie waar FC Twente mee degradeerde.
Ik had me pas zorgen gemaakt als hij Ajax getipt zou hebben als kampioen.

15 januari 2019 om 13:27

De beker t/m de finale zijn ook maar 3 wedstrijden totaal, Dus het gaat echt niet om heel veel meer wedstrijden dan Psv

En de CL zijn ook maar 2 wedstrijden. Het zou leuk zijn als dat er 4 worden. Maar even realistisch worden dat er waarschijnlijk maar 2.

Dat betekend dat je 3 tot 5 wedstrijdjes meer speelt dan Psv. Nou, Nou, wat een voller programma dan Psv. Valt wel mee toch? 5 wedstrijden gedeeld over 4 a 5 maanden.

15 januari 2019 om 13:57

Als Ajax tegen deze open deur in al zijn duels in de eredivisie 'gewoon' wint, moet PSV dit ook nog maar doen. Zie hier in niet dat het een voordeel is voor PSV, behalve als ze CL spelen 2 dagen voorafgaand aan de wedstrijd tegen PSV. De kans is misschien groter dat ze punten laten liggen, maar kan ook kleiner worden omdat ze in een fliw komen of dat ze met wissels spelen die ineens opstaan waardoor het vertrouwen nog groter wordt. Kortom, open dwuren intrappen waar nog zo veel van afhangt..

Daar geloof ik dus helemaal niets van. Waarschijnlijk speelt Ajax nog 2 wedstrijden in de CL. Dan ga ik er van uit dat Real te sterk zal zijn. Mocht ajax tóch winnen, dan geeft dat alleen maar meer energie. De spelers zullen een enorme boost krijgen. De nationale beker doet er niet toe. Ajax is zó veel beter als de rest, die gaan makkelijk winnen. En zo niet, jammer dan. Ze zullen pas vanaf de halve finale de betere spelers opstellen. Het wordt dus nog erg spannend. Ook PSV zal het lang kunnen volhouden. Ik heb er zin in!!

15 januari 2019 om 12:57

Ik denk eerlijk gezegd dat Van Halst gelijk heeft. Het zou best kunnen dat Ajax dan punten kan verspelen. Ondanks dat ik denk dat Ajax een stuk beter team heeft dan Psv, maakt dit feit weinig uit. Psv is namelijk net zoals Ajax veeeeel beter dan de rest. En omdat ik Ajax wel nog punten zie verspelen, en psv minder snel denk ik dat er een mogelijkheid is dat van halst gelijk heeft. Wel heeft Ajax een heel brede bank . Ik denk dat het kampioenschap iig pas op de laatste speeldag gespeeld is.

15 januari 2019 om 13:25

Jan van Halst kan wel gelijk hebben dat PSV kampioen wordt maar ik denk niet dat het door het dubbele programma zal komen. Ajax mag blij zijn als ze nog een rondje verder komen in de CL. En hoeveel wedstrijden is de Knvb beker nu eigenlijk nog? De finale is sowieso altijd pas na de competitie volgens mij.

Ik weet dat van Bronckhorst in het begin van het seizoen ook riep dat Feyenoord voordeel zou hebben van het dubbele programma van Ajax en Psv, maar daar is ook weinig van te zien geweest.

15 januari 2019 om 15:05

Ik begrijp hier niks van. Volgens jou heeft Ajax een stuk beter team dan PSV, maar zal Ajax meer punten verspelen dan PSV, terwijl ze allebei veeeel beter dan de rest zijn. Hoe gaan die twee dingen tegelijkertijd op? Komt dat doordat Ajax meer wedstrijden zal spelen? Verklaar je nader aub.

15 januari 2019 om 16:38

ik geloof daarom ook meer in een voordeel voor PSV dan in een nadeel voor Ajax.
Het voordeel voor PSV is dat ze niet in de EL zitten, waarbij je weleens een wedstrijd op donderdag in Verweggistan moet afwerken.
Als Ajax ondanks een "drukker" programma in de competitie blijft winnen zal PSV het ergens moeten katen liggen.
Die kans is kleiner geworden omdat PSV niet in de EL zit.
Als PSV zo door blijft gaan rest Ajax maar 1 kans, de wedstrijd Ajax - Psv.
Wel een leuke do or die wedstrijd.

17 januari 2019 om 22:55

Ajax kan nog weleens meer punten verspelen door een drukker programma heel misschien. Daarbuiten kan ajax zo maar verliezen van Feyenoord. PSV heeft ook van Feyenoord verloren. Zo wordt Heracles thuis (B-Team) een grote fout. Als Ajax verliest van Feyenoord of maar een andere misstap begaat wordt ajax gewinnen van Psv. Thuis wint PSV echt wel van Feyenoord. En de rest wint PSV oook misschien wel. DIt hoop ik natuurlijk wel maar met dit scenario houd ik wel rekening. Het verbaast me dus niet dat ajax een keer punten kan laten liggen door het schema, en een keer punten verliezen is in tegenstelling tot een paar jaar geleden nu meteen je einde.

15 januari 2019 om 13:22

SneekPSV dat denk ik ook, hoop echt dat Ajax stunt tegen Real maar als we realistisch zijn, denk ik dat het klaar is na 2 wedstrijden en heeft Ajax alleen extra de beker en persoonlijk vindt ik de bank van Ajax stukken beter dus is met blessures en/of schorsingen beter op te vangen en kunnen in de beker meer rouleren. Het wordt gewoon heerlijk spannend

15 januari 2019 om 13:24

Dat dacht ik onder Bosz ook, maar juist in die sterke EL fase verspeelden ze genoeg punten tegen rechterrijtje

15 januari 2019 om 13:29

Het kwaliteitsverschil tussen Ajax, PSV en de rest is nu schrikbarend veel groter dan toen het geval was. Zoveel punten zie ik beide teams niet verspelen tegen de rest.

15 januari 2019 om 13:48

Dit Ajax is veel beter en consistenter dan het Ajax van Bosz.

15 januari 2019 om 13:43

Ondanks dat de EL finale een enorme boost gaf werden er rondom die duels toch wel redelijk wat punten verspeeld. Het heeft altijd invloed. Al is het wel zo dat je met het klasseverschil van dit seizoen in de Eredivisie minstens 14 van de 17 duels 'gewoon' moet winnen ongeacht een midweeks duel in de benen.

Ik verwacht niet dat Ajax heel veel meer dan nog 2 cl wedstrijden gaat spelen en tja de Knvb beker is leuk maar daar hoef je echt niet vol voor te gaan. Misschien dat Ajax wat meer pijntjes hebben doordat ze toch een iets langer seizoen hebben gehad met al die voorrondes maar ook daar valt weinig zinnigs over te zeggen. Hetzelfde geldt voor de kampioenswedstrijd beide clubs moeten nog lastige wedstrijden spelen en er zijn ook nog te veel wedstrijden om er echt iets zinnigs over te zeggen. Daarnaast kan het zo maar gebeuren dat je er een keer de bal niet in krijgt en dan knullig tegen puntverlies aanloopt, dat kan beide ploegen gebeuren en ieder puntverlies zou nog wel is cruciaal kunnen zijn want ze laten nauwelijks iets liggen.

Mwa de cl duurt waarschijnlijk nog 2 wedstrijden en de beker is gelukkig 1 x in de zoveel keer. Ik denk dat het nog wel mee gaat vallen dat zoveel meer puntverlies. Het is ook nog maar de vraag of het eerste elftal gaat spelen in de beker.

Blij dat Jan van Halst het zegt. Dan hoeven we dat in ieder geval niet serieus te nemen.

Laten we niet vergeten dat het Jan van Halst is die dit zegt. Als ik een euro krijg voor elke keer dat hij onzin praat dan had ik Ajax Neymar cadeau kunnen doen.

15 januari 2019 om 13:00

Ajax heeft neymar niet nodig.

15 januari 2019 om 13:48

Is toch een leuke backup voor Tadic.

Als Ajax goed presteert in de CL, en dat hebben ze tot nu toe gedaan, kunnen ze ook sterker worden en groeien. En dan wordt je alleen maar beter in je eigen competitie. Psv gaat minder weerstand krijgen, dat stagnatie in de ontwikkeling kan betekenen waardoor ze weleens net te kort gaan komen. Je hebt weerstand nodig om te groeien!

pfff... wat een opluchting
als van Halst had gezegd dat Ajax kampioen gaat worden, had ik me pas echt zorgen gemaakt

“Ze hebben als voordeel dat Ajax nog veel wedstrijden gaat spelen en zich daarom niet op één competitie kan richten"

Ik denk niet dat ze daar heel veel last van gaan krijgen.

Na de wedstrijden tegen Real staan NAC-thuis en Fortuna-thuis op het programma. Ook met een extra midweekse wedstrijd in de benen zal Ajax die makkelijk winnen.

Ze hebben verder nog die midweekse bekerwedstrijd tegen Heerenveen vlak voor Feyenoord-uit, maar dan heeft Feyenoord ook een midweekse bekerwedstrijd.

Maar mocht Ajax nog een ronde verder komen in de CL, dan kan het nog wel een dingetje worden. Dan spelen ze namelijk een paar dagen na een midweekse CL-wedstrijd uit tegen Groningen en daar heeft Ajax het de laatste jaren vaak heel lastig.

15 januari 2019 om 15:25

Enige plek waar ik Ajax punten zie verliezen is net als Psv bij Feijenoord uit. Maar zoals jij ook aangeeft heeft Feijenoord daarvoor ook een beker wedstrijd. Dit kan zelfs nog wel gunstig zijn voor Ajax. Feijenoord heeft weinig back-up dus bij kleine pijntjes moeten ze toch spelen.
Nee wie er kampioen wordt is nog echt niet duidelijk maar de CL en bekerwedstrijden gaan hierin geen cruciale rol in spelen.

Wel jammer dat PSV altijd dit voordeel heeft.. schiet niet op onder de rivieren.

15 januari 2019 om 13:25

Als je eerlijk bent had Ajax dit voordeel een aantal jaar geleden toen PSV tegen Atletico speelde en vervolgens thuis tegen Ajax niet thuis gaf. Ajax pakte toen dat voordeel en werd toen uiteindelijk op de laatste speeldag kampioe- oh, nee wacht.

15 januari 2019 om 13:31

"wel jammer dat PSV altijd dit voordeel heeft.. schiet niet op onder de rivieren."

Overdrijven is ook een kunst... Alsof Ajax altijd overwintert en PSV nooit...

Ajax heeft daar nu toch ook geen last van gehad? Verder vind ik de andere clubs behalve Feyenoord en PSV uiteraard enorm makkelijk te pakken voor dit Ajax. En als we eerlijk zijn speelt Ajax maximaal 2 CL wedstrijden naar alle waarschijnlijkheid en 3 beker max, moeten ze het daar dan op laten liggen? Geloof er niks van.. Maja Jan van Halst..

Kortzichtig van jan van halst! Speelschema van Ajax is veel makkelijker. Ajax heeft Utrecht Vitesse Heerenveen en psv uit al gehad en ook het taaie vvv... Psv is bij Feyenoord geweest en moet al deze ploegen nog uit... het verleden geeft geen zekerheid voor de toekomst dus dat ze altijd bij Utrecht en Vitesse hebben gewonnen zegt me niets! Ik zet m’n geld op Ajax!

15 januari 2019 om 13:31

Streep Utrecht uit maar weg. PSV heeft daar niets te vrezen, de uitslagen bewijzen dat.

15 januari 2019 om 13:53

Wat maakt het uit tegen wie PSV en Ajax nog uitwedstrijden spelen? In iedere wedstrijd kan dit gebeuren en dus ook in thuiswedstrijden zoals bijvoorbeeld Ajax-Heracles dit seizoen

15 januari 2019 om 16:33

Haha clown.. ja ach wat maakt het uit of je tegen bazoer/odegaerd speelt of tegen olijve/van mieghem... kort door de bocht! Daarnaast zegt vorm ook veel. Ajax kreeg Utrecht en Heracles in vorm, psv kreeg Utrecht en Heracles op de momenten dat ze geen pepernoot raakten.

Waarom ziet iedereen PSV als de underdog, voorlopig staan ze gewoon bovenaan zoals het hele seizoen al en hebben ze pas 1 keer verloren. Ajax is de underdog en moet in de achtervolging en heeft daarnaast een drukker speelschema. PSV is favoriet

Hoezo underdog? Ze staan 1e en zijn regerend landskampioen..

15 januari 2019 om 13:50

Ik dacht precies hetzelfde toen ik dat las.. Snap niet hoe je dan over een underdog positie kan praten.

Ben benieuwd, PSV heeft toch een iets zwaarder programma gezien de uitwedstrijden, met onder andere: Utrecht, Heerenveen, Vvv, Ajax, Vitesse, Az

Waarbij Ajax alleen Feyenoord, Heracles en AZ als lastige uitwedstrijden heeft (op papier).

We zullen zien.

15 januari 2019 om 13:27

Alleen verlies psv bijna nooit bij az, utrecht en vitesse (nog nooit) heerenveen uit en ajax uit worden de lastige wedstrijden in de 2e seizoenshelft.

15 januari 2019 om 13:55

PSV en Ajax kunnen ook gewoon in hun thuiswedstrijden punten verspelen zoals bijvoorbeeld Ajax-Heracles dit seizoen.

Toch wel grappig dat er nog mensen zijn die Jan van Halst serieus naar een mening over voetbal gaan vragen.

Wat een flutargumentatie van die lui. Als het in de lijn der verwachting ligt dat Ajax meer punten gaat verspelen, dan maakt dat PSV favoriet in plaats van underdog. Ze staan nota bene al voor op Ajax. Pff...

Ik verwacht zelf ook dat psv kampioen word die spelen gewoon heel zakelijk maar nu van halst het zegt begin ik toch ernstig aan mezelf te twijfelen.

Altijd al een clown gevonden,dit mannetje De arrogantie die hij ten toon spreidt is stuitend,ook bij ziggo. Verschrikkelijk

Jan van Halst, iedereen verdiend een 2e kans maar jij bent hierin een uitzondering. Jij hebt alles verkeerd gedaan wat je maar verkeerd kan doen bij Twente. Het ergste is dat je andere mensen er voor laat opdraaien en zelf blijft zitten. Zelfreflectie heb je ook niet want je verkondigd overal je mening terwijl ik mijn handen in het vuur durf te steken dat 99% jou niet meer serieus neemt.

Ik vraag me oprecht af waar Ajax die ‘vele’ punten dan gaat laten liggen. Wellicht dat Feyenoord uit en PSV thuis nog lastige robbertjes gaan worden, maar verder? Ik denk dat Ajax ondanks het drukkere schema nog verdomd weinig gaat laten liggen (max 6 punten), waarmee ze rond de 90 punten uitkomen. Vraag is alleen: is dat voldoende?

Onzin, PSV en Ajax zijn dit jaar enorm aan elkaar gewaagd. Probeer een buitenlander maar eens uit te leggen dat de koploper in de competitie slechts 1 wedstrijd verloren heeft en alsnog slechts 2 puntjes voor staat op de nummer 2. Het verschil met de rest is simpelweg te groot.
Cruciaal gaat op korte termijn de uitwedstrijd van Ajax tegen Feyenoord zijn. Als Ajax zijn ritme van voor de winterstop snel te pakken heeft, dan zal Ajax-PSV in de Johan Cruyff Arena waarschijnlijk de kampioenswedstrijd worden. Daarnaast: ik verwacht niet dat Ajax het gaat redden tegen Real Madrid, dus die 2 extra wedstrijdjes...

En hoezo is PSV underdog? Ze staan eerste en hebben slechts 3 puntjes verspeeld!!!

Ik zie het juist als voordeel. Lekker ritme steeds en veel rouleren en dan komt alles goed. Kijk eens hoeveel wedstrijden Ajax in de 1e seizoenshelft heeft gespeeld.

Dankzij het zware schema heb ik Ajax de laatste tijd alleen maar beter en makkelijker zien spelen omdat ze fysiek en mentaal opzicht steeds weerbaarder zijn geworden. Dat heet uitstijgen boven eredivisieniveau uitstijgen maar zover is v. Halst nog nooit gekomen en dan gaat hij onzin uitkramen.

Alsof 2 wedstrijden tegen Real er voor zullen zorgen dat Ajax punten zal laten liggen. In de 1e helft van het seizoen heeft Ajax op het begin na ook niks laten liggen, en hier werden meer wedstrijden gespeeld dan straks in de 2e helft. Nee, ik denk niet dat dit mee zal spelen. Ik denk dat het mentale de doorslag zal geven en niet het aantal wedstrijden. Ieder geval positief dat Ajax het in eigen hand heeft, als ze het niet halen kunnen ze zichzelf de schuld geven.

ik ben deels met Van hals eens waar ik absoluut niet mee eens bent van Hals is dat Ajax te veel punten gaan laten liggen dat denk ik niet of dat weet ik bijna zeker van niet ik denk of weet het bijna zeker dat Ajax echt dit op PSV blijf zitten om ook zo druk op PSV te leggen.

Maar zo wat Ten Hag al ieders keer in interviews al vaker over heeft gehad als hij de vraag krijg of zijn team voor de kampioenschap gaat heeft Ten Hag bijna ieders keer gezegd dat op dit moment nr 1 staat en dat is om zo ver mogelijk met het team in de CL te komen, dat is waar hij op dit moment zijn focus op neer leg dat zijn Ten Hag zijn eigen woorden, als het niet lukt dan zet hij zijn focus met zijn team op de landstitel de rest is allemaal bij zaak.

Zo zegt hij ook dat het natuurlijk niet makkelijker op word of gaat worden want, zo zegt hij zelf ook hoe verder wij komen moet je ook rekening houd hoe zwaarder het gaat worden, want je komt dan wel steeds sterken teams tegen in de CL.

En als laatste blijf hij het ook zeggen als we de Cl uit eindelijk toch niet overleven en we zullen uit het toernooi liggen van de CL dan, gaat de knop pas om om zich te focussen op de landskampioen maar op dit moment blijf hij het zeggen dat de CL op dit moment nr 1 is waar hij met zijn team op focus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax7478
2.PSV7466
3.Feyenoord5628
4.AZ5222
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
L. de JongAanvaller3026
H. LozanoAanvaller2817
D. MalenAanvaller277
C. GakpoAanvaller121
M. RomeroAanvaller10
J. ZoetDoelman300
A. BehichVerdediger40
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

272 fans
Coach, 41 jaar
SeizoenClub
2018- PSV
2017-2018 PSV U19
2012-2013 PSV
2011-2012 AC Milan
2006-2011 Bayern München

In de wandelgangen

Vrijdag 19 april
Barcelona onderhoudt een uitstekende relatie met Everton en wil daar aankomende zomer van profiteren. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren