Bartra krijgt het aan de stok met Vínicius: ‘Hij noemde me een hijo de ....”

Maandag, 14 januari 2019 om

Real Madrid wist zondagavond met 1-2 te winnen op bezoek bij Real Betis. Tijdens de ontmoeting in het Estadio Benito Villamarín kreeg Marc Bartra het aan de stok met Vinícius Júnior, die bij de Koninklijke een basisplaats had. In gesprek met AS haalt de verdediger van Real Betis uit naar het gedrag van de Braziliaanse aanvaller.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.


Poll

Snap jij de irritatie van Marc Bartra?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

73 reacties (laatste reactie door paulodybala)

Zou hij eens moeten proberen tegen een Chiellini ofzo, dan word die gelijk in twee gezaagd. Zo respectloos en naar, dit doe je gewoon niet, hopelijk is het omdat hij jong en gefrustreerd is en leert hij dit af. Prachtige truitjes btw van Betis, echt geweldig!

14 januari 2019 om 09:56

Overdrijf Alex, Chiellini is wel een keiharde verdediger maar het is geen heethoofd als het gaat om reageren op scheldwoorden of natrappen en dergelijke, anders had hij Suarez wel in 2 gezaagd. Vinicius was gefrustreerd omdat hij werd geduwt in zijn rug + Bartra voor hem stond en hem ging intimideren, Vinicius is nog jong en moet veel leren maar het lijkt zoals vele Brazilianen een kort lontje te hebben, het is allemaal leuk grappig en altijd met een smile rondlopen tot de tegenstander hard speelt, Neymar heeft dat ook.

14 januari 2019 om 10:20

Ahhh, zoals Materazzi dat ook wel eens wist te doen. En dan bedoel ik in dit geval niet het zagen uiteraard. Laten we wel wezen, dit is van elke generatie, op elk niveau, elke leeftijd.

14 januari 2019 om 10:34

Euhm... beweer ik anders?

On Topic: Verder denk ik dat de tuchtcommissie dit wel verder gaat oppakken, aangezien het niet door de arbitrage is bestraft. Heel kinderachtig

14 januari 2019 om 10:05

Dit is toch niet gebruikelijk in de la liga, iemand straffen ná de wedstrijd? Of verwar ik me nu met een andere competie?

14 januari 2019 om 11:59

Op basis van videobeelden mag men inderdaad geen straffen uit delen in La Liga, het zou me dus ook ten zeerste verbazen als een verbaal conflict door de tuchtcommissie opgepakt zou worden!

14 januari 2019 om 12:55

Mag je ook geen VAR gebruiken om mensen rood te geven dan? Anders vind ik het wel heel raar dat je iemand meteen met camerabeelden mag bestraffen en niet en dag later.

Vond Betis wel erg aggressief gisteren alsof ze expres de spelers wouden blesseren, kijk maar naar Benz en Vinicius leek er ook uit te gaan halverwege de 2de helft. Maar goed iemand zijn moeder er bij halen doe je niet, maar hij is nog jong en zal wel snel begrijpen dat dit niet kan.

De eerste helft superieur? Zonder 1 schot tussen de palen te krijgen in de eerste helft? Hmm dan zal ik wel een andere wedstrijd hebben gezien. En in al mijn voetbaljaren had ik nooit gedavht dat Real Madrid zich zou moeten aanpassen aan een (m.a.r) Real Betis... de gifbeker is nog lang niet leeg.

14 januari 2019 om 11:31

Ik denk idd dat jij een andere wedstrijd keek. Ik zag namelijk geen schot tussen de palen van Betis en bij real minstens 3

14 januari 2019 om 16:38

Daarom zou ik toch nog maar eens de tekst en mijn reactie lezen

Vinicius word beter en beter, prachtig gewoon om te zien. Ongeloofelijk dat elke aanval gisteren door een 18 jarige werd gestart bij Real Madrid, dat word echt een hele grote. Over dat scheldwoord tja.. Bartra duwt hem 1 keer in zijn rug, gaat voor zijn neus staan en beetje lopen intimideren vervolgens duwt hij nog is op de borst van Vinicius waarop Vinicius hem uitscheld, niet netjes van Vinicius maar ‘hijo de p...’ word zovaak gebruikt in Spanje, misschien eens zoeken hoe Messi Ramos uitschold, werd nooit over gesproken.

14 januari 2019 om 10:54

Tja, helaas zijn dit incidenten die in een wedstrijd vaker gebeuren. Een snotaap als Vinicius moet dit niet doen, want dan is hij binnen no-time alle goodwill kwijt. Hij begint steeds meer op Neymar te lijken met het constant op de grond liggen.

Bartra zou overigens de verstandigste moeten zijn en dit niet in de media uitspelen, maar hem in het veld even op zijn plek zetten. Vertel hem gewoon dat hij een omhoog gevallen snotaap is en geef een waarschuwing dat hij de eerstvolgende keer dat hij zoiets zegt zijn knieschijf in de 2e ring kan gaan zoeken, dan bindt hij wel in.

Vinicius begint nu al sterallures te vertonen. Ontzettend groot talent, maar als hij mentaal zo slecht is, dan eindigt hij net als Adriano.

14 januari 2019 om 10:58

Jou reacties zijn altijd zo door een gekleurde bril heen, en het erge is dat iedereen dat ziet behalve jij.

14 januari 2019 om 15:55

misschien moet jij is zelf ook eens kijken. Messi heeft dit talloze keren gedaan. Natuurlijk keur ik het niet goed maar overdrijven is een vak. op dit moment heeft hij gewoon gelijk.
Alle spotlights op Vinicius natuurlijk. En ja als je zag hoe Betis speelde leek het net of ze opzettelijk iemand probeerde te blesseren.

14 januari 2019 om 15:54

Misschien moet jij eens naar die beelden kijken hoe Ramos Messi van achteren vol op de zijkant van zijn knie trapte. Het was een wonder dat Messi ze been niet brak.

14 januari 2019 om 17:02

Wat doet dat er toe? Het gaat hier om schelden. Anders kun je ook zeggen: Schandalig Hoe Messi de bal vol in de tribune met kinderen knalde. Je bent duidelijk fanboy maar je mag gerust kritisch zijn op Messi zonder meteen iets anders erbij te betrekken. Anders kun je nooit inhoudelijk aan het werk.

14 januari 2019 om 18:13

Ik keur dat van Messi niet goed uiteraard maar... Heb je dan ook gezien waarom hij dat zei? Ramos, de aanvoerder van 1 van de grootste clubs ter wereld doet alsof hij de bal geeft en gooit hem op het laatst over hem heen. Dat is misschien 1 keer grappig in groep 4, maar dat hij dat hier doet is toch echt beschamend of niet?

14 januari 2019 om 18:50

Serieus? Dus dan mag je hem zo uitschelden. Weten wij ook hoe jij er over denk, gegroet!

16 januari 2019 om 12:06

Lekker gelezen man. Zin 1: "ik keur dat van Messi niet goed uiteraard maar..." En jouw reactie is "serieus? Dus dan mag je hem zo uitschelden?" Nou nee, ik zeg letterlijk van niet.

Hij moet niet zo janken die Bartra. Liep zelf ook alleen maar te provoceren.

"vinícius heeft nog veel te leren, want ik denk dat hij nog niet de juiste manieren heeft om een speler van Real Madrid te zijn”
Dan moet Ramos ook nog genoeg leren...

Zonder dollen. Het kan niet natuurlijk, maar moeten het niet te letterlijk nemen. Hij zal heus niet echt vinden dat Bartra een ...zoon is. Is gewoon een uitdrukking. Hoort niet en moet eruit, maar laten we het niet groter maken dan het is.

14 januari 2019 om 11:14

Dit hoort juist bij voetbal, emotie.

14 januari 2019 om 17:02

Emotie mag, maar iemands moeder erbij betrekken terwijl je zelf nog bijna een kind bent niet.

En de campagne tegen Vinicius is officieel van start gegaan? Sinds wanneer is dit nieuws. Hoevaak noemen ze elkaar in Spanje Hijjo de ... hoevaak hebben spelers van Real en Barca dat tegen elkaar gezegd. Dit mag niet, zeker, maar laten we dit niet groter maken dan het is. Jeeitje mensen.

14 januari 2019 om 23:14

Hoorde van mijn Spaanse collega dat in spanje hijo de.... gebruikt word zoals wij hier klootz... gebruikt word. Nou guttegut wat erg.

Natuurlijk lag dat ventje meer op de grond dan dat ie op zijn benen stond. Schandalig hoe die verdedigers een jongen van 18 aanpakten met momenten. Ik heb de 2e helft tot tweemaal toe gevreesd dat na Benzema ook hij gewisseld zou moeten worden. Ook het moment waar Bartra op doelt was gewoon een overtreding na een overduidelijke duw in de rug terwijl Vini sprong. Erg gek dat er niet gefloten werd dus ik snap de frustratie dan ook. Desalniettemin niets dat zo’n reactie rechtvaardigt, die blijft dan ook jammer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Betis

Stand
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
15.Eibar15-7
17.Real Betis13-8
19.Espanyol8-16
Voor de complete stand: LaLiga

31 fans
Verdediger, 28 jaar

In de wandelgangen

Vrijdag 22 november
Manchester United kijkt naar winterse versterkingen voor de aanval. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren