Van Geel denkt niet aan vertrek: ‘Dit blijft een geweldige eer’

Vrijdag, 11 januari 2019 om

Martin van Geel is niet bezig met een vertrek bij Feyenoord. De technisch directeur werkt sinds 2011 bij de club uit Rotterdam en ondanks dat er af en toe kritiek is op zijn functioneren, weigert Van Geel het bijltje erbij neer te gooien, zo vertelt de bestuurder in een interview met RTV Rijnmond.

“Ik ga nog elke dag met veel plezier naar mijn werk. Het blijft een geweldige eer om voor deze club te mogen werken. Wat mij betreft doe ik dit nog lang, maar ik loop lang genoeg mee om te weten dat je nooit weet wat er kan gebeuren in de voetbalwereld”, aldus Van Geel, die eerder werkzaam was bij Roda JC Kerkrade, Ajax, AZ en Willem II.

Feyenoord staat momenteel op de derde plaats en tegen PSV en Ajax valt momenteel niet op te boksen, vindt Van Geel. “Zij kunnen enorme investeringen doen en wij kunnen dat nu nog niet. Daar zit een verschil, op dit moment.” Feyenoord hervat de competitie volgende week zaterdag met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.

De Rotterdammers verloren vrijdag nog in Marbella met 1-2 van Borussia Dortmund. Giovanni van Bronckhorst zag zijn spelers ‘behoorlijk weerstand’ bieden: “Natuurlijk heb ik dingen gezien die beter kunnen, bijvoorbeeld de manier waarop we het eerste doelpunt tegen krijgen. Dat zijn leermomenten. Gelukkig ging er ook heel veel goed”, zo wordt de trainer geciteerd door het Algemeen Dagblad.


Poll

Denk jij dat Martin van Geel volgend seizoen nog de technisch directeur is bij Feyenoord?


Gerelateerd

39 reacties (laatste reactie door peter56)

Heel veel sterkte Feyenoordfans. Voor degene die verder willen groeien is dit totaal niet positief. Zolang Van Geel blijft komt Feyenoord niet verder.

11 januari 2019 om 21:33

@fraxz

dit zegt alles over het amateuristische beleid bij Feyenoord. vorig jaar nog heeft deze TD 27 miljoen weggegooid waardoor we het dit jaar moesten doen met de gehuurde Clasie en de transfervrije Ayoub. pure middelmaat die werden gehaald omdat Van Geel het kapitaal weer had verdampt aan andere middelmaat.

dan word Gio die het met dit trieste materiaal moet doen afgerekend op de slechte resultaten en deze Van geel mag gewoon doorgaan met zijn wanbeleid. dit is echt Feyenoord ten voeten uit. op deze manier kom je echt nooit vooruit als club

11 januari 2019 om 21:44

Ik ben zelf Feyenoord supporter en ik vind het toch bijzonder dat dit zo vaak wordt gezegd. Feyenoord heeft de laatste 5 jaar ontzettend knap gepresteerd. Dit jaar valt erg tegen vanwege de uitschakeling voor de EL en is het voetbal wat minder. Maar we moeten niet vergeten dat Feyenoord gewoon de 3e begroting heeft van Nederland. PSV maar zeker Ajax heeft zo ontzettend veel meer koopkracht en heeft ook de middelen om een risico te nemen. Kijk nu bijvoorbeeld naar Cassiera, Sinkgraven, Wober, Maher, Ramselaar, Pereiro. Feyenoord kan zich niet veroorloven om een gok te nemen en moet dus vissen in een andere vijver.

Martin van Geel heeft het gewoon ontzettend knap gedaan en doet dat nog steeds. Echter moet Feyenoord nog steeds creatief omgaan met aankopen, en dus jongens als Clasie, Elia, Berghuis en dergelijke terughalen of halen.

Feyenoord heeft de 3e begroting van Nederland, dan is het ook niet bijzonder gek dat je op dit moment 3e staat. Het beleid dat gevoerd is 10-15 jaar geleden heeft nog steeds impact op de koopkracht en het kapitaal van de club. Bijzonder is het dan wel dat je 2 jaar geleden gewoon kampioen bent geworden.

Wat mij betreft blijft van Geel zitten waar hij zit en komt er een andere coach voor de groep te staan. Gio mag via de voordeur naar buiten en heeft gewoon veel successen behaald bij deze club. Meer successen (en dat bedoel ik niet om te sarren) dan Ajax in de afgelopen 5 jaar. Volgend jaar moet Feyenoord weer de transfermarkt op en kijken naar een rechtsback. Waarschijnlijk wordt dat Karsdorp, een CV (ik hoop op Hoedt), en eventueel de Guzman. Dat is de enige manier hoe je langzaam kunt uitbouwen en een ronde door kan komen in de Europa League en als alles op zijn plek valt binnen nu in 8 jaar nog een keer kampioen worden.

Ik vind het altijd zo makkelijk dat mensen zoveel afgeven op de man die Feyenoord weer heeft opgebouwd. Waar Feyenoord de afschreven topcub was, die niet serieus genomen werd. Staat er nu weer een ontzettend grote club, met ontzettend veel potentie en toekomst in het verschiet.

11 januari 2019 om 21:50

@guandriks

de enige spelers die Feyenoord geld hebben opgeleverd waren spelers uit de eigen jeugd. geen enkele aankoop van Van Geel heeft ons een noemenswaardig geldbedrag opgeleverd. in de tussentijd heeft AZ spelers als Janssen en Jahanbahaksch verkocht voor bedragen van boven de 20 miljoen en ontdekken clubs als Groningen pareltjes als Doan voor weinig geld, die straks de hoofdprijs gaan opleveren.

Ajax haalt een Frenkie De Jong voor 1,5 miljoen, een Milik voor 2,5 miljoen, een Tagliafico voor 4 miljoen, een Onana voor 2 miljoen en een Davinson Sanchez voor 5 miljoen. PSV haalt een Dumfries voor 5 miljoen. allemaal spelers die de hoofdprijs hebben opgeleverd of gaan opleveren. wij geven diezelfde bedragen uit aan spelers die niks toevoegen aan Feyenoord en bijna geen enkele winst gaan opleveren. daarom ben ik het er totaal niet mee eens dat Van Geel goed werk levert. hij kan goed saneren en that's it. zodra er geld beschikbaar is gaat het mis met zijn beleid

11 januari 2019 om 21:58

Volgens mij heeft Feyenoord aan Janmaat en aan Pelle gewoon geld verdiend? En gaan jongens als Haps, Berghuis, St Juste en Larsson dat ook gewoon nog doen.

Ajax en PSV halen deze spelers op, maar halen daarnaast ook ontzettend veel andere spelers die het niet waar maken. Waar Ajax en PSV 4 spelers kunnen halen moet Feyenoord het doen met 1 speler.

Laten we nou asjeblieft niet gaan doen alsof Veijnovic en Ambrabat in eerste instantie geen ontzettend goede aankopen waren. Dat het helaas niet uitpakt zoals gehoopt is iets anders. Ajax kocht in de tijd van Veijnovic, Guldelji van AZ. Dat is ook niet geworden wat het had moeten zijn.

Feyenoord heeft geïnvesteerd in de jeugdopleiding en trainings accomodatie en heeft St Juste, Larsson, Haps, Berghuis overgenomen nadat we kampioen geworden zijn. Dan is het niet zo gek, dat er niet veel geld over is, en dat er dus rustig moet gekeken worden naar hoe nu verder? Je kunt toch niet verwachten dat Feyenoord overal talent vandaan gaat halen in de hoop dat het wat wordt. Ze hebben Sinnistera binnen. Dat is nog even afwachten!

11 januari 2019 om 22:05

@guandriks

dat klopt maar dat waren 2 spelers die uit nood transfervrij werden gehaald toen er geen geld was. Janmaat idd door Van Geel. Pelle kwam via Koeman die moest smeken om deze spits omdat Van Geel Pelle destijds niet nodig vond. na veel gezeik heeft Koeman, die een spits wel heel hard nodig vond toen toch zijn zin gekregen en mocht hij Pelle transfervrij aantrekken. zodra Van Geel geld heeft om te besteden dan gaat het echter verkeerd want dan koopt hij de verkeerde spelers

ik heb Vejinovic en Amrabat nooit hele bijzondere voetballers gevonden. we hadden Ziyech kunnen hebben die dat wel is maar die moest het maar uitvechten met Boetius voor de linksbuiten positie waardoor hij maar voor Twente koos. niet heel slim onderhandeld van Van Geel want Ziyech had je wel de hoofdprijs opgeleverd. een speler uit de Eredivisie halen is overigens net zo een groot risico gebleken als een speler uit het buitenland halen, met het verschil dat je uit de Eredivisie 9 van de 10 keer middelmaat krijgt en dat er in het buitenland nog wel eens een pareltje tussen zit

St.juste vind ik niet veel bijzonders en Larsson ook niet. Berghuis is wel een goede voetballer en Haps heb ik nog te weinig in actie gezien door blessures maar bij AZ deed die het idd uitstekend. het probleem is alleen dat wij die spelers ook hadden kunnen verzinnen, daar hoef je geen scout voor te zijn. ook zie ik deze spelers niet veel geld opleveren. Berghuis is al een keer geflopt in het buitenland dus daar zullen de clubs niet voor in de rij staan.

al met al vind het aankoopbeleid erg matig. Sinisterra kan je wel afschrijven denk ik want die heeft nu na een half jaar nog steeds geen minuten gemaakt

11 januari 2019 om 22:21

Als je tevreden bent met het beleid van van Geel dan is dat mijn inziens een gebrek aan ambitie voor je club. Van Geel kan prima saneren inderdaad maar daar houd het dan wel mee op. Nauwelijks een voltreffer als hij geld uitgeeft en komt ook niet verder dan spelers die in de Eredivisie spelen. Dragende spelers lopen regelmatig gratis of onder marktwaarde de deur uit omdat hij niet tijdig contracten weet te verlengen of simpelweg niet kan onderhandelen. Prima TD voor een grauwe middenmotor, gewoon te licht voor een club met de statuur en potentie van Feyenoord.

11 januari 2019 om 22:48

Ze moeten helemaal niks. Van geel kiest daarvoor. Er was rond de 24 miljoen beschikbaar en van geel kopt 6 pelers van gemiddeld 4 miljoen. Haal er gewoon 2 toppers voor. Maar nee die laat hij naar ajax gaan die nu gaat cashen

11 januari 2019 om 22:49

Alleen pelle. En die kwam dankzij de zoon van koeman

11 januari 2019 om 22:50

Pardon?!?!? Die 2 spelers vond ik vtv al niks. Dus dat is niks achteraf lullen

11 januari 2019 om 22:53

Mee eens. Mensen zijn de feiten een beetje vergeten hoe het zat in die periode. Vergeet oom nirt dat ziyech te horen kreeg dat er ene lex immers op 10 liep. En hij dat wek kon vergeten.

12 januari 2019 om 09:37

Het probleem van Feyenoord is de jeugd, hier komt alleen middelmaat uit. Spelers van middelmaat leveren niets op.

Dit moet je als Feyenoord niet willen. Deze man heeft totaal geen netwerk. Van Geel haalt alleen maar spelers vanuit de Eredivisie of oud Feyenoord spelers terug. Daarnaast verkoopt hij de spelers voor te lage bedragen

Snap dat ie dit zegt. Club straalt in alles te weinig uit: Ambitie, power, kwaliteit , professionalisme en het niet hebben van een strak plan. Zo gezapig.

Toch zou ik Als Feyenoord overwegen om bij een goed en betaalbaar alternatief van Geel te vervangen. Er staat gewoon een matige selectie waar weinig groei in is te ontdekken. Volgens mij komt dat niet zozeer door van Bronckhorst maar eerder door een tekortschietend en fantasieloos aankoopbeleid van van Geel.

Ik vind Van Geel zeker niet slecht, alleen mag het scoutingsnetwerk uitgebreid worden.. zoals hij van de zomer zei, dit was een buitenkansje voor Sinisterra aldus in het gebied waar hij gescout werd.. jammer dat het meeste uit de Eredivisie moet komen.

11 januari 2019 om 21:06

Dit is inderdaad echt een pijnlijk punt bij Feyenoord. Zelfs al zijn de middelen beperkt dan nog moeten ze in staat zijn om verder te kijken dan de eredivisie en oude bekenden.

11 januari 2019 om 22:24

Toen Van Geel bij ons actief was was ons scoutingsnetwerk ook ineens beperkt tot de Eredivisie. Ik vind het wat makkelijk hoe Van Geel zijn handen altijd in onschuld weet te wassen.

Allemaal leuk en aardig meneer van Geel. Maar hij heeft het goed gedaan tot en met het kampioensjaar. Maar daarna mislukt. Het lijkt dat hij beter zonder geld kan werken dan met. De aankopen renderen niet goed en het is ook niet spannend.
De scouting bij Feyenoord is dramatisch. Weet niet waar het aan ligt, de scouting zelf of een eigenwijze technische directeur. Hij vist in Nederland. Maar het mag soms wel wat exotischer. In Rotterdam werkzaam zo gewledige kweekvijver. Ik mis visie !

De man krijgt enorm veel kritiek, en dat is ook niet geheel onterecht gezien de recente ontwikkelingen, maar laten we niet vergeten dat hij ook enorm goed werk voor ons heeft geleverd. Hij stuurde nationale troetelbeer Mario Been weg en stuurde de verguisde Ronald Koeman aan. Een zet die enorm veel kritiek oogstte, maar achteraf het begin bleek van de terugkeer van Feyenoord aan de Nederlandse top. Daarnaast wordt hem vaak de miskopen verweten, maar worden voltreffers als Guidetti en Pelle niet aan hem opgehangen. Dat is niet helemaal eerlijk. De man doet lang niet alles goed, de laatste jaren gaat er bij Feyenoord op het technisch vlak zelfs meer fout dan goed, maar als je hem bekritiseert voor wat hij niet goed heeft gedaan moet je hem ook de credits geven voor zijn goede werk in zijn eerste 3 jaar bij Feyenoord. Desalniettemin denk ik dat Feyenoord er verstandig aan doet om op een goede manier met Van Geel te breken. Hij was goud waard in zijn eerste jaren (zijn bijnaam was toentertijd ook Van Goud) maar Feyenoord is nu veel verder dan toen en heeft behoefte aan een ander type dan een crisismanager.

11 januari 2019 om 21:10

Zag laatst een lijstje voorbij komen van zijn aankopen en dat verbaasde me toch. Daar zaten toch best veel voltreffers tussen en helemaal niet zo heel veel miskopen. Heeft ook jaren lang het team weten te versterken zonder echt geld uit te geven, erg knap. Alleen de afgelopen tijd een paar matige aankopen gedaan, maar dan ook bv weer Berghuis gekocht die het toch heel redelijk doet. Het kampioenschap mag toch deels op zijn rekening komen, met spelers als Jones en Jorgensen en Elia die hij met beperkte middelen heeft weten te strikken. Het is alleen eeuwig zonde dat de duurdere aankopen niet echt gelukt zijn allemaal. Daardoor blijf je als Feyenoord wel achter de feiten aan lopen.

11 januari 2019 om 21:40

@jeromb

wie waren die voltreffers dan? er zitten echt veel meer miskopen en spelers die weinig tot niks toevoegen tussen dan spelers die Feyenoord naar een veel hoger niveau hebben getild en veel winst hebben opgeleverd bij doorverkoop. de enige spelers waar Feyenoord echt iets aan heeft verdiend waren spelers die kwamen uit de eigen jeugdopleiding

11 januari 2019 om 23:02

Ik heb ook jaren geleden geroepen (na het wk) nu moet hij zoch bewijzen. Met geld! Want daarvoor kon hij niks fout doen. Er kwamen alleen maar talenten door.

12 januari 2019 om 03:02

Ik vind El Ahmadi, Guidetti, Pelle, Jorgensen en Berghuis toch een paar hele mooie aankopen. Misschien geen spelers waar extreem veel winst op is gemaakt maar dat zijn wel spelers die het geld echt waard zijn. Bijvoorbeeld Janmaat (transfervrij) en Lex Immers die voor maar 8 ton aangetrokken was zijn toch relatief erg goede aanwinsten geweest. Toornstra was bijvoorbeeld ook maar 3.5 miljoen en doet het goed redelijk.

Van de 'grote' recentelijke investeringen doet Berghuis het gewoon prima, dat is echt een lekkere buitenspeler voor de eredivisie. Haps en St Juste zijn niet slecht (alleen jammer genoeg veel geblesseerd geweest). Larsson is een beetje beperkt voor wat er voor is betaald, en Amrabat was wel een regelrechte miskoop. Maar dat is op zich te verwachten, een deel van je investeringen mislukt gewoon. Dat is bij alle clubs zo. Ajax heeft bv ook zat miskopen gehad, zoals bijvoorbeeld vd Hoorn en Orejuela en PSV heeft ook miskopen zoals bijvoorbeeld Ramselaar.

Van Geel heeft het echt heel knap gedaan toen hij beperkte middelen had en eigenlijk mag hij een groot deel van het krediet van de titel krijgen. Zonder echt geld uit te geven heeft hij de selectie steeds weer kunnen versterken, dat is gewoon razend knap. Dat hij één seizoen wat gemiddeld heeft gepresteerd maakt hem niet gelijk incompetent. Eerst richtte ik me ook heel erg op het afgelopen seizoen en ik heb me eerder ook negatief over van Geel uitgelaten, maar toen ik echt zag wie hij allemaal heeft aangetrokken ben ik tot de conclusie gekomen dat het onzin is om van Geel nu al af te schrijven.

11 januari 2019 om 21:36

@frtorres

heeft geleverd inderdaad zoals in de verleden tijd. hij heeft goed gesaneerd, maar sinds er weer geld voor handen is heeft hij er een potje van gemaakt en is Feyenoord weer aan het aftakelen. tijd voor een frisse wind ipv Van Geel zijn oude jongens krentenbrood beleid

11 januari 2019 om 23:04

"Hij heeft goed gesaneerd"????? Als ik mn ex vrouw geen geld meer geef, kan ze ook niks over de balk smijten. Is dat goed saneren of puur machteloosheid?

11 januari 2019 om 23:01

Vergeet niet dat je 2 topargumenten binnenkwamen via de materiaalman en de zoon van koeman

12 januari 2019 om 00:30

Dit is precies wat ik bedoel. Wanneer het verkeerd uitpakt is Van Geel verantwoordelijk en wanneer het goed uitpakt komt dat door anderen. De zoon van Koeman en de materiaalman konden vrijblijvend, zonder enige consequenties of verantwoordelijkheid, dingen voorstellen. Uiteindelijk moest Van Geel de beslissing nemen en daarmee nam hij het risico, niet de zoon van Koeman of de materiaalman. Van Geel verdient daar ook de credits.

zoveel liefde heeft Van Geel dus voor de club Feyenoord. iedereen die van Feyenoord houd wil hem weg hebben en is zijn wanbeleid zat maar hij blijft gewoon lekker zitten.

lekker makkelijk ook, trainertje eruit gooien die het met jou trieste aankopen moet doen en zelf blijven zitten omdat je het zo een leuke job vind en vooral jezelf uit de wind houden

Feyenoord staat momenteel op de derde plaats en tegen PSV en Ajax valt momenteel niet op te boksen, vindt Van Geel. “zij kunnen enorme investeringen doen en wij kunnen dat nu nog niet. Daar zit een verschil, op dit moment.”

zegt iemand die vorig jaar nog 27 miljoen heeft uitgegeven, maar goed. als je nooit creatieve,technische spelers met veel potentie haalt en alleen kiest voor middelmaat uit de Eredivisie dan gaat er ook nooit geld binnen komen en raak je financieel steeds verder achter op Ajax en Psv. het aankoopbeleid is totaal niet ambitieus, niet creatief en zo voorspelbaar als maar zijn kan

11 januari 2019 om 22:32

Ik ben het wel met hem eens dat hij qua budget niet tegen Ajax en PSV op kan momenteel, ondanks die 27 miljoen die hij kon uitgeven vorig jaar. Desondanks is dat geen excuus voor de matige selectie die hij neer heeft gezet. Nederlandse clubs moeten het hebben van talenten doorontwikkelen en met winst doorverkopen en ik zie maar weinig spelers bij Feyenoord die veel gaan opbrengen. Momenteel zijn de duurst geschatte spelers Berghuis (12 miljoen), Vilhena (12 miljoen), Jorgensen (9 miljoen) en daarna is er een enorm gat en komt er niets boven de 5 miljoen uit. Dat is gewoon erg dramatisch als je net 27 miljoen hebt uitgegeven.

Vind het ook opmerkelijk dat er redelijk wat Feyenoord supporters positief praten over zijn werk. Na het saneren is er nauwelijks een stap vooruit gezet.

11 januari 2019 om 23:06

Klopt. Zonder geld was hij ol zn best. Toen kon hij namelijk niks over de balk smijten.

Van Geel is zijn afkoopsom aan het veilig stellen door dit te roepen. Fijn dat ie met plezier naar zijn werk gaat, geniet er maar van, je bent bezig aan je laatste half jaar!

Logische reactie van deze TD. Hij kan moeilijk zeggen dat hij zelf ook wel inziet dat zijn aanblijven onhoudbaar is.

Ja hij heeft goed werk gedaan maar dat was wel een noodzakelijke beleid. Namelijk zoveel mogelijk bezuinigen en roeien met de riemen die men had. Daardoor werden zij ook veel afhankelijk van de eigen jeugdopleiding. En pakte een aantal goedkope oplossingen zoals Pelle goed uit.

Maar nu een aantal jaar later? De selectie is kwalitatief niet vooruitgegaan t.o.v. een paar jaar geleden. Weinig spelers in de selectie die Feyenoord financieel iets gaan opleveren. Weinig toptalenten in de selectie en een achteruitgang van de jeugdopleiding.

Waar Ajax en PSV het geluk hebben dat hun jonge teams meedoen in de divisie lager heeft Feyenoord dat niet. In het begin was het financieel niet verstandig en was het toch afwachten hoe het zou lopen. Maar de praktijk laat zien dat de jonge jongens meer weerstand krijgen en daardoor ook sneller groeien. Nu zou je denken dat Feyenoord dan hier ook in mee zou zijn gegaan.

Maar nee! Van Geel vind dat arrogant niet nodig. Kan mij een artikel herinneren dat hij aangaf dat het een slecht plan was. Dat heeft mij echt verbaasd.

Maar graag hoor ik wat zijn aankomende plannen wel zijn om Feyenoord te laten groeien. Laat het hem maar openbaar maken. Mocht hij die gewoon niet hebben moet je als Feyenoord gewoon z.s.m. afscheid nemen lijkt mij.

Ik ben ajacied maar moet toegeven dat van Geel het qua prijzen gezien toch uitstekend gedaan heeft.
Kampioenschap, knvb bekers etc.
Goede spelers gehad als Kuijt Elia Kasdorp, Pelle, Janmaat etc.
Ik snap alleen nooit hoe een grote club als Feyenoord financieel niet mee kan doen. Rotterdam is een grote stad, ze hebben altijd een goed gevuld stadion. Grote supporters schare. Veel grote rijke sponsoren (vrienden van Feyenoord) Er moet toch iets mis zijn dat ze niet mee kunnen. Nu denken ze dat een nieuw stadion de oplossing is. Ik betwijfel het nog altijd. Er is iets mis met Feyenoord maar wat? Misschien dat een Feyenoorder hier mij dat kan uitleggen?
Het voetbal is dit jaar ook niet zo goed, ik denk dat een nieuwe trainer wel de oplossing zou kunnen zijn.

@ Wouter Sl

Ben het helemaal met jou eens als Feyenoorder,alleen kan ik jouw vraag niet beantwoorden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV6763
2.Ajax6266
3.Feyenoord4722
4.AZ4722
5.Vitesse4011
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
Kevin DiksVerdediger10
Ridgeciano HapsVerdediger10
Jeremiah St. JusteVerdediger10
Eric BotteghinVerdediger10
Karim El AhmadiMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

Technisch directeur
28 fans
58 jaar
Laatste voetbalnieuws

‘Specialist’ Van Persie in conclaaf: ‘Ik weet niet precies hoe dat gaat lopen’

Robin van Persie neemt na dit seizoen afscheid van het profvoetbal. De routinier van Feyenoord is bezig aan zijn afscheidstournee en denkt na over zijn carrière na zijn voetbalpensioen. Van Persie...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 25 maart
Liverpool staat open voor een vertrek van Naby Keïta. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren